BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #300684 przez Renata Anna
Nosz kuźwa!!!!
Właśnie przepędziłam świadków Jehowy... Nikomu nie ujmując, bo religia, to religia. Ale strasznie mnie wkurza fakt, że łażą po domach i dupę zawracają.
Przyszły dwie laski... Musiałam odczekać wstęp, bo nie wiedziałam o co chodzi. Jak się już okazało o co, to powiedziała krótko, że nie jestem zainteresowana, że nie życzę sobie takich wizyt i w ogóle, to kto je na klatkę wpuścił... :angry: Zatkało je i poszły B)

Nika Aaaaaaaa Kolrnelcia fajowo wygląda z kitką :D
Madzia cieszę się, że bal się udał.
Domii to świetnie. Odsapniesz troszkę.
Edytka pojawiasz się i znikasz...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #300689 przez Kasiek
Domii a mialam taki plan, ze jak Cie dzis tu nie zobacze to pisze smsa :) ale jestes juz, to good :)
fajnie ze nocki sie wam ustabilizowaly :)

u nas dzis byla taka dziewczyna w ramach 1 rozmowy na nianie dla Igi. nawet mi sie spodobala :) czy sie Idze spodobala trudno powiedziec bo jak zwykkle w towarzystwie siedziala grzecznie w foteliku i nawet nie pisnela :)

ja mam dalej humor do d :huh: a co do walentynek to nie mam zamiaru nawet zauwazyc ze taki dzien istnieje :dry:

Madzia fajnie ze bal sie udal :)
Nika Nelka sliczna z tym kucykiem :)
Happymama moj m tak spi ze nawet ten tekst z seksem by na niego nie zadzialal :dry:
Agusia Twoj m to sie super zachowuje w nocy :) az zazdroszcze

mi sie podoba ta granatowa bransoletka :) moze sobie sama kupie :)

ja sie obawiam czy ten uraz glowy u malej Madzi nie nastapil w wyniku czegos innego niz nieszczesliwego wypadku :huh:
12 lata 11 miesiąc temu #300693 przez happymamma
Nika zobaczymy :) Nelcia ma pękną kitkę :) Cudna :)

Madzia szczerze i nie po katolicku zazdroszczę :lol: :lol: :lol:

Pipin dziewczyny pisały, że to może być na ząbki...

Co do wersji matki - na razie nie ma podstaw, żeby zmieniać zarzuty, ale to na razie wyniki wstępnej sekcji.

Domii dziękujemy :kiss: A Jasia zważyłam przd chwilą - równe 8 kilo :) Sweter śliczny, choć nie w moim stylu :) No i tak jak pisze Martucha - ja raz zamówiłam żakiet z japan-style bodajże i przyszła szmata :dry:

Agusia mój też wstaje jak jest potrzeba, a weekend zawsze rano bierze go do salonu, żebym mogła "dospać" :) A jaki kolorek będziesz miała?

Edytko dokładnie tak jak piszesz :)
12 lata 11 miesiąc temu #300694 przez martucha
Domii poszukaj poszukaj albo zobacz czy chociaż można zwrócić towar w razie czego,ale mi sie nigdy w zwroty nie chciało bawić...
12 lata 11 miesiąc temu #300697 przez Renata Anna
Domii troszkę drogo nie sądzisz?
12 lata 11 miesiąc temu #300699 przez Kasiek
a moze moglo tak byc ze ta mala Madzia faktycznie spadla i sie uderzyla ale tak plakala ze matka miala jej dosc i ja dodusila poduszka bo np nie chciala juz slyszec tego placzu? policja powinna wziac pod uwage to co mowil ten jasnowidz ze Madzia zostala uduszona.
12 lata 11 miesiąc temu #300702 przez adee84
napisalam do Angelliki, odp. ze jakos nie ma weny do pisania, Nikos jest w ciagu dnia absorbujacy a jak wieczorem nas poczyta do juz zmeczona jest :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300719 przez Renata Anna
Co do sprawy Madzi, to chciałam też zabrać głos...

Nigdy nie oceniam innych, bo sama nie lubię być oceniana. Od początku różne myśli chodziły mi po głowie. Rozważałam też czy mama Madzi nie zrobiła tego celowo. Ciągle wierzyłam w nieszczęśliwy wypadek. Teraz wstępne wyniki sekcji zwłok Madzi nie zaprzeczają wersji jej mamy. Mam nadzieję, że rzeczywiście tak było.
A co do tej dziewczyny, to jest mi jej trochę żal. Oczywiście to co zrobiła ze zwłokami dziecka jest niedopuszczalne. Nigdy się nie dowiemy czym tak naprawdę się kierowała. Co takiego w tej rodzinie się działo, że nikomu o tym nie powiedziała i próbowała zataić fakt kłamiąc i grając.
Nie wiem jak to Wam wytłumaczyć, ale ja jestem zdania, że do tego co ta dziewczyna zrobiła przyczyniło się więcej osób.

Uduszenie wykluczam, bo wyszło by na sekcji zwłok...
12 lata 11 miesiąc temu #300721 przez adee84
12 lata 11 miesiąc temu #300726 przez adee84
a mi wydaje sie, ze ona ja albo uderzyla albo rzeczywiscie upuscila ale moze spacjalnie?nie wiem i sie pewnie nie dowiem, mezowi nie powiedziala nic, ubrala malutka, jego poprosila o zniesienie wozka pod pretekstem wyjscia na spacer, wyszlla i porzucila malenstwo z zimna krwia.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300735 przez Renata Anna
Dodam jeszcze tyle, że ta rozmowa z teściową to dosyć ostra była, ale ta teściowa też ją z góry jechała... Sumienie będzie ją gryzło do końca życia.
Już nic nie mówię.

Ogólnie to straszna jest ta sprawa. Biedna Madzia :(
12 lata 11 miesiąc temu #300738 przez adee84
ta rodzina cala jest dziwna, ale nie mnie to oceniac ;)
Renatka i ktora bransoletke wybralas?
12 lata 11 miesiąc temu #300741 przez Renata Anna
No kurde nie wiem już sama. Podoba mi się bardzo turkusowa, ale ta niebieska też ma jakiś urok w sobie (chyba nawet jest z lepszych pierdółek wykonana)...
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #300744 przez adee84
Tobie wg mnie turkus najbardziej pasuje :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300745 przez Nika_OK
Dootka i ja się przyłączam do życzeń urodzinowych :)

adee u nas -12 stopieńków

Renatka ta brązoleta za 65zł świetna! Turkus! :)
Papilot - nieźle :) To Nelucha za najlepsiejszą swoja zabawkę, którą się bawi od jakiegoś już czasu i zawsze jest nią żywo zainteresowana to (uwaga, uwaga) RÓŻANIEC :)

Kasiek ja bardzo często już za pierwszym razem jak mnie Kornela budzi wstaję zła, także naprwdę nie obwiniaj się za złość po wtórym razie :kiss:

Wiecie co, tak właśnie dogoniłam temat chrztu - u nas żadne zaświadczenie nic nie kosztuje, za chrzest na najprawdziwszą prawdę "co łaska", jak ksiądz (wikary) przychpdzi do babci na comiesięczną wizytę do chorej to nic nie chce kasy, itp.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Happymamma taaa... u Neluchy ten czas już minął, teraz na dwóch chce tylko, a że sama nie potrafi, to trzeba nie za nią, ale z nią na pół zgiętym, a że ja się nie daję, bo jej nie wolno jeszcze i tego się trzymam, to była już chwila że chwytałam za zatyczki do uszu :dry: Bo ona nie płacze jak chce coś wymusić tylko piszczy :angry:
O białych kopertach po komunii Ali pisałaś :)

sonia to my na Ciebie teraz też Beatrycze będziemy wołać :lol:

Pippin maty piankowe dobrze odizolują zimną podłogę :)

madzia super, że wypad się udał :)

Domi podoba się sweterek :)

Ufff, i nadrobiłam - teraz idę wykąpać psa :)

NO I KOLEJNY WIELKI CMOK DLA WIKUNI I KUBUSIA!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia