- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306845 przez Renata Anna
Pippin jestem, ale Ty już poszłaś chyba
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306852 przez angellika1
heheh Celinka tak trzymaj
Dziewczzyny nie wiem jak Wy ale ja solę te zupko obiadki....
Asik mi pediatra powiedzial zze jak malego po MM by wysypalo to przeczekac 3 dni i zobaczyć a nóż przejdzie
Niki jeszcze wsina flipsy i kleik a'la Hania
Dziewczzyny nie wiem jak Wy ale ja solę te zupko obiadki....
Asik mi pediatra powiedzial zze jak malego po MM by wysypalo to przeczekac 3 dni i zobaczyć a nóż przejdzie
Niki jeszcze wsina flipsy i kleik a'la Hania
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306861 przez Kasiek
Sonia te firmy to w ciul kasy Ci zabiora sami złóżcie wniosek o odszkodowanie i próbujcie a jak nie wyjdzie to zawsze na taka firme macie czas no chyba ze nie macie czasu zeby sami sie zająć ta sprawą to wtedy tak
Majeczka sliczna i skoczek rewelacyjny, chyba Maja zachwycona
Majeczka sliczna i skoczek rewelacyjny, chyba Maja zachwycona
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306878 przez Kasiek
aaaaaa zjadlo mi postaaaaa
to jeszcze raz
Pippin, Sonia ja tez tesknilam
Maga a mleko dajesz modyfikowane tak? to jednak kupie ten sinlac, Iga po kaszy budzi sie juz po 22, moze sinlac bedzie lzejszy na brzuszek
Adee Maja mały komputerowiec i jak ładnie jogurcik je Iga niestety jogurtem pluje ostatnio wszystkim pluje a tak ładnie juz jadła
Domii jejku biedny Błażejek oby te ząbki wyszly mu juz predko i śliczny jest a jaką ma świetna koszulke Buraczki mu smakowaly?
Martucha Iga tez uwielbia zel na ząbki jeść
Angelika metki są najlepsze i super ze Niki juz tak ładnie siedzi, Iga nadal probuje
Jusia moja tez ostatnio lubi tylko jabłko z marchewka
Asik Szymus cudowny ahh ciągle zazdroszcze Ci tego libido, moje kiedys dawno temu tez takie bylo
Renatko dobrze ze juz lepiej sie czujesz No nie moge zdjecia z Celinka wymiataja
Adee pomysl z koszulka dobry
kurcze tak czytam ze dzieciaczki tak ładnie juz jedza a ta moja ostatnio nic, pluje i juz apetytu w ogole nie ma, wczoraj ponad 5h nic nie chciala jesc, nawet piersi
ale za to dzis zasnela w dzien sama w lozeczku, maz ja tak usypial, zajelo mu to 40 minut ale w koncu padla
nadrobilam ale juz nikogo nie ma to dobranoc, do jutra
to jeszcze raz
Pippin, Sonia ja tez tesknilam
Maga a mleko dajesz modyfikowane tak? to jednak kupie ten sinlac, Iga po kaszy budzi sie juz po 22, moze sinlac bedzie lzejszy na brzuszek
Adee Maja mały komputerowiec i jak ładnie jogurcik je Iga niestety jogurtem pluje ostatnio wszystkim pluje a tak ładnie juz jadła
Domii jejku biedny Błażejek oby te ząbki wyszly mu juz predko i śliczny jest a jaką ma świetna koszulke Buraczki mu smakowaly?
Martucha Iga tez uwielbia zel na ząbki jeść
Angelika metki są najlepsze i super ze Niki juz tak ładnie siedzi, Iga nadal probuje
Jusia moja tez ostatnio lubi tylko jabłko z marchewka
Asik Szymus cudowny ahh ciągle zazdroszcze Ci tego libido, moje kiedys dawno temu tez takie bylo
Renatko dobrze ze juz lepiej sie czujesz No nie moge zdjecia z Celinka wymiataja
Adee pomysl z koszulka dobry
kurcze tak czytam ze dzieciaczki tak ładnie juz jedza a ta moja ostatnio nic, pluje i juz apetytu w ogole nie ma, wczoraj ponad 5h nic nie chciala jesc, nawet piersi
ale za to dzis zasnela w dzien sama w lozeczku, maz ja tak usypial, zajelo mu to 40 minut ale w koncu padla
nadrobilam ale juz nikogo nie ma to dobranoc, do jutra
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306889 przez marta_szh
Domi zakochalam sie w Twoim synku, zadko wchodze na nk ale byłam tam przed chwila poogladalam foty i normalnie wzroku nie moglam oderwac!!
ponadrabiam Was troche bo kompletnie nie wiem co sie dzieje u Was
nie bylo mnie tu przez week..bo mozna powiedziec ze bylam poza domem, w kazdym razie mam strasznego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wiec lepiej tylko poczytam i wypowiadac sie nie bede.
ponadrabiam Was troche bo kompletnie nie wiem co sie dzieje u Was
nie bylo mnie tu przez week..bo mozna powiedziec ze bylam poza domem, w kazdym razie mam strasznego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wiec lepiej tylko poczytam i wypowiadac sie nie bede.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306890 przez kiniaa
hej,
wpadlam jeszcze przed spaniem,
Marta co sie stalo ?
Domi Blazejek przystojniak
Asik swietnie Szymek siedzi tez sie nie moge doczekac jak moja zacznie
Renatka Celinka przeurocza
Viszka zdrowka dla dzieciaczkow
Angelika u nas tez metki the best i fajnie ze Nikos juz siedzi rosna te chlopaki az milo patrzec
Moja mala chyba ma jakis wirus albo zabki ida bo co karmienie to kupa i to taka z sluzem, poczekam jeszcze ze 2 dni jak nie przejdzie to lece do lekarza.
U nas z wprowadzaniem pokarmow beznadzieja. Co wprowadze cos to wysypka albo sraczka. Jedyna zupka ktora daje i nic jej nie jest po niej to kukurydza z dynia - pyszna, sama zjadam ostatki a kleik to kukurydziany i ryzowy. Owocowy odpada. Bidulka moja na razie tylko te 3 rzeczy moze jesc
uciekam do lozeczka, dobranoc
wpadlam jeszcze przed spaniem,
Marta co sie stalo ?
Domi Blazejek przystojniak
Asik swietnie Szymek siedzi tez sie nie moge doczekac jak moja zacznie
Renatka Celinka przeurocza
Viszka zdrowka dla dzieciaczkow
Angelika u nas tez metki the best i fajnie ze Nikos juz siedzi rosna te chlopaki az milo patrzec
Moja mala chyba ma jakis wirus albo zabki ida bo co karmienie to kupa i to taka z sluzem, poczekam jeszcze ze 2 dni jak nie przejdzie to lece do lekarza.
U nas z wprowadzaniem pokarmow beznadzieja. Co wprowadze cos to wysypka albo sraczka. Jedyna zupka ktora daje i nic jej nie jest po niej to kukurydza z dynia - pyszna, sama zjadam ostatki a kleik to kukurydziany i ryzowy. Owocowy odpada. Bidulka moja na razie tylko te 3 rzeczy moze jesc
uciekam do lozeczka, dobranoc
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306893 przez marta_szh
Celinka
ale z Ciebie thebesciara
Majeczki
obydwie super, zazdroszcze skoczka tez szukalam ale nie znalazlam zadnego fajnego,
Sonia pokaz bransoletke jaka Ci wyszla i Ty tez pokaz Renatka swoja jak na reku wyglada
ale z Ciebie thebesciara
Majeczki
obydwie super, zazdroszcze skoczka tez szukalam ale nie znalazlam zadnego fajnego,
Sonia pokaz bransoletke jaka Ci wyszla i Ty tez pokaz Renatka swoja jak na reku wyglada
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez marta_szh.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306904 przez aneta2611
hejka
przepraszam ze tak długo mnie nie było.
Mam małe problemy ze spaniem Filipka. Najpierw budził mi się przez dwie noce co godzinę a teraz wstaje o 5 rano. Przestawiłam go z kąpaniem na 19 ale nic to nie dało, poza tym że drzemki w ciągu dnia ma dłuższe. Myślałam o tym, żeby przestawić go z kąpaniem nawet na 21 ale obawiam się, że wtedy już całkiem zamieni dzień z nocą...
Poradzicie coś?
przepraszam ze tak długo mnie nie było.
Mam małe problemy ze spaniem Filipka. Najpierw budził mi się przez dwie noce co godzinę a teraz wstaje o 5 rano. Przestawiłam go z kąpaniem na 19 ale nic to nie dało, poza tym że drzemki w ciągu dnia ma dłuższe. Myślałam o tym, żeby przestawić go z kąpaniem nawet na 21 ale obawiam się, że wtedy już całkiem zamieni dzień z nocą...
Poradzicie coś?
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306915 przez dorotas29
Dzień dobry!!!
Dziękujemy za życzenia zdrówka
Kubuś po dzisiejszej nocy stwierdzam,że nie jest mega chory...ma zatkany nos,najbardziej rano i kaszle chyba tylko z tego powodu,ze nie może chwilami oddychać...
Anetka- u nas ,przy dwójce przestawianie nic nie dało, nawet jak Kubusia przetrzymałam o dwie godziny ze spaniem,to i tak pobudka była przed piątą, na razie mu przeszło takie poranne wstawanie...
Jula,jak miała 8 miesięcy to wstawała razem z moim M, o 4:30 ,to był dopiero hardcore ,ale też jej przeszło po jakimś czasie....
Marta-
Dziękujemy za życzenia zdrówka
Kubuś po dzisiejszej nocy stwierdzam,że nie jest mega chory...ma zatkany nos,najbardziej rano i kaszle chyba tylko z tego powodu,ze nie może chwilami oddychać...
Anetka- u nas ,przy dwójce przestawianie nic nie dało, nawet jak Kubusia przetrzymałam o dwie godziny ze spaniem,to i tak pobudka była przed piątą, na razie mu przeszło takie poranne wstawanie...
Jula,jak miała 8 miesięcy to wstawała razem z moim M, o 4:30 ,to był dopiero hardcore ,ale też jej przeszło po jakimś czasie....
Marta-
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306927 przez Renata Anna
Dzień dobry
Marta u nas też kiepsko z kasą, ale ja biorę się za siebie i myślę, że znajdę jakąś pracę. MUSZĘ, bo inaczej problemy będą narastać.
Anetka nie mam pojęcia co Ci poradzić, bo ty chyba karmisz piersią jeszcze, a dzieciaczki przy cycusiu przyzwyczajone są do tego, że często są baaaardzo blisko mamusi...
A może spróbuj go przez kilka dni męczyć zabawą i robić mu o jedną bądź dwie drzemki mniej w ciągu dnia. Wtedy może zacznie nadrabiać w nocy... Nic innego do głowy mi nie przychodzi.
Dorotka nawilżaj w domu powietrze jak tylko się ta i oczyszczaj nosek Kubusiowi jak najczęściej. W końcu mu przejdzie... Aaaaa i sól morska też pomaga, jak jest często wpsikiwana w nosek
Kinia ćwiczcie z tym jedzonkiem. W końcu musi zacząć przyswajać. A jak się nie da, to proponuję konsultację z lekarzem. Te wysypki i biegunki to trochę dla mnie dziwne...
Ok uciekam, bo Celinka wstała, a dziś jeszcze muszę lecieć do ZUS-u, na urodziny szwagierki i takie tam. Trzymajcie się ciepło.
Marta u nas też kiepsko z kasą, ale ja biorę się za siebie i myślę, że znajdę jakąś pracę. MUSZĘ, bo inaczej problemy będą narastać.
Anetka nie mam pojęcia co Ci poradzić, bo ty chyba karmisz piersią jeszcze, a dzieciaczki przy cycusiu przyzwyczajone są do tego, że często są baaaardzo blisko mamusi...
A może spróbuj go przez kilka dni męczyć zabawą i robić mu o jedną bądź dwie drzemki mniej w ciągu dnia. Wtedy może zacznie nadrabiać w nocy... Nic innego do głowy mi nie przychodzi.
Dorotka nawilżaj w domu powietrze jak tylko się ta i oczyszczaj nosek Kubusiowi jak najczęściej. W końcu mu przejdzie... Aaaaa i sól morska też pomaga, jak jest często wpsikiwana w nosek
Kinia ćwiczcie z tym jedzonkiem. W końcu musi zacząć przyswajać. A jak się nie da, to proponuję konsultację z lekarzem. Te wysypki i biegunki to trochę dla mnie dziwne...
Ok uciekam, bo Celinka wstała, a dziś jeszcze muszę lecieć do ZUS-u, na urodziny szwagierki i takie tam. Trzymajcie się ciepło.
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306932 przez Biedronka160
Przeczytałam, ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać
Cały weekend w szkole. Auto nam wczoraj nie chciało odpalić bo wszystko zamarzło. Wolę nie myśleć ile w nocy było. Na szczęście dziś już cieplej.
Dzieciaki u nas ferie zaczynają, ale małego w tym tygodniu poślę do przedszkola. A dziś idzie mój M. z Patrykiem do lekarza, bo leki się kończą no i wiecznie zatkany nos ma, więc już sama nie wiem.
Uciekam chwilowo. Będę po południu może.
STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW !!!
Cały weekend w szkole. Auto nam wczoraj nie chciało odpalić bo wszystko zamarzło. Wolę nie myśleć ile w nocy było. Na szczęście dziś już cieplej.
Dzieciaki u nas ferie zaczynają, ale małego w tym tygodniu poślę do przedszkola. A dziś idzie mój M. z Patrykiem do lekarza, bo leki się kończą no i wiecznie zatkany nos ma, więc już sama nie wiem.
Uciekam chwilowo. Będę po południu może.
STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW !!!
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306934 przez kiniaa
hej
u nas nocka w miare przespana 2 pobudki i o 7 wstala juz
Marta
Dorotka u nas tez katarek od kilku dni
Renatka za tydz ide na wazenie to spytam co robic z tym wprowadzaniem. Z dietetykiem mamy nastepne spotkanie w kwietniu ale nie wiem moze sprobujemy przyspieszyc. A co do pracy z z Twoim wyksztalceniem na pewno cos znajdziesz
u nas nocka w miare przespana 2 pobudki i o 7 wstala juz
Marta
Dorotka u nas tez katarek od kilku dni
Renatka za tydz ide na wazenie to spytam co robic z tym wprowadzaniem. Z dietetykiem mamy nastepne spotkanie w kwietniu ale nie wiem moze sprobujemy przyspieszyc. A co do pracy z z Twoim wyksztalceniem na pewno cos znajdziesz
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306942 przez Pippin
Renatka świetne zdjecia skad te chmurki masz??tez w aparacie czy dorabiasz komputerowo??
kiniaa musisz próbować z jedzonkiem biedna Bella i jeszcze katarek zdrówka zyczymy
dorotka brat bliźniak ma podobnie z katarkiem
Anetka ja Ci nie pomogę bo mam sama podobne zmartwienia i nie wiem jak je rozwiązać dzis pobudki były równo co godzinę i o 5 już było gadanie :ohmy:oszaleć można
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
kiniaa musisz próbować z jedzonkiem biedna Bella i jeszcze katarek zdrówka zyczymy
dorotka brat bliźniak ma podobnie z katarkiem
Anetka ja Ci nie pomogę bo mam sama podobne zmartwienia i nie wiem jak je rozwiązać dzis pobudki były równo co godzinę i o 5 już było gadanie :ohmy:oszaleć można
Moderatorzy: ilona