- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306532 przez kiniaa
dziekuje wypad na sanki jak najbardziej udany - David przyszedl ze spodniami i rekawiczkami totalnie mokrymi, przypomnialo mi sie dziecinstwo jak sie calymi dniami smigalo na dworze i zimna sie nie odczuwalo ani glodu
Adee jak ladnie Majusia jogurcik je slodka jak zawsze
Soniasuper ta zabawka i jaka Majusia zainteresowana sliczna jest
Adee jak ladnie Majusia jogurcik je slodka jak zawsze
Soniasuper ta zabawka i jaka Majusia zainteresowana sliczna jest
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306536 przez domii
Hej my niedawno wrocilismy
Blazejek byl ogolnie bardzo grzeczny slicznie spal w kojcu,do czasu kiedy w nocy obudzil sie ze strasznym rykiem i dopiero sie uspokoil jak mu sie dziaselka posmarowalo i czopka dalo bidulka moja zabkow nadal brak
Adee Maja superfajnie wyglada siedzac przy lapku
Soniaq Majeczka sliczna w tym skoczku,ja caly czas sie wwaha czy kupowac czy nie bo czy to bezpieczne dla kregoslupa jak dziecko nie siedzi
Martucha Borys swietny w tej basbolówce
Kinia super ze byliscie na sankach a Bella cudna i do mamci podobna
Renata zdrowia
Dorota Monka buziaczki dla chlopakow i duzo zdrowia
Asik ty to masz zdrowie kobieto
Pippin i co z ta twoja praca bylas na bezrobociu?
A to moj skarbus z wczoraj i dzis
Blazejek byl ogolnie bardzo grzeczny slicznie spal w kojcu,do czasu kiedy w nocy obudzil sie ze strasznym rykiem i dopiero sie uspokoil jak mu sie dziaselka posmarowalo i czopka dalo bidulka moja zabkow nadal brak
Adee Maja superfajnie wyglada siedzac przy lapku
Soniaq Majeczka sliczna w tym skoczku,ja caly czas sie wwaha czy kupowac czy nie bo czy to bezpieczne dla kregoslupa jak dziecko nie siedzi
Martucha Borys swietny w tej basbolówce
Kinia super ze byliscie na sankach a Bella cudna i do mamci podobna
Renata zdrowia
Dorota Monka buziaczki dla chlopakow i duzo zdrowia
Asik ty to masz zdrowie kobieto
Pippin i co z ta twoja praca bylas na bezrobociu?
A to moj skarbus z wczoraj i dzis
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #306540 przez martucha
Hej laski ja tylko na chilę, bo za moment mamy gości, znajomi do nas przychodzą
Dziekujemy wszystkim ciociom za życzenia Jestescie Kochane
dzieciaczki wszystkkie prześliczne!!!
Kiniaa super,zazdroszczę wypadu na sanki
Domii fajnie ze wyjazd sie udał,co do ząbków to u nas podobnie a Borys u wielbia dentinox hehe zawsze po nim mlaska
Renatka współczuję nocki kuruj sie
Dorotka i Monka zdrówka!!
Pippin ja teskniłam
Dziekujemy wszystkim ciociom za życzenia Jestescie Kochane
dzieciaczki wszystkkie prześliczne!!!
Kiniaa super,zazdroszczę wypadu na sanki
Domii fajnie ze wyjazd sie udał,co do ząbków to u nas podobnie a Borys u wielbia dentinox hehe zawsze po nim mlaska
Renatka współczuję nocki kuruj sie
Dorotka i Monka zdrówka!!
Pippin ja teskniłam
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306552 przez angellika1
Cześć kochane moje
BORYSKU 100 LATEK
BŁAŻEJEK JAKI "DOROSŁY" CHŁOPAK JUŻ
ADOWA MAJKA JAK JUZ ŁADNIE ZACZYNA JEŚĆ
SONIA TWOJA CORCIA CUDOWNA
)
Mi mój urwisek nie pozwala pisać musze pukac w chodzik mhyy
A od kilku dni juz sam siada w łózeczku wieczorem jak go kłade i ide mleko zrobić wracam patrze a on siedzie
No i naklepsze i najpiekniejsze są nie tyle co maskotki co ....metki od nich wszystkie bierze do buźki
BORYSKU 100 LATEK
BŁAŻEJEK JAKI "DOROSŁY" CHŁOPAK JUŻ
ADOWA MAJKA JAK JUZ ŁADNIE ZACZYNA JEŚĆ
SONIA TWOJA CORCIA CUDOWNA
)
Mi mój urwisek nie pozwala pisać musze pukac w chodzik mhyy
A od kilku dni juz sam siada w łózeczku wieczorem jak go kłade i ide mleko zrobić wracam patrze a on siedzie
No i naklepsze i najpiekniejsze są nie tyle co maskotki co ....metki od nich wszystkie bierze do buźki
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306559 przez domii
Angelika helooo,wrzuc fotke jak Nikos siada plisss u nas narazie tylko z pomoca siedzi ale jak tylko dasz mu dwa palce to myk i juz siedzi
Wprowadzilas jakies nowe warzywka lub owocki?
My juz dawalismy zupke z buraczkiem i nawet mu smakowalo,teraz zajada sie banankiem a na dniach ruszamy z gruszkami morelami i brzoskwiniami
Wprowadzilas jakies nowe warzywka lub owocki?
My juz dawalismy zupke z buraczkiem i nawet mu smakowalo,teraz zajada sie banankiem a na dniach ruszamy z gruszkami morelami i brzoskwiniami
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #306598 przez jusia
Hej dziewczyny
Wszystkiego Najlepszego dla Boryska
SUper zdjęcia i fajny skoczek poczekam az Wiki bedzie siedziec to jej kupie
ja tez chyba kupie przy okazji sinlac Wikusi i jakies nowe owoce bo wsumie je ciagle marchewke z jabłkiem...
Wczoraj byla u nas rodzinka i fajnie bylo a dzisiaj wrocila moja sis i mowi ze normalnie jest przepasc miedzy tym jak Wiki widziala tydzien temu a dzisiaj ze sie zmienila i wogole to przkerecanie...
Wszystkiego Najlepszego dla Boryska
SUper zdjęcia i fajny skoczek poczekam az Wiki bedzie siedziec to jej kupie
ja tez chyba kupie przy okazji sinlac Wikusi i jakies nowe owoce bo wsumie je ciagle marchewke z jabłkiem...
Wczoraj byla u nas rodzinka i fajnie bylo a dzisiaj wrocila moja sis i mowi ze normalnie jest przepasc miedzy tym jak Wiki widziala tydzien temu a dzisiaj ze sie zmienila i wogole to przkerecanie...
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306631 przez angellika1
Domii jak zrobie fotke to wrzuce
A Niki je prawievwszystko i teraz juz na taka bardzo papke mu nie miksuje tylko tak zeby byly malenkie kawalki a najbardziej mu smakuje zupka z indykiem a z deserków to wszystkie owoce z twarozkiem lub jogurtem one sa po 6 mcu. dalam muy ostatnio sloiczek dynia z zoltkiem ale nie chcial tego jesc
no w sumie buraka nie dawalam musze sprobowac a co jeszcze dodalas do takiej zupki? a owocki to juz jdl i gruszki i morele i mango....
A Niki je prawievwszystko i teraz juz na taka bardzo papke mu nie miksuje tylko tak zeby byly malenkie kawalki a najbardziej mu smakuje zupka z indykiem a z deserków to wszystkie owoce z twarozkiem lub jogurtem one sa po 6 mcu. dalam muy ostatnio sloiczek dynia z zoltkiem ale nie chcial tego jesc
no w sumie buraka nie dawalam musze sprobowac a co jeszcze dodalas do takiej zupki? a owocki to juz jdl i gruszki i morele i mango....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angellika1.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306652 przez Renata Anna
Jestem i żyję.
Obie Majeczki przeurocze, Bella także słodziutka
No spodziewałam się, że ze 20 stron będę miała do nadrobienia, a tu tylko 2??? Gdzie się wszystkie podziały???
Pewnie siedzą u rodzinek... W końcu niedziela
A co do Whitney...
Ech tak strasznie mi szkoda tej kobiety. Była piękna, miała cudowny głos i tyle zaje*istego życia przed sobą. Zrobiła tylko jeden błąd w swoim życiu. Zakochała się w nieodpowiednim człowieku... I to ją zgubiło. Przykre, ale prawdziwe.
Obie Majeczki przeurocze, Bella także słodziutka
No spodziewałam się, że ze 20 stron będę miała do nadrobienia, a tu tylko 2??? Gdzie się wszystkie podziały???
Pewnie siedzą u rodzinek... W końcu niedziela
A co do Whitney...
Ech tak strasznie mi szkoda tej kobiety. Była piękna, miała cudowny głos i tyle zaje*istego życia przed sobą. Zrobiła tylko jeden błąd w swoim życiu. Zakochała się w nieodpowiednim człowieku... I to ją zgubiło. Przykre, ale prawdziwe.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306657 przez domii
Ale tu u nas pustki
Hania napewno sie uda z tym urlopem
Angelika u nas hitem wsrod zupek jest dynia z indyczkiem ze sloiczkow a mamusiowa to ziemniak pietruszka korzen i krolik,do tej z burakiem dalam ziemniaka i marchewke i krolika-tylko marchewke i buraka starlam zeby sie szybciej ugotowaly,a i my mamy dawac juz żółtka co drugi dzien narazie tak pol lyzeczki a pozniej pol żóltka tez co drugi dzien. Wczoraj jadl tez jogurcik bananowy i bylo mniam mniam
A dzisiaj na kolacje zjadl tylko troche mleczka i zero kaszki-wogole jakis nerwowy jest qurcze mam nadzieje ze te zeby wyjda na dniach i odzyska apetyt
Hania napewno sie uda z tym urlopem
Angelika u nas hitem wsrod zupek jest dynia z indyczkiem ze sloiczkow a mamusiowa to ziemniak pietruszka korzen i krolik,do tej z burakiem dalam ziemniaka i marchewke i krolika-tylko marchewke i buraka starlam zeby sie szybciej ugotowaly,a i my mamy dawac juz żółtka co drugi dzien narazie tak pol lyzeczki a pozniej pol żóltka tez co drugi dzien. Wczoraj jadl tez jogurcik bananowy i bylo mniam mniam
A dzisiaj na kolacje zjadl tylko troche mleczka i zero kaszki-wogole jakis nerwowy jest qurcze mam nadzieje ze te zeby wyjda na dniach i odzyska apetyt
Moderatorzy: ilona