- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300684 przez Renata Anna
Nosz kuźwa!!!!
Właśnie przepędziłam świadków Jehowy... Nikomu nie ujmując, bo religia, to religia. Ale strasznie mnie wkurza fakt, że łażą po domach i dupę zawracają.
Przyszły dwie laski... Musiałam odczekać wstęp, bo nie wiedziałam o co chodzi. Jak się już okazało o co, to powiedziała krótko, że nie jestem zainteresowana, że nie życzę sobie takich wizyt i w ogóle, to kto je na klatkę wpuścił... Zatkało je i poszły
Nika Aaaaaaaa Kolrnelcia fajowo wygląda z kitką
Madzia cieszę się, że bal się udał.
Domii to świetnie. Odsapniesz troszkę.
Edytka pojawiasz się i znikasz...
Właśnie przepędziłam świadków Jehowy... Nikomu nie ujmując, bo religia, to religia. Ale strasznie mnie wkurza fakt, że łażą po domach i dupę zawracają.
Przyszły dwie laski... Musiałam odczekać wstęp, bo nie wiedziałam o co chodzi. Jak się już okazało o co, to powiedziała krótko, że nie jestem zainteresowana, że nie życzę sobie takich wizyt i w ogóle, to kto je na klatkę wpuścił... Zatkało je i poszły
Nika Aaaaaaaa Kolrnelcia fajowo wygląda z kitką
Madzia cieszę się, że bal się udał.
Domii to świetnie. Odsapniesz troszkę.
Edytka pojawiasz się i znikasz...
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300689 przez Kasiek
Domii a mialam taki plan, ze jak Cie dzis tu nie zobacze to pisze smsa ale jestes juz, to good
fajnie ze nocki sie wam ustabilizowaly
u nas dzis byla taka dziewczyna w ramach 1 rozmowy na nianie dla Igi. nawet mi sie spodobala czy sie Idze spodobala trudno powiedziec bo jak zwykkle w towarzystwie siedziala grzecznie w foteliku i nawet nie pisnela
ja mam dalej humor do d a co do walentynek to nie mam zamiaru nawet zauwazyc ze taki dzien istnieje
Madzia fajnie ze bal sie udal
Nika Nelka sliczna z tym kucykiem
Happymama moj m tak spi ze nawet ten tekst z seksem by na niego nie zadzialal
Agusia Twoj m to sie super zachowuje w nocy az zazdroszcze
mi sie podoba ta granatowa bransoletka moze sobie sama kupie
ja sie obawiam czy ten uraz glowy u malej Madzi nie nastapil w wyniku czegos innego niz nieszczesliwego wypadku
fajnie ze nocki sie wam ustabilizowaly
u nas dzis byla taka dziewczyna w ramach 1 rozmowy na nianie dla Igi. nawet mi sie spodobala czy sie Idze spodobala trudno powiedziec bo jak zwykkle w towarzystwie siedziala grzecznie w foteliku i nawet nie pisnela
ja mam dalej humor do d a co do walentynek to nie mam zamiaru nawet zauwazyc ze taki dzien istnieje
Madzia fajnie ze bal sie udal
Nika Nelka sliczna z tym kucykiem
Happymama moj m tak spi ze nawet ten tekst z seksem by na niego nie zadzialal
Agusia Twoj m to sie super zachowuje w nocy az zazdroszcze
mi sie podoba ta granatowa bransoletka moze sobie sama kupie
ja sie obawiam czy ten uraz glowy u malej Madzi nie nastapil w wyniku czegos innego niz nieszczesliwego wypadku
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300693 przez happymamma
Nika zobaczymy Nelcia ma pękną kitkę Cudna
Madzia szczerze i nie po katolicku zazdroszczę
Pipin dziewczyny pisały, że to może być na ząbki...
Co do wersji matki - na razie nie ma podstaw, żeby zmieniać zarzuty, ale to na razie wyniki wstępnej sekcji.
Domii dziękujemy A Jasia zważyłam przd chwilą - równe 8 kilo Sweter śliczny, choć nie w moim stylu No i tak jak pisze Martucha - ja raz zamówiłam żakiet z japan-style bodajże i przyszła szmata
Agusia mój też wstaje jak jest potrzeba, a weekend zawsze rano bierze go do salonu, żebym mogła "dospać" A jaki kolorek będziesz miała?
Edytko dokładnie tak jak piszesz
Madzia szczerze i nie po katolicku zazdroszczę
Pipin dziewczyny pisały, że to może być na ząbki...
Co do wersji matki - na razie nie ma podstaw, żeby zmieniać zarzuty, ale to na razie wyniki wstępnej sekcji.
Domii dziękujemy A Jasia zważyłam przd chwilą - równe 8 kilo Sweter śliczny, choć nie w moim stylu No i tak jak pisze Martucha - ja raz zamówiłam żakiet z japan-style bodajże i przyszła szmata
Agusia mój też wstaje jak jest potrzeba, a weekend zawsze rano bierze go do salonu, żebym mogła "dospać" A jaki kolorek będziesz miała?
Edytko dokładnie tak jak piszesz
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300697 przez Renata Anna
Domii troszkę drogo nie sądzisz?
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300699 przez Kasiek
a moze moglo tak byc ze ta mala Madzia faktycznie spadla i sie uderzyla ale tak plakala ze matka miala jej dosc i ja dodusila poduszka bo np nie chciala juz slyszec tego placzu? policja powinna wziac pod uwage to co mowil ten jasnowidz ze Madzia zostala uduszona.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300719 przez Renata Anna
Co do sprawy Madzi, to chciałam też zabrać głos...
Nigdy nie oceniam innych, bo sama nie lubię być oceniana. Od początku różne myśli chodziły mi po głowie. Rozważałam też czy mama Madzi nie zrobiła tego celowo. Ciągle wierzyłam w nieszczęśliwy wypadek. Teraz wstępne wyniki sekcji zwłok Madzi nie zaprzeczają wersji jej mamy. Mam nadzieję, że rzeczywiście tak było.
A co do tej dziewczyny, to jest mi jej trochę żal. Oczywiście to co zrobiła ze zwłokami dziecka jest niedopuszczalne. Nigdy się nie dowiemy czym tak naprawdę się kierowała. Co takiego w tej rodzinie się działo, że nikomu o tym nie powiedziała i próbowała zataić fakt kłamiąc i grając.
Nie wiem jak to Wam wytłumaczyć, ale ja jestem zdania, że do tego co ta dziewczyna zrobiła przyczyniło się więcej osób.
Uduszenie wykluczam, bo wyszło by na sekcji zwłok...
Nigdy nie oceniam innych, bo sama nie lubię być oceniana. Od początku różne myśli chodziły mi po głowie. Rozważałam też czy mama Madzi nie zrobiła tego celowo. Ciągle wierzyłam w nieszczęśliwy wypadek. Teraz wstępne wyniki sekcji zwłok Madzi nie zaprzeczają wersji jej mamy. Mam nadzieję, że rzeczywiście tak było.
A co do tej dziewczyny, to jest mi jej trochę żal. Oczywiście to co zrobiła ze zwłokami dziecka jest niedopuszczalne. Nigdy się nie dowiemy czym tak naprawdę się kierowała. Co takiego w tej rodzinie się działo, że nikomu o tym nie powiedziała i próbowała zataić fakt kłamiąc i grając.
Nie wiem jak to Wam wytłumaczyć, ale ja jestem zdania, że do tego co ta dziewczyna zrobiła przyczyniło się więcej osób.
Uduszenie wykluczam, bo wyszło by na sekcji zwłok...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300726 przez adee84
a mi wydaje sie, ze ona ja albo uderzyla albo rzeczywiscie upuscila ale moze spacjalnie?nie wiem i sie pewnie nie dowiem, mezowi nie powiedziala nic, ubrala malutka, jego poprosila o zniesienie wozka pod pretekstem wyjscia na spacer, wyszlla i porzucila malenstwo z zimna krwia.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300735 przez Renata Anna
Dodam jeszcze tyle, że ta rozmowa z teściową to dosyć ostra była, ale ta teściowa też ją z góry jechała... Sumienie będzie ją gryzło do końca życia.
Już nic nie mówię.
Ogólnie to straszna jest ta sprawa. Biedna Madzia
Już nic nie mówię.
Ogólnie to straszna jest ta sprawa. Biedna Madzia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300745 przez Nika_OK
Dootka i ja się przyłączam do życzeń urodzinowych
adee u nas -12 stopieńków
Renatka ta brązoleta za 65zł świetna! Turkus!
Papilot - nieźle To Nelucha za najlepsiejszą swoja zabawkę, którą się bawi od jakiegoś już czasu i zawsze jest nią żywo zainteresowana to (uwaga, uwaga) RÓŻANIEC
Kasiek ja bardzo często już za pierwszym razem jak mnie Kornela budzi wstaję zła, także naprwdę nie obwiniaj się za złość po wtórym razie
Wiecie co, tak właśnie dogoniłam temat chrztu - u nas żadne zaświadczenie nic nie kosztuje, za chrzest na najprawdziwszą prawdę "co łaska", jak ksiądz (wikary) przychpdzi do babci na comiesięczną wizytę do chorej to nic nie chce kasy, itp.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Happymamma taaa... u Neluchy ten czas już minął, teraz na dwóch chce tylko, a że sama nie potrafi, to trzeba nie za nią, ale z nią na pół zgiętym, a że ja się nie daję, bo jej nie wolno jeszcze i tego się trzymam, to była już chwila że chwytałam za zatyczki do uszu Bo ona nie płacze jak chce coś wymusić tylko piszczy
O białych kopertach po komunii Ali pisałaś
sonia to my na Ciebie teraz też Beatrycze będziemy wołać
Pippin maty piankowe dobrze odizolują zimną podłogę
madzia super, że wypad się udał
Domi podoba się sweterek
Ufff, i nadrobiłam - teraz idę wykąpać psa
NO I KOLEJNY WIELKI CMOK DLA WIKUNI I KUBUSIA!
adee u nas -12 stopieńków
Renatka ta brązoleta za 65zł świetna! Turkus!
Papilot - nieźle To Nelucha za najlepsiejszą swoja zabawkę, którą się bawi od jakiegoś już czasu i zawsze jest nią żywo zainteresowana to (uwaga, uwaga) RÓŻANIEC
Kasiek ja bardzo często już za pierwszym razem jak mnie Kornela budzi wstaję zła, także naprwdę nie obwiniaj się za złość po wtórym razie
Wiecie co, tak właśnie dogoniłam temat chrztu - u nas żadne zaświadczenie nic nie kosztuje, za chrzest na najprawdziwszą prawdę "co łaska", jak ksiądz (wikary) przychpdzi do babci na comiesięczną wizytę do chorej to nic nie chce kasy, itp.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Happymamma taaa... u Neluchy ten czas już minął, teraz na dwóch chce tylko, a że sama nie potrafi, to trzeba nie za nią, ale z nią na pół zgiętym, a że ja się nie daję, bo jej nie wolno jeszcze i tego się trzymam, to była już chwila że chwytałam za zatyczki do uszu Bo ona nie płacze jak chce coś wymusić tylko piszczy
O białych kopertach po komunii Ali pisałaś
sonia to my na Ciebie teraz też Beatrycze będziemy wołać
Pippin maty piankowe dobrze odizolują zimną podłogę
madzia super, że wypad się udał
Domi podoba się sweterek
Ufff, i nadrobiłam - teraz idę wykąpać psa
NO I KOLEJNY WIELKI CMOK DLA WIKUNI I KUBUSIA!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Nika_OK.
Moderatorzy: ilona