- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307880 przez beti
O matkoooo...dopiero zauważyłam, że napisałam postu zamiast posta
Kiniaaa, oglądałam ten fotelik, a ile David miał jak go do niego przesadziliście??? Bo wszyscy mi mówią, że jak dziecko jeszcze samo nie siedzi to powinno jeździć tyłem do kier. jazdy i stąd moje rozterki
Nie ma nic gorszego niż chore dorosłe dziecko
Kiniaaa, oglądałam ten fotelik, a ile David miał jak go do niego przesadziliście??? Bo wszyscy mi mówią, że jak dziecko jeszcze samo nie siedzi to powinno jeździć tyłem do kier. jazdy i stąd moje rozterki
Nie ma nic gorszego niż chore dorosłe dziecko
Temat został zablokowany.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307882 przez kiniaa
Sonia odwazna masz corcie
Jusia Wiki slodka a takie uczulenie ma David w przegubach rak i z tylu kolan, on ma AZS, smarujemy oilatum czasem jak jest gorzej sterydami. Ogolnie u mojego syna ta choroba atakuje 2-3 razy do roku
Anetka u nas tez pomoglo kladzenie malej pozniej na noc
pamietam ze przy Davidku jak tak malo odciagalam to juz pozniej nic nie odciagalam tylko pod goracym prysznicem troche naciskalam na piersi i lecialo az po tygodniu-dwoch przestalo leciec
Agusia tesknilysmy tez sie boje ze mala nie zechce nic jesc oprocz cyca... moja sis karmila swoja 2 lata ja za 3 -4 mce zamierzam zakonczyc
Angelika
Jusia Wiki slodka a takie uczulenie ma David w przegubach rak i z tylu kolan, on ma AZS, smarujemy oilatum czasem jak jest gorzej sterydami. Ogolnie u mojego syna ta choroba atakuje 2-3 razy do roku
Anetka u nas tez pomoglo kladzenie malej pozniej na noc
pamietam ze przy Davidku jak tak malo odciagalam to juz pozniej nic nie odciagalam tylko pod goracym prysznicem troche naciskalam na piersi i lecialo az po tygodniu-dwoch przestalo leciec
Agusia tesknilysmy tez sie boje ze mala nie zechce nic jesc oprocz cyca... moja sis karmila swoja 2 lata ja za 3 -4 mce zamierzam zakonczyc
Angelika
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307884 przez kiniaa
Beti mial 9,5 mca , wazyl jakos niecale 10 kg. No i siedzial na pewno stabilnie. a ten fotelik sie rozkalda tak na polezaco, ale chyba bym poczekala az zacznie siadac.
oj zebys wiedziala ze dorosle dziecko
oj zebys wiedziala ze dorosle dziecko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kiniaa.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307891 przez dorotas29
Dzień dobry!!!!
Kubuś dziękuję za życzenia zdrówka i sam tego samego życzy bratu bliźniakowi i pozostałym dzieciaczkom
Kubus pojechał wczoraj do chrzestnej na ponad trzy godziny,a ja wyskoczylam do znajomej z inna znajomą ,wypiłyśmy po piwku...koleżanka ma corę 2.5 roku,ale to nie moje dziecko,wiec nie musialam sie nia zajmowac i teoretycznie odpoczęłam
Po powrocie do domu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubus sie doslownie na mnie obrazil,bo mu nosek czyścilam frida,nie chce na mnie w ogole patrzec i nie reaguje od dobrych 10 minut
Kubuś dziękuję za życzenia zdrówka i sam tego samego życzy bratu bliźniakowi i pozostałym dzieciaczkom
Kubus pojechał wczoraj do chrzestnej na ponad trzy godziny,a ja wyskoczylam do znajomej z inna znajomą ,wypiłyśmy po piwku...koleżanka ma corę 2.5 roku,ale to nie moje dziecko,wiec nie musialam sie nia zajmowac i teoretycznie odpoczęłam
Po powrocie do domu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubus sie doslownie na mnie obrazil,bo mu nosek czyścilam frida,nie chce na mnie w ogole patrzec i nie reaguje od dobrych 10 minut
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307917 przez Biedronka160
Madziu teraz pierwszy rok na magisterce. Czyli w sumie to 4 jeszcze tylko 3 semestry i koniec
Jusia Wiki prześliczna Nie ma to jak w poprzek łóżeczka
Anetko ja po prostu przestałam odciągać. Jak czułam że są naprawdę bolesne i przepełnione to troszkę ręką odciągałam, żeby poczuć ulgę. Później to się zdarzało już coraz rzadziej i w końcu się skończyło. Piłam też sporo mięty - bo ponoć też hamuje laktację. Ale ja miałam ogólnie mleka jak na lekarstwo więc może dlatego tak szybko to poszło.
Beti ja wysłałam paczkę wczoraj priorytetem - pani powiedziała, że dziś powinna być u Ciebie. Daj znać na pw jak dostaniesz ze Śremu. Mało ubranek włożyłam, raczej jakieś kosmetyczne sprawy, przytulankę dla małej i grzechotkę.
Jusia Wiki prześliczna Nie ma to jak w poprzek łóżeczka
Anetko ja po prostu przestałam odciągać. Jak czułam że są naprawdę bolesne i przepełnione to troszkę ręką odciągałam, żeby poczuć ulgę. Później to się zdarzało już coraz rzadziej i w końcu się skończyło. Piłam też sporo mięty - bo ponoć też hamuje laktację. Ale ja miałam ogólnie mleka jak na lekarstwo więc może dlatego tak szybko to poszło.
Beti ja wysłałam paczkę wczoraj priorytetem - pani powiedziała, że dziś powinna być u Ciebie. Daj znać na pw jak dostaniesz ze Śremu. Mało ubranek włożyłam, raczej jakieś kosmetyczne sprawy, przytulankę dla małej i grzechotkę.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307956 przez domii
Hej
Za nami beznadziejny dzien i nie lepsza noc,Blazej strasznie znosi to zabkowanie.potrafi sie tak rozplakac ze az sie zanosi placzem i ciezko go uspokoic ,czopki zele to wszystko na chwile pomaga chyba musze kupic cos mocniejszego
Wczoraj jeszcze nie dosc ze on taki mial dzien to jeszcze zapomnialam torebki z portfelem dokumentami i dowodem rejestracyjnym od tej mojej kumpeli ona w pracy ja mialam jechac z tata na zakupy,ale bez dokumentow sie balam dopiero o 17 wrocil jej chlopak z pracy wiec z moim mezem pojechalismy do niego,modlilam sie zeby policja mnie nie zlapala do pracy juz nie zdazylam,a i jeszcze godzine szukalismy portfela meza -a tam 1500 tysiaca bylo no mowie wam straszny dzien i noc
Wszystkim ktore sie nie wysypiaja wspolczuje
Zdjecia maluszkow slodkie
Gratuluje zdanych egzaminow Biedronce
Wspolczuje wszystkim problemow finansowych
A i zdrowka dla chorych mezow i bobasow
Madzia
Nie gniewajcie sie ze nie odpisze kazdemu z osobno Pozniej musze jechac za ubezpieczenie auta zaplacic-a tesciowa ma z nim zostac,chociaz nie wiem czy to dobry pomysl bo zaczela go na kolanach bujac jak marudzil a ja jej zeby tak nie robila to w dupie to miala wiec jej zabralam Blazejka i sie obrazila
A co z Edytka? i gdzie ta Happymamma
Za nami beznadziejny dzien i nie lepsza noc,Blazej strasznie znosi to zabkowanie.potrafi sie tak rozplakac ze az sie zanosi placzem i ciezko go uspokoic ,czopki zele to wszystko na chwile pomaga chyba musze kupic cos mocniejszego
Wczoraj jeszcze nie dosc ze on taki mial dzien to jeszcze zapomnialam torebki z portfelem dokumentami i dowodem rejestracyjnym od tej mojej kumpeli ona w pracy ja mialam jechac z tata na zakupy,ale bez dokumentow sie balam dopiero o 17 wrocil jej chlopak z pracy wiec z moim mezem pojechalismy do niego,modlilam sie zeby policja mnie nie zlapala do pracy juz nie zdazylam,a i jeszcze godzine szukalismy portfela meza -a tam 1500 tysiaca bylo no mowie wam straszny dzien i noc
Wszystkim ktore sie nie wysypiaja wspolczuje
Zdjecia maluszkow slodkie
Gratuluje zdanych egzaminow Biedronce
Wspolczuje wszystkim problemow finansowych
A i zdrowka dla chorych mezow i bobasow
Madzia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
byla przyjaciolka bo jak sie spotykalam z Lukaszem to ciagle jakies pretensje miala ze malo czasu jej poswiecam a poswiecalam po rowno obojgu itp itd i rok przed slubem stwierdzila ze koniec przyjazni -przez tel po 2 latach sie odezwala jak w ciazy bylam i na pocztaku roku sie spotkalysmy-na pytanie czemu sie odezwala przeciez trwierdzila ze przyjazn nie ma sensu-stwierdzila ze wydoroslala i chce naprawic ten blad
Nie gniewajcie sie ze nie odpisze kazdemu z osobno Pozniej musze jechac za ubezpieczenie auta zaplacic-a tesciowa ma z nim zostac,chociaz nie wiem czy to dobry pomysl bo zaczela go na kolanach bujac jak marudzil a ja jej zeby tak nie robila to w dupie to miala wiec jej zabralam Blazejka i sie obrazila
A co z Edytka? i gdzie ta Happymamma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #307994 przez Hania
soniu, dzielna Majunia a dlaczego byliście na pobraniu krwi???
jusia, Sliczna Wiki i ladny dresik:)
kamilko, Ja też szukam jakiejś "rozsądnej" pracy ale nic nie ma!
adee, nie wiem ile można zarobić na tłumaczeniach ale na korkach słyszalam, że sporo..
agusia, tęskniłam..
Viszka, zdrówka życzymy
beti, dostalam urlop:)/ my chyba kupimy ten od 9-36kg.? sama nie wiem...
dorotas, spotkanie udane walentynki też.. super:)
domii, współczuję kochana
beti, co się stało?
jusia, Sliczna Wiki i ladny dresik:)
kamilko, Ja też szukam jakiejś "rozsądnej" pracy ale nic nie ma!
adee, nie wiem ile można zarobić na tłumaczeniach ale na korkach słyszalam, że sporo..
agusia, tęskniłam..
Viszka, zdrówka życzymy
beti, dostalam urlop:)/ my chyba kupimy ten od 9-36kg.? sama nie wiem...
dorotas, spotkanie udane walentynki też.. super:)
domii, współczuję kochana
beti, co się stało?
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308003 przez Pippin
hej
widzę że nei tylko ja miałam koszmarną noc pobudki co chwilę a od 5 gadanie dopiero o 8 zasnął i obudził się pół godziny temu eeeeeehhhhhhhhh głowa mnie boli
tak tak romantycznych WALENTYNEK i całuśnych
domii masa pracy Cię czeka widzę
beti dlaczego bez humoru??
dprotka świętowaliście
widzę że nei tylko ja miałam koszmarną noc pobudki co chwilę a od 5 gadanie dopiero o 8 zasnął i obudził się pół godziny temu eeeeeehhhhhhhhh głowa mnie boli
tak tak romantycznych WALENTYNEK i całuśnych
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
domii masa pracy Cię czeka widzę
beti dlaczego bez humoru??
dprotka świętowaliście
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna