BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #303893 przez adee84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i jeszcze pare spraw :dry: mnie czeka
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #303901 przez Kasiek
Adee kurde to współczuje :angry:

wiecie tak sobie pomyslalam o tych znajomych Beti, moze oni potrzebuja jakis rzeczy do domu?? talerzy, recznikow, kubkow? a mam jakies naczynia na strychu ktorych nie uzywamy i to tylko sie kurzy bez sensu. moze napisze do Beti smsa bo jakby cos to tez spakuje i wysle
12 lata 11 miesiąc temu #303910 przez adee84
dam rade, nie mam wyjscia, ale pewnie wkur*a bede miala, jeszcze sie z Rafem pokloce na 10000% bo on tez bedzie zly :dry: :dry: :dry:
ja nie mam co im juz wyslac, myslalam o komplecie poscieli, mam nieotwarta ale taka z pepco to chyba nie wypada ;) :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #303912 przez Kasiek
Adee no co ty?? :ohmy: :ohmy: jak to "nie wypada" :unsure: bo ze z pepco :ohmy: :ohmy:
ale to juz trzeba Beti pytac bo moze juz posciel maja wiesz, tak samo naczynia, wysle potem smsa bo teraz musze Idze zupke dac :)
12 lata 11 miesiąc temu #303921 przez adee84
wlasnie ze z pepco :blush: ;)
znow pustki a ja siedze bo Maja spi na mnie
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303922 przez Kasiek
Iga ma w nosie zupke ;) tzn mam na mysli ze nie chce jej jesc a herbatke to wypiła i owszem :dry: cwaniara B) za pol godziny zgłodnieje to moze zje, a zupka stoi na kaloryferze i nie wystygnie

slyszalyscie ze jest juz protokół z sekcji zwłok Madzi ale nie podają informacji :dry: mowia tylko ze ciało mozna juz wydac rodzinie :(
12 lata 11 miesiąc temu #303927 przez adee84
czytalam :( i czytalam inny "ciekawy" artykul
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303932 przez domii
Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka odnosnie pol roczku :)

Blazejek uwielbia blender odkurzacz pralke i inne sprzety :laugh:

Beti cudne masz te makarony :)

Adee wspolczuje jutrzejszej wizyty

Kasiek a co z ta opiekunka?masz juz nowa na oku?

Dorota kupus pieknie pelza :) u nas to narazie tylko dupka w gorze i probuje ale mu nie wychodzi i sie kreci w kolko :laugh:

Angelika wrzuc zdjecie Nikiego jak siedzi plisss :) A co do wagi ty pisalas chyba ze Nikos przybral tylko 700g w m-ac a Blazejek przybral tylko 450 ale pediatra mi powiedziala ze nie jest zle bo teraz dzieciaczki juz tak nie przybieraja a pozatym jak zabkuja to maja maly apetyt no i u mnie sie zgadzalo,wiec sie nie martwie

Agusia fajny prezent dla mamy

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #303941 przez adee84
a tak sobie pomyślałam, gruszek to jeszcze nasze maluchy nie mogą :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #303942 przez a!gusia
jestem znow.ucieklam na chwile bo mi sie slodkiego chcialo i zrobilam jablkowca :) :) juz sie konczy piec wiec za chwile 'sprobuje' ;) ojjj ale bede gruba!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303943 przez a!gusia
adee84 napisał:

a tak sobie pomyślałam, gruszek to jeszcze nasze maluchy nie mogą :unsure:

Adee ja dalam juz Jerzusiowi gruszke i to taka z kompotu wiec z cukrem.nic mu nie bylo..poza tym mowia ze 'nasze' owoce moga dzieciaki jesc a gruszki rosna w naszym klimacie wiec chyba ok..
12 lata 11 miesiąc temu #303950 przez adee84
Dzięki :kiss: może potem spróbuję dać, chociaż jadła dziś jogurcik gruszkowy to może kiedy indziej :)
12 lata 11 miesiąc temu #303952 przez a!gusia
a Jerzyk zasnal wlasnie ;) ja musze sie zaczac pakowac bo jutro jedziemy do mamy...az mi sie nie chce..chyba pierwszy raz..jakos mi tu tak cieplo i milo w domu ale z drugiej strony uwielbiam jak moi rodzice i babcia sie ciesza jak Malucha widza.. :)
12 lata 11 miesiąc temu #303954 przez Pippin
nikt nie zobaczył filmiku który wrzuciłam?? :( :( :(

ja młodemu też dąłam gruszki troszku z jabłkiem ale on w ogóle za owocami nie przepada szczerze powiedziawszy zjadł tylko jabłka z morelami ze słiczka i to wszystko zupkiu tez dzis nie chciał przed chwilunią zrobił maluteńkiego "bobka" a zasapał sie przy tym :(

eeeehhhhhhhhh

adee powodzenia jutro :blink: :huh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 11 miesiąc temu #303959 przez domii
Adee ja sie wlasnie pytalam dzisiaj pediatry o gruszki to mowila ze mozna dawac ale one to zadnych wartosci odzywczych nie maja,lepeij dac banana tylko sparzyc i dac srodek a dupke i glowke odciac,no i wszystkie sloiczki morele brzoskwinki itp.a i jogurciki nestle dla dzieci po 6 miesiacu

Agusia mialam sie wczesniej pytac,czemu Twoj M pojechal na pogrzeb Szymborskiej lubial jej wiersze?

[url=http://www.suwaczki.com
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka