BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #308355 przez adee84
Agusia to świetnie, że Ci przysłali kasę :)
Pippin z tego co pamiętam to na cycu nawet do tyg dziecko może kupy nie robić. Majka robi co 3 dni a czasem w ten3 dzień to 2 gigantyczne strzeli :)
dałam jej pilota od dvd i mam chwile ciszy, chwila czyli 1 min ale zawsze coś :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #308356 przez marta_szh
ok dzieki Adee :kiss:

fajnie Wam ze sie spotkacie :) a gdzie mama mieszka?? no Aga dostaniesz cos od m :laugh:

a tak wogole to wreszcie zaczelam wprowadzac roznosci do diety Karolka, bo ile bede czekac, stwierdzilam ze wbrew temu co mi gada ta moja pediatra to bede dziaalac intuicyjnie. narazie sprobowal tylko jablka i na noc daje mu kaszke bananowa no i moj cyc cały czas rzecz jasna a nawet dwa :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308360 przez Pippin
no tak ale np wieczorem co drugi dzień dostaje kaszkę na MM :)

jeejjuuu Antek kocha wszystkiego rodzaju piloty i telefony!!!jak ma do wyboru megastycznie kolorową zabawkę świecącą grającą etc a pilota ....wybierze pilota :)
12 lata 10 miesiąc temu #308362 przez a!gusia
Pippin ale jak go brzuszek nie boli to ok mysle...a Jerzus sie wyspal i troche jest lepszy..ale tylko troche..
12 lata 10 miesiąc temu #308363 przez a!gusia
Pippin napisał:

jeejjuuu Antek kocha wszystkiego rodzaju piloty i telefony!!!jak ma do wyboru megastycznie kolorową zabawkę świecącą grającą etc a pilota ....wybierze pilota :)

Jerzyk tez!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #308368 przez adee84
Majka też :) ale pilot już się znudził i znów się drze :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #308370 przez aneta2611
o matko :ohmy: :ohmy: Beti!!! to chyba jakaś plaga bo chłopakowi który pracuje z moim M spalił się dom... Też będziemy organizować jakąs pomoc...

Kasiek, że niby tak się pokarm przepala. to podobno stary babciny sposób. Ale ja nie zamierzam Go wypróbowywać :)

Marta, nigdy nie lubiłam. Tak się składa że M też więc nie świętujemy. Moim zdaniem cały rok trzeba sobie miłość okazywać a nie raz w roku

co do telefonów... Filipek nie lubi się męczyć, więc pełza, przechodzi przez moją nogę, ibraca się na brzuch i spowrotem najchętniej jak ma w zasięgu wzroku telefon :) żadna zabawka nie jest w stanie zmotywować Go do wysiłku :D
12 lata 10 miesiąc temu #308391 przez Pippin
aneta dokładnie miłosc trza se cały rok okazywac :dry:

dajcie przepis na ciasto marchewkowe :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308394 przez a!gusia
Pippin sorki ale nie posiadam :(
a moj syn NARESZCIE sie zaczal dzis turlac!!!!!!!!!

no i dostalam kwiatuszki :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #308401 przez Pippin
jeeeeeeee :)agusia super :) :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #308443 przez a!gusia
muffinki juz sa :) kurde ja naprawde zaraz bede wygladac jak paczuszek :) apropos!tlusty czwartek w czwartek :) :)
12 lata 10 miesiąc temu #308474 przez beti

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Paczuszki dotarły od: Martuchy, Biedronki, Dorotki, Domii, Kasiek, Adeee + przesyłka z pościelą i kocyk i 2 których nie mogę rozszyfrować, ktoś jeszcze coś wysyłał?? Wieczorem znajomy im to wszystko dostarczy :) Jesteście Wielkie i Kochane :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308478 przez Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

zrobiłam ciasto marchewkowe z przepisu z neta i pachnie dosć interesująco jeszcze nie wiem jak smakuje bo za gorące :)

WŁAŚNIE TŁUSTY CZWARTEK moje ulubione święto :lol: :lol: :lol:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #308482 przez adee84
Beti :kiss: :kiss: mój jest taki sam albo i gorszy :(
Agusia gratki dla Jerzyka :kiss: no i fajnie, że dostałaś kwiatkki :)
12 lata 10 miesiąc temu #308490 przez martucha
Hej laseczki!! teraz jestem tylko na chwilę bo m niedługo do pracy ale wieczoem wpadnę na dłużej :kiss: ŻYCZĘ WAM DUUUUUUUUUŻO MIŁOŚCI Z OKAZJI WALENTYNEK

Pochwalę się tylko że Borysek ma już jeden ząbek :lol: ♥ ugryzł mnie dzisiaj♥ tak więc czekam teraz na kieckę od m :silly:

KOCHAM WAS

Będę póżniej papa
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży