- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304088 przez a!gusia
teraz wszyscy sa winni tylko nie ona???!!!!
w ogole to mnie wkurza to ze oni 2 dni po tym jak sie dowiedzieli ze Madzia nie zyje daja wywiady co chwile..
w ogole to mnie wkurza to ze oni 2 dni po tym jak sie dowiedzieli ze Madzia nie zyje daja wywiady co chwile..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304099 przez madzia0507
Pippin, ja widziałam na FB. Facet jest naprawdę superbohaterem. Ryczałam jak bóbr, jak oglądałam filmik, ale bardzo mi się podobał. Dałam go do zakładek i jak tylko dopadnie mnie chandra, to go będę oglądać.
Najprawdopodobniej dołączę do mam na wychowawczym. Moja ciotka niestety będzie musiała jechać na jakiś czas do Stanów. Nie wie jeszcze na jak długo, ale wyjedzie już pod koniec lutego, więc będę wykorzystywać zaległy wypoczynkowy, a potem będę musiała iść na wychowawczy i będę na nim zapewne dopóki Julita nie skończy roku, a potem pójdzie do żłobka. Chyba, że ciotka wróci.
Z jednej strony się cieszę, bo będę miała udział w takich wydarzeniach, jak np. pierwsze kroki mojej Gwiazdki, ale z drugiej strony boję się, czy damy radę na jednej pensji, z budową i ja jeszcze o drugim dziecku myślę. W sumie to na tej jednej pensji będziemy jakieś 4 miesiące, więc może nie będzie tak źle... Mam nadzieję...
Asik, 100 lat dla Martuli!!!
Adee, jak to Agusia napisała: Nie pitol!!! Ja cię kocham soł macz!!!
Laski, chyba już drugi raz jakieś auto zawraca na moim wjedździe, a ja jestem sama w domu z dzieckiem!!! Zaraz zeschizuję!!!
Najprawdopodobniej dołączę do mam na wychowawczym. Moja ciotka niestety będzie musiała jechać na jakiś czas do Stanów. Nie wie jeszcze na jak długo, ale wyjedzie już pod koniec lutego, więc będę wykorzystywać zaległy wypoczynkowy, a potem będę musiała iść na wychowawczy i będę na nim zapewne dopóki Julita nie skończy roku, a potem pójdzie do żłobka. Chyba, że ciotka wróci.
Z jednej strony się cieszę, bo będę miała udział w takich wydarzeniach, jak np. pierwsze kroki mojej Gwiazdki, ale z drugiej strony boję się, czy damy radę na jednej pensji, z budową i ja jeszcze o drugim dziecku myślę. W sumie to na tej jednej pensji będziemy jakieś 4 miesiące, więc może nie będzie tak źle... Mam nadzieję...
Asik, 100 lat dla Martuli!!!
Adee, jak to Agusia napisała: Nie pitol!!! Ja cię kocham soł macz!!!
Laski, chyba już drugi raz jakieś auto zawraca na moim wjedździe, a ja jestem sama w domu z dzieckiem!!! Zaraz zeschizuję!!!
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304104 przez domii
Madziapewnie ktos sie zgubil,napewno dacie rade troche pasa zacisniecie i bedzie git,my tez z jednej pensji od kwietnia ale jestem dobrej mysli
A zapomnialam wam powiedziec ze jak bylam w pracy zlozylam to podanie o urlop wypoczynkowy z tego roku i mam kolejne 26dni takim sposobem jest na wypoczynkowym bodajze do 4 kwietnia szefowie wkur,,,bo nikt nigdy czegos takiego nie skladal ale skoro jest luka w prawie to trza korzystac
A zapomnialam wam powiedziec ze jak bylam w pracy zlozylam to podanie o urlop wypoczynkowy z tego roku i mam kolejne 26dni takim sposobem jest na wypoczynkowym bodajze do 4 kwietnia szefowie wkur,,,bo nikt nigdy czegos takiego nie skladal ale skoro jest luka w prawie to trza korzystac
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304111 przez madzia0507
A ja widziałam taki demotywator dzisiaj - Matka Madzi - już niedługo zobaczymy ją w Tańcu z Gwiazdami.
Puściłam Lucky'ego. Mam nadzieję, że jak ktoś obcy wejdzie na podwórko, to go zeżre bez ostrzeżenia.
Domii, no ja też tak od kwietnia bym była na tym wychowawczym, bo wypoczynkowy mam z 3 lat (razem z tym za 2012 rok). Tylko ciekawe jak moja kierowniczka na to zareaguje, bo ona została teraz sama w aptece. Będzie musiała chyba kogoś zatrudnić.
Puściłam Lucky'ego. Mam nadzieję, że jak ktoś obcy wejdzie na podwórko, to go zeżre bez ostrzeżenia.
Domii, no ja też tak od kwietnia bym była na tym wychowawczym, bo wypoczynkowy mam z 3 lat (razem z tym za 2012 rok). Tylko ciekawe jak moja kierowniczka na to zareaguje, bo ona została teraz sama w aptece. Będzie musiała chyba kogoś zatrudnić.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304112 przez jusia
Madzia jakos dacie rade...4 miesiace to nei dlugo...my z M jestesmy na jednej od listopada i teraz dostanie pensje najpredzej w marcu... to nie tak dlugo...
kurcze w razie co na policje dzwon
Beti uciekla a ja chcialam sie jej popytac w sprawie paczki... smska jej napsize
heheheh DOmi dobre i tak bys musiala wykorzystac
kurcze w razie co na policje dzwon
Beti uciekla a ja chcialam sie jej popytac w sprawie paczki... smska jej napsize
heheheh DOmi dobre i tak bys musiala wykorzystac
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304148 przez adee84
wróciłam, mama pojechała, Maja można powiedzieć, ze śpi jeszcze tylko idę muffiny zrobić co by się odstresować przed jutrem.
ja wysyłam: chyba 6 par body, 3-4 pajace, 2 kurteczki ciepłe, 1 tetrową pieluszkę, 2 śliniaki, butelkę avent 125 ml, stanik do karmienia, mini kosmetyki do odparzeń i jakiś kremik, rożek, skarpetki 3 pary, łapki niedrapki, zabawke z pozytywką, słonika pluszowego no i chyba tą pościel, a i nie wiem czy Raf czegoś tam nie dorzucił. niewiele ale mam nadzieje, że się przyda.
Asik wracaj do nas i 10000 lat i wielu happy days dla Martuli
Kinia gratki dla Davidka, powiedz mu, że ciotka jest z niego dumna
Jusia nie gruba nie gruba, śliczna urocza i zgrabna a M pogratuluj pracy i kopnij ode mnie na szczęście
Domi bierz do łóżka świnkę i fajnie, ze masz tyle urlopu
Dorotka wybacz, nie pomogę
Madzia dacie radę a psa wypuść dla włsnego spokoju ducha
Viszka śliczna Kasia, ale odśnież ją co by ją było lepiej widać
Marta miałam pytać, przydały się przepisy?
nie obejrzałam Uwagi powiecie co było?
ja wysyłam: chyba 6 par body, 3-4 pajace, 2 kurteczki ciepłe, 1 tetrową pieluszkę, 2 śliniaki, butelkę avent 125 ml, stanik do karmienia, mini kosmetyki do odparzeń i jakiś kremik, rożek, skarpetki 3 pary, łapki niedrapki, zabawke z pozytywką, słonika pluszowego no i chyba tą pościel, a i nie wiem czy Raf czegoś tam nie dorzucił. niewiele ale mam nadzieje, że się przyda.
Asik wracaj do nas i 10000 lat i wielu happy days dla Martuli
Kinia gratki dla Davidka, powiedz mu, że ciotka jest z niego dumna
Jusia nie gruba nie gruba, śliczna urocza i zgrabna a M pogratuluj pracy i kopnij ode mnie na szczęście
Domi bierz do łóżka świnkę i fajnie, ze masz tyle urlopu
Dorotka wybacz, nie pomogę
Madzia dacie radę a psa wypuść dla włsnego spokoju ducha
Viszka śliczna Kasia, ale odśnież ją co by ją było lepiej widać
Marta miałam pytać, przydały się przepisy?
nie obejrzałam Uwagi powiecie co było?
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #304155 przez a!gusia
a moje dziecko nie chce spac liczylam na to ze jak go przeciagne o 10 min to szybciej padnie a ten gada z tatusiem i ani mysli spac..wczoraj tez tak bylo..mam nadzieje ze to nie norma!
w ogole to nie wiem co sie ze mna dzieje ale juz kolejne ciasto pochlonelam!!!bede gruba!
dziewuszki nie wiem czy jutro zdaze wejsc na forum (chociaz ja nie umiem dnia bez Was zaczynac!!!)ale jesli by mnie nie bylo to jestem u rodzicow i bede w poniedzialek
w ogole to nie wiem co sie ze mna dzieje ale juz kolejne ciasto pochlonelam!!!bede gruba!
dziewuszki nie wiem czy jutro zdaze wejsc na forum (chociaz ja nie umiem dnia bez Was zaczynac!!!)ale jesli by mnie nie bylo to jestem u rodzicow i bede w poniedzialek
Moderatorzy: ilona