BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305808 przez Kasiek
Beti dzięki Bogu ze z tego stresu nic sie maluszkowi nie stalo ani mamie :kiss: w ogole ze wyszli z tego pożaru cało :kiss:

wlasnie szukam łożeczka turystycznego i dla dziewczyn z Poznania jakby ktoras chciala jest takie fajne :laugh:
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-skladane-i2106442214.html
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #305818 przez soniasg
Hej Kochane :)
wczoraj M opanował komputer i d... ale niech mu będzie wybaczone :p

100 lat dla Liama :) spóźnione ale szczere

Martucha zgadzam się z Tobą. Katarzyna W. już Madzie pochowała po swojemu i nie powinna być na pogrzebie. a Pepco to taki tani sklep: pepco.pl/ .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee podpisuję się pod dziewczynami. idź do lekarza !! a co do T
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Renatko pokaż jak bransoletka prezętuje się na Twojej ręce

Viszka gratulacje :D

Madzia Pippin ma rację lepiej uprzedź Tatę bo w sanatoriach romanse to na codzień się trafiają :D :P :P

Sylwik jasne, że pamiętamy :) co do pracy to się przyzwyczaisz... mnie też to czeka:(

Kasiek ja też się rozglądam za robotem bo mam ale pogubiłam tarczę.

a odnośnie robotów: ma może któraś z Was na zbyciu jakiś stary mikser? może być przedwojenny bo mojej Babci się zepsuł a o robotach i nowoczesnych mikserach nie chce nawet słyszeć. ludzie starej daty :P

Dorotko cobyś jak najwięcej sprzedała :)

Pippin Twój M jak zwykle się wykazał....

Domi baw się dobrze :)
Kinia dawaj zdjęcia z sanek :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305823 przez soniasg
100 lat dla Dominiczka i Filipka :)

Domi fajny kojec :)

Martucha właśnie oglądam ciuszki poprostu zajebiste :D :) tylko cena powalająca :D a z Boryska taki mały gangsta :D

Mońka zdrówka i dawaj zaraz znać co u lekarza

Kasiek Pippin współczuję :*

Beti no to Oliwcia mały grubasek :) tak jak Kasiek napisała całe szczęście wyszli z tego cało
12 lata 10 miesiąc temu #305829 przez adee84
hej :)
u nas noc taka sobie bo m chrapał więc mój łeb odpadł i sobie poszedł. Maja nie śpi od 6:30 tylko leży i piszczy, gada, pełza itd :) :)
100000 latek dla Liama, Filipka i Dominiczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Pippin

Martucha pepco to sklep :) www.pepco.pl/
Borys świetny, ciuszki genialne :laugh:
Kasiek fajnie, że udały się zakupy choć trochę, a na robotach się nie znam ;) nocki współczuję :kiss:
Kinia udały się zakupy online?
Pippin ja bym mu ten budzik chyba do buzi wepchnęła :angry:
Domi udanego wypadu :) i fajny kojec :)
Hania udanych zakupków :)
Monka współczuję i zdrówka życzę :kiss:
Beti cieszę się, że z malutką wsio dobrze :)
Sonia spoko, narazie chodzę do gastro potem zajmę się najwyżej głową, zresztą już przywykłam do tych bóli, myślę, ze to bardziej przez nerwy :dry:
ja piekę i sprzątamy bo kuzynka z moją chrześnicą mają przyjechać na herbate
12 lata 10 miesiąc temu #305833 przez soniasg
Adee

A moja Babcia postanowiła już zrobić OBIAD !! więc życzcie mi smacznego :P
12 lata 10 miesiąc temu #305834 przez adee84

smacznego :)
12 lata 10 miesiąc temu #305837 przez soniasg
Adee

dziękuję :)
12 lata 10 miesiąc temu #305841 przez adee84
dokładnei jest tak jak mówisz :)
idę kurze wytrzeć, do potem :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #305856 przez kamila_86
hej

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich małych i dużych solenizantów i solenizantek ;)

U nas wszystko ok...Mateusz non stop by się tylko kulał z plecow na brzuszek i odwrotnie ;)
Byliśmy z tą wysypką u lekarza i stwierdziła, że albo to od tego, że ja nie stosuje diety jak karmię i jem nabiał albo od basenu i w sumie niczego sie nie dowiedziałam zapisala maść witaminowa do nawilżania bo miał bardzo sucha skórę i chyba jest juz poprawa zobaczymy jak to będzie... no i wczoraj przy obcinaniu paznokci M Matiemu przez przypadek skórkę obciał troche krewki się polało i był płacz ale już jest ok... a tak w ogole takim maluchom mozna na ranki dawac wode utleniona?

Ide was nadrabiac bo mam mega zaleglosci
12 lata 10 miesiąc temu #305879 przez Pippin

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

my idziemy zaraz na spacer bo piekna pogoda po obiedzie jestesmy pierwszy raz w zyciu wyszły mi kluski idealne :lol: :lol: :lol: a pózniej sprzatanie do wieczora bo jtr znajomi maja wpasc ehhhhh

czesc kamilka :)

soniu smacznego :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #305885 przez marta_szh
od dzisiaj mam wprowadzac gluten w postaci kaszy mannej 1 łyżeczka na 100 ml ze swoim ściągniętym mlekiem i mam takie pytanko jak to dokladnie zrobićvi i przez co podawać przez łyżeczkę? czy smoczkiem od 3miesiaca bedzie dobrze? dzizys wiem ze pytam o banały ale zielona jestem :dry: :blush:
12 lata 10 miesiąc temu #305903 przez martucha
Hania spoko odgapiaj odgapiaj:) a czapka jest w rozmiarze 80 ale jeszcze jest trochę za duza,na wiosnę i lato powinna być ok a kupiłam ja w h&m

Dziewczyny dziękujemy za komplementy:* nadrobie Was później bo jestem u rodzicow bo mamy gości buziaki

Acha sonia się chyba pytała, bralam tabl. Lida ale niestety nie mam teraz ani sztuki
12 lata 10 miesiąc temu #305906 przez beti
Aaaa...Martucha, no właśnie zapomniałam :) Borysek jest czadowy :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #305915 przez Hania
soniu, nie mam takiego miksera/ smacznego! :)
kamilko, biedny maly paluszek :kiss: :blink:
marta, za gęste na pewno nie będzie i możesz użyć smoczka:)
adee, udanego spotkania:) a co pieczesz?
12 lata 10 miesiąc temu #305924 przez marta_szh
Hania dziekuje, bo chodzi o to ze normalnie gotuje troche kaszki mannej blyskawicznej i z tego dodaje 1 lyzeczke do swojego mleka sciagnietego, tak?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia