BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303139 przez adee84
Jusia nie wiem co Ci doradzić :(
kurcze a ja widze,że znów będzie problem u nas ze spaniem, Maja usnęła ładnie w 5 min, po 20 min się obudziła, cyc poszedł w ruch, zasnęła, po 40 min znów się obudziła znów cyc, zasnąć nie mogła, cyca ma w buzi-śpi, nie ma- nie śpi automatycznie tylko się rzuca :( :(
czyżby Happymama była i nic się nie odzywała????
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #303159 przez dorotas29
Jusia- problem książek sie niestety jeszcze nie rozwiazał :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #303190 przez Edyta
DZiewczyny nie nadrobie bo juz na oczy nie widze przez ten katar tak mi lzawia :(
wybaczcie :dry:
wpadlam z pytaniem najadlam sie czosnku a pozniej pomyslalam czy moge dawac moje mleko po czosnku :unsure: jak cos mam mm...ale moze ktoras wie...
12 lata 11 miesiąc temu #303209 przez angellika1
Heloł ;)

Dziekuje w imieniu Nikosia za życzonka :)

Nadzia przez CViebie posikałam sie w łóżko czytając kawały :D
Jusia Niki tez nie chce jesc :( Mleka to juz w ogole kaz=szki tylko troche i zupki tak samo ja juz nie wiem co mam robic :( Chyba osiwueje jeszcze bardziej przez to :(

Dzisiaj rano Nikiego wysypało na brzuszku i pleckach i za uszami przestraszylam sie i zadzwi=onialm do pediatry kazal odstawic oliwke i dac wapno. Wczoraj dalam mu świeżego bananka (sparzylam go wczesniej) myślicie ze to od tego??

Dzisiaj tez bylam u siebie w pracy popodpisywac dokumenty i wiecie co 245 lutego ide na imprezka firmową :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303215 przez dorotas29
Edytko,ja jadlam czosnek jak karmilam piersią ,mleko zmienia tylko delikatnie smak,ale zrób,jak uważasz i zdrówka życzę!!!

DOBRANOC!!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #303223 przez adee84
Edytko nie wiem, mnie czosnek kusi bo lubię dodawać do potraw ale narazie się wstrzymuje.
Angellika nie wiem co Ci poradzić, zobaczysz jak zadzaiła wapno. fajnie, że idziesz na imprezkę.
ja oglądam "O północy w Paryżu" :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303224 przez maga4
Avika tez mi sie zdaje, ze spodziewaja sie,ze beda musieli wywolac porod niedlugo. Chociaz mam jeszcze nadzieje,ze dali ten zastrzyk tak na wszelki wypadek.

Dorotka, Kuba fajnie pelza. Moj tylko o 5cm sie przesunie. albo obraca sie do okola siebie.

jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303226 przez Edyta
dorotka ale ja juz zjadlam tylko sie pytam czy silvi nie zaszkodzi ale jak ty podawalas to luzik :) dziekuje :)
Angelika no to pobalujesz fajnie isc na taka imprezke :) wiem bo mam przyjaciolke co w Banku pracuje i czesto wlasnie ma takie firmowe imprezy :)maga 4 na ktorej stronce jest kubus wstawiony zobaczylam by a nadrabiac nie bede bo poprostu nie mam sily na czytanie...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303231 przez Edyta
angelika jak nauczylas nikosia tak ladnie siedziec widzialam na fb no nic ide spac bo meczy mnie katar moze jutro wpadne Dobranoc.. :)
12 lata 11 miesiąc temu #303263 przez angellika1
no fajnie z ta imprezką ma ona byc w stylu lat 20tych ;)
Edytka on sam sie tak nauczyl juz o od jakiegos czasu siadal i tylko taka pozycja dla niego istnieje
Dobraz zmykam buziole
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303345 przez motylek
Witam :laugh: a tu jeszcze wszyscy śpią :laugh: a my już od 5 nie śpimy bo moja córcia chyba pomyślała że skoro tatuś wstała do pracy do dlaczego ona ma spać :) U nas ząbków brak i marudzenia jakby troszkie mniej, od dwóch dni zasypia ładnie,nawet potrafi troszkie sama się zabawić co mnie bardzo cieszy :laugh:

Sto lat Błażejkowi :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #303346 przez Hania
Hejka:)
Sto lat Błażejkowi :kiss: :kiss: :kiss: :)
motylku, nie śpimy od 6-tej.:)
dziewczyny co z Asik????
12 lata 11 miesiąc temu #303350 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

My nie śpimy od 5:30, Kubuś niestety nie przesypia calej nocy,to ostatnio,to byl tylko incydent :dry:

100 lat dla Błażejka!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #303378 przez Edyta
a ja mam mala marude nadal chora strasznie i tak jednym slowem ledwo zyje... :dry:
Angelika
super jak nikos sam tak sie nauczyl :)
100 LAT DLA BLAZEJKA :)
IDE DO MARUDY :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303417 przez Pippin
hej u nas noc MASAKRYCZNA Antek budził się co pół godziny chyba kręcił sie wiercił jak z cyckiem to tak to by spał ale przygryzał mi go ząbkami i masakrycznie bolało :( :( :( :( :( takiej nocy to jeszcze nie było jeszcze cholerka nie umiem sie do przychodni dodzwonić co by przełożyć szczepienie eeehhhhh

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Wszystkiego najlepszego dla Błażejka
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży