- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306662 przez Asik
hejj
Ja na moment bo dzisiaj ciąg dalszy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sonia mogę Ci dać nawet 10% mojego libido
Zdjęcia dzieciaczków super
Angellika ja tez juz nie miksuję tylko takie kawałeczki daję Super że Nikoś już siada
Szymek też i już wsio mam na sam spód poopuszczane
a tu zdjęcie sprzed tygodnia
Ja na moment bo dzisiaj ciąg dalszy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sonia mogę Ci dać nawet 10% mojego libido
Zdjęcia dzieciaczków super
Angellika ja tez juz nie miksuję tylko takie kawałeczki daję Super że Nikoś już siada
Szymek też i już wsio mam na sam spód poopuszczane
a tu zdjęcie sprzed tygodnia
Temat został zablokowany.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306664 przez Renata Anna
Domii u nas odwrotnie. Celina mówi kategoryczne NIE dyni, ale uwielbia wszystkie inne warzywka i mięska... od kurczaka po cielęcinkę
Adee no właśnie... Jak nigdy
Asik ale Szymuś już stabilnie siedzi... WOW!!! Moja Celesia jeszcze tak nie umie
Adee no właśnie... Jak nigdy
Asik ale Szymuś już stabilnie siedzi... WOW!!! Moja Celesia jeszcze tak nie umie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306671 przez adee84
Domi a buraka ucierasz i gotujesz z marchewką ziemniakiem i pietruszką czy najpierw samego podgotowujesz?
może i ja spróbuję???
smutno mi jakoś, ze takie pustki są za bardzo się przywiązuję do ludzi i mi źe jak nie mam z nimi za długo kontaktu
może i ja spróbuję???
smutno mi jakoś, ze takie pustki są za bardzo się przywiązuję do ludzi i mi źe jak nie mam z nimi za długo kontaktu
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306673 przez Asik
Mało stron bo pogoda super na spacerek była to się dzieciaczki dotleniały weekendy to zawsze takie ubogie przeież w strony ja na fejsie siedzę ale gram sobie w bubble saga hehheheh
Co do jedzenia to Szymek je jak na razie wsio co mu dam jedymnie twarożków i jogurcików nie możemy bo my dalej na pepti spróbowałam dać mu HA i doopa wysypało go liszajami... więc dalej czekamy.
Renatko noo siedzi bardzo stabilnie nawet na boki się nie buja ale sam na dywanie nie siądzie jedynie po szczebelkach w łózeczku i w kojcu
Co do jedzenia to Szymek je jak na razie wsio co mu dam jedymnie twarożków i jogurcików nie możemy bo my dalej na pepti spróbowałam dać mu HA i doopa wysypało go liszajami... więc dalej czekamy.
Renatko noo siedzi bardzo stabilnie nawet na boki się nie buja ale sam na dywanie nie siądzie jedynie po szczebelkach w łózeczku i w kojcu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306685 przez Asik
Adee i Renatko bo chłopcy to tacy mali odkrywcy Szymek nie leżał spokojnie , obracał się na boki , szybko zaczął siadać bo to taki ciekawski typ wsio musi ogladać w gondoli już nie poleży sobie bo chwyta za boki i siada.
jak mi się uda to jutro wrzucę zdjęcia jego pozycji w której robi ruch posuwisto-zwrotny
jak mi się uda to jutro wrzucę zdjęcia jego pozycji w której robi ruch posuwisto-zwrotny
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306689 przez domii
Renata ale ta dynia jest paskudna,nie wiem co mu w niej smakuje
Adee mozna najpierw wrzucic buraka,a pozniej jak zmieknie reszte warzyw,ale ze jak wole wsio od razu to buraka starlam a reszte w kawalkach wrzucilam
Asik ale Szymus super siedzi,ja juz sie nie moge doczekac jak Blazejek tak siadzie sam w kojcu dam mu zabawki i bedzie sie ladnie bawil
Adee mozna najpierw wrzucic buraka,a pozniej jak zmieknie reszte warzyw,ale ze jak wole wsio od razu to buraka starlam a reszte w kawalkach wrzucilam
Asik ale Szymus super siedzi,ja juz sie nie moge doczekac jak Blazejek tak siadzie sam w kojcu dam mu zabawki i bedzie sie ladnie bawil
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306699 przez Hania
domii, śliczny Blażejek i jaki z niego elegancik
angellika, bo metki są najlepsze! Fifi robi tak samo:)
Fifi nie lubi dyni natomiast żółtko uwielbia:)
Renatko, jak się czujesz???
Asik, Ty jesteś nie do zdarcia a Szymuś pięknie juz siedzi:)
adee, pewnie jutro więcej dziewczynek zajrzy na forum:)
Mamy ogromny dylemat w wyborze fotelika chyba wybierzemy ten który poleciła Beti
angellika, bo metki są najlepsze! Fifi robi tak samo:)
Fifi nie lubi dyni natomiast żółtko uwielbia:)
Renatko, jak się czujesz???
Asik, Ty jesteś nie do zdarcia a Szymuś pięknie juz siedzi:)
adee, pewnie jutro więcej dziewczynek zajrzy na forum:)
Mamy ogromny dylemat w wyborze fotelika chyba wybierzemy ten który poleciła Beti
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306719 przez soniasg
chyba za bardzo pochwaliłam moje dziecko bo dziś powinna dostać złoty medal za zmierzłość
Haniu no to trzymam kciuki
Domi napewno zdania na temat skoczka są podzielone. ja rozmawiałam z fizjoterapeutką i nie widziała w tym nic złego. w przyszłym tygodniu jestem u lekarza to też jeszcze zapytam. może Beti też coś wie na ten temat bo chodziła z Fifim na rehabilitacje... A Błażejek słodziak czerwona koszulka wymiata
Angelika pstryknij foto jak Nikoś siedzi Majka tez uwielbia metki aż M chciał ostatnio wszystkie poucinać
Asik jak Szymuś pięknie siedzi
Haniu no to trzymam kciuki
Domi napewno zdania na temat skoczka są podzielone. ja rozmawiałam z fizjoterapeutką i nie widziała w tym nic złego. w przyszłym tygodniu jestem u lekarza to też jeszcze zapytam. może Beti też coś wie na ten temat bo chodziła z Fifim na rehabilitacje... A Błażejek słodziak czerwona koszulka wymiata
Angelika pstryknij foto jak Nikoś siedzi Majka tez uwielbia metki aż M chciał ostatnio wszystkie poucinać
Asik jak Szymuś pięknie siedzi
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306732 przez adee84
Hania właśnie mi przypomniałaś, Majka też uwielbia metki, bardziej od maskotek nawet
w ogóle to mamy problem z tym jej spaniem w łóżeczku od kilku dni próbowałam ją odkładać na śpiąco, półśpiąco itd, za każdym razem budziła się od razu i dostawała takiej histerii, że nie dało rady jej tam zostawić, płakała łzami co rzadko jej się zdarza, aż oddychać nie mogła dopiero w łóżku jak koło niej leżałam to się uspokajała. kurrcze nie wiem co robić, przeciez nie będzie z nami wiecznie spać, szczególnie, że mamy jeden pokój, mały, a łóżko wielkie jakieś też nie jest. kiedyś spała bez problemów Happymama miała racje, jak mówiła, że chyab jakiś skok musiała Maja mieć, wtedy pewnie wzięłam ją do łóżka i zapamiętała i teraz nie chce wrócić do łóżeczka
w ogóle to mamy problem z tym jej spaniem w łóżeczku od kilku dni próbowałam ją odkładać na śpiąco, półśpiąco itd, za każdym razem budziła się od razu i dostawała takiej histerii, że nie dało rady jej tam zostawić, płakała łzami co rzadko jej się zdarza, aż oddychać nie mogła dopiero w łóżku jak koło niej leżałam to się uspokajała. kurrcze nie wiem co robić, przeciez nie będzie z nami wiecznie spać, szczególnie, że mamy jeden pokój, mały, a łóżko wielkie jakieś też nie jest. kiedyś spała bez problemów Happymama miała racje, jak mówiła, że chyab jakiś skok musiała Maja mieć, wtedy pewnie wzięłam ją do łóżka i zapamiętała i teraz nie chce wrócić do łóżeczka
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306733 przez Renata Anna
Haniu dzięki za troskę. Już mi lepiej, ale boli mnie trochę żołądek i przełyk od tego zwracania
Domii ta dynia jest FEE
Asik czekamy na zdjęcie ruchu posuwisto-zwrotnego
Domii ta dynia jest FEE
Asik czekamy na zdjęcie ruchu posuwisto-zwrotnego
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306750 przez domii
Hania my tez mamy dylemat co do fotelika czy kupic 9-25 czy 9-35 drozszy czy tanszy tanszy podobno szybko sie niszczy i pozniej ciezko sprzedac no i jak to mowia co tanie to drogie
Ranata jeden plus jest tych twoich wymiotow,zoladek sie oczysci a i brzuszek bedziesz miala płaski
A Happymamma to dalej ma tego kompa popsutego?
Soniaq u nas tez dzis dzien marudzenia
Mykam sie umyc i przed tv jutro znowu jedziemy na krakow do tej mojej bylej przjaciolki pozniej do moich rodzicow a na koniec do pracy-ale napewno sie pojawie
Ranata jeden plus jest tych twoich wymiotow,zoladek sie oczysci a i brzuszek bedziesz miala płaski
A Happymamma to dalej ma tego kompa popsutego?
Soniaq u nas tez dzis dzien marudzenia
Mykam sie umyc i przed tv jutro znowu jedziemy na krakow do tej mojej bylej przjaciolki pozniej do moich rodzicow a na koniec do pracy-ale napewno sie pojawie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona