- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305808 przez Kasiek
Beti dzięki Bogu ze z tego stresu nic sie maluszkowi nie stalo ani mamie w ogole ze wyszli z tego pożaru cało
wlasnie szukam łożeczka turystycznego i dla dziewczyn z Poznania jakby ktoras chciala jest takie fajne
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-skladane-i2106442214.html
wlasnie szukam łożeczka turystycznego i dla dziewczyn z Poznania jakby ktoras chciala jest takie fajne
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-skladane-i2106442214.html
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Kasiek.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305818 przez soniasg
Hej Kochane
wczoraj M opanował komputer i d... ale niech mu będzie wybaczone
100 lat dla Liama spóźnione ale szczere
Martucha zgadzam się z Tobą. Katarzyna W. już Madzie pochowała po swojemu i nie powinna być na pogrzebie. a Pepco to taki tani sklep: pepco.pl/ .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee podpisuję się pod dziewczynami. idź do lekarza !! a co do T
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Renatko pokaż jak bransoletka prezętuje się na Twojej ręce
Viszka gratulacje
Madzia Pippin ma rację lepiej uprzedź Tatę bo w sanatoriach romanse to na codzień się trafiają
Sylwik jasne, że pamiętamy co do pracy to się przyzwyczaisz... mnie też to czeka:(
Kasiek ja też się rozglądam za robotem bo mam ale pogubiłam tarczę.
a odnośnie robotów: ma może któraś z Was na zbyciu jakiś stary mikser? może być przedwojenny bo mojej Babci się zepsuł a o robotach i nowoczesnych mikserach nie chce nawet słyszeć. ludzie starej daty
Dorotko cobyś jak najwięcej sprzedała
Pippin Twój M jak zwykle się wykazał....
Domi baw się dobrze
Kinia dawaj zdjęcia z sanek
wczoraj M opanował komputer i d... ale niech mu będzie wybaczone
100 lat dla Liama spóźnione ale szczere
Martucha zgadzam się z Tobą. Katarzyna W. już Madzie pochowała po swojemu i nie powinna być na pogrzebie. a Pepco to taki tani sklep: pepco.pl/ .
Adee podpisuję się pod dziewczynami. idź do lekarza !! a co do T
Renatko pokaż jak bransoletka prezętuje się na Twojej ręce
Viszka gratulacje
Madzia Pippin ma rację lepiej uprzedź Tatę bo w sanatoriach romanse to na codzień się trafiają
Sylwik jasne, że pamiętamy co do pracy to się przyzwyczaisz... mnie też to czeka:(
Kasiek ja też się rozglądam za robotem bo mam ale pogubiłam tarczę.
a odnośnie robotów: ma może któraś z Was na zbyciu jakiś stary mikser? może być przedwojenny bo mojej Babci się zepsuł a o robotach i nowoczesnych mikserach nie chce nawet słyszeć. ludzie starej daty
Dorotko cobyś jak najwięcej sprzedała
Pippin Twój M jak zwykle się wykazał....
Domi baw się dobrze
Kinia dawaj zdjęcia z sanek
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305823 przez soniasg
100 lat dla Dominiczka i Filipka
Domi fajny kojec
Martucha właśnie oglądam ciuszki poprostu zajebiste tylko cena powalająca a z Boryska taki mały gangsta
Mońka zdrówka i dawaj zaraz znać co u lekarza
Kasiek Pippin współczuję :*
Beti no to Oliwcia mały grubasek tak jak Kasiek napisała całe szczęście wyszli z tego cało
Domi fajny kojec
Martucha właśnie oglądam ciuszki poprostu zajebiste tylko cena powalająca a z Boryska taki mały gangsta
Mońka zdrówka i dawaj zaraz znać co u lekarza
Kasiek Pippin współczuję :*
Beti no to Oliwcia mały grubasek tak jak Kasiek napisała całe szczęście wyszli z tego cało
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez soniasg.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305829 przez adee84
hej
u nas noc taka sobie bo m chrapał więc mój łeb odpadł i sobie poszedł. Maja nie śpi od 6:30 tylko leży i piszczy, gada, pełza itd
100000 latek dla Liama, Filipka i Dominiczka
Pippin
Martucha pepco to sklep www.pepco.pl/
Borys świetny, ciuszki genialne
Kasiek fajnie, że udały się zakupy choć trochę, a na robotach się nie znam nocki współczuję
Kinia udały się zakupy online?
Pippin ja bym mu ten budzik chyba do buzi wepchnęła
Domi udanego wypadu i fajny kojec
Hania udanych zakupków
Monka współczuję i zdrówka życzę
Beti cieszę się, że z malutką wsio dobrze
Sonia spoko, narazie chodzę do gastro potem zajmę się najwyżej głową, zresztą już przywykłam do tych bóli, myślę, ze to bardziej przez nerwy
ja piekę i sprzątamy bo kuzynka z moją chrześnicą mają przyjechać na herbate
u nas noc taka sobie bo m chrapał więc mój łeb odpadł i sobie poszedł. Maja nie śpi od 6:30 tylko leży i piszczy, gada, pełza itd
100000 latek dla Liama, Filipka i Dominiczka
Pippin
Martucha pepco to sklep www.pepco.pl/
Borys świetny, ciuszki genialne
Kasiek fajnie, że udały się zakupy choć trochę, a na robotach się nie znam nocki współczuję
Kinia udały się zakupy online?
Pippin ja bym mu ten budzik chyba do buzi wepchnęła
Domi udanego wypadu i fajny kojec
Hania udanych zakupków
Monka współczuję i zdrówka życzę
Beti cieszę się, że z malutką wsio dobrze
Sonia spoko, narazie chodzę do gastro potem zajmę się najwyżej głową, zresztą już przywykłam do tych bóli, myślę, ze to bardziej przez nerwy
ja piekę i sprzątamy bo kuzynka z moją chrześnicą mają przyjechać na herbate
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305856 przez kamila_86
hej
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich małych i dużych solenizantów i solenizantek
U nas wszystko ok...Mateusz non stop by się tylko kulał z plecow na brzuszek i odwrotnie
Byliśmy z tą wysypką u lekarza i stwierdziła, że albo to od tego, że ja nie stosuje diety jak karmię i jem nabiał albo od basenu i w sumie niczego sie nie dowiedziałam zapisala maść witaminowa do nawilżania bo miał bardzo sucha skórę i chyba jest juz poprawa zobaczymy jak to będzie... no i wczoraj przy obcinaniu paznokci M Matiemu przez przypadek skórkę obciał troche krewki się polało i był płacz ale już jest ok... a tak w ogole takim maluchom mozna na ranki dawac wode utleniona?
Ide was nadrabiac bo mam mega zaleglosci
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich małych i dużych solenizantów i solenizantek
U nas wszystko ok...Mateusz non stop by się tylko kulał z plecow na brzuszek i odwrotnie
Byliśmy z tą wysypką u lekarza i stwierdziła, że albo to od tego, że ja nie stosuje diety jak karmię i jem nabiał albo od basenu i w sumie niczego sie nie dowiedziałam zapisala maść witaminowa do nawilżania bo miał bardzo sucha skórę i chyba jest juz poprawa zobaczymy jak to będzie... no i wczoraj przy obcinaniu paznokci M Matiemu przez przypadek skórkę obciał troche krewki się polało i był płacz ale już jest ok... a tak w ogole takim maluchom mozna na ranki dawac wode utleniona?
Ide was nadrabiac bo mam mega zaleglosci
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305879 przez Pippin
my idziemy zaraz na spacer bo piekna pogoda po obiedzie jestesmy pierwszy raz w zyciu wyszły mi kluski idealne a pózniej sprzatanie do wieczora bo jtr znajomi maja wpasc ehhhhh
czesc kamilka
soniu smacznego
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
my idziemy zaraz na spacer bo piekna pogoda po obiedzie jestesmy pierwszy raz w zyciu wyszły mi kluski idealne a pózniej sprzatanie do wieczora bo jtr znajomi maja wpasc ehhhhh
czesc kamilka
soniu smacznego
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305885 przez marta_szh
od dzisiaj mam wprowadzac gluten w postaci kaszy mannej 1 łyżeczka na 100 ml ze swoim ściągniętym mlekiem i mam takie pytanko jak to dokladnie zrobićvi i przez co podawać przez łyżeczkę? czy smoczkiem od 3miesiaca bedzie dobrze? dzizys wiem ze pytam o banały ale zielona jestem
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #305903 przez martucha
Hania spoko odgapiaj odgapiaj:) a czapka jest w rozmiarze 80 ale jeszcze jest trochę za duza,na wiosnę i lato powinna być ok a kupiłam ja w h&m
Dziewczyny dziękujemy za komplementy:* nadrobie Was później bo jestem u rodzicow bo mamy gości buziaki
Acha sonia się chyba pytała, bralam tabl. Lida ale niestety nie mam teraz ani sztuki
Dziewczyny dziękujemy za komplementy:* nadrobie Was później bo jestem u rodzicow bo mamy gości buziaki
Acha sonia się chyba pytała, bralam tabl. Lida ale niestety nie mam teraz ani sztuki
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej