BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303421 przez beti
Cześć laseczki, ja na chwilę bo zaraz się pakuję i do T jedziemy na pare dni...
Nikt nawet nie zauważył, że mnie nie było :( :P

Spóźnione życzenia dla Nikosia :kiss:

Błażejku ale Ty się zmieniasz :) No i sto lat dla Ciebie dzisiaj :kiss:

Igusiu, i dla Ciebie sto lat!!!! :kiss:

Majeczka...nooooo nie ma to jak mamusiowe jedzonko :) A jaki uśmiech superowy :)

Biedronka, a może Ty jesteś przemęczona kobieto??? Jakieś witaminki łykasz???

Antek, ale Ty jesteś do mamy podobny :)

Maga, moja siostra urodziła w 33 tc i to bez tych zastrzyków sterydowych i mały jest zdrów jak ryba, więc jak coś to się nie stresujcie :kiss:

Hania, Bydgoszcz??????!!!!! Uwierz mi że nie chciałabyś :P

Dorotka, ale Kubuś już mobilny :) Super :) no i b. ładna podłoga :) jak się nazywa takie drewno?

Edytka, ja jem czosnek i Fifi nigdy po nim nie miał problemów z jedzeniem ani z brzuszkiem...

Angelika...matko jak ja nie cierpię firmowych imprez :P ale to dla tego że miałam ich za dużo :P :) Miłej zabawy :)

Wiecie co, byliśmy wczoraj u znajomych i oni odebrali telefon od znajomych, którym się całe mieszkanie spaliło...a oni na dziecko czekają, są już tydzień po terminie...i teraz nic dla maluszka nie mają, dostali jakieś socjalne mieszkanko, ale poza tym nie mają nic...wyszli z domu w piżamach :( :ohmy: właśnie kombinuję jak im pomóc, bo potrzebują wszystkiego dla maluszka no i dla siebie...a tu dziecko w każdej chwili może być :ohmy: :(
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303422 przez Pippin
beti tak uważasz???ze Antek jest do mnie podobny??? :) :) :) :) :) dziękuję dziękuję dziękuję za tę wspanaiałą rewelację :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wszyscy gadaja ze do m :dry:

o kurcze współczuję im!!!!!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: co za pech :( :( :( :( :( :(

taaakkk zawsze tak robi zeby mnie "
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
" tzn podroźnic jak to gadają a właśnie tesciowa dre sie na m ze ma sprzątać i sie kłócą na klatce schodowej ehhehehe :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #303432 przez a!gusia
Hej
Beti ja wiedzialam ze Cie nie ma w ogole ostatnio malo jestes u nas na forum ;) ;(

co do znajomych to jak wymyslisz co zrobic daj znac my tez pomozemy jak mozemy :)

Pippin to m Cie pytal o sniadanie???!!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #303437 przez Pippin
agusia edytowałam :)
12 lata 11 miesiąc temu #303442 przez madzia0507
Hej!
Głowa mnie dzisiaj tak boli, że aż mi niedobrze. Do tego zostałam sama w domu. Michał pojechał na 2-dniowe szkolenie do Wieliczki, brachola to od 2 tygodni już nie widziałam, bo chyba się już wyprowadził do Lachonka. Mama nadal w sanatorium, a tata w Bełchatowie. Na dodatek nawet ciotka pojechała do Krakowa i wróci dopiero po południu, ale obiecała, że mnie odwiedzi.

Dorotka, jak Kubuś ładnie pełza. :) No i znów się powtórzę, ale córeczka jak księżniczka. Prześliczna jest. :)
Jak mi się skończą chusteczki w domu, to skorzystam z twojego "pomysłu". :laugh: :laugh: :laugh:

Martucha, jak je zobaczyłam na Allegro, to od razu o tobie pomyślałam:
allegro.pl/ShowItem2.php?item=2092976933...id=11&ars_rule_id=23

Jusia, jeśli wycofał aukcję, to nie będzie dostawał żadnych komentarzy. Aukcja wyświetli się jako zakończona, u tego który licytował.
A Listy do M fajne??? Jak tak to sobie ściągnę.

Pippin, ta Madzia była cała śliczna. Najpiękniejsze miała oczy i takie długaśne rzęsy. Ja mam nawet jej zdjęcie w komputerze.

Domii, 100 lat dla Błażejka!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #303444 przez Kasiek
Dorotka ale Kubus pełza :ohmy: :ohmy: :ohmy: :laugh: :laugh: super :laugh: moja tez pełza ale malutko, w ogole bez porównania z Kubusiem :laugh: gratulacje dla mojego zięcia :laugh: a corcię masz śliczną :)

Maga zapomnialam wzcoraj napisac ze ja tz trzymam kciuki za siostre :kiss: na pewno wszystko bedzie dobrze :kiss:

Jusia moze Wiki nie ma apetytu bo ząbki jej idą? a my mielismy tez takie cos pod paszka i kolankami ale najperw cały dzien mocno natluszczałam kremem a wieczorem po kąpieli zeszło całe, nie wiem co to bylo, bo przeciez nie zaschniety brud, myjemy ją przeciez codzienni :unsure:

Pippin czuje to samo :( w tej rodzinie nie ma kogo zalowac w ogole smutku nie okazuja :ohmy: ja bym nie mogla mowic tak spokojnie nawet jako osoba postronna :ohmy: :ohmy: jak tylko pomysle o Madzi to plakac mi sie chce :( mam wrazenie za pół Polski i obcych ludzi bardziej placze za tą malutką niz jej wlasna rodzina :( i to jest najsmutniejsze :(:(

Beti kurcze straszne :( jakby coś to znajde jakies ubranka dla maluszka, duzo moze nie mam ale dam, daj znac jak wrocisz, popakuje i wysle :kiss:

BŁAŻEJKU 1000 latek :kiss: masz już pół roczku :)

no i tak cichutko przypominam ze my tez mamy juz pół roczku.....
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303447 przez martucha
Hej laski, jestem właśnie u rodziców,mały śpi najedzony a ja.....znowu na allegro siedze bożeeeeeeeee oszaleje,wygrałam ogrodnicki dla małego :lol: ale wtopiłam :S teraz licytuje super kurtke ale znając moje szczęście cena wyjdzie kosmiczna :S

Beti ja zauwazyłam że Cie ni ma! a znajomym strasznie współczuje boże tka tragedia...kiedys zastanawiałam sie co bym pierwsze zabrała gdyby mi sie cos takiego przydazyło...hmmm daj znac jak coś wymyślisz to też pomożemy.A jaka płeć maleństwa??

Maga 3mam kciuki za siostre,moja tez urodziła jakoś na poczatku 7miesiaca,Kubuś był taki maluśki...a dziś ciężko go okiełznać ma adhd i wszedzie go pełno;] będzie dobrze!

Happymamma pewnie zmieniła koła przy wózku na zimowe,załozyła łańcuchy i na spacer poszła hehehe bo Jaiowi żadna pogoda nie straszna;p

Jusia 3mam kciuki za m...a z tym allegro to myślę że jak wszystko wytłumaczy na spokojnie to może obejdzie sie nawet bez neutrala...też miałam kiedys taką sytuacje

Madzia fajne :lol: ale ja nie lubie takiego korka ;) Chociaz jest bardzo modny

STO LAT DLA BŁAŻEJKA I IGI!!!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #303448 przez a!gusia
BLAZEJKU I IGUNIU STO LATEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
12 lata 11 miesiąc temu #303456 przez Kasiek
Martucha mialas mi wczoraj napisac pomysly na nauczenie usypiania Igi samodzielnie w lózeczku w dzien :)

kurcze w nocy ok, wczoraj tez sama zasnela :) juz nawet niewazne ze zajęło jej to godzine :) :) ale wiem ze takie sa poczatki z biegiem czasu nauczy sie i bedzie zasypiac szybciej :) grunt ze czai o co chodzi i sie nie awanturuje za bardzo :)
i w nocy obudzila sie tylko raz!!! :laugh: :laugh: przed 3 a potem juz na dzien wstala o 6.40 :S

Domii mialam zapytac a jak w dzien kladziesz Błazejka na łózku to go karmisz tam na tym łóżku? czy po prostu kładziesz i tyle?
12 lata 11 miesiąc temu #303458 przez Pippin
Igusiu wszystkiego najlepszego
12 lata 11 miesiąc temu #303459 przez beti
Kochane jesteście :kiss:

Dzwoniłam przed chwilą i będzie dziewczynka, nad ranem zaczęła rodzić... laseczki jak macie jakieś zbędne ciuszki, nawet znoszone, nawet po 1 szt to dla nich byłby to ratunek...
Ja zaraz jadę kupić jakieś pampersy, chusteczki i inne "kosmetyczne" sprawy...aż mam ciarki cały czas...:(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303464 przez Pippin
a takie na chłopczyka moga byc?i wysłane za pare dni bo na chwile obecna nie mam za co wysłac po prostu ale b chetnie pomoge

czy wszystkie wysyłamy do jednej osoby i ta osoba poskłada w całosci przekaze dalej?
12 lata 11 miesiąc temu #303469 przez Kasiek
Beti to napisz mi adres na jaki wyslac mam paczke ok? popakuje dzis jakies ciuszki, tylko kurcze zimowych nie mam kurtek ani nic bo przeciez nasze sierpniowe. Ale nic, Beti pisz na priva adres ok????
12 lata 11 miesiąc temu #303474 przez beti
Myślę, że każde mogą być...oni na prawdę nic nie mają, więc chłopięce też mogą być....
Laski, ja Wam nawet mogę za przesyłki pozwracać.... :kiss:
Wrzucam Wam mój adres, jak ktoś by jeszcze potem chciał podajcie go dalej jakby mnie potem nie było...
12 lata 11 miesiąc temu #303479 przez kiniaa
hello :)

Wszystkiego najlepszego dla Iguni i Blazejka :kiss: :kiss: :kiss:

u nas noc podobna do Waszej Pippin, ciagle pobudki, no ale niewazne, jakos jeszcze zyje. Ogladalam wczoraj do pozna film i teraz mam za swoje :)

Maga moja znajoma rodzila w 33 tyg i chlopak jest zdrowy :) wprawdzie jak sie urodzil to nawet go na rece nie wzielam przez pierwsze mce bo wazyl 1,5 kg , ale teraz jest ok :laugh: buziaki dla siostry :kiss:

Beti o kurcze, biedni ludzie, oby zdazyli przyszykowac cos dla dzidziusia

Martucha szalejesz z aukcjami :lol: :silly:

Dorotka Kubus jest niesamowity :laugh: swietnie mu to wychodzi :laugh:

Jusia ja kiedys wygralam aukcje przez przypadek i nie chcialam tej rzeczy i napisalam ze bardzo przepraszam itd i gosciu mi odpuscil :) takze grunt to wyjasnic sytuacje zeby ten ktos kto kupil nie czekal na ta rzecz

Madzia wez tabletke ! i poloz sie jak Julitka bedzie miec drzemke :)

Edytko ja jadlam czosnek taki w potrawach i w ogole wszystko juz jem oprocz mleka of course

u nas mroznie ale sniegu juz prawie nie ma bo sie stopil. Caly czas mysle co sie z Asik stalo ? mam nadzieje ze nic takiego i niedlugo do nas wroci....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia