- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301515 przez Nika_OK
agusia no mieliśmy się stawić do kontroli, ale wydaje mi się USG będzie robić, zobaczymy... A kupiłaś dla Jerzyka w końcu to do pieluchowania szerokiego co Ci pokazałam? Zadowolona byłaś?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Nika_OK.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301517 przez adee84
to ja bede u Ciebie kupowac
Biedronka bylo dac Madzi cos slodkiego, dywan chyba niesmaczny
Nika rob test
Agusia nie moge sie doczekac az wrocisz od fryzjera
Edys dawaj
a ja pragne wyjsc na spacer i chyba pozniej wyjde choc na 30 min
Biedronka bylo dac Madzi cos slodkiego, dywan chyba niesmaczny
Nika rob test
Agusia nie moge sie doczekac az wrocisz od fryzjera
Edys dawaj
a ja pragne wyjsc na spacer i chyba pozniej wyjde choc na 30 min
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #301529 przez a!gusia
hehe ale sie te nasze dzieciaki brudza!
Nika tak kupilam,zakladalam mu ja jais czas i bylo spoko...moze to pomoglo?
Adee ja tez nie moge sie doczekac
chcialam Jerzykowi kupic jakas czape i zrobic zdjecia ale ceny mnie odrzucily...mam pomysl sama mu taka czape zrobie a co ! umiem
a Jerzys nadal spi....czy ktoras miala dziecko ktore lubilo dlugie drzemki a od dzis juz nie lubi?bo chyba mi ktos dziecie podmienil ale nie narzekam
Nika tak kupilam,zakladalam mu ja jais czas i bylo spoko...moze to pomoglo?
Adee ja tez nie moge sie doczekac
chcialam Jerzykowi kupic jakas czape i zrobic zdjecia ale ceny mnie odrzucily...mam pomysl sama mu taka czape zrobie a co ! umiem
a Jerzys nadal spi....czy ktoras miala dziecko ktore lubilo dlugie drzemki a od dzis juz nie lubi?bo chyba mi ktos dziecie podmienil ale nie narzekam
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301539 przez jusia
Edyta no jaka zadowolona chyba jej smakowalo
Kasiek to moze byc uczulenie na paste, moja sis to miala na colgate
duzo wasze dzieci jedza na noc, moj amax 180 ml mm i nic wiecej, a czasem zdarza jej sie isc spac bez kolacji poprostu nie chce i usypia normalnie
Madzia super wygladaliscie i ty szczuplutka jestes!! a sukienka super:)
a wogole to od dzisiaj jestem na diecie...chleb tylko rano, nic smazonego i zero słodyczy tylko ew słodzona kawka...i ten rowerek patrzy na mnie chyba zaraz sie przejade
hehehe z odstawieniem to wiecie mi bylo bardziej rpzykro niz małej i ja bym sie cieszyla jakby chciala sie potulic do mnie i cycunia bo tak naprawde to tylko n aspiocha sie da a tak to odsuwa i nie chce za nic cyca juz wogole tulic sie nie chce:( tylko na rekach i sie rozglada ech... ide na ten rowerek
Asik gdzie jestes??
Viszka jak samopoczucie??
ja tez mialam @ 2 razy, ostatnia spozniala mi sie...chyba cos kolo 40 dni bylo!! i juz tez sie zbieralam po test ale sie pojawila
Kasiek to moze byc uczulenie na paste, moja sis to miala na colgate
duzo wasze dzieci jedza na noc, moj amax 180 ml mm i nic wiecej, a czasem zdarza jej sie isc spac bez kolacji poprostu nie chce i usypia normalnie
Madzia super wygladaliscie i ty szczuplutka jestes!! a sukienka super:)
a wogole to od dzisiaj jestem na diecie...chleb tylko rano, nic smazonego i zero słodyczy tylko ew słodzona kawka...i ten rowerek patrzy na mnie chyba zaraz sie przejade
hehehe z odstawieniem to wiecie mi bylo bardziej rpzykro niz małej i ja bym sie cieszyla jakby chciala sie potulic do mnie i cycunia bo tak naprawde to tylko n aspiocha sie da a tak to odsuwa i nie chce za nic cyca juz wogole tulic sie nie chce:( tylko na rekach i sie rozglada ech... ide na ten rowerek
Asik gdzie jestes??
Viszka jak samopoczucie??
ja tez mialam @ 2 razy, ostatnia spozniala mi sie...chyba cos kolo 40 dni bylo!! i juz tez sie zbieralam po test ale sie pojawila
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301544 przez Kasiek
Agusia az poszlam zobaczyc jaka paste do zebow mam aktualnie, no i mam blendamed maxi white i Colodent. Kurcze nawet nie wiedzialam ze istnieje uczulenie na paste
Madzia a tej masci moge uzywac jak karmie piersia?
Happymama I see, bizness is bizness a jak bede brac w ilosciach hurtowych to moze sie jakos dogadamy
Edytka Silvia slicznie je
ja mialam tylko raz @ gdzies 2 tyg temu ale moze jej nie byc, nie tesknie
Jusia w Lbl -6? ja czekam wlasnie moze sie ociepli bo w Zmc na razie -10 marze zeby sie wyrwac z domu na jakis spacerek, Iga pewnie tez teskni i zdrówka dla Wikusi
Iga wstala, spala 1,5h wiec Agusia to nie moje dziecko podmienili z Twoim Jerzem
Madzia a tej masci moge uzywac jak karmie piersia?
Happymama I see, bizness is bizness a jak bede brac w ilosciach hurtowych to moze sie jakos dogadamy
Edytka Silvia slicznie je
ja mialam tylko raz @ gdzies 2 tyg temu ale moze jej nie byc, nie tesknie
Jusia w Lbl -6? ja czekam wlasnie moze sie ociepli bo w Zmc na razie -10 marze zeby sie wyrwac z domu na jakis spacerek, Iga pewnie tez teskni i zdrówka dla Wikusi
Iga wstala, spala 1,5h wiec Agusia to nie moje dziecko podmienili z Twoim Jerzem
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301548 przez domii
Happymamma no rzeczywiscie masz racje moze sprobuje mu dzisiaj dac z butelki taka rzadka.A tak sobie myslalam ze moze to tez jest cos w tym ze spi z nami razem w pokoju,ty mowilas ze Jas ma swoj pokoj i moze tez dlatego tak ladnie sypia my niestety narazie nie mamy mozliwosci zeby spal w innym pomieszczeniu
Martucha marynarka boska
Nikaa czemu macie 3 raz usg bioderek? my tylko bylismy raz
Kasiek co do suchych kacikow to tak jak laski pisaly brakuje ci witamin
Edyta dobrze T powiedzialas a co do blazejka to pewnie ze dla Silvi obiecany,a Emi tak pewnie dla zartow napisala ale slicznie sie umorusala marchewka,a mozesz brac paracetamol 3 razy dziennie po 500mg rutinoscorbin do nosa psikac woda morska a na gardlo Tantum Verde-ja tak robilam jak bylam chora-kuruj sie
Biedronka zapomnialam ci pogratulowac egzaminow
Anetka gdzie jestes? jak tam u was Filipek-lepeij cos?ma juz zabki?
Madzia przeslicznie wygladalas nawet z ta rozwiana grzywka-a i zabawy z M ci sluza bo taka chudziutka jestes
Martucha marynarka boska
Nikaa czemu macie 3 raz usg bioderek? my tylko bylismy raz
Kasiek co do suchych kacikow to tak jak laski pisaly brakuje ci witamin
Edyta dobrze T powiedzialas a co do blazejka to pewnie ze dla Silvi obiecany,a Emi tak pewnie dla zartow napisala ale slicznie sie umorusala marchewka,a mozesz brac paracetamol 3 razy dziennie po 500mg rutinoscorbin do nosa psikac woda morska a na gardlo Tantum Verde-ja tak robilam jak bylam chora-kuruj sie
Biedronka zapomnialam ci pogratulowac egzaminow
Anetka gdzie jestes? jak tam u was Filipek-lepeij cos?ma juz zabki?
Madzia przeslicznie wygladalas nawet z ta rozwiana grzywka-a i zabawy z M ci sluza bo taka chudziutka jestes
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301551 przez Zuza
Ja sie witam jak zwylke lecicie z postyami ze ho ho
Edytka śliczna sylvia
Madzia super
A M molestuje mnie zeby małego zostawic u T chociaż na godzine ale ja sie boje ona widzi go raz w tygodniu i nie zna go nie wie kiedy jest zmeczony itd i wogole sie nie słucha jak mowie ze ma pore jedzenia i jest nauczony godzine po jedzeniu drzemac ale chyba sie zdecyduje godzina to nie jest długo ....
Edytka śliczna sylvia
Madzia super
A M molestuje mnie zeby małego zostawic u T chociaż na godzine ale ja sie boje ona widzi go raz w tygodniu i nie zna go nie wie kiedy jest zmeczony itd i wogole sie nie słucha jak mowie ze ma pore jedzenia i jest nauczony godzine po jedzeniu drzemac ale chyba sie zdecyduje godzina to nie jest długo ....
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona