BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #306845 przez Renata Anna
Pippin jestem, ale Ty już poszłaś chyba :(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #306850 przez Kasiek
i ja jestem nadrabiam :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #306852 przez angellika1
heheh Celinka tak trzymaj :)

Dziewczzyny nie wiem jak Wy ale ja solę te zupko obiadki....
Asik mi pediatra powiedzial zze jak malego po MM by wysypalo to przeczekac 3 dni i zobaczyć a nóż przejdzie :)
Niki jeszcze wsina flipsy i kleik a'la Hania :)
12 lata 10 miesiąc temu #306861 przez Kasiek
Sonia te firmy to w ciul kasy Ci zabiora :angry: sami złóżcie wniosek o odszkodowanie i próbujcie a jak nie wyjdzie to zawsze na taka firme macie czas :) no chyba ze nie macie czasu zeby sami sie zająć ta sprawą to wtedy tak :)
Majeczka sliczna i skoczek rewelacyjny, chyba Maja zachwycona :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #306878 przez Kasiek
aaaaaa zjadlo mi postaaaaa :angry: :angry: :angry: :angry:

to jeszcze raz :angry:

Pippin, Sonia ja tez tesknilam :) :kiss:

Maga a mleko dajesz modyfikowane tak? to jednak kupie ten sinlac, Iga po kaszy budzi sie juz po 22, moze sinlac bedzie lzejszy na brzuszek :dry:

Adee Maja mały komputerowiec :laugh: i jak ładnie jogurcik je :) Iga niestety jogurtem pluje :dry: ostatnio wszystkim pluje :huh: a tak ładnie juz jadła :dry:

Domii jejku biedny Błażejek :kiss: oby te ząbki wyszly mu juz predko :kiss: i śliczny jest a jaką ma świetna koszulke :laugh: Buraczki mu smakowaly?

Martucha Iga tez uwielbia zel na ząbki jeść :laugh:

Angelika metki są najlepsze :woohoo: i super ze Niki juz tak ładnie siedzi, Iga nadal probuje

Jusia moja tez ostatnio lubi tylko jabłko z marchewka :dry:

Asik Szymus cudowny :) ahh ciągle zazdroszcze Ci tego libido, moje kiedys dawno temu tez takie bylo :dry:

Renatko dobrze ze juz lepiej sie czujesz :) No nie moge :woohoo: zdjecia z Celinka wymiataja :woohoo: :woohoo:

Adee pomysl z koszulka dobry :)

kurcze tak czytam ze dzieciaczki tak ładnie juz jedza a ta moja ostatnio nic, pluje i juz :( apetytu w ogole nie ma, wczoraj ponad 5h nic nie chciala jesc, nawet piersi :dry:
ale za to dzis zasnela w dzien sama w lozeczku, maz ja tak usypial, zajelo mu to 40 minut ale w koncu padla :)

nadrobilam ale juz nikogo nie ma :( to dobranoc, do jutra :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #306885 przez Viszka11
ja na chwilek;)

ufff Tesciowa sie nie dowiedziała....

U mnie

Dzieciaczki chore;( Oboje Gorączki mają buu

dobranocka;*

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 10 miesiąc temu #306889 przez marta_szh
Domi zakochalam sie w Twoim synku, zadko wchodze na nk ale byłam tam przed chwila poogladalam foty i normalnie wzroku nie moglam oderwac!!

ponadrabiam Was troche bo kompletnie nie wiem co sie dzieje u Was

nie bylo mnie tu przez week..bo mozna powiedziec ze bylam poza domem, w kazdym razie mam strasznego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wiec lepiej tylko poczytam i wypowiadac sie nie bede.
12 lata 10 miesiąc temu #306890 przez kiniaa
hej,

wpadlam jeszcze przed spaniem,

Marta co sie stalo ?

Domi Blazejek przystojniak :)

Asik swietnie Szymek siedzi :laugh: tez sie nie moge doczekac jak moja zacznie :)

Renatka Celinka przeurocza :kiss:

Viszka zdrowka dla dzieciaczkow

Angelika u nas tez metki the best :laugh: i fajnie ze Nikos juz siedzi :laugh: rosna te chlopaki az milo patrzec :laugh:

Moja mala chyba ma jakis wirus albo zabki ida bo co karmienie to kupa :( i to taka z sluzem, poczekam jeszcze ze 2 dni jak nie przejdzie to lece do lekarza.

U nas z wprowadzaniem pokarmow beznadzieja. Co wprowadze cos to wysypka albo sraczka. Jedyna zupka ktora daje i nic jej nie jest po niej to kukurydza z dynia - pyszna, sama zjadam ostatki :blush: a kleik to kukurydziany i ryzowy. Owocowy odpada. Bidulka moja na razie tylko te 3 rzeczy moze jesc :(

uciekam do lozeczka, dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306893 przez marta_szh
Celinka
:lol: ale z Ciebie thebesciara :)
Majeczki
obydwie super, zazdroszcze skoczka tez szukalam ale nie znalazlam zadnego fajnego,

Sonia pokaz bransoletke jaka Ci wyszla i Ty tez pokaz Renatka swoja jak na reku wyglada
12 lata 10 miesiąc temu #306904 przez aneta2611
hejka

przepraszam ze tak długo mnie nie było.

Mam małe problemy ze spaniem Filipka. Najpierw budził mi się przez dwie noce co godzinę a teraz wstaje o 5 rano. Przestawiłam go z kąpaniem na 19 ale nic to nie dało, poza tym że drzemki w ciągu dnia ma dłuższe. Myślałam o tym, żeby przestawić go z kąpaniem nawet na 21 ale obawiam się, że wtedy już całkiem zamieni dzień z nocą...

Poradzicie coś?
12 lata 10 miesiąc temu #306915 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

Dziękujemy za życzenia zdrówka :kiss:
Kubuś po dzisiejszej nocy stwierdzam,że nie jest mega chory...ma zatkany nos,najbardziej rano i kaszle chyba tylko z tego powodu,ze nie może chwilami oddychać...

Anetka- u nas ,przy dwójce przestawianie nic nie dało, nawet jak Kubusia przetrzymałam o dwie godziny ze spaniem,to i tak pobudka była przed piątą, na razie mu przeszło takie poranne wstawanie...
Jula,jak miała 8 miesięcy to wstawała razem z moim M, o 4:30 ,to był dopiero hardcore :S ,ale też jej przeszło po jakimś czasie....

Marta-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #306927 przez Renata Anna
Dzień dobry :)

Marta u nas też kiepsko z kasą, ale ja biorę się za siebie i myślę, że znajdę jakąś pracę. MUSZĘ, bo inaczej problemy będą narastać.
Anetka nie mam pojęcia co Ci poradzić, bo ty chyba karmisz piersią jeszcze, a dzieciaczki przy cycusiu przyzwyczajone są do tego, że często są baaaardzo blisko mamusi...
A może spróbuj go przez kilka dni męczyć zabawą i robić mu o jedną bądź dwie drzemki mniej w ciągu dnia. Wtedy może zacznie nadrabiać w nocy... Nic innego do głowy mi nie przychodzi.
Dorotka nawilżaj w domu powietrze jak tylko się ta i oczyszczaj nosek Kubusiowi jak najczęściej. W końcu mu przejdzie... Aaaaa i sól morska też pomaga, jak jest często wpsikiwana w nosek :)
Kinia ćwiczcie z tym jedzonkiem. W końcu musi zacząć przyswajać. A jak się nie da, to proponuję konsultację z lekarzem. Te wysypki i biegunki to trochę dla mnie dziwne...

Ok uciekam, bo Celinka wstała, a dziś jeszcze muszę lecieć do ZUS-u, na urodziny szwagierki i takie tam. Trzymajcie się ciepło.
12 lata 10 miesiąc temu #306932 przez Biedronka160
Przeczytałam, ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać :(
Cały weekend w szkole. Auto nam wczoraj nie chciało odpalić bo wszystko zamarzło. Wolę nie myśleć ile w nocy było. Na szczęście dziś już cieplej.
Dzieciaki u nas ferie zaczynają, ale małego w tym tygodniu poślę do przedszkola. A dziś idzie mój M. z Patrykiem do lekarza, bo leki się kończą no i wiecznie zatkany nos ma, więc już sama nie wiem.

Uciekam chwilowo. Będę po południu może.

STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW !!!
12 lata 10 miesiąc temu #306934 przez kiniaa
hej :)

u nas nocka w miare przespana 2 pobudki i o 7 wstala juz :laugh:

Marta

Dorotka u nas tez katarek od kilku dni :dry:

Renatka za tydz ide na wazenie to spytam co robic z tym wprowadzaniem. Z dietetykiem mamy nastepne spotkanie w kwietniu ale nie wiem moze sprobujemy przyspieszyc. A co do pracy z z Twoim wyksztalceniem na pewno cos znajdziesz :)
12 lata 10 miesiąc temu #306942 przez Pippin
Renatka świetne zdjecia skad te chmurki masz??tez w aparacie czy dorabiasz komputerowo?? :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

kiniaa musisz próbować z jedzonkiem biedna Bella i jeszcze katarek :( zdrówka zyczymy

dorotka brat bliźniak ma podobnie z katarkiem :laugh:

Anetka ja Ci nie pomogę bo mam sama podobne zmartwienia i nie wiem jak je rozwiązać dzis pobudki były równo co godzinę i o 5 już było gadanie :ohmy: :ohmy: :ohmy:oszaleć można :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia