- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303901 przez Kasiek
Adee kurde to współczuje
wiecie tak sobie pomyslalam o tych znajomych Beti, moze oni potrzebuja jakis rzeczy do domu?? talerzy, recznikow, kubkow? a mam jakies naczynia na strychu ktorych nie uzywamy i to tylko sie kurzy bez sensu. moze napisze do Beti smsa bo jakby cos to tez spakuje i wysle
wiecie tak sobie pomyslalam o tych znajomych Beti, moze oni potrzebuja jakis rzeczy do domu?? talerzy, recznikow, kubkow? a mam jakies naczynia na strychu ktorych nie uzywamy i to tylko sie kurzy bez sensu. moze napisze do Beti smsa bo jakby cos to tez spakuje i wysle
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303922 przez Kasiek
Iga ma w nosie zupke tzn mam na mysli ze nie chce jej jesc a herbatke to wypiła i owszem cwaniara za pol godziny zgłodnieje to moze zje, a zupka stoi na kaloryferze i nie wystygnie
slyszalyscie ze jest juz protokół z sekcji zwłok Madzi ale nie podają informacji mowia tylko ze ciało mozna juz wydac rodzinie
slyszalyscie ze jest juz protokół z sekcji zwłok Madzi ale nie podają informacji mowia tylko ze ciało mozna juz wydac rodzinie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303932 przez domii
Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka odnosnie pol roczku
Blazejek uwielbia blender odkurzacz pralke i inne sprzety
Beti cudne masz te makarony
Adee wspolczuje jutrzejszej wizyty
Kasiek a co z ta opiekunka?masz juz nowa na oku?
Dorota kupus pieknie pelza u nas to narazie tylko dupka w gorze i probuje ale mu nie wychodzi i sie kreci w kolko
Angelika wrzuc zdjecie Nikiego jak siedzi plisss A co do wagi ty pisalas chyba ze Nikos przybral tylko 700g w m-ac a Blazejek przybral tylko 450 ale pediatra mi powiedziala ze nie jest zle bo teraz dzieciaczki juz tak nie przybieraja a pozatym jak zabkuja to maja maly apetyt no i u mnie sie zgadzalo,wiec sie nie martwie
Agusia fajny prezent dla mamy
Blazejek uwielbia blender odkurzacz pralke i inne sprzety
Beti cudne masz te makarony
Adee wspolczuje jutrzejszej wizyty
Kasiek a co z ta opiekunka?masz juz nowa na oku?
Dorota kupus pieknie pelza u nas to narazie tylko dupka w gorze i probuje ale mu nie wychodzi i sie kreci w kolko
Angelika wrzuc zdjecie Nikiego jak siedzi plisss A co do wagi ty pisalas chyba ze Nikos przybral tylko 700g w m-ac a Blazejek przybral tylko 450 ale pediatra mi powiedziala ze nie jest zle bo teraz dzieciaczki juz tak nie przybieraja a pozatym jak zabkuja to maja maly apetyt no i u mnie sie zgadzalo,wiec sie nie martwie
Agusia fajny prezent dla mamy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303943 przez a!gusia
adee84 napisał:
Adee ja dalam juz Jerzusiowi gruszke i to taka z kompotu wiec z cukrem.nic mu nie bylo..poza tym mowia ze 'nasze' owoce moga dzieciaki jesc a gruszki rosna w naszym klimacie wiec chyba ok..
a tak sobie pomyślałam, gruszek to jeszcze nasze maluchy nie mogą
Adee ja dalam juz Jerzusiowi gruszke i to taka z kompotu wiec z cukrem.nic mu nie bylo..poza tym mowia ze 'nasze' owoce moga dzieciaki jesc a gruszki rosna w naszym klimacie wiec chyba ok..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303952 przez a!gusia
a Jerzyk zasnal wlasnie ja musze sie zaczac pakowac bo jutro jedziemy do mamy...az mi sie nie chce..chyba pierwszy raz..jakos mi tu tak cieplo i milo w domu ale z drugiej strony uwielbiam jak moi rodzice i babcia sie ciesza jak Malucha widza..
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303954 przez Pippin
nikt nie zobaczył filmiku który wrzuciłam??
ja młodemu też dąłam gruszki troszku z jabłkiem ale on w ogóle za owocami nie przepada szczerze powiedziawszy zjadł tylko jabłka z morelami ze słiczka i to wszystko zupkiu tez dzis nie chciał przed chwilunią zrobił maluteńkiego "bobka" a zasapał sie przy tym
eeeehhhhhhhhh
adee powodzenia jutro
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja młodemu też dąłam gruszki troszku z jabłkiem ale on w ogóle za owocami nie przepada szczerze powiedziawszy zjadł tylko jabłka z morelami ze słiczka i to wszystko zupkiu tez dzis nie chciał przed chwilunią zrobił maluteńkiego "bobka" a zasapał sie przy tym
eeeehhhhhhhhh
adee powodzenia jutro
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #303959 przez domii
Adee ja sie wlasnie pytalam dzisiaj pediatry o gruszki to mowila ze mozna dawac ale one to zadnych wartosci odzywczych nie maja,lepeij dac banana tylko sparzyc i dac srodek a dupke i glowke odciac,no i wszystkie sloiczki morele brzoskwinki itp.a i jogurciki nestle dla dzieci po 6 miesiacu
Agusia mialam sie wczesniej pytac,czemu Twoj M pojechal na pogrzeb Szymborskiej lubial jej wiersze?
Agusia mialam sie wczesniej pytac,czemu Twoj M pojechal na pogrzeb Szymborskiej lubial jej wiersze?
Moderatorzy: ilona