- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308653 przez aneta2611
Beti,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martucha, gratulujemy ząbka podobno chodzą parami więc czekaj na drugi
Asik, super mó M właśnie pojechał
u nas też objawy zębowe były już 2 mies temu i nadal nic...
Agusia, czyli jednak wracacie do Irlandii... a ja zaczynam żałować, że nie wyjechaliśmy
kurcze, Wy tyle tych badań usg macie a nam kazali przyjść tylko raz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martucha, gratulujemy ząbka podobno chodzą parami więc czekaj na drugi
Asik, super mó M właśnie pojechał
u nas też objawy zębowe były już 2 mies temu i nadal nic...
Agusia, czyli jednak wracacie do Irlandii... a ja zaczynam żałować, że nie wyjechaliśmy
kurcze, Wy tyle tych badań usg macie a nam kazali przyjść tylko raz
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308664 przez domii
Agusia Anetka ja tez bylam tylko raz i sama sie zapytalam pediatry czy trzeba teraz drugi raz zrobic bo kojarzylam ze mowila na tym pierwszym ze pozniej kolo 6 miesiecy powtarzamy a tu 6 miesiecy minelo a ona nic,wiec zadzwonilam do niej dzisiaj i ona mowi ze tak tylko wlasnie zeby zobaczyc czy sa zalazki jaderek kostnych.A i my prywatnie znowu idziemy bo wiadomo na fundusz to sie dlugo czeka
Mykam na walentynkowa Zumbe milego wieczoru
Mykam na walentynkowa Zumbe milego wieczoru
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308668 przez madzia0507
beti napisał:
Ja wysłałam wielgachną paczkę wczoraj, ale by Poczta Polska, bo okazało się najtaniej. Do mojej wiochy kurier kosztuje 82,50 zł.
Paczuszki dotarły od: Martuchy, Biedronki, Dorotki, Domii, Kasiek, Adeee + przesyłka z pościelą i kocyk i 2 których nie mogę rozszyfrować, ktoś jeszcze coś wysyłał?? Wieczorem znajomy im to wszystko dostarczy Jesteście Wielkie i Kochane
Ja wysłałam wielgachną paczkę wczoraj, ale by Poczta Polska, bo okazało się najtaniej. Do mojej wiochy kurier kosztuje 82,50 zł.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308669 przez happymamma
Ja Was nadrobię jutro, gdyż albowiem ponieważ bo, zrobiłam mężowi łososia na kolacje, podałam do niego wino, a On stwierdził, że to z okazji WaleniaTynków i oczekuje teraz świętowania Zresztą, kupił mi tulipany, więc niech mu będzie
Zdążyłam tylko przeczytać, że mój Borys ma zęba a ja nic o tym nie wiem No, ale oczywiście gratulacje przeogromne!!!
Zdążyłam tylko przeczytać, że mój Borys ma zęba a ja nic o tym nie wiem No, ale oczywiście gratulacje przeogromne!!!
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308675 przez martucha
Happymamma ajm sory!!!!!miałam Ci napisać ale z tej euforii zapomniałam ale za to w piatek zobaczysz go w realu jak tam Jasio?? dali mu dzisiaj pospać?
ps. próbuje włączyć się w dyskusję ale moje dziecię mi nie pozwala....powinien już spać ale najwyraźniej stwierdził że będzie świętował dosyć że ząb to jeszcze walentynki podwójna okazja
ps. próbuje włączyć się w dyskusję ale moje dziecię mi nie pozwala....powinien już spać ale najwyraźniej stwierdził że będzie świętował dosyć że ząb to jeszcze walentynki podwójna okazja
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez martucha.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308680 przez happymamma
Martucha niech będzie Ci wybaczone Nieeeeeeeeee, musiałam znowu uciekać na spacer Ale za to jutro kończą
Adee Maja pije piwo na apetyt??? Śliczna
Beti ja wysłałam jeszcze - kurier odebrał dzisiaj, więc jutro będzie u Ciebie, a nie zdążyła doczytać, że już nie
No to zmykam
Adee Maja pije piwo na apetyt??? Śliczna
Beti ja wysłałam jeszcze - kurier odebrał dzisiaj, więc jutro będzie u Ciebie, a nie zdążyła doczytać, że już nie
No to zmykam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308684 przez soniasg
GRATULACJE DLA JERZYKA
I DLA BORYSKA My nadal czekamy na ząbala
Jusia jaka Wiki słodka skejcik mały i jak tam w pracy? ktoś miał jakieś pretensje?
Anetka Jusia ja jak kończyłam karmienie cycem to odciągałam tylko gdy mnie bolały piersi i tylko tyle ile było trzeba i jakoś to poszło
Beti czytałam wczoraj Twojego posta o paczkach i teraz nie wiem co robić, może narazie tylko jakieś kosmetyki wyślę?
Viszka zdrówka :*
Kinia kurcze zdrówka do M z taką chorobą nie ma żartów niech się kuruje !
Dorotko no to troszkę odpoczęłaś a co do czyszczenia noska to nawet nie wspomne jaką Majka odprawia histerię jak jej nos czyszczę
Domi :*
HAniu Majka chodzi regularnie na badanie krwi bo ma ciągle próby wątrobowe podwyższone... ale powoli spadają
Pippin normalnie Twój M szaleje możesz go pochwalić i Majka też nielubi owoców nie ma mowy by je zjadła.
Happymamma super, że Jasio tak ładnie śpi
Agusia współczuję nocki :* i podpisuję się pod tym co napisała Asik w 100%. i jaki gościu ma dostać za stadion 570tyś? i co było w uwadze bo też nei oglądałam?
Biedronka mój głos masz
Maga gratki dla Kubusia
Asik gratulacje rocznicy a co to anty walentynki ?
Anetko gratulacje dla Fifka silacz mały
Marta super, ze się zapisałaś na fitness ja jak narazie znowu nie mam kiedy chodzić...
Adee :* :* :* :* a Majka świetna jak Mama nie może to chociaż ona pije ale lepiej je usuń bo jeszcze ktoś przechwyci i Majka jutro w uwadzę będzie
Beti kurcze też by mi się przykro zrobiło... tulę Cię mocno :* :*
I DLA BORYSKA My nadal czekamy na ząbala
Jusia jaka Wiki słodka skejcik mały i jak tam w pracy? ktoś miał jakieś pretensje?
Anetka Jusia ja jak kończyłam karmienie cycem to odciągałam tylko gdy mnie bolały piersi i tylko tyle ile było trzeba i jakoś to poszło
Beti czytałam wczoraj Twojego posta o paczkach i teraz nie wiem co robić, może narazie tylko jakieś kosmetyki wyślę?
Viszka zdrówka :*
Kinia kurcze zdrówka do M z taką chorobą nie ma żartów niech się kuruje !
Dorotko no to troszkę odpoczęłaś a co do czyszczenia noska to nawet nie wspomne jaką Majka odprawia histerię jak jej nos czyszczę
Domi :*
HAniu Majka chodzi regularnie na badanie krwi bo ma ciągle próby wątrobowe podwyższone... ale powoli spadają
Pippin normalnie Twój M szaleje możesz go pochwalić i Majka też nielubi owoców nie ma mowy by je zjadła.
Happymamma super, że Jasio tak ładnie śpi
Agusia współczuję nocki :* i podpisuję się pod tym co napisała Asik w 100%. i jaki gościu ma dostać za stadion 570tyś? i co było w uwadze bo też nei oglądałam?
Biedronka mój głos masz
Maga gratki dla Kubusia
Asik gratulacje rocznicy a co to anty walentynki ?
Anetko gratulacje dla Fifka silacz mały
Marta super, ze się zapisałaś na fitness ja jak narazie znowu nie mam kiedy chodzić...
Adee :* :* :* :* a Majka świetna jak Mama nie może to chociaż ona pije ale lepiej je usuń bo jeszcze ktoś przechwyci i Majka jutro w uwadzę będzie
Beti kurcze też by mi się przykro zrobiło... tulę Cię mocno :* :*
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308703 przez martucha
My też byliśmy 2x na usg za pierwszym razem jak Borys miał miesiac i później jak miał 3miesiace i na drugiej wizycie było widać te jaderka
Happymamma noooooo w końcu,bo juz myslałam że będziemy musiały zrobić z nimi porządek
Agusia to jednak wracacie kurcze szkoda że w PL nie wyszło ehhh no ale kto mógł to przewidzieć
Anetka a dlaczego nienawidzisz walentynek
Beti byłaś juz u tych znajomych? czy dopiero jedziesz?
Domii dużo siły,wytrwałości i cierpliwości Ci życzę Kochana niedlugo minie ten zły okres...
Adee nie pamiętam co chciałam a ja w czwartek mam zamiar robic pączki ale mój m powiedział że podwarunkiem że zrobie je u rodziców żeby u nas nie smierdziało,bo ostatnio jeden jego kolega śmierdział olejem bo jego zona cały dzień piekła pączki a on sobie na to nie może pozwolić a zdjęcia Mai świetne hehe
chyba czas otworzyć wino smutno mi tak samej ehh ale co zrobić...jutro nadrobimy
Happymamma noooooo w końcu,bo juz myslałam że będziemy musiały zrobić z nimi porządek
Agusia to jednak wracacie kurcze szkoda że w PL nie wyszło ehhh no ale kto mógł to przewidzieć
Anetka a dlaczego nienawidzisz walentynek
Beti byłaś juz u tych znajomych? czy dopiero jedziesz?
Domii dużo siły,wytrwałości i cierpliwości Ci życzę Kochana niedlugo minie ten zły okres...
Adee nie pamiętam co chciałam a ja w czwartek mam zamiar robic pączki ale mój m powiedział że podwarunkiem że zrobie je u rodziców żeby u nas nie smierdziało,bo ostatnio jeden jego kolega śmierdział olejem bo jego zona cały dzień piekła pączki a on sobie na to nie może pozwolić a zdjęcia Mai świetne hehe
chyba czas otworzyć wino smutno mi tak samej ehh ale co zrobić...jutro nadrobimy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez martucha.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308713 przez angellika1
Cześć
10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 CALUSKÓW DLA MOICH KOCHANYCH WALENTYNEK
ide sobie zeby nie zanudzać w tak "miłym" dniu
Ade :*
10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 CALUSKÓW DLA MOICH KOCHANYCH WALENTYNEK
ide sobie zeby nie zanudzać w tak "miłym" dniu
Ade :*
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308719 przez beti
Właśnie ich znajomy odebrał póki co mieszkają w tym socjalnym, ale nadal szukają mieszkania
ciężki taki start od nowa, ale na szczęście duuużo osób pomogło
Adee, Maja wymiata
Sonia, poczekaj z wysyłką, obiecali że dadzą znać jak im coś jeszcze będzie trzeba
ciężki taki start od nowa, ale na szczęście duuużo osób pomogło
Adee, Maja wymiata
Sonia, poczekaj z wysyłką, obiecali że dadzą znać jak im coś jeszcze będzie trzeba
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona