- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307186 przez soniasg
hej hoł
my wróciłyśmy niedawno z badania krwi i muszę pochwalić moje dziecko bo nawet nie pisnęła a dosyć sporo jej tej krwi pobierali. była bardzo zainteresowana co jej tam robią moja dzielna kobitka
ale za to nocka nieciekawa po do 00:30 musiałam ją bujać, nie wiem co jej się poprzestawiało...
nadrobie Was później bo muszę znowu uciekać... ciekawe jak ja sobie dam radę jak do pracy wrócę....
my wróciłyśmy niedawno z badania krwi i muszę pochwalić moje dziecko bo nawet nie pisnęła a dosyć sporo jej tej krwi pobierali. była bardzo zainteresowana co jej tam robią moja dzielna kobitka
ale za to nocka nieciekawa po do 00:30 musiałam ją bujać, nie wiem co jej się poprzestawiało...
nadrobie Was później bo muszę znowu uciekać... ciekawe jak ja sobie dam radę jak do pracy wrócę....
Temat został zablokowany.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307200 przez madzia0507
marta_szh napisał:
Dziękuję!
Gotowy na... małe co nie co!
teraz zobaczyłam dopiero twojego posta o tych ankietach. Ja dostaję od czasu do czasu ankiety do wypełnienia z "Cenne Opinie". Już chyba od ponad roku je dostaję, a mam na koncie u nich zaledwie 30 zł. Trzeba naprawdę dużo tych ankiet wypełnić i poświęcić na to dość sporo czasu, żeby uzbierać jakąś sensowną kwotę. Moim zdaniem to dla osób, które nie mają co robić z ogromną ilością czasu wolnego.
Adee, mama zadowolona i to bardzo. Czuje się jakby była w SPA. Ma zajęcia od 8:00 do 16:00 (gimnastyka, masaże, basen...), więc cały dzień zapełniony. Czasem po kolacji gdzieś wyjdą, ale o 22:00 muszą być w pokojach, bo jest obchód - jak w szpitalu. Jak cię nie ma, to się pakujesz do domu, więc dosyć rygorystyczne to sanatorium, ale mojej mamie to nie przeszkadza, bo po całym dniu zajęć, to pada na łóżko w opakowaniu.
Biedronka, na pewno zdany. A który to już rok studiów??? Podziwiam cię, bo ja bym poszła na jakieś studia, żeby zdobyć jeszcze jakiś zawód, ale mi się normalnie nie chce.
Idę zacząć obiad robić. Zobaczymy ile moje dziecko pobawi się samo. Może nawet da mi cały obiad ugotować.
Madzia byłam kiedys i dobrze to szlo jak mialam duzy kontakt z ludzmi, pojechalam na zjazd to rzucilam katalogiem i zawsze sie ktos chetny znalazl albo w robocie ktos sie na cos zdecydowal itd ze znajomych to raczej nikt tych kosmetykow nie uzywa ale dziekuje za pomysł
Madzia gotowy na co??hehe a musze przyznac ze Twoje fotki na nk tez wczoraj widzialam, sliczne slubne i nie tylko
Dziękuję!
Gotowy na... małe co nie co!
teraz zobaczyłam dopiero twojego posta o tych ankietach. Ja dostaję od czasu do czasu ankiety do wypełnienia z "Cenne Opinie". Już chyba od ponad roku je dostaję, a mam na koncie u nich zaledwie 30 zł. Trzeba naprawdę dużo tych ankiet wypełnić i poświęcić na to dość sporo czasu, żeby uzbierać jakąś sensowną kwotę. Moim zdaniem to dla osób, które nie mają co robić z ogromną ilością czasu wolnego.
Adee, mama zadowolona i to bardzo. Czuje się jakby była w SPA. Ma zajęcia od 8:00 do 16:00 (gimnastyka, masaże, basen...), więc cały dzień zapełniony. Czasem po kolacji gdzieś wyjdą, ale o 22:00 muszą być w pokojach, bo jest obchód - jak w szpitalu. Jak cię nie ma, to się pakujesz do domu, więc dosyć rygorystyczne to sanatorium, ale mojej mamie to nie przeszkadza, bo po całym dniu zajęć, to pada na łóżko w opakowaniu.
Biedronka, na pewno zdany. A który to już rok studiów??? Podziwiam cię, bo ja bym poszła na jakieś studia, żeby zdobyć jeszcze jakiś zawód, ale mi się normalnie nie chce.
Idę zacząć obiad robić. Zobaczymy ile moje dziecko pobawi się samo. Może nawet da mi cały obiad ugotować.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #307239 przez martucha
heloooooooooooooooooooooooooł tęskniłyście
marta nie bierz sie za te ankiety bo to pic na wode....moja koleżanka sprzedaje kosmetyki i chemie do domu z fm group i nawet jest zadowolona,ale to trzeba latać i szukać klientów.Ja czegoś takiego nie lubie...
Madzia o 22 obchód to nieźle...a dancingów tam nie maja?
Jusia a co sie pomieszało z praca Wiki cudna
Asik Szymek bombowy
Angelika a nie boisz sie dawać tych flipsów ? że sie gdzieś przyklei czy cos??
Biedronka gratuluje zdanych egzaminów!!!
Adee miałam Ci coś napisać....ale co...kurde nie wiem. A jaki Maja nosi teraz rozmiar?
Jusia Borys też tak miał ale na nóźce i na buzi ale malutko....przygotuj sie na to że to może zniknąć ale po jakimś czasie wyskoczy znów ale na krótko...a i polecam kosmetyki cetaphil dla dzieci ze skórą sucha i atopową.Smaruje Boryska dwa razy dziennie i jest głaciutki;]
sonia odważne to Twoje dziecie;] odważniejsze od ciotki martuchy;p
marta nie bierz sie za te ankiety bo to pic na wode....moja koleżanka sprzedaje kosmetyki i chemie do domu z fm group i nawet jest zadowolona,ale to trzeba latać i szukać klientów.Ja czegoś takiego nie lubie...
Madzia o 22 obchód to nieźle...a dancingów tam nie maja?
Jusia a co sie pomieszało z praca Wiki cudna
Asik Szymek bombowy
Angelika a nie boisz sie dawać tych flipsów ? że sie gdzieś przyklei czy cos??
Biedronka gratuluje zdanych egzaminów!!!
Adee miałam Ci coś napisać....ale co...kurde nie wiem. A jaki Maja nosi teraz rozmiar?
Jusia Borys też tak miał ale na nóźce i na buzi ale malutko....przygotuj sie na to że to może zniknąć ale po jakimś czasie wyskoczy znów ale na krótko...a i polecam kosmetyki cetaphil dla dzieci ze skórą sucha i atopową.Smaruje Boryska dwa razy dziennie i jest głaciutki;]
sonia odważne to Twoje dziecie;] odważniejsze od ciotki martuchy;p
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307241 przez marta_szh
Kasiek napisał:
dziewczyna ma dar do opisywania sytuacji, he no lipa, widac ze jedynie praca, obowiazki dnia codziennego bo zero wsparcia od swojego faceta, jednym slowem rutyna - nie zazdroszcze a wrecz wspolczuje
edytuje
Wikusia śliczna
Martucha
osobiscie mam perfumy z FM nawet lubie ta marke, ale tak jak mowisz trzeba sie nalatac, nawciskac, ponawijac makaron na uszy..tez nie lubie czegos takiego
Asik a jak tam Szymka ząbki? Bo ma jeden na razie tak? Moze mu kurcze drugi wychodzi skoro tak bez apetytu?
podpisane.blog.onet.pl/Hardcore-domowy,2,ID452653037,n
jakbym miala takiego kogos w domu ubiłabym Juz wolalabym byc sama niz z kims takim
dziewczyna ma dar do opisywania sytuacji, he no lipa, widac ze jedynie praca, obowiazki dnia codziennego bo zero wsparcia od swojego faceta, jednym slowem rutyna - nie zazdroszcze a wrecz wspolczuje
edytuje
Wikusia śliczna
Martucha
osobiscie mam perfumy z FM nawet lubie ta marke, ale tak jak mowisz trzeba sie nalatac, nawciskac, ponawijac makaron na uszy..tez nie lubie czegos takiego
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez marta_szh.
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307295 przez kamila_86
hej meludje się że u nas wszystko w porządku... w zyciu was nie nadrobie, osttanio brakuje mi czasu
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH SOLENIZANTÓW !!! TE SPOZNIONE TEZ
Mam do was prośbę czy mogłybyście jeszcze raz wstawić jakieś stronki z przepisami na zupki dla naszych maluszków??? Bo chyba zakupię blender i będę sama małemu gotować chyba taniej to wychodzi no nie??
Idę was troche ponadrabiać póki Mati śpi jeszcze po spacerku - aa przeszlismy od dzisiaj na spacerówkę, bo mały już się w gondoli nie mieścił
Zdjęcia dzieciaczków wszystkie cudowne !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH SOLENIZANTÓW !!! TE SPOZNIONE TEZ
Mam do was prośbę czy mogłybyście jeszcze raz wstawić jakieś stronki z przepisami na zupki dla naszych maluszków??? Bo chyba zakupię blender i będę sama małemu gotować chyba taniej to wychodzi no nie??
Idę was troche ponadrabiać póki Mati śpi jeszcze po spacerku - aa przeszlismy od dzisiaj na spacerówkę, bo mały już się w gondoli nie mieścił
Zdjęcia dzieciaczków wszystkie cudowne !!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kamila_86.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307321 przez aneta2611
jejku, mam straszne wyrzuty ze wpadam tylko o sobie paaplać
obiecuję poprawę, ale dziś jeszcze z Wami nie posiedzę bo muszę M zrobić jedzenie na przynajmniej 3 tyg bo jutro wyjeżdża.
Dziękuję za odpowiedzi.
Dorotka, mam nadzieje ze u nas tez przejdzie
Renatka, chyba tak spróbuję. A karmić skończyłam w sobotę. Fifi jadł cyca coraz rzadziej. Raz, czasem dwa razy na całą dobę więc jak doszło do tego że nie miałam co mu dać wieczorem to się wkurzyłam i stwierdziłam że ja się męczę i On się nie najada. W sumie się cieszę, Fifi lekko to zniósł, je z butli, a na noc daję kaszki pszenno owsiane, nawiasemm mówiąc pyyszne jak zje o pólnocy 230ml to głodny jest dopoiero ok 9 rano Szkoda że przed położeniem na noc nie chce zjeść więcej, tylko jakieś 100 ml i to rzadkiego.
Asik, tel mam cały czas włączony a odpowiedzi od Ciebie nie dostałam.
Marta, ja jak byłam w ciąży to chciałam tak dorabiać, ale słyszałam że to ściema i strata czasu, a czasem nawet pieniędzy
obiecuję poprawę, ale dziś jeszcze z Wami nie posiedzę bo muszę M zrobić jedzenie na przynajmniej 3 tyg bo jutro wyjeżdża.
Dziękuję za odpowiedzi.
Dorotka, mam nadzieje ze u nas tez przejdzie
Renatka, chyba tak spróbuję. A karmić skończyłam w sobotę. Fifi jadł cyca coraz rzadziej. Raz, czasem dwa razy na całą dobę więc jak doszło do tego że nie miałam co mu dać wieczorem to się wkurzyłam i stwierdziłam że ja się męczę i On się nie najada. W sumie się cieszę, Fifi lekko to zniósł, je z butli, a na noc daję kaszki pszenno owsiane, nawiasemm mówiąc pyyszne jak zje o pólnocy 230ml to głodny jest dopoiero ok 9 rano Szkoda że przed położeniem na noc nie chce zjeść więcej, tylko jakieś 100 ml i to rzadkiego.
Asik, tel mam cały czas włączony a odpowiedzi od Ciebie nie dostałam.
Marta, ja jak byłam w ciąży to chciałam tak dorabiać, ale słyszałam że to ściema i strata czasu, a czasem nawet pieniędzy
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #307339 przez jusia
Hej Anetka ja tez chyba skoncze to odciaganie...nie ma to sensu,c zasem cały dzien nic nie odciagam i potem weiczorem 50ml... i tyle,
Martucha dzieki za polecenie tego kremu, drogi?? ostatnio wydalam 80 zł na masci i mleka
nie pisze wiecej bo mam mala na kolanach i ciezko sie pisze z nia i lapkiem
Martucha dzieki za polecenie tego kremu, drogi?? ostatnio wydalam 80 zł na masci i mleka
nie pisze wiecej bo mam mala na kolanach i ciezko sie pisze z nia i lapkiem
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307346 przez aneta2611
tylko nie mam bladego pojęcia jak ostatecznie zakończyć proces laktacji... Bo przecież wkońcu się nazbiera, piersi twardnieją i bolą jak cholera... A jak będę odciągać to będzie się dalej produkowało więc wpadnę w takie błędne koło...
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307349 przez aneta2611
jeszcze jedna sprawa... już się bałam że Fifi nic nie zje, ale okazało się, że chyba ma już dość moich zupek bo ciągle je tą samą, czyli marchew+ ziemniak + kaszka + mięsk0o z królika.
Macie jakieś pomysły na inne zupki? pietruszka odpada bo Filipka uczula...
Macie jakieś pomysły na inne zupki? pietruszka odpada bo Filipka uczula...
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307352 przez kamila_86
super Szymus już siedzi, Mati jeszcze tak nie potrafi stabilnie... a ząbków u nas tez na razie brak a kiedy to niby juz miały być wg naszej pani doktor
Moje dziecko o dziwo jeszcze śpi... a ostatnimi czasy byly tylko 2 drzemki polgodzinne ale za to o 20 juz śpi na noc oczywiscie z pobudkami
no i u mnie ciąg dalszy poszukiwania pracy .... na razie bez efektów bo ofert brak
co ile godzin dajecie cos maluchom do jedzenia ?? jak wygląda dzienne menu waszych maluszków?
Anetka szałwia zmiejsza laktację wiec mozesz sprobowac
Moje dziecko o dziwo jeszcze śpi... a ostatnimi czasy byly tylko 2 drzemki polgodzinne ale za to o 20 juz śpi na noc oczywiscie z pobudkami
no i u mnie ciąg dalszy poszukiwania pracy .... na razie bez efektów bo ofert brak
co ile godzin dajecie cos maluchom do jedzenia ?? jak wygląda dzienne menu waszych maluszków?
Anetka szałwia zmiejsza laktację wiec mozesz sprobowac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kamila_86.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307361 przez adee84
Martucha przypomniałaś sobie co ode mnei chciałaś?
Maja nosi 74 a czemu?
Sonia ciotka Agata dumna jest z Majeczki
Jusia Wiki jak zawsze słodka, a czemu Ty do pracy w końcu nie poszłaś?
Kamila gratki przejścia na spacerówkę
Anetka ja narazie robiłam tylko warzywną zupkę bez mięsa także nie wiem jak Ci pomóc, a co do zakończenia laktacji to tym bardziej
ja też szukam czegoś do roboty w domu ale ciężko, a z samych tłumaczeń za dużo pewnie nie zarobię albo i wcale
Maja nosi 74 a czemu?
Sonia ciotka Agata dumna jest z Majeczki
Jusia Wiki jak zawsze słodka, a czemu Ty do pracy w końcu nie poszłaś?
Kamila gratki przejścia na spacerówkę
Anetka ja narazie robiłam tylko warzywną zupkę bez mięsa także nie wiem jak Ci pomóc, a co do zakończenia laktacji to tym bardziej
ja też szukam czegoś do roboty w domu ale ciężko, a z samych tłumaczeń za dużo pewnie nie zarobię albo i wcale
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307364 przez aneta2611
Dzięki Kamila, spróbuję.
Co do jedzenia, to my odstawiliśmy cyca i jeszcze się to nie ustabilizowało, ale jak kiedyś czytałam iile jedzą Wasze dzieci to wydaje mi się, że mój je bardzo mało
ok 9 max 60ml mleka z odrobiną kaszki (bo samo mleko nie przejdzie - smak mu nie odpowiada )
11 ok 120 ml jabłuszka
14:30 ok 150 ml zupki
17 kilka łyżeczek kaszki
19:30 150ml mleka z kaszką
00:00 230ml gęstej kaszki z Nestle
mało prawda?
Co do jedzenia, to my odstawiliśmy cyca i jeszcze się to nie ustabilizowało, ale jak kiedyś czytałam iile jedzą Wasze dzieci to wydaje mi się, że mój je bardzo mało
ok 9 max 60ml mleka z odrobiną kaszki (bo samo mleko nie przejdzie - smak mu nie odpowiada )
11 ok 120 ml jabłuszka
14:30 ok 150 ml zupki
17 kilka łyżeczek kaszki
19:30 150ml mleka z kaszką
00:00 230ml gęstej kaszki z Nestle
mało prawda?
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej