- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #305298 przez soniasg
po pierwsze KOCHAM WAS WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU !! ADEE CIEBIE TEŻ!!! KPW??
Kubusiu 100 lat
po drugie oglądając wczorajszy reportaż z ojcem i dziadkami Madzi na czele zniesmaczyłam się i to strasznie. nie żyje Madzia a oni nie mają nic innego do roboty tylko się sprzedawać w taki sposób???? to już lepiej zachowują się rodzice od "matki"....
Beti pięknie wystroiłaś sobie okna ja też bym tak chciała albo takie panele ale niestety mam na półokrągło to miejsce gdzie są okna i niestety nic się nie da zrobić poza zwykłymi firankami....
Pippin ja zobaczyłam filmik. koleś jest poprostu niesamowity... a my narzekamy....
Adee jak wizytacja? i że z pepco to do dupy? Adee weź przestań ja też rzeczy z pepco kupuje i jakoś nie czuję się z tego powodu gorsza
Asik no nareszcie ! nie znikaj więcej na tak długo ! i 100 lat dla Martuli
Kinia gratulacje dla Synka zdolniacha
Jusia gratuluje M umowy a Ciebie miałam się zapytać jaką masz zamiar wybrać specjalizację? i gruba to ja jestem a nie Ty!
Madzia dacie radę to tylko 4 miesiące a przynajmniej nacieszysz się Julitką A krówka wymiata:D
Marta super, że babyparty się udało u mnie nikt nie ma malutkich dzieci więc jestem sama
Viszka i jak tam?? Kasienka piękna tylko taka za mgłą...
Kasiek może kup sobie blachę do muffinek ja tak zrobiłam 15zl i nie musisz się o nic martwić no i trzymam kciuki żeby się udało z prawkiem
Maga moja koleżanka też urodziła dziewczynkę 890gram. teraz ma 2 latka i ma się wyśmienicie. jedyne co pozostało to lekka niedowaga
Haniu jak się czujesz?
Domi pewnie ząbki Błażejkowi wychodzą a do tego szczepienie i się skumulowało
Agusia miłego pobytu :*
Biedronka cieszę się że z Synkiem wszystko ok :*
Martucha a chcesz jeszcze tą polówkę? jak nie to może ją oddaj?
jeśli o którejś zapomniałam to padam na kolana i przepraszam
Kubusiu 100 lat
po drugie oglądając wczorajszy reportaż z ojcem i dziadkami Madzi na czele zniesmaczyłam się i to strasznie. nie żyje Madzia a oni nie mają nic innego do roboty tylko się sprzedawać w taki sposób???? to już lepiej zachowują się rodzice od "matki"....
Beti pięknie wystroiłaś sobie okna ja też bym tak chciała albo takie panele ale niestety mam na półokrągło to miejsce gdzie są okna i niestety nic się nie da zrobić poza zwykłymi firankami....
Pippin ja zobaczyłam filmik. koleś jest poprostu niesamowity... a my narzekamy....
Adee jak wizytacja? i że z pepco to do dupy? Adee weź przestań ja też rzeczy z pepco kupuje i jakoś nie czuję się z tego powodu gorsza
Asik no nareszcie ! nie znikaj więcej na tak długo ! i 100 lat dla Martuli
Kinia gratulacje dla Synka zdolniacha
Jusia gratuluje M umowy a Ciebie miałam się zapytać jaką masz zamiar wybrać specjalizację? i gruba to ja jestem a nie Ty!
Madzia dacie radę to tylko 4 miesiące a przynajmniej nacieszysz się Julitką A krówka wymiata:D
Marta super, że babyparty się udało u mnie nikt nie ma malutkich dzieci więc jestem sama
Viszka i jak tam?? Kasienka piękna tylko taka za mgłą...
Kasiek może kup sobie blachę do muffinek ja tak zrobiłam 15zl i nie musisz się o nic martwić no i trzymam kciuki żeby się udało z prawkiem
Maga moja koleżanka też urodziła dziewczynkę 890gram. teraz ma 2 latka i ma się wyśmienicie. jedyne co pozostało to lekka niedowaga
Haniu jak się czujesz?
Domi pewnie ząbki Błażejkowi wychodzą a do tego szczepienie i się skumulowało
Agusia miłego pobytu :*
Biedronka cieszę się że z Synkiem wszystko ok :*
Martucha a chcesz jeszcze tą polówkę? jak nie to może ją oddaj?
jeśli o którejś zapomniałam to padam na kolana i przepraszam
Temat został zablokowany.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305335 przez martucha
Renatka wiem co czujesz u nas jest to samo...dostałam ostatnia kase za macierzyński ,do końca lutego jestem na wypoczynkowym i dalej dupa...nie wiem....
Sonia chce ja nadal bo plama jest niewidoczna praktycznie a z tą szarościa sprobuję coś zrobić...dam jej neutrala i tyle
Szczerze mówiąc to ja juz mam dosyc sprawy Katarzyny W. -niedługo bede ja miała w lodówce-robia teraz z tego jedną wielką szopkę...i jeszcze teraz domagają się żeby wypuścili ją na pogrzeb Madzi-tą która "pochowała" ją pod gruzami bez jakiegokolwiek szacunku-to jest dopiero paradoks...
Sonia chce ja nadal bo plama jest niewidoczna praktycznie a z tą szarościa sprobuję coś zrobić...dam jej neutrala i tyle
Szczerze mówiąc to ja juz mam dosyc sprawy Katarzyny W. -niedługo bede ja miała w lodówce-robia teraz z tego jedną wielką szopkę...i jeszcze teraz domagają się żeby wypuścili ją na pogrzeb Madzi-tą która "pochowała" ją pod gruzami bez jakiegokolwiek szacunku-to jest dopiero paradoks...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #305342 przez adee84
jestem, mama przyjechała bo łeb mnie tak bolał, ze przestałąm kompletnie widzieć na jedno oko. teraz już ciut lepiej.
Sonia, ja nie mówię, ze z pepco to gorsze ale wiesz, może dla niektórych tak właśnie jest
przepraszam, że na inne posty nie odp ale jeszcze nie ogarniam do końca bo łeb daje znać o sobie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pewnie żadnej już nie ma ja niedługo uspać Majkę będę próbować ale pewnie mi się zejdzie
Sonia, ja nie mówię, ze z pepco to gorsze ale wiesz, może dla niektórych tak właśnie jest
przepraszam, że na inne posty nie odp ale jeszcze nie ogarniam do końca bo łeb daje znać o sobie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pewnie żadnej już nie ma ja niedługo uspać Majkę będę próbować ale pewnie mi się zejdzie
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305356 przez martucha
Bożeeeeeee Adee to chyba nie jest normalne, że tak Cie głowa boli że aż przestajesz widzieć!!!!!!! KIEDY IDZIESZ DO LEKARZA??
A co to jest to pepco?
A Borys własnie padł, próbowałam skombinowac sobie towarzystwo na wieczór ale nydyrydy no więc przynudzam....ALE za to jutro odwiedza mnie dziewczynki wieczorem bo m idzie na imieniny mamy....
A gdzie Edytka??
A co to jest to pepco?
A Borys własnie padł, próbowałam skombinowac sobie towarzystwo na wieczór ale nydyrydy no więc przynudzam....ALE za to jutro odwiedza mnie dziewczynki wieczorem bo m idzie na imieniny mamy....
A gdzie Edytka??
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #305369 przez Renata Anna
Adee ja jestem
Ech.. ta Twoja T... brak słów. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie to OLAĆ! A co do PEPCO... ja też tam często kupuję
Co do sprawy Madzi...
Dziewczyny możecie mnie zlinczować, ale moje zdanie jest takie, że ta cała Katarzyna W. zrobiła co zrobiła i jest to haniebne. Jednak naprawdę proszę Was nie osądzajmy, bo nie wiemy do końca jaka jest prawda, co nią kierowało, dlaczego tak postąpiła. A cała ta szopka medialna wokół tej sprawy tylko podkręca atmosferę. Mnie przeraża to, że ludzie zachowują się tak jak w średniowieczu. Dobrze, że stosów nie ma, bo pewnie już by płonęła... Winna czy niewinna.
Ja mam wykształcenie dziennikarskie i powiem Wam jedno. Polacy uwielbiają tragedie, a jeszcze bardziej jak można na kimś psy wieszać. Bo fajnie jest jak ktoś zrobił coś złego... bo jest gorszy od nas... Poza tym wcale nie zdziwiłabym się gdyby ta cała szopka byłą ustawiona. A po co? Po to by Polakom przysłonić inne dziejące się obecnie sprawy, np. ACTA. Tak się często robi. Dziennikarze, wydawnictwa, TV i inne media dostają za taką robotę spore pieniądze...
Ja osobiście nie osądzam tej dziewczyny... Dla niej to na pewno też ogromna tragedia. Jestem tego pewna.
Ech.. ta Twoja T... brak słów. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie to OLAĆ! A co do PEPCO... ja też tam często kupuję
Co do sprawy Madzi...
Dziewczyny możecie mnie zlinczować, ale moje zdanie jest takie, że ta cała Katarzyna W. zrobiła co zrobiła i jest to haniebne. Jednak naprawdę proszę Was nie osądzajmy, bo nie wiemy do końca jaka jest prawda, co nią kierowało, dlaczego tak postąpiła. A cała ta szopka medialna wokół tej sprawy tylko podkręca atmosferę. Mnie przeraża to, że ludzie zachowują się tak jak w średniowieczu. Dobrze, że stosów nie ma, bo pewnie już by płonęła... Winna czy niewinna.
Ja mam wykształcenie dziennikarskie i powiem Wam jedno. Polacy uwielbiają tragedie, a jeszcze bardziej jak można na kimś psy wieszać. Bo fajnie jest jak ktoś zrobił coś złego... bo jest gorszy od nas... Poza tym wcale nie zdziwiłabym się gdyby ta cała szopka byłą ustawiona. A po co? Po to by Polakom przysłonić inne dziejące się obecnie sprawy, np. ACTA. Tak się często robi. Dziennikarze, wydawnictwa, TV i inne media dostają za taką robotę spore pieniądze...
Ja osobiście nie osądzam tej dziewczyny... Dla niej to na pewno też ogromna tragedia. Jestem tego pewna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #305372 przez adee84
Martucha u mnie ból głowy zawsze tak wygląda, taki napadowy, wtedy wymioty, laxa, za przeproszeniem, krew z nosa, telepanie i światłowstręt to norma. dwa trzy dni i przechodzi. od lat tak mam.
też nie mam towarzystwa, poza Mają
no i fajnie, że udało Ci się z jutrem, podwójnie
też nie mam towarzystwa, poza Mają
no i fajnie, że udało Ci się z jutrem, podwójnie
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #305380 przez Renata Anna
Martucha nie pójdziesz złożyć życzeń KOCHANEJ TEŚCIUNI ??
Adee współczuję Ci tych bóli... ja nie wiem co to znaczy. A czy takich boleści nie można leczyć??
Adee współczuję Ci tych bóli... ja nie wiem co to znaczy. A czy takich boleści nie można leczyć??
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305409 przez martucha
Renatka a wiesz że ostatnio nawet czytałam o tym ,że jak jakaś stacja w wiadomościach mówi o "pierdołach" w większości to jest to stacja "polityczna" żeby przysłonić to co złego dzieje się w państwie....tak ogolnie mowiąć. No i dużo w tym prawdy niestety...
Adee mama i pielęgniarka mają racje no i współczuję tych bóli bo to musi być naprawdę katorga! ps. a mnie na skype byś nie widziała bo siedzę w ciemności ostatni rachunek za prąd mnie przeraził hehe żartuje,lubie tak siedzieć
za chwilę rozstrzelam wszystkich moich sąsiadó ktorzy biegają po klatce...a nad ranem będa wracać najeb..i po imprezie
Adee mama i pielęgniarka mają racje no i współczuję tych bóli bo to musi być naprawdę katorga! ps. a mnie na skype byś nie widziała bo siedzę w ciemności ostatni rachunek za prąd mnie przeraził hehe żartuje,lubie tak siedzieć
za chwilę rozstrzelam wszystkich moich sąsiadó ktorzy biegają po klatce...a nad ranem będa wracać najeb..i po imprezie
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #305421 przez Renata Anna
Adee moim zdaniem powinnaś pofatygować się do specjalisty. Po co masz sobie marnowac życie na te bóle. Może coś pomogą.
martucha
martucha
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Widzę, że jesteście z T baaaaarzo blisko
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305430 przez Renata Anna
Tak jak ja z moim teściem...
Ech...
Dostałam dziś swoją bransoletkę. Jest cudna... ale mam dylemat bo nie mam kasy żeby kupic coś M, a pomysłu tym bardziej brak... Kicha totalna...
Myślałam o jakiejś kolacji. Mam wino... Rodzie przywieźli z Włoch. Ale chciałabym jakoś wyrazić swoje uczucia, bo ostatnio u nas taka dooopa...
Ech...
Dostałam dziś swoją bransoletkę. Jest cudna... ale mam dylemat bo nie mam kasy żeby kupic coś M, a pomysłu tym bardziej brak... Kicha totalna...
Myślałam o jakiejś kolacji. Mam wino... Rodzie przywieźli z Włoch. Ale chciałabym jakoś wyrazić swoje uczucia, bo ostatnio u nas taka dooopa...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Sexu też brak... Po porodzie może ze 3 razy... Jakoś tak zdziadziałam i zaniedbałam męża. On się nie skarży, ale widzę, że po prostu nie chce się narzucać, bo wie, że ja nie mam ochoty. Zmęczenie, brak wiary w siebie... to wszystko bierze górę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305452 przez adee84
Ja też lubię siedzieć po ciemku Rafał mówi, że jak staruszka, cicho i ciemno a ja zadowolona
jak miałam 15 lat to badali mnie wzdłuż i wszerz na okoliczność tych bóli, nawet miałam podejrzenie mikrogruczolaka przysadki, ale wyszło całe nic. moja mama ma migreny to i ja mam, a że przy okazji mam
bo nerwowa jestem to są silniejsze i już
jak miałam 15 lat to badali mnie wzdłuż i wszerz na okoliczność tych bóli, nawet miałam podejrzenie mikrogruczolaka przysadki, ale wyszło całe nic. moja mama ma migreny to i ja mam, a że przy okazji mam
bo nerwowa jestem to są silniejsze i już
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Moderatorzy: ilona