BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #307880 przez beti
O matkoooo...dopiero zauważyłam, że napisałam postu zamiast posta :P

Kiniaaa, oglądałam ten fotelik, a ile David miał jak go do niego przesadziliście??? Bo wszyscy mi mówią, że jak dziecko jeszcze samo nie siedzi to powinno jeździć tyłem do kier. jazdy i stąd moje rozterki :(

Nie ma nic gorszego niż chore dorosłe dziecko :P
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #307882 przez kiniaa
Sonia odwazna masz corcie :kiss:

Jusia Wiki slodka :kiss: a takie uczulenie ma David w przegubach rak i z tylu kolan, on ma AZS, smarujemy oilatum czasem jak jest gorzej sterydami. Ogolnie u mojego syna ta choroba atakuje 2-3 razy do roku

Anetka u nas tez pomoglo kladzenie malej pozniej na noc :)
pamietam ze przy Davidku jak tak malo odciagalam to juz pozniej nic nie odciagalam tylko pod goracym prysznicem troche naciskalam na piersi i lecialo az po tygodniu-dwoch przestalo leciec

Agusia tesknilysmy :kiss: tez sie boje ze mala nie zechce nic jesc oprocz cyca... moja sis karmila swoja 2 lata :cheer: ja za 3 -4 mce zamierzam zakonczyc

Angelika :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307884 przez kiniaa
Beti mial 9,5 mca :), wazyl jakos niecale 10 kg. No i siedzial na pewno stabilnie. a ten fotelik sie rozkalda tak na polezaco, ale chyba bym poczekala az zacznie siadac.

oj zebys wiedziala ze dorosle dziecko :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #307891 przez dorotas29
Dzień dobry!!!!

Kubuś dziękuję za życzenia zdrówka i sam tego samego życzy bratu bliźniakowi i pozostałym dzieciaczkom :)

Kubus pojechał wczoraj do chrzestnej na ponad trzy godziny,a ja wyskoczylam do znajomej z inna znajomą :) ,wypiłyśmy po piwku...koleżanka ma corę 2.5 roku,ale to nie moje dziecko,wiec nie musialam sie nia zajmowac :silly: i teoretycznie odpoczęłam :)
Po powrocie do domu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:lol:

Kubus sie doslownie na mnie obrazil,bo mu nosek czyścilam frida,nie chce na mnie w ogole patrzec i nie reaguje od dobrych 10 minut :) :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #307917 przez Biedronka160
Madziu teraz pierwszy rok na magisterce. Czyli w sumie to 4 :P jeszcze tylko 3 semestry i koniec :D

Jusia Wiki prześliczna :) Nie ma to jak w poprzek łóżeczka ;)

Anetko ja po prostu przestałam odciągać. Jak czułam że są naprawdę bolesne i przepełnione to troszkę ręką odciągałam, żeby poczuć ulgę. Później to się zdarzało już coraz rzadziej i w końcu się skończyło. Piłam też sporo mięty - bo ponoć też hamuje laktację. Ale ja miałam ogólnie mleka jak na lekarstwo więc może dlatego tak szybko to poszło.

Beti ja wysłałam paczkę wczoraj priorytetem - pani powiedziała, że dziś powinna być u Ciebie. Daj znać na pw jak dostaniesz ze Śremu. Mało ubranek włożyłam, raczej jakieś kosmetyczne sprawy, przytulankę dla małej i grzechotkę.
12 lata 10 miesiąc temu #307928 przez Hania
Hejka:)
Wszystkiego NAJ! z wiadomej okazji ;)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #307929 przez Hania
Później spróbuję was nadrobić:)
12 lata 10 miesiąc temu #307933 przez kamila_86
hej
my pobudka przed 7 ;) Mati drugi wieczór zasnął w łóżeczku, ale wziełam go później na karmienie i juz został u nas w łóżku bo mi się zasnęło...

Wszystkiego naj z okazji dzisiejszego dnia no i mile spędzonych tych walentynek ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307956 przez domii
Hej

Za nami beznadziejny dzien i nie lepsza noc,Blazej strasznie znosi to zabkowanie.potrafi sie tak rozplakac ze az sie zanosi placzem :( i ciezko go uspokoic ,czopki zele to wszystko na chwile pomaga :( chyba musze kupic cos mocniejszego
Wczoraj jeszcze nie dosc ze on taki mial dzien to jeszcze zapomnialam torebki z portfelem dokumentami i dowodem rejestracyjnym od tej mojej kumpeli :angry: ona w pracy ja mialam jechac z tata na zakupy,ale bez dokumentow sie balam dopiero o 17 wrocil jej chlopak z pracy wiec z moim mezem pojechalismy do niego,modlilam sie zeby policja mnie nie zlapala :( do pracy juz nie zdazylam,a i jeszcze godzine szukalismy portfela meza -a tam 1500 tysiaca bylo :dry: no mowie wam straszny dzien i noc :(

Wszystkim ktore sie nie wysypiaja wspolczuje :(

Zdjecia maluszkow slodkie

Gratuluje zdanych egzaminow Biedronce

Wspolczuje wszystkim problemow finansowych

A i zdrowka dla chorych mezow i bobasow

Madzia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nie gniewajcie sie ze nie odpisze kazdemu z osobno :kiss: Pozniej musze jechac za ubezpieczenie auta zaplacic-a tesciowa ma z nim zostac,chociaz nie wiem czy to dobry pomysl bo zaczela go na kolanach bujac jak marudzil a ja jej zeby tak nie robila :angry: to w dupie to miala wiec jej zabralam Blazejka i sie obrazila :angry:

A co z Edytka? i gdzie ta Happymamma :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #307981 przez beti
Cześć laseczki, nie wiem czy dzisiaj się będę odzywała,bo humoru brak...więc chociaż Wam życzę miłych Walentynek... :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #307986 przez adee84
Udanych i romantycznych Walentynek Wam życzę :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #307994 przez Hania
soniu, dzielna Majunia :kiss: a dlaczego byliście na pobraniu krwi???
jusia, Sliczna Wiki i ladny dresik:)
kamilko, Ja też szukam jakiejś "rozsądnej" pracy ale nic nie ma!:(
adee, nie wiem ile można zarobić na tłumaczeniach ale na korkach słyszalam, że sporo..:)
agusia, tęskniłam.. :) :) :) :kiss:
Viszka, zdrówka życzymy :kiss: :)
beti, dostalam urlop:)/ my chyba kupimy ten od 9-36kg.? sama nie wiem... :dry:
dorotas, spotkanie udane walentynki też.. :laugh: :) super:)
domii, współczuję kochana :kiss:
beti, co się stało?
12 lata 10 miesiąc temu #308003 przez Pippin
hej

widzę że nei tylko ja miałam koszmarną noc pobudki co chwilę a od 5 gadanie dopiero o 8 zasnął i obudził się pół godziny temu eeeeeehhhhhhhhh głowa mnie boli

tak tak romantycznych WALENTYNEK i całuśnych :kiss: :kiss: :kiss:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

domii masa pracy Cię czeka widzę
beti dlaczego bez humoru??
dprotka świętowaliście :lol: :unsure: :)
12 lata 10 miesiąc temu #308013 przez adee84
Happymama miała zepsytego kompa, ale już jest ok, tylko kabel M musi przynieść a Edytka ma chyba problem z netem.
Pippin ciesz się :)
12 lata 10 miesiąc temu #308017 przez Hania
pippin, współczuję nocki :kiss:
śniadanko do łóżka, super!:)
Mój M zrobił mi dziś kawę z serduszkiem:)dobre i to ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia