BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #308653 przez aneta2611
Beti,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Martucha, gratulujemy ząbka :) podobno chodzą parami więc czekaj na drugi :)

Asik, super :) mó M właśnie pojechał

u nas też objawy zębowe były już 2 mies temu i nadal nic...

Agusia, czyli jednak wracacie do Irlandii... a ja zaczynam żałować, że nie wyjechaliśmy

kurcze, Wy tyle tych badań usg macie a nam kazali przyjść tylko raz :huh:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308660 przez adee84
tylko nie myślcie, że dziecku daję pić czy cos ;)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #308664 przez domii
Agusia Anetka ja tez bylam tylko raz i sama sie zapytalam pediatry czy trzeba teraz drugi raz zrobic bo kojarzylam ze mowila na tym pierwszym ze pozniej kolo 6 miesiecy powtarzamy a tu 6 miesiecy minelo a ona nic,wiec zadzwonilam do niej dzisiaj i ona mowi ze tak tylko wlasnie zeby zobaczyc czy sa zalazki jaderek kostnych.A i my prywatnie znowu idziemy bo wiadomo na fundusz to sie dlugo czeka

Mykam na walentynkowa Zumbe milego wieczoru

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #308668 przez madzia0507
beti napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Paczuszki dotarły od: Martuchy, Biedronki, Dorotki, Domii, Kasiek, Adeee + przesyłka z pościelą i kocyk i 2 których nie mogę rozszyfrować, ktoś jeszcze coś wysyłał?? Wieczorem znajomy im to wszystko dostarczy :) Jesteście Wielkie i Kochane :kiss:

Ja wysłałam wielgachną paczkę wczoraj, ale by Poczta Polska, bo okazało się najtaniej. Do mojej wiochy kurier kosztuje 82,50 zł. :dry: :dry: :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #308669 przez happymamma
Ja Was nadrobię jutro, gdyż albowiem ponieważ bo, zrobiłam mężowi łososia na kolacje, podałam do niego wino, a On stwierdził, że to z okazji WaleniaTynków i oczekuje teraz świętowania :huh: Zresztą, kupił mi tulipany, więc niech mu będzie :silly:

Zdążyłam tylko przeczytać, że mój Borys ma zęba a ja nic o tym nie wiem :ohmy: :( No, ale oczywiście gratulacje przeogromne!!! :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308675 przez martucha
Happymamma ajm sory!!!!!miałam Ci napisać ale z tej euforii zapomniałam :P :P :P :lol: ale za to w piatek zobaczysz go w realu :lol: jak tam Jasio?? dali mu dzisiaj pospać?

ps. próbuje włączyć się w dyskusję ale moje dziecię mi nie pozwala....powinien już spać ale najwyraźniej stwierdził że będzie świętował :S dosyć że ząb to jeszcze walentynki :lol: podwójna okazja :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #308678 przez beti
Motylek, hihi...możemy sobie piątkę przybić 75g/75h :P

My USG mieliśmy 2 razy i jeszcze min raz przed nami :) z NFZ się udało :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308680 przez happymamma
Martucha niech będzie Ci wybaczone :silly: Nieeeeeeeeee, musiałam znowu uciekać na spacer :( Ale za to jutro kończą :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Adee Maja pije piwo na apetyt??? :silly: Śliczna :lol:

Beti ja wysłałam jeszcze - kurier odebrał dzisiaj, więc jutro będzie u Ciebie, a nie zdążyła doczytać, że już nie :(

No to zmykam :evil:
12 lata 10 miesiąc temu #308684 przez soniasg
GRATULACJE DLA JERZYKA :) :) :)

I DLA BORYSKA :D My nadal czekamy na ząbala

Jusia jaka Wiki słodka :) skejcik mały :) i jak tam w pracy? ktoś miał jakieś pretensje?

Anetka Jusia ja jak kończyłam karmienie cycem to odciągałam tylko gdy mnie bolały piersi i tylko tyle ile było trzeba i jakoś to poszło

Beti czytałam wczoraj Twojego posta o paczkach i teraz nie wiem co robić, może narazie tylko jakieś kosmetyki wyślę?

Viszka zdrówka :*

Kinia kurcze zdrówka do M z taką chorobą nie ma żartów niech się kuruje !

Dorotko no to troszkę odpoczęłaś :) a co do czyszczenia noska to nawet nie wspomne jaką Majka odprawia histerię jak jej nos czyszczę

Domi :*

HAniu Majka chodzi regularnie na badanie krwi bo ma ciągle próby wątrobowe podwyższone... ale powoli spadają

Pippin normalnie Twój M szaleje :) możesz go pochwalić :) i Majka też nielubi owoców nie ma mowy by je zjadła.

Happymamma super, że Jasio tak ładnie śpi :)

Agusia współczuję nocki :* i podpisuję się pod tym co napisała Asik w 100%. i jaki gościu ma dostać za stadion 570tyś? i co było w uwadze bo też nei oglądałam?

Biedronka mój głos masz :)

Maga gratki dla Kubusia :)

Asik gratulacje rocznicy :) a co to anty walentynki ?

Anetko gratulacje dla Fifka :) silacz mały :)

Marta super, ze się zapisałaś na fitness :) ja jak narazie znowu nie mam kiedy chodzić...

Adee :* :* :* :* a Majka świetna :D jak Mama nie może to chociaż ona pije :D ale lepiej je usuń bo jeszcze ktoś przechwyci i Majka jutro w uwadzę będzie :P

Beti kurcze też by mi się przykro zrobiło... tulę Cię mocno :* :*
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308689 przez soniasg
no i już mnie M woła, no nic będę później

Majka wstała więc z winka nici trzeba ją tulic
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308703 przez martucha
My też byliśmy 2x na usg za pierwszym razem jak Borys miał miesiac i później jak miał 3miesiace i na drugiej wizycie było widać te jaderka :silly:

Happymamma noooooo w końcu,bo juz myslałam że będziemy musiały zrobić z nimi porządek B)

Agusia to jednak wracacie :unsure: kurcze szkoda że w PL nie wyszło ehhh no ale kto mógł to przewidzieć

Anetka a dlaczego nienawidzisz walentynek :unsure:

Beti byłaś juz u tych znajomych? czy dopiero jedziesz?

Domii dużo siły,wytrwałości i cierpliwości Ci życzę Kochana :kiss: niedlugo minie ten zły okres...

Adee nie pamiętam co chciałam :silly: a ja w czwartek mam zamiar robic pączki ale mój m powiedział że podwarunkiem że zrobie je u rodziców żeby u nas nie smierdziało,bo ostatnio jeden jego kolega śmierdział olejem bo jego zona cały dzień piekła pączki :lol: a on sobie na to nie może pozwolić :lol: a zdjęcia Mai świetne hehe

chyba czas otworzyć wino B) smutno mi tak samej ehh ale co zrobić...jutro nadrobimy :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #308713 przez angellika1
Cześć :)
10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 CALUSKÓW DLA MOICH KOCHANYCH WALENTYNEK :)

ide sobie zeby nie zanudzać w tak "miłym" dniu

Ade :*
12 lata 10 miesiąc temu #308715 przez adee84
Martucha nadrobicie z nawiązką :)
Maja też spac nie chce dziś wyjątkowo długo ;)
Angellika co się dzieje?????
12 lata 10 miesiąc temu #308719 przez beti
Właśnie ich znajomy odebrał :) póki co mieszkają w tym socjalnym, ale nadal szukają mieszkania :(
ciężki taki start od nowa, ale na szczęście duuużo osób pomogło :) :kiss:

Adee, Maja wymiata :P :)

Sonia, poczekaj z wysyłką, obiecali że dadzą znać jak im coś jeszcze będzie trzeba :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308728 przez beti
Oto mój przedpokój jeszcze godzinę temu :)

A oto te Wasze "małe" paczki :D :kiss: :D

A było ich 2 x tyle tylko poprzekładałam w większe kartony :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia