- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303139 przez adee84
Jusia nie wiem co Ci doradzić
kurcze a ja widze,że znów będzie problem u nas ze spaniem, Maja usnęła ładnie w 5 min, po 20 min się obudziła, cyc poszedł w ruch, zasnęła, po 40 min znów się obudziła znów cyc, zasnąć nie mogła, cyca ma w buzi-śpi, nie ma- nie śpi automatycznie tylko się rzuca
czyżby Happymama była i nic się nie odzywała????
kurcze a ja widze,że znów będzie problem u nas ze spaniem, Maja usnęła ładnie w 5 min, po 20 min się obudziła, cyc poszedł w ruch, zasnęła, po 40 min znów się obudziła znów cyc, zasnąć nie mogła, cyca ma w buzi-śpi, nie ma- nie śpi automatycznie tylko się rzuca
czyżby Happymama była i nic się nie odzywała????
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
Temat został zablokowany.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303209 przez angellika1
Heloł
Dziekuje w imieniu Nikosia za życzonka
Nadzia przez CViebie posikałam sie w łóżko czytając kawały
Jusia Niki tez nie chce jesc Mleka to juz w ogole kaz=szki tylko troche i zupki tak samo ja juz nie wiem co mam robic Chyba osiwueje jeszcze bardziej przez to
Dzisiaj rano Nikiego wysypało na brzuszku i pleckach i za uszami przestraszylam sie i zadzwi=onialm do pediatry kazal odstawic oliwke i dac wapno. Wczoraj dalam mu świeżego bananka (sparzylam go wczesniej) myślicie ze to od tego??
Dzisiaj tez bylam u siebie w pracy popodpisywac dokumenty i wiecie co 245 lutego ide na imprezka firmową
Dziekuje w imieniu Nikosia za życzonka
Nadzia przez CViebie posikałam sie w łóżko czytając kawały
Jusia Niki tez nie chce jesc Mleka to juz w ogole kaz=szki tylko troche i zupki tak samo ja juz nie wiem co mam robic Chyba osiwueje jeszcze bardziej przez to
Dzisiaj rano Nikiego wysypało na brzuszku i pleckach i za uszami przestraszylam sie i zadzwi=onialm do pediatry kazal odstawic oliwke i dac wapno. Wczoraj dalam mu świeżego bananka (sparzylam go wczesniej) myślicie ze to od tego??
Dzisiaj tez bylam u siebie w pracy popodpisywac dokumenty i wiecie co 245 lutego ide na imprezka firmową
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303224 przez maga4
Avika tez mi sie zdaje, ze spodziewaja sie,ze beda musieli wywolac porod niedlugo. Chociaz mam jeszcze nadzieje,ze dali ten zastrzyk tak na wszelki wypadek.
Dorotka, Kuba fajnie pelza. Moj tylko o 5cm sie przesunie. albo obraca sie do okola siebie.
jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow
Dorotka, Kuba fajnie pelza. Moj tylko o 5cm sie przesunie. albo obraca sie do okola siebie.
jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez maga4.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303226 przez Edyta
dorotka ale ja juz zjadlam tylko sie pytam czy silvi nie zaszkodzi ale jak ty podawalas to luzik dziekuje
Angelika no to pobalujesz fajnie isc na taka imprezke wiem bo mam przyjaciolke co w Banku pracuje i czesto wlasnie ma takie firmowe imprezy :)maga 4 na ktorej stronce jest kubus wstawiony zobaczylam by a nadrabiac nie bede bo poprostu nie mam sily na czytanie...
Angelika no to pobalujesz fajnie isc na taka imprezke wiem bo mam przyjaciolke co w Banku pracuje i czesto wlasnie ma takie firmowe imprezy :)maga 4 na ktorej stronce jest kubus wstawiony zobaczylam by a nadrabiac nie bede bo poprostu nie mam sily na czytanie...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303263 przez angellika1
no fajnie z ta imprezką ma ona byc w stylu lat 20tych
Edytka on sam sie tak nauczyl juz o od jakiegos czasu siadal i tylko taka pozycja dla niego istnieje
Dobraz zmykam buziole
Edytka on sam sie tak nauczyl juz o od jakiegos czasu siadal i tylko taka pozycja dla niego istnieje
Dobraz zmykam buziole
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303345 przez motylek
Witam a tu jeszcze wszyscy śpią a my już od 5 nie śpimy bo moja córcia chyba pomyślała że skoro tatuś wstała do pracy do dlaczego ona ma spać U nas ząbków brak i marudzenia jakby troszkie mniej, od dwóch dni zasypia ładnie,nawet potrafi troszkie sama się zabawić co mnie bardzo cieszy
Sto lat Błażejkowi
Sto lat Błażejkowi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez motylek.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303417 przez Pippin
hej u nas noc MASAKRYCZNA Antek budził się co pół godziny chyba kręcił sie wiercił jak z cyckiem to tak to by spał ale przygryzał mi go ząbkami i masakrycznie bolało takiej nocy to jeszcze nie było jeszcze cholerka nie umiem sie do przychodni dodzwonić co by przełożyć szczepienie eeehhhhh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wszystkiego najlepszego dla Błażejka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wszystkiego najlepszego dla Błażejka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
Moderatorzy: ilona