BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #303482 przez martucha
Beti to napisz czy mamy to Tobie wysłać czy jak, ja mam pampersy 2,butelki których w ogóle nie używałam i jakieś bodziaki też sie znajdą.Daj znać.

Kasiek ja na Twoim miejscy próbowałabym jak Iga bedzie juz miała kryzys spania...tak zaczeliśmy z Boryskiem. Ale często było tak że jak go kładłam do łóźeczka to chciał sie bawić...wiec ok pobawiłam sie z nim śmiechy hichy,zostawiałam go samego w łóżeczku żeby sie wyszalał itp jak już widziałam że jest padniety to obracałam go na boczek, włączałam konika, śpiewałam,czasem trzymałam za rączki i zasypiał.........a czasem było tak że zasnął mi w hustawce i wtedy go prznosiłam do łóżeczka....ze spokojem musi sie przyzwyczaić niech spedzi troche czasu w łóżecku daj jej jakies zabawki , przyczep do szczebelka...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #303483 przez kiniaa
Beti popatrze co tam mam i wysle tylko daj adres
12 lata 11 miesiąc temu #303489 przez beti
Myślę, że do mnie, ja wracam w pn do domu to im wszystko zawiozę od razu...ehhhh...powysyłałam Wam adres, jesteście naprawdę wielkie, wiecie???!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #303491 przez a!gusia
Beti ja nie dostalam adresu.. :( ?
12 lata 11 miesiąc temu #303494 przez madzia0507
Beti, dawaj adres. Ja mam dużo ciuszków i niektóre nawet nie używane.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303497 przez beti
Już powysyłałam Wam adres...sorka, mogę działać trochę z opóźnieniem, bo się próbuję spakować...
12 lata 11 miesiąc temu #303508 przez Kasiek
znalazlam nawet puchatą kurteczke, kupilam keidys na ciuchach i nie moglam sie oprzec, akurat na ta zimową pogode :) i smoczki nieuzywane bo Iga gardzi
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303519 przez madzia0507
Beti, paczka ju gotowa. Jeśli dam radę, to wyślę jeszcze dzisiaj. :)

Kasiek, 100 lat dla Igi. :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #303520 przez dorotas29
Igusia- 100 latek od Teściowej i przyszłego Męża!!!! :laugh:

Beti- pewnie,że zauważyłyśmy,że Ciebie nie ma ,wczoraj w ogóle jakieś pustki były :(

Kurcze, niefajnie,z tym pożarem...kurcze...a ja praktycznie wszystko,co mam po Kubie, to daję dla kuzyna synka,ehhhh.....kurcze....mam kombinezon,ale na pół roczku :( ,ehhh......a może bym Im wysłała chociaż parę groszy.....kurcze....może chociaż parę złotych by Ich uratowało.....zawsze to coś...Beti...napisz....
12 lata 11 miesiąc temu #303521 przez a!gusia
heh takich kilkunastu jak my to ze swieca szukac :) :) :)

moj m sie wlasnie wybiera na pogrzeb Szymborskiej...

a Jerzys zasnal wlasnie a nad nami zaczeli wiercic...wierzcie mi caly dzien jest cisza a jak on spi to wierca...az dzis parsknelismy smiechem jak to uslyszelismy w momencie jak Jerzusia do lozeczka odkladalam....
12 lata 11 miesiąc temu #303532 przez beti
Wiecie co, brak mi słów na Was...jesteście naprawdę cudowne!!!!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #303535 przez Kasiek
ja tez juz mam gotową poczke, wyslemy dzis :)
12 lata 11 miesiąc temu #303536 przez Biedronka160
Beti nic nie łykam, ale zastanawiam się czy nie zacząć czasem jakiejś multiwitaminy chociaż. A przemęczona to raczej nie mam po czym być. Wydaje mi się, że może po prostu teraz wszystkie stresy związane z sesją i szczepieniem małej i balikiem młodego ze mnie schodzą. W stresie nie miałam czasu nawet myśleć o tym, że coś mnie boli. A teraz jak wszystko pomału schodzi to może organizm odreagowuje, że go tak katowałam :)
Nieciekawa sytuacja u tych znajomych. Współczuję im strasznie. Napisz mi pw co im by się przydało i jakiś adres to może im coś wyślę z moich ciuszków za małych. Fakt faktem będą to używane, ale myślę, że w takiej sytuacji i to im się przyda.

STO LAT DLA BŁAŻEJKA I IGUSI !!!!
12 lata 11 miesiąc temu #303540 przez madzia0507
Beti, a czy oni nie potrzebują czegoś dla siebie??? Bo jeśli by chcieli, to mogę spakować np. jakiś sweter dla tej dziewczyny czy coś. Ale nie wiem czy się nie obrażą. :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #303554 przez beti
Madzia, wszystkiego im trzeba, bo oni naprawdę w piżamie wyszli, wiadomo, że dla maluszka najpierw ale dla siebie też... :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia