- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303421 przez beti
Cześć laseczki, ja na chwilę bo zaraz się pakuję i do T jedziemy na pare dni...
Nikt nawet nie zauważył, że mnie nie było
Spóźnione życzenia dla Nikosia
Błażejku ale Ty się zmieniasz No i sto lat dla Ciebie dzisiaj
Igusiu, i dla Ciebie sto lat!!!!
Majeczka...nooooo nie ma to jak mamusiowe jedzonko A jaki uśmiech superowy
Biedronka, a może Ty jesteś przemęczona kobieto??? Jakieś witaminki łykasz???
Antek, ale Ty jesteś do mamy podobny
Maga, moja siostra urodziła w 33 tc i to bez tych zastrzyków sterydowych i mały jest zdrów jak ryba, więc jak coś to się nie stresujcie
Hania, Bydgoszcz??????!!!!! Uwierz mi że nie chciałabyś
Dorotka, ale Kubuś już mobilny Super no i b. ładna podłoga jak się nazywa takie drewno?
Edytka, ja jem czosnek i Fifi nigdy po nim nie miał problemów z jedzeniem ani z brzuszkiem...
Angelika...matko jak ja nie cierpię firmowych imprez ale to dla tego że miałam ich za dużo Miłej zabawy
Wiecie co, byliśmy wczoraj u znajomych i oni odebrali telefon od znajomych, którym się całe mieszkanie spaliło...a oni na dziecko czekają, są już tydzień po terminie...i teraz nic dla maluszka nie mają, dostali jakieś socjalne mieszkanko, ale poza tym nie mają nic...wyszli z domu w piżamach właśnie kombinuję jak im pomóc, bo potrzebują wszystkiego dla maluszka no i dla siebie...a tu dziecko w każdej chwili może być
Nikt nawet nie zauważył, że mnie nie było
Spóźnione życzenia dla Nikosia
Błażejku ale Ty się zmieniasz No i sto lat dla Ciebie dzisiaj
Igusiu, i dla Ciebie sto lat!!!!
Majeczka...nooooo nie ma to jak mamusiowe jedzonko A jaki uśmiech superowy
Biedronka, a może Ty jesteś przemęczona kobieto??? Jakieś witaminki łykasz???
Antek, ale Ty jesteś do mamy podobny
Maga, moja siostra urodziła w 33 tc i to bez tych zastrzyków sterydowych i mały jest zdrów jak ryba, więc jak coś to się nie stresujcie
Hania, Bydgoszcz??????!!!!! Uwierz mi że nie chciałabyś
Dorotka, ale Kubuś już mobilny Super no i b. ładna podłoga jak się nazywa takie drewno?
Edytka, ja jem czosnek i Fifi nigdy po nim nie miał problemów z jedzeniem ani z brzuszkiem...
Angelika...matko jak ja nie cierpię firmowych imprez ale to dla tego że miałam ich za dużo Miłej zabawy
Wiecie co, byliśmy wczoraj u znajomych i oni odebrali telefon od znajomych, którym się całe mieszkanie spaliło...a oni na dziecko czekają, są już tydzień po terminie...i teraz nic dla maluszka nie mają, dostali jakieś socjalne mieszkanko, ale poza tym nie mają nic...wyszli z domu w piżamach właśnie kombinuję jak im pomóc, bo potrzebują wszystkiego dla maluszka no i dla siebie...a tu dziecko w każdej chwili może być
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez beti.
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303422 przez Pippin
beti tak uważasz???ze Antek jest do mnie podobny??? dziękuję dziękuję dziękuję za tę wspanaiałą rewelację wszyscy gadaja ze do m
o kurcze współczuję im!!!!!!!!!!!!!! co za pech
taaakkk zawsze tak robi zeby mnie "
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
" tzn podroźnic jak to gadają a właśnie tesciowa dre sie na m ze ma sprzątać i sie kłócą na klatce schodowej ehhehehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
o kurcze współczuję im!!!!!!!!!!!!!! co za pech
taaakkk zawsze tak robi zeby mnie "
" tzn podroźnic jak to gadają a właśnie tesciowa dre sie na m ze ma sprzątać i sie kłócą na klatce schodowej ehhehehe
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303442 przez madzia0507
Hej!
Głowa mnie dzisiaj tak boli, że aż mi niedobrze. Do tego zostałam sama w domu. Michał pojechał na 2-dniowe szkolenie do Wieliczki, brachola to od 2 tygodni już nie widziałam, bo chyba się już wyprowadził do Lachonka. Mama nadal w sanatorium, a tata w Bełchatowie. Na dodatek nawet ciotka pojechała do Krakowa i wróci dopiero po południu, ale obiecała, że mnie odwiedzi.
Dorotka, jak Kubuś ładnie pełza. No i znów się powtórzę, ale córeczka jak księżniczka. Prześliczna jest.
Jak mi się skończą chusteczki w domu, to skorzystam z twojego "pomysłu".
Martucha, jak je zobaczyłam na Allegro, to od razu o tobie pomyślałam:
allegro.pl/ShowItem2.php?item=2092976933...id=11&ars_rule_id=23
Jusia, jeśli wycofał aukcję, to nie będzie dostawał żadnych komentarzy. Aukcja wyświetli się jako zakończona, u tego który licytował.
A Listy do M fajne??? Jak tak to sobie ściągnę.
Pippin, ta Madzia była cała śliczna. Najpiękniejsze miała oczy i takie długaśne rzęsy. Ja mam nawet jej zdjęcie w komputerze.
Domii, 100 lat dla Błażejka!!!
Głowa mnie dzisiaj tak boli, że aż mi niedobrze. Do tego zostałam sama w domu. Michał pojechał na 2-dniowe szkolenie do Wieliczki, brachola to od 2 tygodni już nie widziałam, bo chyba się już wyprowadził do Lachonka. Mama nadal w sanatorium, a tata w Bełchatowie. Na dodatek nawet ciotka pojechała do Krakowa i wróci dopiero po południu, ale obiecała, że mnie odwiedzi.
Dorotka, jak Kubuś ładnie pełza. No i znów się powtórzę, ale córeczka jak księżniczka. Prześliczna jest.
Jak mi się skończą chusteczki w domu, to skorzystam z twojego "pomysłu".
Martucha, jak je zobaczyłam na Allegro, to od razu o tobie pomyślałam:
allegro.pl/ShowItem2.php?item=2092976933...id=11&ars_rule_id=23
Jusia, jeśli wycofał aukcję, to nie będzie dostawał żadnych komentarzy. Aukcja wyświetli się jako zakończona, u tego który licytował.
A Listy do M fajne??? Jak tak to sobie ściągnę.
Pippin, ta Madzia była cała śliczna. Najpiękniejsze miała oczy i takie długaśne rzęsy. Ja mam nawet jej zdjęcie w komputerze.
Domii, 100 lat dla Błażejka!!!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303444 przez Kasiek
Dorotka ale Kubus pełza super moja tez pełza ale malutko, w ogole bez porównania z Kubusiem gratulacje dla mojego zięcia a corcię masz śliczną
Maga zapomnialam wzcoraj napisac ze ja tz trzymam kciuki za siostre na pewno wszystko bedzie dobrze
Jusia moze Wiki nie ma apetytu bo ząbki jej idą? a my mielismy tez takie cos pod paszka i kolankami ale najperw cały dzien mocno natluszczałam kremem a wieczorem po kąpieli zeszło całe, nie wiem co to bylo, bo przeciez nie zaschniety brud, myjemy ją przeciez codzienni
Pippin czuje to samo w tej rodzinie nie ma kogo zalowac w ogole smutku nie okazuja ja bym nie mogla mowic tak spokojnie nawet jako osoba postronna jak tylko pomysle o Madzi to plakac mi sie chce mam wrazenie za pół Polski i obcych ludzi bardziej placze za tą malutką niz jej wlasna rodzina i to jest najsmutniejsze
Beti kurcze straszne jakby coś to znajde jakies ubranka dla maluszka, duzo moze nie mam ale dam, daj znac jak wrocisz, popakuje i wysle
BŁAŻEJKU 1000 latek masz już pół roczku
no i tak cichutko przypominam ze my tez mamy juz pół roczku.....
Maga zapomnialam wzcoraj napisac ze ja tz trzymam kciuki za siostre na pewno wszystko bedzie dobrze
Jusia moze Wiki nie ma apetytu bo ząbki jej idą? a my mielismy tez takie cos pod paszka i kolankami ale najperw cały dzien mocno natluszczałam kremem a wieczorem po kąpieli zeszło całe, nie wiem co to bylo, bo przeciez nie zaschniety brud, myjemy ją przeciez codzienni
Pippin czuje to samo w tej rodzinie nie ma kogo zalowac w ogole smutku nie okazuja ja bym nie mogla mowic tak spokojnie nawet jako osoba postronna jak tylko pomysle o Madzi to plakac mi sie chce mam wrazenie za pół Polski i obcych ludzi bardziej placze za tą malutką niz jej wlasna rodzina i to jest najsmutniejsze
Beti kurcze straszne jakby coś to znajde jakies ubranka dla maluszka, duzo moze nie mam ale dam, daj znac jak wrocisz, popakuje i wysle
BŁAŻEJKU 1000 latek masz już pół roczku
no i tak cichutko przypominam ze my tez mamy juz pół roczku.....
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303447 przez martucha
Hej laski, jestem właśnie u rodziców,mały śpi najedzony a ja.....znowu na allegro siedze bożeeeeeeeee oszaleje,wygrałam ogrodnicki dla małego ale wtopiłam teraz licytuje super kurtke ale znając moje szczęście cena wyjdzie kosmiczna
Beti ja zauwazyłam że Cie ni ma! a znajomym strasznie współczuje boże tka tragedia...kiedys zastanawiałam sie co bym pierwsze zabrała gdyby mi sie cos takiego przydazyło...hmmm daj znac jak coś wymyślisz to też pomożemy.A jaka płeć maleństwa??
Maga 3mam kciuki za siostre,moja tez urodziła jakoś na poczatku 7miesiaca,Kubuś był taki maluśki...a dziś ciężko go okiełznać ma adhd i wszedzie go pełno;] będzie dobrze!
Happymamma pewnie zmieniła koła przy wózku na zimowe,załozyła łańcuchy i na spacer poszła hehehe bo Jaiowi żadna pogoda nie straszna;p
Jusia 3mam kciuki za m...a z tym allegro to myślę że jak wszystko wytłumaczy na spokojnie to może obejdzie sie nawet bez neutrala...też miałam kiedys taką sytuacje
Madzia fajne ale ja nie lubie takiego korka Chociaz jest bardzo modny
STO LAT DLA BŁAŻEJKA I IGI!!!!!!
Beti ja zauwazyłam że Cie ni ma! a znajomym strasznie współczuje boże tka tragedia...kiedys zastanawiałam sie co bym pierwsze zabrała gdyby mi sie cos takiego przydazyło...hmmm daj znac jak coś wymyślisz to też pomożemy.A jaka płeć maleństwa??
Maga 3mam kciuki za siostre,moja tez urodziła jakoś na poczatku 7miesiaca,Kubuś był taki maluśki...a dziś ciężko go okiełznać ma adhd i wszedzie go pełno;] będzie dobrze!
Happymamma pewnie zmieniła koła przy wózku na zimowe,załozyła łańcuchy i na spacer poszła hehehe bo Jaiowi żadna pogoda nie straszna;p
Jusia 3mam kciuki za m...a z tym allegro to myślę że jak wszystko wytłumaczy na spokojnie to może obejdzie sie nawet bez neutrala...też miałam kiedys taką sytuacje
Madzia fajne ale ja nie lubie takiego korka Chociaz jest bardzo modny
STO LAT DLA BŁAŻEJKA I IGI!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303456 przez Kasiek
Martucha mialas mi wczoraj napisac pomysly na nauczenie usypiania Igi samodzielnie w lózeczku w dzien
kurcze w nocy ok, wczoraj tez sama zasnela juz nawet niewazne ze zajęło jej to godzine ale wiem ze takie sa poczatki z biegiem czasu nauczy sie i bedzie zasypiac szybciej grunt ze czai o co chodzi i sie nie awanturuje za bardzo
i w nocy obudzila sie tylko raz!!! przed 3 a potem juz na dzien wstala o 6.40
Domii mialam zapytac a jak w dzien kladziesz Błazejka na łózku to go karmisz tam na tym łóżku? czy po prostu kładziesz i tyle?
kurcze w nocy ok, wczoraj tez sama zasnela juz nawet niewazne ze zajęło jej to godzine ale wiem ze takie sa poczatki z biegiem czasu nauczy sie i bedzie zasypiac szybciej grunt ze czai o co chodzi i sie nie awanturuje za bardzo
i w nocy obudzila sie tylko raz!!! przed 3 a potem juz na dzien wstala o 6.40
Domii mialam zapytac a jak w dzien kladziesz Błazejka na łózku to go karmisz tam na tym łóżku? czy po prostu kładziesz i tyle?
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303459 przez beti
Kochane jesteście
Dzwoniłam przed chwilą i będzie dziewczynka, nad ranem zaczęła rodzić... laseczki jak macie jakieś zbędne ciuszki, nawet znoszone, nawet po 1 szt to dla nich byłby to ratunek...
Ja zaraz jadę kupić jakieś pampersy, chusteczki i inne "kosmetyczne" sprawy...aż mam ciarki cały czas...
Dzwoniłam przed chwilą i będzie dziewczynka, nad ranem zaczęła rodzić... laseczki jak macie jakieś zbędne ciuszki, nawet znoszone, nawet po 1 szt to dla nich byłby to ratunek...
Ja zaraz jadę kupić jakieś pampersy, chusteczki i inne "kosmetyczne" sprawy...aż mam ciarki cały czas...
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303464 przez Pippin
a takie na chłopczyka moga byc?i wysłane za pare dni bo na chwile obecna nie mam za co wysłac po prostu ale b chetnie pomoge
czy wszystkie wysyłamy do jednej osoby i ta osoba poskłada w całosci przekaze dalej?
czy wszystkie wysyłamy do jednej osoby i ta osoba poskłada w całosci przekaze dalej?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303474 przez beti
Myślę, że każde mogą być...oni na prawdę nic nie mają, więc chłopięce też mogą być....
Laski, ja Wam nawet mogę za przesyłki pozwracać....
Wrzucam Wam mój adres, jak ktoś by jeszcze potem chciał podajcie go dalej jakby mnie potem nie było...
Laski, ja Wam nawet mogę za przesyłki pozwracać....
Wrzucam Wam mój adres, jak ktoś by jeszcze potem chciał podajcie go dalej jakby mnie potem nie było...
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303479 przez kiniaa
hello
Wszystkiego najlepszego dla Iguni i Blazejka
u nas noc podobna do Waszej Pippin, ciagle pobudki, no ale niewazne, jakos jeszcze zyje. Ogladalam wczoraj do pozna film i teraz mam za swoje
Maga moja znajoma rodzila w 33 tyg i chlopak jest zdrowy wprawdzie jak sie urodzil to nawet go na rece nie wzielam przez pierwsze mce bo wazyl 1,5 kg , ale teraz jest ok buziaki dla siostry
Beti o kurcze, biedni ludzie, oby zdazyli przyszykowac cos dla dzidziusia
Martucha szalejesz z aukcjami
Dorotka Kubus jest niesamowity swietnie mu to wychodzi
Jusia ja kiedys wygralam aukcje przez przypadek i nie chcialam tej rzeczy i napisalam ze bardzo przepraszam itd i gosciu mi odpuscil takze grunt to wyjasnic sytuacje zeby ten ktos kto kupil nie czekal na ta rzecz
Madzia wez tabletke ! i poloz sie jak Julitka bedzie miec drzemke
Edytko ja jadlam czosnek taki w potrawach i w ogole wszystko juz jem oprocz mleka of course
u nas mroznie ale sniegu juz prawie nie ma bo sie stopil. Caly czas mysle co sie z Asik stalo ? mam nadzieje ze nic takiego i niedlugo do nas wroci....
Wszystkiego najlepszego dla Iguni i Blazejka
u nas noc podobna do Waszej Pippin, ciagle pobudki, no ale niewazne, jakos jeszcze zyje. Ogladalam wczoraj do pozna film i teraz mam za swoje
Maga moja znajoma rodzila w 33 tyg i chlopak jest zdrowy wprawdzie jak sie urodzil to nawet go na rece nie wzielam przez pierwsze mce bo wazyl 1,5 kg , ale teraz jest ok buziaki dla siostry
Beti o kurcze, biedni ludzie, oby zdazyli przyszykowac cos dla dzidziusia
Martucha szalejesz z aukcjami
Dorotka Kubus jest niesamowity swietnie mu to wychodzi
Jusia ja kiedys wygralam aukcje przez przypadek i nie chcialam tej rzeczy i napisalam ze bardzo przepraszam itd i gosciu mi odpuscil takze grunt to wyjasnic sytuacje zeby ten ktos kto kupil nie czekal na ta rzecz
Madzia wez tabletke ! i poloz sie jak Julitka bedzie miec drzemke
Edytko ja jadlam czosnek taki w potrawach i w ogole wszystko juz jem oprocz mleka of course
u nas mroznie ale sniegu juz prawie nie ma bo sie stopil. Caly czas mysle co sie z Asik stalo ? mam nadzieje ze nic takiego i niedlugo do nas wroci....
Moderatorzy: ilona