- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304434 przez Asik
Hejka
Domii u nas nocka podobnie .. ale o 23:45 na śpiocha zjadł 150ml kaszki i pospał do 7 chyba tak robić będę bo właśnie wydawało mi sie że Szymek jest znowu w nocy głodny .
Poczytałam wsio co pisałyście ale kurcze odpisywać nie będę bo zajęło by mi to następny tydzień
zdjęcia śliczne , dzieciaki i mamusie na zdjęciach też
Agusia kolor zajebiaszczy
Co do sprawy Madzi to się wypowiadać nie będę bo wsio zostało powiedziane .. ja tylko dwa s słowa WREDNA PISSSTTAAAA .. i tyle w temacie tej pojeanej rodzinki
Adee zdradź mi swój sekret gospodarności.. bo czytałam teraz tak na szlag ten mijający tydzień i kurcze jak Ty to robisz kobito że tyle ciast pieczesz przy takim małym funduszu? ehhh mnie kurcze się to nie udaje chciałam ostatnio muffinki upiec ale papilotki kosztują prawie 9 zł za 100szt wiec dałam sobie spokój . ale jak wreszcie kasę za mieszkanie dostane to sobie odbiję
Edytko mam nadzieję że choróbsko Ci szybko minie
Betii ale super wyglądają te makarony
Haniu czyżby wstrętna grypa żołądkowa się przyplątała???
Viszkaaaa po wizycie dawaj znac od razuuuuu
100 lat dla KUBUSIAAAA
Domii u nas nocka podobnie .. ale o 23:45 na śpiocha zjadł 150ml kaszki i pospał do 7 chyba tak robić będę bo właśnie wydawało mi sie że Szymek jest znowu w nocy głodny .
Poczytałam wsio co pisałyście ale kurcze odpisywać nie będę bo zajęło by mi to następny tydzień
zdjęcia śliczne , dzieciaki i mamusie na zdjęciach też
Agusia kolor zajebiaszczy
Co do sprawy Madzi to się wypowiadać nie będę bo wsio zostało powiedziane .. ja tylko dwa s słowa WREDNA PISSSTTAAAA .. i tyle w temacie tej pojeanej rodzinki
Adee zdradź mi swój sekret gospodarności.. bo czytałam teraz tak na szlag ten mijający tydzień i kurcze jak Ty to robisz kobito że tyle ciast pieczesz przy takim małym funduszu? ehhh mnie kurcze się to nie udaje chciałam ostatnio muffinki upiec ale papilotki kosztują prawie 9 zł za 100szt wiec dałam sobie spokój . ale jak wreszcie kasę za mieszkanie dostane to sobie odbiję
Edytko mam nadzieję że choróbsko Ci szybko minie
Betii ale super wyglądają te makarony
Haniu czyżby wstrętna grypa żołądkowa się przyplątała???
Viszkaaaa po wizycie dawaj znac od razuuuuu
100 lat dla KUBUSIAAAA
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #304440 przez adee84
Asik u nas 100 szt 6 zł kosztuje
jajka babcia mi łatwi, mąka biedronkowa, kupuje zazwyczaj ze 3 kg, jabłka to albo od mamy z pracy czasem ktos da albo kupuje po jednym, czekolad mam zapas bo dostaje a nie jem, mleko kupuje i olej. reszte mam w zapasach, ale sie juz koncza i skonczy sie pieczenie, chyba, ze spelnia sie "grozby" Tadzia mojej mamy, ze bedzie przynosil mi produkty byle bym piekla
teraz spadam, do potem, bo zaraz mnie czeka wiecie co
jajka babcia mi łatwi, mąka biedronkowa, kupuje zazwyczaj ze 3 kg, jabłka to albo od mamy z pracy czasem ktos da albo kupuje po jednym, czekolad mam zapas bo dostaje a nie jem, mleko kupuje i olej. reszte mam w zapasach, ale sie juz koncza i skonczy sie pieczenie, chyba, ze spelnia sie "grozby" Tadzia mojej mamy, ze bedzie przynosil mi produkty byle bym piekla
teraz spadam, do potem, bo zaraz mnie czeka wiecie co
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304450 przez Asik
O Tyy spryciulooooo ja tak fajnie nie mam kurna... muszę zagadac do mamy zeby mi kupowała produkty pod pretekstem że bedę piekła dla niej hahah czekolady hmm to juz gorzej bo u mnie nikt tak nie kupuje aleee hmmm pomyslę
EMII wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
EMII wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #304459 przez maga4
Beti, musialam przegapic. 600g I jak sie dziecko miewa? Dlugo byl w szpitalu?
Dziekujemy za zyczenia i przesylamy buziaki wszystkim dzieciaczkom
Kuba chyba zrobil prezent na 6miesiecy sobie i rodzicom i przespal noc bez karmienia. Tylko troche sie krecil, a teraz musze go zbudzic i idziemy na badania z siostra.
Dziekujemy za zyczenia i przesylamy buziaki wszystkim dzieciaczkom
Kuba chyba zrobil prezent na 6miesiecy sobie i rodzicom i przespal noc bez karmienia. Tylko troche sie krecil, a teraz musze go zbudzic i idziemy na badania z siostra.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304468 przez madzia0507
Hej!
Gdyby nie to, że mnie dalej boli głowa i bolała cała noc, to byłabym naprawdę wyspana. Julita obudziła się tylko raz o 3:00, bo była głodna, a potem poszła spać i dospała do 8:15.
Będzie pogrzeb Madzi, tylko chyba jeszcze nie wiadomo kiedy.
media.wp.pl/kat,1022943,wid,14241219,wia...sc.html?ticaid=1de52
www.fakt.pl/Tu-spocznie-mala-Madzia,artykuly,145391,1.html
Viszka, trzymam kciuki. Jak wrócisz, to od razu nam tu opowiadaj wszystko.
100 lat dla Kubusia i 100000000 buziaków!!!
Gdyby nie to, że mnie dalej boli głowa i bolała cała noc, to byłabym naprawdę wyspana. Julita obudziła się tylko raz o 3:00, bo była głodna, a potem poszła spać i dospała do 8:15.
Będzie pogrzeb Madzi, tylko chyba jeszcze nie wiadomo kiedy.
media.wp.pl/kat,1022943,wid,14241219,wia...sc.html?ticaid=1de52
www.fakt.pl/Tu-spocznie-mala-Madzia,artykuly,145391,1.html
Viszka, trzymam kciuki. Jak wrócisz, to od razu nam tu opowiadaj wszystko.
100 lat dla Kubusia i 100000000 buziaków!!!
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304472 przez domii
Asik no jestes wkoncu no ja chyba tez bede go karmic na spiocha a na wieczor dam jeszcze mm bo cos mi sie wydaje ze mleko z karmienia cyckiem juz nie starcza
maga4 to super prezent,moj Synus na pol roczku zrobil prezent w postaci 5 kup ni tylko wczoraj co chwile walil
Beti no to masz kawaleczek do Tesciow
maga4 to super prezent,moj Synus na pol roczku zrobil prezent w postaci 5 kup ni tylko wczoraj co chwile walil
Beti no to masz kawaleczek do Tesciow
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304476 przez madzia0507
Widziałyście w DDTVN zabawki - krówki do skakania!!! Co prawda dla 3-latków, ale są takie zaje...te, że chyba zaraz kupię jedną Julicie!!!
A gdzie jest Renatka???
Emi nasza kochana, wszystkiego naj, naj, naj...!!!
A gdzie jest Renatka???
Emi nasza kochana, wszystkiego naj, naj, naj...!!!
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304478 przez Asik
Domii Szymek samego mleka wogóle nie pije wsio z kaszką albo kleikiem i owocami na noc wpitala 200ml kaszki ale to koło 18-19 bo tak chodzi nynac i własnie dlatego chyba jest juz głodny około 4 rano :0 a jak dałam mu zanim poszłam spać około północy jeść to przespał elegancko do rana
Madziaa kurcze to chyba ten ból głowy na zmianę pogody masz...
Madziaa kurcze to chyba ten ból głowy na zmianę pogody masz...
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304481 przez Monka193
Hej dziewuszki :*
jak zwykle jestem do tyłu czasem was tylko podczytuję ostatnio nie mam czasu na nic :/
Dominiś strasznie dokucza a noce są najgorsze dziś np. spałam może tylko 2godz. i nie wiem co mu jest cały czas myślę że to Zęby ale jak na razie nic nie widać ;(
Wszystkiego naj najlepszego dla wszystkich solenizantów tych małych i większych dzisiejszych i tych z poprzednich dni :*:* no i zdróweczka przede wszystkim :*
Pozdrawiamy :*:*
jak zwykle jestem do tyłu czasem was tylko podczytuję ostatnio nie mam czasu na nic :/
Dominiś strasznie dokucza a noce są najgorsze dziś np. spałam może tylko 2godz. i nie wiem co mu jest cały czas myślę że to Zęby ale jak na razie nic nie widać ;(
Wszystkiego naj najlepszego dla wszystkich solenizantów tych małych i większych dzisiejszych i tych z poprzednich dni :*:* no i zdróweczka przede wszystkim :*
Pozdrawiamy :*:*
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304514 przez kiniaa
hej laski
u nas znowu bialo jest pieknie nasypalo w nocy, ale niestety juz sie topi.... szkoda bo rano odprowadzalam Davidka do szkoly to widok byl nieziemski
Kubusiu 100 lat
Emi wszystkiego najlepszego!
Agusia milego wyjazdu
Haniu kuruj sie bidoczku
Edytka jak sie dzis czujesz?
Angelika moja tez na razie gryzie niekapek ale wlewam jej tam mleczka i daje do zabawy - pewnie kiedys zalapie jak z niego korzystac
Beti to w takim razie ode mnie tez beda ciuszki
i dziekuje wszystkim ciociom za gratki w imieniu Davidka
u nas znowu bialo jest pieknie nasypalo w nocy, ale niestety juz sie topi.... szkoda bo rano odprowadzalam Davidka do szkoly to widok byl nieziemski
Kubusiu 100 lat
Emi wszystkiego najlepszego!
Agusia milego wyjazdu
Haniu kuruj sie bidoczku
Edytka jak sie dzis czujesz?
Angelika moja tez na razie gryzie niekapek ale wlewam jej tam mleczka i daje do zabawy - pewnie kiedys zalapie jak z niego korzystac
Beti to w takim razie ode mnie tez beda ciuszki
i dziekuje wszystkim ciociom za gratki w imieniu Davidka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez kiniaa.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304521 przez Kasiek
Madzia ja widzialam te krówki, no sa rewelacyjne
Monka współczuje kochana, ale tak to jest z tymi ząbkami, niektórym dzieciaczkom raz dwa bezboleśnie a niektórym długo i marudnie
Asik a Szymkowi samo mleko MM nie smakuje? bo chcialam Idze dac i myslalam ze zje ładnie bo słodkie to ale niestety pluła dalej niz widziala potem dodalam kaszki troszke zeby smak zmienic ale tez nic z tego
to ciekawe czym ją bedzie karmic opiekunka hmmm?????
Maga super ze Kubus przespał nocke, moze mnie tez to kiedys spotka
Biedronka fajnie ze z synusiem juz ok
ide usypiac Ige bo juz marudzi mocno
Monka współczuje kochana, ale tak to jest z tymi ząbkami, niektórym dzieciaczkom raz dwa bezboleśnie a niektórym długo i marudnie
Asik a Szymkowi samo mleko MM nie smakuje? bo chcialam Idze dac i myslalam ze zje ładnie bo słodkie to ale niestety pluła dalej niz widziala potem dodalam kaszki troszke zeby smak zmienic ale tez nic z tego
to ciekawe czym ją bedzie karmic opiekunka hmmm?????
Maga super ze Kubus przespał nocke, moze mnie tez to kiedys spotka
Biedronka fajnie ze z synusiem juz ok
ide usypiac Ige bo juz marudzi mocno
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304553 przez Asik
Kasiek Szymek pił normalnie to pepti ale jak posmakował kaszki to mleko za wodniste sie mu stało i teraz tylko z kaszką je a i tak niewiele przybiera , gdyby byl na samym pepti to chyba wogóle by nie porzybierał.
Madzia te krówki wymiatają jesli o te co mam na mysli chodzi te co sie w ogrodzie do ziemi przytwierdza?
Własnie Szymek zjadł 200ml kaszki i pełza po kocu jak to dobrze że już tak mu sie nie ulewa i może szalec
Biedronka uuuhhh przeczytalam o Twoim synusiu.. dobrze ze już ok:)
Laski ponawiam prośbę o wysłanie mi adresu od Betii ...
Madzia te krówki wymiatają jesli o te co mam na mysli chodzi te co sie w ogrodzie do ziemi przytwierdza?
Własnie Szymek zjadł 200ml kaszki i pełza po kocu jak to dobrze że już tak mu sie nie ulewa i może szalec
Biedronka uuuhhh przeczytalam o Twoim synusiu.. dobrze ze już ok:)
Laski ponawiam prośbę o wysłanie mi adresu od Betii ...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona