- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307381 przez motylek
wszystkie zdjęcia dzieciaczków superaśne
a mnie jakimś cudem udało się zrobić ciasto marchewkowe i jest pyszne
kamila www.przepisy-dla-dzieci.pl/Receipe
www.veggie.pl/przepisy/potrawy_dla_niemowlat.htm
a ja staram się tylko mięsko blenderem i warzywa przez siteczko przecieram żeby były małe kawałki
a mnie jakimś cudem udało się zrobić ciasto marchewkowe i jest pyszne
kamila www.przepisy-dla-dzieci.pl/Receipe
www.veggie.pl/przepisy/potrawy_dla_niemowlat.htm
a ja staram się tylko mięsko blenderem i warzywa przez siteczko przecieram żeby były małe kawałki
Temat został zablokowany.
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu #307383 przez a!gusia
witamy
no i nikt nie tesknil ale ja tesknilam!
wlasnie wrocilismy wiec nie bede nadrabiac niestety bo musze ogarnac jakos mieszkanko
Anetka widze ze skonczylas karmienie cycem...ja sie strasznie boje tego momentu..narazie nie mysle o tym nawet-w sobote mialam pyszny obiad,obzarlam sie i wieczorem musialam sciagac mleko bo samo lecialo..ale masz racje teraz jest latwiej to zakonczyc poki maluchy nie rozumieja jeszcze za bardzo o co chodzi
bede wieczorkiem jak Jerzyk zasnie,papa!
no i nikt nie tesknil ale ja tesknilam!
wlasnie wrocilismy wiec nie bede nadrabiac niestety bo musze ogarnac jakos mieszkanko
Anetka widze ze skonczylas karmienie cycem...ja sie strasznie boje tego momentu..narazie nie mysle o tym nawet-w sobote mialam pyszny obiad,obzarlam sie i wieczorem musialam sciagac mleko bo samo lecialo..ale masz racje teraz jest latwiej to zakonczyc poki maluchy nie rozumieja jeszcze za bardzo o co chodzi
bede wieczorkiem jak Jerzyk zasnie,papa!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307464 przez beti
Laseczki, ja tak na szybko
już jestem w domku ale nadrobię i napiszę do Was troszkę później jak się ogarnę, rozpakuję i nadrobię, wpadłam tylko powiedzieć, że jak któraś z Was jeszcze nie wysłała paczki to żeby się wstrzymać, bo już jest duuuużo ubranek
już jestem w domku ale nadrobię i napiszę do Was troszkę później jak się ogarnę, rozpakuję i nadrobię, wpadłam tylko powiedzieć, że jak któraś z Was jeszcze nie wysłała paczki to żeby się wstrzymać, bo już jest duuuużo ubranek
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #307598 przez jusia
Hej Anetka wiesz trzeba tylko troche ściagać...ja odciągam max 50 ml z obu, ale to tak do zera odciagalam ale chyba skoncze bo mam dosc, glupio sie czuje z tym laktatorem jak np dzisiaj mama u nas siedziala a ja juz musialam odciagnac...chyba bede tylko jak sie zapelnia i to troszke...
Kasiek u nas:
6-7 220 mleko
10-11 150 kaszka owocowa
14-15 obiadek lub zupka pol duzego słoiczka, ew z kaszką manną, lub jak mniej zupki to pol malego słoiczka owoców
w miedzyczasie do pociumkania cisteczki hipp lub skorka chlebka
18 mleko 180
20/23 zalezy czy spi wczesniej czy nie 220 mleko
miedzy posiłkami woda lub herbatka koperkowa lub jabłko melisa
Beti kurcze ja wlasnie przygotowalam na jutro... mam oprócz ubranek, niedrapek, czapeczek śpiworek taki wiekszy wiec na długo bedzie do tego wkłądki laktacyjne i mnóstwo próbek oliwek, kremow n aodparzenia oraz 4 paczki chusteczek do pupy... to co wysłac?? wsyztsko czy bez ubranek?? jak uważasz a i butelka dr brown i smoczek nowy zafoliowany...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasiek u nas:
6-7 220 mleko
10-11 150 kaszka owocowa
14-15 obiadek lub zupka pol duzego słoiczka, ew z kaszką manną, lub jak mniej zupki to pol malego słoiczka owoców
w miedzyczasie do pociumkania cisteczki hipp lub skorka chlebka
18 mleko 180
20/23 zalezy czy spi wczesniej czy nie 220 mleko
miedzy posiłkami woda lub herbatka koperkowa lub jabłko melisa
Beti kurcze ja wlasnie przygotowalam na jutro... mam oprócz ubranek, niedrapek, czapeczek śpiworek taki wiekszy wiec na długo bedzie do tego wkłądki laktacyjne i mnóstwo próbek oliwek, kremow n aodparzenia oraz 4 paczki chusteczek do pupy... to co wysłac?? wsyztsko czy bez ubranek?? jak uważasz a i butelka dr brown i smoczek nowy zafoliowany...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307665 przez jusia
Adee ja tez jestem w szoku ale dzieki temu nie mialam duzo do nadrabiania bo bym nei dala rady
M z pracy srednio zadowolony ale wybrzydzac nie bedzie, jest informatykiem a robil inwentaryzacje sprzętu... noi bedzie takim człowiekiem od wszytskiego a on by chcial wiecie normalnie jak informatyk... no ale spoko, ja mu mowilam ze to tak na rozruch... ech...
M z pracy srednio zadowolony ale wybrzydzac nie bedzie, jest informatykiem a robil inwentaryzacje sprzętu... noi bedzie takim człowiekiem od wszytskiego a on by chcial wiecie normalnie jak informatyk... no ale spoko, ja mu mowilam ze to tak na rozruch... ech...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307693 przez adee84
dla mamuś z Krakowa i okolic
probeczki.bloog.pl/index.html?id=3308392...tle=cos-dla-rodzicow
spadam do łóżka bo mam bAd day i brak weny
dobranoc
probeczki.bloog.pl/index.html?id=3308392...tle=cos-dla-rodzicow
spadam do łóżka bo mam bAd day i brak weny
dobranoc
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez adee84.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307756 przez angellika1
Cześć
Adee co sie stalo?
Nie pamietam ktora pytala o flipsy...mhyy one szybko sie rozpuszczają w buźi Bardziej sie boje dawac np ciastka z hippa ze ugryzie i sie zaksztusi...
Niki tez ostatni kiepsko sypia budzi sie co chwile a o 5 to juz wyspany jest, teraz ma katarek a do tego oczko mu łzawi i ma czerwone nie wiem od czego to moze byc narazie przemywam mu herbatką i solą fizjologiczna ale jak mu do środy nie przejdzie to idziemy znowu do pediatry
Aneta Niki lubi ziemniak szpinak mięsko może Filipkowi tez by zasmakowalo???? Albo ziemniak łosoś marchewka ja dodaje do zupek raz koperek raz zieloną pietruszkę
Zmykam bo mi sie oczy zamykają buziole ]
ps znowy M ma okres!
Adee co sie stalo?
Nie pamietam ktora pytala o flipsy...mhyy one szybko sie rozpuszczają w buźi Bardziej sie boje dawac np ciastka z hippa ze ugryzie i sie zaksztusi...
Niki tez ostatni kiepsko sypia budzi sie co chwile a o 5 to juz wyspany jest, teraz ma katarek a do tego oczko mu łzawi i ma czerwone nie wiem od czego to moze byc narazie przemywam mu herbatką i solą fizjologiczna ale jak mu do środy nie przejdzie to idziemy znowu do pediatry
Aneta Niki lubi ziemniak szpinak mięsko może Filipkowi tez by zasmakowalo???? Albo ziemniak łosoś marchewka ja dodaje do zupek raz koperek raz zieloną pietruszkę
Zmykam bo mi sie oczy zamykają buziole ]
ps znowy M ma okres!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307809 przez beti
Borysku, spóźnione życzonka
Renatko, jak samopoczucie??
Dorotko, jak Kubusiek??
Pippin ja tęskniłam
Isabelka, jaka bystrzacha z Ciebie
Maja na zdjęciu jakby Ci łyżeczkę chciała zabrać z tekstem, mama za wolno dajesz
I druga Majunia w skoczku jak się super bawi
Błażejek chyba tez pucunio jest??
Angelika, a my chcemy fotkę siedzącego Nikosia
Hania, udało się urlop załatwić??
Szymuś, Ty to za tydzień biegać będziesz
Asik, a czemu nie było Cię tak długo??
Hania, ja też mam dylemat przeokropny z tym fotelikiem, teraz mi się spodobał Coneco Cocoon...już sama nie wiem czy kupować to co wszyscy mówią, czyli od 0, bo montowany tyłem, czy od 9 kg...
Kasiek, ja mam robot z tej serii: allegro.pl/nowy-robot-philips-hr-7766-13...t23-i2110779521.html i jestem super zadowolona
Sonia, niestety nie pytałam rehabilitantek o skoczka, ale sama do niego podchodzę z dużym dystansem...
Adee, próbowałaś może siedzieć przy Mai jak jest w łóżeczku i jej czytać np?? albo szeptać i głaskać po twarzy???
Celinka jest przepięknisia no i mama jej superowe zdjęcia porobiła
Marta...
Anetka...mój Fifi pstatnio też ze spaniem oszalał wstaje o 5:30
Sonia, to Majeczka jak Fifi na pobrania krwi reaguje
Wikusia!!!! Ale Ty się dziecino zmieniasz
Adee...jeszcze nie, ale może jutro dojdzie
Jusia, to poczekaj z tą paczką, niech oni zobaczą co mają i w razie czego w każdej chwili będziesz jeszcze mogła dosłać
A co do pracy, jakoś to będzie i u Ciebie i u M
Czym Cię T zdenerwowali???? Ja na moich też mam focha
Adeee...a czemu masz bad day???
Angelika...jak to M ma okres????!!!
Renatko, jak samopoczucie??
Dorotko, jak Kubusiek??
Pippin ja tęskniłam
Isabelka, jaka bystrzacha z Ciebie
Maja na zdjęciu jakby Ci łyżeczkę chciała zabrać z tekstem, mama za wolno dajesz
I druga Majunia w skoczku jak się super bawi
Błażejek chyba tez pucunio jest??
Angelika, a my chcemy fotkę siedzącego Nikosia
Hania, udało się urlop załatwić??
Szymuś, Ty to za tydzień biegać będziesz
Asik, a czemu nie było Cię tak długo??
Hania, ja też mam dylemat przeokropny z tym fotelikiem, teraz mi się spodobał Coneco Cocoon...już sama nie wiem czy kupować to co wszyscy mówią, czyli od 0, bo montowany tyłem, czy od 9 kg...
Kasiek, ja mam robot z tej serii: allegro.pl/nowy-robot-philips-hr-7766-13...t23-i2110779521.html i jestem super zadowolona
Sonia, niestety nie pytałam rehabilitantek o skoczka, ale sama do niego podchodzę z dużym dystansem...
Adee, próbowałaś może siedzieć przy Mai jak jest w łóżeczku i jej czytać np?? albo szeptać i głaskać po twarzy???
Celinka jest przepięknisia no i mama jej superowe zdjęcia porobiła
Marta...
Anetka...mój Fifi pstatnio też ze spaniem oszalał wstaje o 5:30
Sonia, to Majeczka jak Fifi na pobrania krwi reaguje
Wikusia!!!! Ale Ty się dziecino zmieniasz
Adee...jeszcze nie, ale może jutro dojdzie
Jusia, to poczekaj z tą paczką, niech oni zobaczą co mają i w razie czego w każdej chwili będziesz jeszcze mogła dosłać
A co do pracy, jakoś to będzie i u Ciebie i u M
Czym Cię T zdenerwowali???? Ja na moich też mam focha
Adeee...a czemu masz bad day???
Angelika...jak to M ma okres????!!!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307875 przez kiniaa
Beti ja przeczytalam posta od deski do deski
to ja sie wstrzymam z paczka bo nie mialam czasu wyslac. Ale jakby cos potrzebowali to pisz, moge nawet cos tam kupic nowego.
Nie wiem czy Wam pisalam ze moj M ma zapalenie pluc i musze zajmowac sie dziecmi plus domem. Ale zal mi go bo kaszle strasznie i z walentynek nici no bo jak ...
Adee pisz tu zaraz o co kaman?
Jusia na pewno Ci wybacza ten jeden dzien, jak cos to klam ze chora bylas
Beti ja mam fotelik od 9-18 kg. I David uzywal go do 4 roku zycia. Mielismy wypadek, niegrozny wprawdzie, maly go przespal praktycznie takze sie sprawdzil. Do tego jezdzilismy tysiace km - praktycznie cala europe i David nigdy nie byl spocony z tylu ani odparzony.
to ten fotelik
dino.sklep.pl/nowy/bebe-confort-iseos-is...7446277ebdec1a9b5d91
aha tylko ze ja mam bez isofix
to ja sie wstrzymam z paczka bo nie mialam czasu wyslac. Ale jakby cos potrzebowali to pisz, moge nawet cos tam kupic nowego.
Nie wiem czy Wam pisalam ze moj M ma zapalenie pluc i musze zajmowac sie dziecmi plus domem. Ale zal mi go bo kaszle strasznie i z walentynek nici no bo jak ...
Adee pisz tu zaraz o co kaman?
Jusia na pewno Ci wybacza ten jeden dzien, jak cos to klam ze chora bylas
Beti ja mam fotelik od 9-18 kg. I David uzywal go do 4 roku zycia. Mielismy wypadek, niegrozny wprawdzie, maly go przespal praktycznie takze sie sprawdzil. Do tego jezdzilismy tysiace km - praktycznie cala europe i David nigdy nie byl spocony z tylu ani odparzony.
to ten fotelik
dino.sklep.pl/nowy/bebe-confort-iseos-is...7446277ebdec1a9b5d91
aha tylko ze ja mam bez isofix
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kiniaa.
Moderatorzy: ilona