- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303068 przez dorotas29
wklejalam kilka linkow,ten ostatni jest dostępny dla wszystkich,przynajmniej powinien być
Jusia- a co jest u Ciebie nie teges????
Dziewczyny, gdzie jesteście,serio??? Co tu tak dzis cicho???
Jak ja mam czas,to inne cos robią,ehhh...
Jusia- a co jest u Ciebie nie teges????
Dziewczyny, gdzie jesteście,serio??? Co tu tak dzis cicho???
Jak ja mam czas,to inne cos robią,ehhh...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez dorotas29.
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303082 przez jusia
Dorotka ale Kubus daje czadu!!! super pełza!! taki szybki jest
u mnie eeee wsumie nic, roche stresów małą marudzi ciagle, jesc nie chce jadla o 16 moze z 30 ml zupki i do teraz moze z 50 ml mleka po kąpieli nic nie zjadla nie chciala i poszla spac niewiem co sie z nia dzieje
a M zrobil przysluge koledze i mzoe miec teraz nieprzyjemnosci wystawil mu na allegro przedmiot i ten go sprzdal i teraz jets problem bo juz ktos zalicytowal i M nie wie co teraz, niby usunal aukcje ale to nei takie proste jak mu ktos negatywa wystawi przez tego kolege albo gorzej.... a jutro idzie do pracy pierwzy dzien i jest zestresowany a ja jutro musze zostac w domu i tak troche na przypal bo bez urlopu mam nadzieje ze przyalu nie bedzie oj... i wszytsko na wlasne zyczenie
u mnie eeee wsumie nic, roche stresów małą marudzi ciagle, jesc nie chce jadla o 16 moze z 30 ml zupki i do teraz moze z 50 ml mleka po kąpieli nic nie zjadla nie chciala i poszla spac niewiem co sie z nia dzieje
a M zrobil przysluge koledze i mzoe miec teraz nieprzyjemnosci wystawil mu na allegro przedmiot i ten go sprzdal i teraz jets problem bo juz ktos zalicytowal i M nie wie co teraz, niby usunal aukcje ale to nei takie proste jak mu ktos negatywa wystawi przez tego kolege albo gorzej.... a jutro idzie do pracy pierwzy dzien i jest zestresowany a ja jutro musze zostac w domu i tak troche na przypal bo bez urlopu mam nadzieje ze przyalu nie bedzie oj... i wszytsko na wlasne zyczenie
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303091 przez adee84
Dorotka
Jusia może niech M napisze do Allegro jak sprawa wygląda? a ten kolega to jakiś głupi
Pippin nie smutaj już, ja staram się już nie patrzeć na to bo mi źle ogromnie i wyć mi się chce, ta wywłoka wg mnnie powinna zgnić w więzieniu
Jusia może niech M napisze do Allegro jak sprawa wygląda? a ten kolega to jakiś głupi
Pippin nie smutaj już, ja staram się już nie patrzeć na to bo mi źle ogromnie i wyć mi się chce, ta wywłoka wg mnnie powinna zgnić w więzieniu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303092 przez dorotas29
Jusia- a moze to kolejne ząbki idą
A z aukcją- niech napisze do kupującego,że musi wycofać przedmiot, po prost przeprosi;dostanie najwyżej neutrala, mialam sytuację,że kupiłam krem,czekałam na przesyłkę tydzień,ale nie doczekalam sie, napisalam ponownie, poproszona mnie o to,że chca anulować zakup z powodow osobistych,dalam neutrala, kasę zwrócono...może i tu bedzie podobnie...
A M życzę powodzenia!!!!
A z aukcją- niech napisze do kupującego,że musi wycofać przedmiot, po prost przeprosi;dostanie najwyżej neutrala, mialam sytuację,że kupiłam krem,czekałam na przesyłkę tydzień,ale nie doczekalam sie, napisalam ponownie, poproszona mnie o to,że chca anulować zakup z powodow osobistych,dalam neutrala, kasę zwrócono...może i tu bedzie podobnie...
A M życzę powodzenia!!!!
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303107 przez jusia
Agusia my mamy łóżeczko na srodkowej wysokosci...
Maga my tez trzymamy kciuki za twoja sis
Madzia dalam dzisiaj WIkusi chusteczki i powiem ci ze dziala !! nawet dala nam obejrzec film lezala obok i bawila sie a ogladalismy listy do M fajny film a wczoraj dziewcyzne z tatuazem i pwiem wam ze mocny film...jak dla mnei horror, ale spoko sie ogladalo
hehehehe jak Maja sie cieszy znalazla sobie nwoe rzeczy do zabawy
Dorotka super ze sukienke naprawilas
wiecie tak wogole to mam tez problem, WIki ma cały czas cos w łokciu i paszce myslalam ze to alergia ale raczej nie, noi neiweim moze odparzenie ale po czym ?? posmarowalam jej dzisiaj sudokremem mam nadzieje ze zniknie wkoncu martwi mnie to...macie pomysl co zrobic?? nasza pediatra bedzie dopiero w poniedzialek a to wyglada coraz gorzej, zrobie jutro fotke
Maga my tez trzymamy kciuki za twoja sis
Madzia dalam dzisiaj WIkusi chusteczki i powiem ci ze dziala !! nawet dala nam obejrzec film lezala obok i bawila sie a ogladalismy listy do M fajny film a wczoraj dziewcyzne z tatuazem i pwiem wam ze mocny film...jak dla mnei horror, ale spoko sie ogladalo
hehehehe jak Maja sie cieszy znalazla sobie nwoe rzeczy do zabawy
Dorotka super ze sukienke naprawilas
wiecie tak wogole to mam tez problem, WIki ma cały czas cos w łokciu i paszce myslalam ze to alergia ale raczej nie, noi neiweim moze odparzenie ale po czym ?? posmarowalam jej dzisiaj sudokremem mam nadzieje ze zniknie wkoncu martwi mnie to...macie pomysl co zrobic?? nasza pediatra bedzie dopiero w poniedzialek a to wyglada coraz gorzej, zrobie jutro fotke
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303130 przez dorotas29
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubuś ma na polikach szorstka skórę i na klatce piersiowej w dwoch miejscach takie placki i stosujemy maść robiona w aptece,niby to nie jest skaza,wrzuc zdjęcie, Jusia...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubuś ma na polikach szorstka skórę i na klatce piersiowej w dwoch miejscach takie placki i stosujemy maść robiona w aptece,niby to nie jest skaza,wrzuc zdjęcie, Jusia...
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303132 przez jusia
Dzieki dziewczyny kochane jestescie DOrotko powiedzialam M o twojej sytualcji i juz mu lepiej...pamietam ze tez mialas przejscia z ksiazkami na swieta...
Pippin ja zapamietalam Madzi oczka i usmiech...śliczna byla...
Biedronka psizesz ze twoja Madzia jest malutka moja WIki ma takie same wymiary
Pippin Antoś śliczny taką ma delikatną buzke słodziak
A Błążejek ma fajowskie duże oczka
Renatka super ze udało ci sie kupic bransoletke
nio to nadrobiłam
hmmm Dorotko jutro zrobie zdjecia bo spi...ale to dziwne bo ma tylko na jednej rączce...a ja juz odstawilam wsyzstko co mogło ją cuzulic...no chybaze bebiko HA?? chyba mało prawdopodobne...no juz niewiem, przeczekamy do poniedzialku...zobaczymy czy sudokrem pomoze
zmykam spac bo wstajemy o 5:30 M przed 7 ma byc w pracy...dobraoc :*
Pippin ja zapamietalam Madzi oczka i usmiech...śliczna byla...
Biedronka psizesz ze twoja Madzia jest malutka moja WIki ma takie same wymiary
Pippin Antoś śliczny taką ma delikatną buzke słodziak
A Błążejek ma fajowskie duże oczka
Renatka super ze udało ci sie kupic bransoletke
nio to nadrobiłam
hmmm Dorotko jutro zrobie zdjecia bo spi...ale to dziwne bo ma tylko na jednej rączce...a ja juz odstawilam wsyzstko co mogło ją cuzulic...no chybaze bebiko HA?? chyba mało prawdopodobne...no juz niewiem, przeczekamy do poniedzialku...zobaczymy czy sudokrem pomoze
zmykam spac bo wstajemy o 5:30 M przed 7 ma byc w pracy...dobraoc :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
Moderatorzy: ilona