- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
to mozemy dac dzieciom juz do pociumkania chlebek??
marta dzieki, dopiero dzisiaj sie doweidzialam ze to w tym artykule jestesmy, keidys wam psialam ze bedziemy
marta no tak ty slub planujesz
ja tez taka wyizolowana, niby pracuje ale tam nie ma kiedy pogadac nawet, moje kolezanki dzisiaj sa w wawie na szkoleniu... a właśnie Beti w kwietniu bede w wawie, mam 2 dniowe szkolenie :)ale nei wiem czy dam rade sie spotkac bo od rana do wieczora w poiatek i sobote...no zobacyzmy moze i na niedziele zostane, jak cos to sie spotkamy co??
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Domi bluza świetna ale ja też się przejechałam na tym japan style i nie polecam
Gratulacje dla Majeczki
Jusia mój rowerek służy jako wieszak
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Sonia u nas tak samo tyle ciuchow na nim wisialo ze nie bylo widac rowerka, ale go odkopalam
Beti wez przestan bo sie zawstydzilam tak wyszlo i tyle, podejrzewam ze inne zdjecia tez sa z jej sesji...
nio zaraz sie zbieram bo juz pozno...a cos czuje ze na zgode z M bedzie cuś no moze jak mnie nei wkurzy znowu...
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Jusia ja cały czas mam nadzieję, że to był wypadek... powtarzam tylko za biegłymi, ale nie osądzam... Olać matkę, ojca, dziadków, Rutowskiego, Sosnowiec i jego mieszkańców... Żeby tylko ta niewinna istotka ... W tej całej medialnej nagonce, zapomina się chyba o biednej Madzi, jako człowieku...
Happymamma tez tak pomyślałąm, że ta sprawa tłumi śmierć małej Madzi... to przykre
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Adee super to zasmakowala w gruszce
to mozemy dac dzieciom juz do pociumkania chlebek??
marta dzieki, dopiero dzisiaj sie doweidzialam ze to w tym artykule jestesmy, keidys wam psialam ze bedziemy
marta no tak ty slub planujesz
ja tez taka wyizolowana, niby pracuje ale tam nie ma kiedy pogadac nawet, moje kolezanki dzisiaj sa w wawie na szkoleniu... a właśnie Beti w kwietniu bede w wawie, mam 2 dniowe szkolenie :)ale nei wiem czy dam rade sie spotkac bo od rana do wieczora w poiatek i sobote...no zobacyzmy moze i na niedziele zostane, jak cos to sie spotkamy co??
ejejej ja tez chce!!!
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
adee super! Powoli, powoli i będzie git
jusia acha, myślałam że pominęłaś w nawale postów Z tego co ja jeszcze wiem, to musisz bardzo mało pić, ścisnąć cyce, no i oczywiście coraz rzadziej odciągać...
Nelka już ciumciała skórkę od chleba i jeszcze je sobie biszkopty i chrupki kukurydziane
Mi też jest szkoda, że nie zrobilam sesji ciążowej, no ale dziewczynki jeszcze nic straconego przecież
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
dobrze powiedziane:
zrobicie sesje ciazową przy kolejnej ciazy
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia Ulalala... jakaś ty sexi w nowej fryzurce Zawsze chcałąm mieć takie króciutkie sexi włoski, ale przy mojej paszczy to niemożliwe.
Adee Lepszy rydz jak nic Ja też myślę o sprzedaniu kilku rzeczy z domu...
Jusia Wiki jest przecudna... I to zdjecie w gazecie.. Fajnie. Mała będzie mieć pamiątkę i Wy też
Kamilka wyrazy współczucia Bardzo fajnie, że Mateo tak świetnie się rozwija
Kinia Ech... faceci...
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
a jak tam m, jak zareagował na cene bransoletki, podobała mu sie??
Adee gratuluje Majeczce spania we wlasnym wyrku, wreszcie zazegnalas pozycje na sledzia, ktora mnie czeka dzisiejszej nocy jak i kazdej poprzedniej i kolejnej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...