BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #308831 przez Asik
Hello :)

Edytkoo :kiss: :kiss:

Beti jakie zalotne zdjęcie :D ;D

A ja nietomna jestem... padam na pysk od rana już. o 4 się mój książę obudził i spać nie chciał , za to jęczał i marudził. dopiero o 6 zasnął i po 7 już niestety koniec.dzisiaj obadam tą książkę :D może faktycznie przetrzymam go do 20 dzisiaj dojdę do 20:30 :D i w końcu będzie lepiej :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #308840 przez aneta2611
cześć :)

Happymama, jak po świętowaniu? :silly: ;) :laugh:

wygląda na to, że moja laktacja sma się poddała, bo już ponad 2 doby nie odciągałam a piersi nadal miękkie... Widać nie było tego wiele

Martucha, nie wiem. Nigdy nie lubiłam takich świat. Dnia kobiet, walentynek... Może zraziłam się do nich jak byłam sama i widziałam ten szał na witrynach sklepowych, w parkach, kawiarniach... wszędzie obściskujący się ludzie, którzy na co dzień nie potrafią okazać szacunku tej najbliższej osobie... Dla mnie ważniejszy jest każdy gest ale w zwykły dzień a nie od święta. M też tak uważa i dlatego od czasu do czasu kupuje ulubione batoniki, robi śniadanko do łóżka... bez powodu i zazwyczaj wtedy kiedy się najmniej tego spodziewam :)

Angelika, co się stało?

Martucha, hahaha dobre :D

Asik, Twój plan jest the best :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee, jak tam Majeczka?

Beti, na Twojego Filipka to się napatrzeć nie mogę. Jest taki słodki i tak ślicznie na zdjęciach wychodzi. :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Asik, ja też się zastanawiałam czy tak Filipka nie przestawić, ale stwierdziłam że za miesiąc zmiana czasu więc przestawienie spania będzie bezbolesne ;)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308844 przez Renata Anna
Witajcie!

Jak tam po walentynkach?
U nas przeszło bez echa... Poszliśmy do teściów. Posiedzieliśmy trochę, wróciliśmy do domu. Obejrzeliśmy Robin Hood'a i poszliśmy spać...

Pippin ja bardzo często podaję Celinie starte jabłuszko, żeby nie miała problemów z załatwianiem. Ona robi już stałe kupy, a wczoraj to zrobiła nawet 4 :lol:
Marta mnie intuicja jeszcze nigdy nie zawiodła. Jako mama na pewno wiesz co podać Karolkowi do jedzenia :)
Agusia kwiaty zawsze mnie rozczulają. Chyba dlatego, że tak rzadko je dostaję. To miłe ze strony Twojego M.
Martucha gratulacje dla Boryska za pierwszy ząbeczek :)
Asik, Anetka zgadzam się, ze miłość trzeba sobie okazywać na co dzień, ale każdy powód (choćby głupie walentynki) jest dobry by tę miłość celebrować.
Beti też bym się obraziła :dry:
Domii a to M Cię zaskoczył co??? :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Motylek a mi tak strasznie się marzą zakupy. Ale niestety nie mam kasy ani czasu. Zazdroszczę.
Adee mam nadzieję, że ten kaszel i wymioty Majeczki to tylko takie przypadkowe :huh:
Edytka w końcu się pokazałaś :cheer: :cheer: :kiss:

Chwilowo muszę zmykać, bowiem moje maleństwo domaga się czułości od mamusi :lol:

100 LAT DLA KASI córci Viszki
12 lata 10 miesiąc temu #308849 przez aneta2611
mam pytanko do Dziewczyn, które karmiły piersią a potem przeszły na MM...

czy Wasze Dzieciaki spały mniej spokojnie? Ja zauważyłam, że Fifi jest bardziej najedzony, ale trudniej mu zasnąć, wierci się, i budzi co jakiś czas postękując...
12 lata 10 miesiąc temu #308859 przez Asik
sklerozaaaa :)

wszystkiego najlepszego dla Kasiii :) :) :) :)

Anetko :D a ja już nie wytrzymam dłużej :D o 4 śpiewy anielskie do 6 mam :) jak nauczę nynać o 20 to w sam raz na wakacje o 21 będzie chodził nyny czyli lajtowo bo wieczorkiem na spacerek można będzie wyjść a nie już o 19 do domu :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Renatko :) my celebrujemy każdy dzień który możemy spędzić razem :)bo mamy ich tak mało :) dlatego staram się porobić wsio zanim Marecki zjeżdża żeby potem móc się cieszyć sobą :D a walentynki to u nas rocznica wiec dwa w jednym mamy :) ale jeszcze ani razu od chwili poznania się nie udało nam się ich spędzić razem :D

mam prośbę ogromniastą .....
podajcie mi kobitki jakieś przepisy na sałatki , takie wystawne :D :D

12 lata 10 miesiąc temu #308872 przez aneta2611
Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kurcze, może i dobrze kombinujesz z tym spaniem... ja teraz kąpię Filipka po 19 i zasypia przed 20, chyba że mi pada to o 19. Spróbuję kąpać Go bliżej 20tej.

Przepisu na takie sałatki niestety nie znam... ale polecam przepisy z książki siostry anastazji...
12 lata 10 miesiąc temu #308880 przez adee84
Hej
10000 lat i wszystkiego naj naj naj dla Kasieńki :kiss: :kiss:
Maja krztusiła się jeszcze w nocy i nad ranem, nos ma troche zapchany i chce jeść a nie może bo nie może łykać albo oddychać. idę z nią do lekarza :( tylko nasi lekarze to są beznadziejni i pewnie stwierdzą, że nic jej nie jest.
Beti przepraszam, poczytałam po łebkach ale jak wrócę ok 12 to siądę do tego i wezmę się tak porządnie ok?
12 lata 10 miesiąc temu #308898 przez Pippin
hej my tez do lekarza ale na szczepienie

sliczny Filipek bet a jak sie Antek do niego śmieje hehehe

wszystkiego najlepszego dla Kasi :kiss:

adee kurcze zdrówka Majeczce :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #308904 przez soniasg
Hej
my też do lekarza na szczepienie aż się boję nawet o tym myśleć. już teraz nie chce spać w nocy a co dopiero po szczepieniu...

do tego jest taka zamieć śnieżna, że boję się jechać z Majką....

Adee zdrówka dla Majeczki :*

100 lat dla Kasi :)

Filipek jak zwykle piękny :)

Edytko no nareszcie :D

Anetko ja nie zauważyłam żadnej różnicy u Majki czy dostaje MM czy cyca zachowuje się tak samo...

no i musze pochwalić mojego M :D przyszedł wczoraj z wielkim bukietem róż i do tego dostałam karnet na laserowe wybielanie zębów i 3 zabiegi mikrodermabrazji :D niech żyje grupon :D
12 lata 10 miesiąc temu #308911 przez Edyta
Dzien Dobry
unas pobudka o 8 ale silvia obudzila sie o 2 w nocy zjdala i dalej spala a czytalam w tej ksiazce ze dzieci jak juz maja 6 miesiecy powinny przesypiac 11 h ciagiem :dry: moja tak nie spi bo budzi sie czasem raz na jedzonko ale dzis to mnie zaskoczyla teraz nie spi bawi sie sama no i tez jej zmienie kapanie na 20 bo kapiemy sie o 19...tyle unas
hej beti :lol: Renatko :lol: Asik :kiss:
wszystkiego najlepszego dla Kasi :)
12 lata 10 miesiąc temu #308920 przez adee84
przepraszam, że nie nadrabiam ale nie mam sił.
12 lata 10 miesiąc temu #308926 przez aneta2611
12 lata 10 miesiąc temu #308932 przez Asik
Adee no prob :) ja tez nie mam sił....

Anetko :) mnie sie przyda :) :)

Edytkooo :) to Silvia i tak super spi :D

12 lata 10 miesiąc temu #308939 przez madzia0507
Viszka, 100 lat dla Kasieńki!!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #308941 przez motylek
Hej :laugh:
Moja smerfetka dziś zrobiła pobudkie o 5.30 :angry: i dopiero teraz poszła spać a ja ledwo co żyje. :( I do tego ta pogoda za oknem ...śnieg sypie od rana
wszystkiego najlepszego dla Kasi :kiss:
beti oj możemy przybić sobie piątkę 75f/g :laugh: :laugh: :laugh: A zdjęcie Filipka śliczne:kiss:
adeebiedna Majeczka :kiss:
soniasg bardzo fajny prezent :)

A ja ponawiam pytanie czy ktoś ma dla dziecka poduszkie klin i mógłby polecić :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia