BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #303564 przez adee84
hej :)
100 lat dla Iguni i Błażejka :kiss:
potem poodpisuje bo nie mam teraz bardzo czasu ale Beti daj adres bo przygotuje pare rzeczy dla maleństwa, mam pół paczki pampersów 2 też wyślę i może tej dziewczynie, nie mam wiele ale jakiś sweter albo mam stanik nowy do karmienia?nie wiem co mogę bo niewiele mam :unsure:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #303565 przez martucha
No to ja też coś dla tej dziewczyny wyśle.a wiesz może jak oni wyglądaja gabarytowo??żeby te ciuchy nie był za małe.
12 lata 11 miesiąc temu #303567 przez soniasg
Hej ja tylko na chwilę i zdążyłam przeczytać co napisała Beti

ja też poproszę o adres napewno coś tam znajdę może nie w super stanie ale zawsze to coś.
no i dla tej dziewczyny też będę coś miała tylko czy ona się nie utopi w moich ciuchach? Beti poproszę o adres
12 lata 11 miesiąc temu #303568 przez dorotas29
Beti,proszę o adres,
pytałam o kasę,bo w sumie wiadomo,że wszystko sie przyda,ale jeśli np każda z nas wyśle po kocyku,to będzie zdecydowanie za dużo,a z pieniedzmi będą sami wiedzieli,co zrobić...
12 lata 11 miesiąc temu #303575 przez a!gusia
kurcze ja w Irlandii mialam mnostwo rzeczy dla noworodka do oddania i w sumie zostawilam tam wszystko a szkoda bo by sie teraz przydaly :( ale cos sie znajdzie napewno :)
12 lata 11 miesiąc temu #303578 przez martucha
Dziewczyny wysłałam Wam adres Beti
12 lata 11 miesiąc temu #303583 przez domii
Hej mi tez wyslijcie adres Beti

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #303584 przez martucha
Domii poszło

co tam u Ciebie??
12 lata 11 miesiąc temu #303586 przez Kasiek
no wlasnie kasa jest im tez potrzebna, Beti wloze do koperty jakies pieniazki ok? i napisz jakie wymiary ma ta dziewczyna to moze z ubran dla niej tez cos znajde
i Dorotka ma racje
moze kazda z nas napisze co daje zeby nie mieli np paru kocykow...

ja daje ciuszki dla malenstwa, smoczek, wkladki latacyjne, jakies kremiki, stanik do karmienia nieuzywany, herbatke na laktacje, pieluchy tetrowe na uleanie im sie przyda i chyba tyle
12 lata 11 miesiąc temu #303587 przez adee84
przygotowałam ciuszków troche, coś jeszcze poszukam wyślę jutro jakoś
12 lata 11 miesiąc temu #303590 przez a!gusia
ja daje posciel i wypelnienie,kocyk, jakies ciuszki poszukam i cos na ta dziewczyne tez moze znajde zalezy jaki ma rozmiar :)
12 lata 11 miesiąc temu #303592 przez beti
Czekam na info odnośnie rozmiaru jej :kiss:

wiecie co naprawdę mnie rozczulacie :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #303595 przez adee84
ja wysylam ubranka, kremy na odparzenia, stanik do karmienia, rozek, lapki niedrapki, butelke z aventu nowa raz uzyta, moze jej jakies cieple rajstopy? i wysle dzis
12 lata 11 miesiąc temu #303600 przez martucha
Ja jeszcze nie wiem dokładnie bo musze iść na dół,ale to jak mały sie obudzi ale na pewno wyślę paczke pieluch,butelkę (ale z hippa wiec nie jest jakaś super),bodziaki....no i co dalej to napisz bo szczerze mówiąc sama nie wiem co mam...a i na bank jakąś przytulanke dla malutkiej.Mam jeszcze mini kocyk...kurcze no mały sie obudzi to od razu pójde zobaczyć,bo teraz nie moge bo mama robi pierogi i nie bedzie słyszała Borysa jak sie obudzi
12 lata 11 miesiąc temu #303603 przez madzia0507
Ja wysyłam nosidełko, ubranka dla dzidziusia, okrycie kąpielowe z myjką, paczkę chusteczek nawilżanych i poszukam jeszcze jakieś ubrania dla tej dziewczyny.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia