BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #306662 przez Asik
hejj :)

Ja na moment bo dzisiaj ciąg dalszy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Sonia mogę Ci dać nawet 10% mojego libido :D

Zdjęcia dzieciaczków super :)

Angellika ja tez juz nie miksuję tylko takie kawałeczki daję :D Super że Nikoś już siada :)
Szymek też i już wsio mam na sam spód poopuszczane :D
a tu zdjęcie sprzed tygodnia :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306664 przez Renata Anna
Domii u nas odwrotnie. Celina mówi kategoryczne NIE dyni, ale uwielbia wszystkie inne warzywka i mięska... od kurczaka po cielęcinkę :)
Adee no właśnie... Jak nigdy :ohmy:
Asik ale Szymuś już stabilnie siedzi... WOW!!! Moja Celesia jeszcze tak nie umie :(
12 lata 10 miesiąc temu #306671 przez adee84
Domi a buraka ucierasz i gotujesz z marchewką ziemniakiem i pietruszką czy najpierw samego podgotowujesz?
może i ja spróbuję???
smutno mi jakoś, ze takie pustki są :( za bardzo się przywiązuję do ludzi i mi źe jak nie mam z nimi za długo kontaktu ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306673 przez Asik
Mało stron bo pogoda super na spacerek była to się dzieciaczki dotleniały :D weekendy to zawsze takie ubogie przeież w strony :) ja na fejsie siedzę ale gram sobie w bubble saga hehheheh :D :D

Co do jedzenia to Szymek je jak na razie wsio co mu dam :D jedymnie twarożków i jogurcików nie możemy bo my dalej na pepti :( spróbowałam dać mu HA i doopa wysypało go liszajami... więc dalej czekamy.

Renatko noo siedzi bardzo stabilnie :) nawet na boki się nie buja :D ale sam na dywanie nie siądzie :D jedynie po szczebelkach w łózeczku i w kojcu :D

12 lata 10 miesiąc temu #306677 przez adee84
Szymek extra siedzi, Maja jeszcze nie umie sama :(
12 lata 10 miesiąc temu #306685 przez Asik
Adee i Renatko bo chłopcy to tacy mali odkrywcy :D Szymek nie leżał spokojnie , obracał się na boki , szybko zaczął siadać bo to taki ciekawski typ :D wsio musi ogladać :D w gondoli już nie poleży sobie bo chwyta za boki i siada.
jak mi się uda to jutro wrzucę zdjęcia jego pozycji w której robi ruch posuwisto-zwrotny :D

12 lata 10 miesiąc temu #306689 przez domii
Renata ale ta dynia jest paskudna,nie wiem co mu w niej smakuje :dry:

Adee mozna najpierw wrzucic buraka,a pozniej jak zmieknie reszte warzyw,ale ze jak wole wsio od razu to buraka starlam a reszte w kawalkach wrzucilam

Asik ale Szymus super siedzi,ja juz sie nie moge doczekac jak Blazejek tak siadzie sam w kojcu dam mu zabawki i bedzie sie ladnie bawil :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #306699 przez Hania
domii, śliczny Blażejek i jaki z niego elegancik ;)

angellika, bo metki są najlepsze!;) Fifi robi tak samo:)

Fifi nie lubi dyni natomiast żółtko uwielbia:)

Renatko, jak się czujesz???

Asik, Ty jesteś nie do zdarcia :silly: ;) :) a Szymuś pięknie juz siedzi:)

adee, pewnie jutro więcej dziewczynek zajrzy na forum:) :blink:

Mamy ogromny dylemat w wyborze fotelika :dry: chyba wybierzemy ten który poleciła Beti
12 lata 10 miesiąc temu #306719 przez soniasg
chyba za bardzo pochwaliłam moje dziecko bo dziś powinna dostać złoty medal za zmierzłość

Haniu no to trzymam kciuki :)

Domi napewno zdania na temat skoczka są podzielone. ja rozmawiałam z fizjoterapeutką i nie widziała w tym nic złego. w przyszłym tygodniu jestem u lekarza to też jeszcze zapytam. może Beti też coś wie na ten temat bo chodziła z Fifim na rehabilitacje... A Błażejek słodziak :) czerwona koszulka wymiata :D

Angelika pstryknij foto jak Nikoś siedzi :) Majka tez uwielbia metki aż M chciał ostatnio wszystkie poucinać

Asik jak Szymuś pięknie siedzi :)
12 lata 10 miesiąc temu #306725 przez soniasg
ja się właśnie dowiedziałam, że koleżanka z pracy jest w ciąży i ma termin na SIERPIEŃ. ja wracam a ona ucieka :)
12 lata 10 miesiąc temu #306732 przez adee84
Hania właśnie mi przypomniałaś, Majka też uwielbia metki, bardziej od maskotek nawet :laugh:
w ogóle to mamy problem z tym jej spaniem w łóżeczku :( od kilku dni próbowałam ją odkładać na śpiąco, półśpiąco itd, za każdym razem budziła się od razu i dostawała takiej histerii, że nie dało rady jej tam zostawić, płakała łzami co rzadko jej się zdarza, aż oddychać nie mogła :( dopiero w łóżku jak koło niej leżałam to się uspokajała. kurrcze nie wiem co robić, przeciez nie będzie z nami wiecznie spać, szczególnie, że mamy jeden pokój, mały, a łóżko wielkie jakieś też nie jest. kiedyś spała bez problemów :( Happymama miała racje, jak mówiła, że chyab jakiś skok musiała Maja mieć, wtedy pewnie wzięłam ją do łóżka i zapamiętała i teraz nie chce wrócić do łóżeczka :( ;) :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #306733 przez Renata Anna
Haniu dzięki za troskę. Już mi lepiej, ale boli mnie trochę żołądek i przełyk od tego zwracania :dry:
Domii ta dynia jest FEE :X :X :X :X :X
Asik czekamy na zdjęcie ruchu posuwisto-zwrotnego :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #306744 przez soniasg
Adee kurcze przerąbane... ale próbuj dalej wkońcu się oduczy :*

Renatko bidulko... ale najgorsze już masz za sobą

Dziewczyny a Maja odmawia jedzenia moich dań a słoiczkowe je aż jej się uszy trzęsą... co robię źle?
12 lata 10 miesiąc temu #306750 przez domii
Hania my tez mamy dylemat co do fotelika :unsure: czy kupic 9-25 czy 9-35 :unsure: drozszy czy tanszy :unsure: tanszy podobno szybko sie niszczy i pozniej ciezko sprzedac no i jak to mowia co tanie to drogie :dry:

Ranata jeden plus jest tych twoich wymiotow,zoladek sie oczysci a i brzuszek bedziesz miala płaski ;)

A Happymamma to dalej ma tego kompa popsutego?

Soniaq u nas tez dzis dzien marudzenia

Mykam sie umyc i przed tv jutro znowu jedziemy na krakow do tej mojej bylej przjaciolki pozniej do moich rodzicow a na koniec do pracy-ale napewno sie pojawie

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #306754 przez adee84
Sonia ja nie pomogę bo dopiero raz Mai gotowałam i jadła ale jutro będę gotować drugi raz i już może nie chcieć zjeść
myślę, że gdzieś popełniłam błąd z tym usypianiem, kurde, muszę coś z tym zrobić w końcu tylko co :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia