BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #304434 przez Asik
Hejka :)

Domii u nas nocka podobnie .. ale o 23:45 na śpiocha zjadł 150ml kaszki i pospał do 7 :) chyba tak robić będę bo właśnie wydawało mi sie że Szymek jest znowu w nocy głodny .
Poczytałam wsio co pisałyście ale kurcze odpisywać nie będę bo zajęło by mi to następny tydzień :)
zdjęcia śliczne , dzieciaki i mamusie na zdjęciach też :)
Agusia kolor zajebiaszczy :D :D
Co do sprawy Madzi to się wypowiadać nie będę bo wsio zostało powiedziane .. ja tylko dwa s słowa WREDNA PISSSTTAAAA .. i tyle w temacie tej pojeanej rodzinki

Adee zdradź mi swój sekret gospodarności.. bo czytałam teraz tak na szlag ten mijający tydzień i kurcze jak Ty to robisz kobito że tyle ciast pieczesz przy takim małym funduszu? ehhh mnie kurcze się to nie udaje :( chciałam ostatnio muffinki upiec ale papilotki kosztują prawie 9 zł za 100szt wiec dałam sobie spokój . ale jak wreszcie kasę za mieszkanie dostane to sobie odbiję :)

Edytko mam nadzieję że choróbsko Ci szybko minie :D

Betii ale super wyglądają te makarony :D

Haniu czyżby wstrętna grypa żołądkowa się przyplątała???

Viszkaaaa po wizycie dawaj znac od razuuuuu :D :D :D

100 lat dla KUBUSIAAAA :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #304440 przez adee84
Asik u nas 100 szt 6 zł kosztuje :)
jajka babcia mi łatwi, mąka biedronkowa, kupuje zazwyczaj ze 3 kg, jabłka to albo od mamy z pracy czasem ktos da albo kupuje po jednym, czekolad mam zapas bo dostaje a nie jem, mleko kupuje i olej. reszte mam w zapasach, ale sie juz koncza i skonczy sie pieczenie, chyba, ze spelnia sie "grozby" Tadzia mojej mamy, ze bedzie przynosil mi produkty byle bym piekla :silly:
teraz spadam, do potem, bo zaraz mnie czeka wiecie co :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #304450 przez Asik
O Tyy spryciulooooo :P ja tak fajnie nie mam kurna... muszę zagadac do mamy zeby mi kupowała produkty pod pretekstem że bedę piekła dla niej :) hahah :D :D czekolady hmm to juz gorzej bo u mnie nikt tak nie kupuje aleee hmmm pomyslę :D

EMII wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D :D :D

12 lata 11 miesiąc temu #304459 przez maga4
Beti, musialam przegapic. 600g :ohmy: I jak sie dziecko miewa? Dlugo byl w szpitalu?

Dziekujemy za zyczenia i przesylamy buziaki wszystkim dzieciaczkom :kiss:

Kuba chyba zrobil prezent na 6miesiecy sobie i rodzicom i przespal noc bez karmienia. Tylko troche sie krecil, a teraz musze go zbudzic i idziemy na badania z siostra.
12 lata 11 miesiąc temu #304468 przez madzia0507
Hej!
Gdyby nie to, że mnie dalej boli głowa i bolała cała noc, to byłabym naprawdę wyspana. Julita obudziła się tylko raz o 3:00, bo była głodna, a potem poszła spać i dospała do 8:15.

Będzie pogrzeb Madzi, tylko chyba jeszcze nie wiadomo kiedy.
media.wp.pl/kat,1022943,wid,14241219,wia...sc.html?ticaid=1de52
www.fakt.pl/Tu-spocznie-mala-Madzia,artykuly,145391,1.html

Viszka, trzymam kciuki. Jak wrócisz, to od razu nam tu opowiadaj wszystko. :)

100 lat dla Kubusia i 100000000 buziaków!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #304472 przez domii
Asik no jestes wkoncu :) no ja chyba tez bede go karmic na spiocha a na wieczor dam jeszcze mm bo cos mi sie wydaje ze mleko z karmienia cyckiem juz nie starcza :(

maga4 to super prezent,moj Synus na pol roczku zrobil prezent w postaci 5 kup :ohmy: ;) ni tylko wczoraj co chwile walil :laugh:

Beti no to masz kawaleczek do Tesciow ;) :P

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #304476 przez madzia0507
Widziałyście w DDTVN zabawki - krówki do skakania!!! Co prawda dla 3-latków, ale są takie zaje...te, że chyba zaraz kupię jedną Julicie!!! :) :) :)

A gdzie jest Renatka???

Emi nasza kochana, wszystkiego naj, naj, naj...!!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #304478 przez Asik
Domii Szymek samego mleka wogóle nie pije wsio z kaszką albo kleikiem i owocami :D na noc wpitala 200ml kaszki ale to koło 18-19 bo tak chodzi nynac i własnie dlatego chyba jest juz głodny około 4 rano :0 a jak dałam mu zanim poszłam spać około północy jeść to przespał elegancko do rana :D

Madziaa kurcze to chyba ten ból głowy na zmianę pogody masz...

12 lata 11 miesiąc temu #304481 przez Monka193
Hej dziewuszki :*
jak zwykle jestem do tyłu czasem was tylko podczytuję ostatnio nie mam czasu na nic :/
Dominiś strasznie dokucza a noce są najgorsze dziś np. spałam może tylko 2godz. i nie wiem co mu jest cały czas myślę że to Zęby ale jak na razie nic nie widać ;(

Wszystkiego naj najlepszego dla wszystkich solenizantów tych małych i większych dzisiejszych i tych z poprzednich dni :*:* no i zdróweczka przede wszystkim :*
Pozdrawiamy :*:*

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304514 przez kiniaa
hej laski ;)

u nas znowu bialo :laugh: jest pieknie :laugh: nasypalo w nocy, ale niestety juz sie topi.... szkoda bo rano odprowadzalam Davidka do szkoly to widok byl nieziemski :laugh:

Kubusiu 100 lat :kiss: :kiss: :kiss:

Emi wszystkiego najlepszego!

Agusia milego wyjazdu :)

Haniu kuruj sie bidoczku :kiss:

Edytka jak sie dzis czujesz?

Angelika moja tez na razie gryzie niekapek ale wlewam jej tam mleczka i daje do zabawy - pewnie kiedys zalapie jak z niego korzystac :laugh:

Beti to w takim razie ode mnie tez beda ciuszki :)

i dziekuje wszystkim ciociom za gratki w imieniu Davidka :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #304521 przez Kasiek
Madzia ja widzialam te krówki, no sa rewelacyjne :laugh:

Monka współczuje kochana, ale tak to jest z tymi ząbkami, niektórym dzieciaczkom raz dwa bezboleśnie a niektórym długo i marudnie :kiss:

Asik a Szymkowi samo mleko MM nie smakuje? bo chcialam Idze dac i myslalam ze zje ładnie bo słodkie to ale niestety pluła dalej niz widziala :huh: potem dodalam kaszki troszke zeby smak zmienic ale tez nic z tego :huh:
to ciekawe czym ją bedzie karmic opiekunka hmmm?????

Maga super ze Kubus przespał nocke, moze mnie tez to kiedys spotka :blink:

Biedronka fajnie ze z synusiem juz ok :)

ide usypiac Ige bo juz marudzi mocno
12 lata 11 miesiąc temu #304548 przez martucha
Laski napiszcie szybko czy któras wysyłała kombinezon??bo Happymamma chce wysłać
12 lata 11 miesiąc temu #304553 przez Asik
Kasiek Szymek pił normalnie to pepti ale jak posmakował kaszki to mleko za wodniste sie mu stało :D i teraz tylko z kaszką je :) a i tak niewiele przybiera , gdyby byl na samym pepti to chyba wogóle by nie porzybierał.

Madzia te krówki wymiatają :) jesli o te co mam na mysli chodzi :) te co sie w ogrodzie do ziemi przytwierdza?

Własnie Szymek zjadł 200ml kaszki i pełza po kocu :D jak to dobrze że już tak mu sie nie ulewa i może szalec :D

Biedronka uuuhhh przeczytalam o Twoim synusiu.. dobrze ze już ok:)

Laski ponawiam prośbę o wysłanie mi adresu od Betii ...

12 lata 11 miesiąc temu #304555 przez Kasiek
chyba Domii pisala ze wysyla kombinezon ale Martucha na 100% pewna nie jestem, moze wyslij jej smsa
12 lata 11 miesiąc temu #304560 przez Kasiek
Asik wysłałam ci adres Beti na priva
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży