BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #301163 przez adee84
Happymama najpierw rzuć cenę a potem pogadamy :)
idę do łóżka bo Raf niedługo wraca to póki mogę poleżę na caaaaałym łóżku, bo UWAGA!!! Maja śpi tfu tfu tfu w łóżeczku :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #301165 przez jusia
Adee super :) to zasmakowala w gruszce :silly:
to mozemy dac dzieciom juz do pociumkania chlebek??
marta dzieki, dopiero dzisiaj sie doweidzialam ze to w tym artykule jestesmy, keidys wam psialam ze bedziemy :)
marta no tak ty slub planujesz :)
ja tez taka wyizolowana, niby pracuje ale tam nie ma kiedy pogadac nawet, moje kolezanki dzisiaj sa w wawie na szkoleniu... a właśnie Beti w kwietniu bede w wawie, mam 2 dniowe szkolenie :)ale nei wiem czy dam rade sie spotkac :( bo od rana do wieczora :( w poiatek i sobote...no zobacyzmy moze i na niedziele zostane, jak cos to sie spotkamy co??:)
12 lata 11 miesiąc temu #301167 przez soniasg
co do Gucia to powiem Wam, że zwierze to jednak mądre stworzenie jest. chciał iść na dwór bo już nie miał czym wymiotować najadł się trawy (najpierw musiał się dokopać) i znowu zwymiotował. sam sobie płucze żołądek

Domi bluza świetna ale ja też się przejechałam na tym japan style i nie polecam

Gratulacje dla Majeczki :)

Jusia mój rowerek służy jako wieszak :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301169 przez jusia
biedny Gucio :((((( no ale jak sie przeczysci to bedzie mu lepiej...

Sonia u nas tak samo tyle ciuchow na nim wisialo ze nie bylo widac rowerka, ale go odkopalam :)

Beti wez przestan bo sie zawstydzilam :blush: tak wyszlo i tyle, podejrzewam ze inne zdjecia tez sa z jej sesji...

nio zaraz sie zbieram bo juz pozno...a cos czuje ze na zgode z M bedzie cuś :) no moze jak mnie nei wkurzy znowu...
12 lata 11 miesiąc temu #301170 przez Renata Anna
happymamma napisał:

Jusia ja cały czas mam nadzieję, że to był wypadek... powtarzam tylko za biegłymi, ale nie osądzam... Olać matkę, ojca, dziadków, Rutowskiego, Sosnowiec i jego mieszkańców... Żeby tylko ta niewinna istotka ... W tej całej medialnej nagonce, zapomina się chyba o biednej Madzi, jako człowieku...

Happymamma tez tak pomyślałąm, że ta sprawa tłumi śmierć małej Madzi... to przykre :( :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #301171 przez kiniaa
ja tez uciekam do lozka

dobrej nocki wszystkim :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #301173 przez marta_szh
jusia napisał:

Adee super :) to zasmakowala w gruszce :silly:
to mozemy dac dzieciom juz do pociumkania chlebek??
marta dzieki, dopiero dzisiaj sie doweidzialam ze to w tym artykule jestesmy, keidys wam psialam ze bedziemy :)
marta no tak ty slub planujesz :)
ja tez taka wyizolowana, niby pracuje ale tam nie ma kiedy pogadac nawet, moje kolezanki dzisiaj sa w wawie na szkoleniu... a właśnie Beti w kwietniu bede w wawie, mam 2 dniowe szkolenie :)ale nei wiem czy dam rade sie spotkac :( bo od rana do wieczora :( w poiatek i sobote...no zobacyzmy moze i na niedziele zostane, jak cos to sie spotkamy co??:)

ejejej ja tez chce!!!
12 lata 11 miesiąc temu #301175 przez angellika1
ja te mykam dobranoc
12 lata 11 miesiąc temu #301177 przez Nika_OK
Kiniaa prawo kanoniczne, to ja mam w paluszku i to tym małym u nogi :silly: Żartuję oczywiście :) Przy chrzcie dostaliśmy taką "mądrą" książeczkę od księdza i tam wszystko jest, to co najważniejsze. A tak poza tym, to troszkę na temat chrzestnych czytałam przed chrztem, bo brat Męzusia żyję w związku niesakramentalnym, a chcieliśmy go za chrzestnego, z tu zong NIE MOŻE! Ale w grę wchodził jeszcze nasz przyjaciel, który ma ślub kościelny, ale puszcze żonę na prawo i lewo i w ogóle takie tam, do Kościoła też nie chodzi, więc doszliśmy do wniosku, że lepiej troszkę nakłamać :blush: No i mamy takiego oszukanego chrzestego, ale jego życie moralne jest na dużo wyższym poziomie :)

adee super! Powoli, powoli i będzie git :)

jusia acha, myślałam że pominęłaś w nawale postów :) Z tego co ja jeszcze wiem, to musisz bardzo mało pić, ścisnąć cyce, no i oczywiście coraz rzadziej odciągać...
Nelka już ciumciała skórkę od chleba :) i jeszcze je sobie biszkopty i chrupki kukurydziane :)

Mi też jest szkoda, że nie zrobilam sesji ciążowej, no ale dziewczynki jeszcze nic straconego przecież :silly:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301178 przez marta_szh
aha czyli juz wiadomo ze jednak matka znowu klamala, przeciez niemozliwe ze sie wrocila po pieluchy i wpadla nagle na pomysl ze wykapie dziecko tym bardziej ze planowala z nim zaraz potem wyjsc na dwor...no masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobrze powiedziane:

zrobicie sesje ciazową przy kolejnej ciazy :)
12 lata 11 miesiąc temu #301181 przez Renata Anna
Nika różaniec ??? No nie mogę... Może zakonnicą będzie :lol: :lol: :lol:
Agusia Ulalala... jakaś ty sexi w nowej fryzurce :woohoo: Zawsze chcałąm mieć takie króciutkie sexi włoski, ale przy mojej paszczy to niemożliwe.
Adee Lepszy rydz jak nic :cheer: Ja też myślę o sprzedaniu kilku rzeczy z domu...
Jusia Wiki jest przecudna... I to zdjecie w gazecie.. :blink: Fajnie. Mała będzie mieć pamiątkę i Wy też :woohoo:
Kamilka wyrazy współczucia :( :( :( Bardzo fajnie, że Mateo tak świetnie się rozwija :)
Kinia Ech... faceci...
12 lata 11 miesiąc temu #301184 przez marta_szh
no i Renatka przypomniała mi co jeszcze chcialam napisac:

Agusia

super fryzurka i normalnie nie doceniasz swojej zajebistej figury kobieto :)

Kamilka

najszczersze kondolencje, bardzo mi przykro, wiem co czujesz :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301187 przez marta_szh
Renatka

a jak tam m, jak zareagował na cene bransoletki, podobała mu sie??

Adee gratuluje Majeczce spania we wlasnym wyrku, wreszcie zazegnalas pozycje na sledzia, ktora mnie czeka dzisiejszej nocy jak i kazdej poprzedniej i kolejnej :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #301191 przez marta_szh
czesc Edytka :kiss: jak Sylwia?
12 lata 11 miesiąc temu #301194 przez Nika_OK
Ja też zmykam, dobranoc :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama