- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303482 przez martucha
Beti to napisz czy mamy to Tobie wysłać czy jak, ja mam pampersy 2,butelki których w ogóle nie używałam i jakieś bodziaki też sie znajdą.Daj znać.
Kasiek ja na Twoim miejscy próbowałabym jak Iga bedzie juz miała kryzys spania...tak zaczeliśmy z Boryskiem. Ale często było tak że jak go kładłam do łóźeczka to chciał sie bawić...wiec ok pobawiłam sie z nim śmiechy hichy,zostawiałam go samego w łóżeczku żeby sie wyszalał itp jak już widziałam że jest padniety to obracałam go na boczek, włączałam konika, śpiewałam,czasem trzymałam za rączki i zasypiał.........a czasem było tak że zasnął mi w hustawce i wtedy go prznosiłam do łóżeczka....ze spokojem musi sie przyzwyczaić niech spedzi troche czasu w łóżecku daj jej jakies zabawki , przyczep do szczebelka...
Kasiek ja na Twoim miejscy próbowałabym jak Iga bedzie juz miała kryzys spania...tak zaczeliśmy z Boryskiem. Ale często było tak że jak go kładłam do łóźeczka to chciał sie bawić...wiec ok pobawiłam sie z nim śmiechy hichy,zostawiałam go samego w łóżeczku żeby sie wyszalał itp jak już widziałam że jest padniety to obracałam go na boczek, włączałam konika, śpiewałam,czasem trzymałam za rączki i zasypiał.........a czasem było tak że zasnął mi w hustawce i wtedy go prznosiłam do łóżeczka....ze spokojem musi sie przyzwyczaić niech spedzi troche czasu w łóżecku daj jej jakies zabawki , przyczep do szczebelka...
Temat został zablokowany.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303494 przez madzia0507
Beti, dawaj adres. Ja mam dużo ciuszków i niektóre nawet nie używane.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303519 przez madzia0507
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez madzia0507.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303520 przez dorotas29
Igusia- 100 latek od Teściowej i przyszłego Męża!!!!
Beti- pewnie,że zauważyłyśmy,że Ciebie nie ma ,wczoraj w ogóle jakieś pustki były
Kurcze, niefajnie,z tym pożarem...kurcze...a ja praktycznie wszystko,co mam po Kubie, to daję dla kuzyna synka,ehhhh.....kurcze....mam kombinezon,ale na pół roczku ,ehhh......a może bym Im wysłała chociaż parę groszy.....kurcze....może chociaż parę złotych by Ich uratowało.....zawsze to coś...Beti...napisz....
Beti- pewnie,że zauważyłyśmy,że Ciebie nie ma ,wczoraj w ogóle jakieś pustki były
Kurcze, niefajnie,z tym pożarem...kurcze...a ja praktycznie wszystko,co mam po Kubie, to daję dla kuzyna synka,ehhhh.....kurcze....mam kombinezon,ale na pół roczku ,ehhh......a może bym Im wysłała chociaż parę groszy.....kurcze....może chociaż parę złotych by Ich uratowało.....zawsze to coś...Beti...napisz....
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #303521 przez a!gusia
heh takich kilkunastu jak my to ze swieca szukac
moj m sie wlasnie wybiera na pogrzeb Szymborskiej...
a Jerzys zasnal wlasnie a nad nami zaczeli wiercic...wierzcie mi caly dzien jest cisza a jak on spi to wierca...az dzis parsknelismy smiechem jak to uslyszelismy w momencie jak Jerzusia do lozeczka odkladalam....
moj m sie wlasnie wybiera na pogrzeb Szymborskiej...
a Jerzys zasnal wlasnie a nad nami zaczeli wiercic...wierzcie mi caly dzien jest cisza a jak on spi to wierca...az dzis parsknelismy smiechem jak to uslyszelismy w momencie jak Jerzusia do lozeczka odkladalam....
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303536 przez Biedronka160
Beti nic nie łykam, ale zastanawiam się czy nie zacząć czasem jakiejś multiwitaminy chociaż. A przemęczona to raczej nie mam po czym być. Wydaje mi się, że może po prostu teraz wszystkie stresy związane z sesją i szczepieniem małej i balikiem młodego ze mnie schodzą. W stresie nie miałam czasu nawet myśleć o tym, że coś mnie boli. A teraz jak wszystko pomału schodzi to może organizm odreagowuje, że go tak katowałam
Nieciekawa sytuacja u tych znajomych. Współczuję im strasznie. Napisz mi pw co im by się przydało i jakiś adres to może im coś wyślę z moich ciuszków za małych. Fakt faktem będą to używane, ale myślę, że w takiej sytuacji i to im się przyda.
STO LAT DLA BŁAŻEJKA I IGUSI !!!!
Nieciekawa sytuacja u tych znajomych. Współczuję im strasznie. Napisz mi pw co im by się przydało i jakiś adres to może im coś wyślę z moich ciuszków za małych. Fakt faktem będą to używane, ale myślę, że w takiej sytuacji i to im się przyda.
STO LAT DLA BŁAŻEJKA I IGUSI !!!!
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303540 przez madzia0507
Beti, a czy oni nie potrzebują czegoś dla siebie??? Bo jeśli by chcieli, to mogę spakować np. jakiś sweter dla tej dziewczyny czy coś. Ale nie wiem czy się nie obrażą.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona