- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Happymamma może u Was tez ząbki?dlatego Jasio nie chce cycka? w końcu przy ssaniu najbardziej boli a przy jedzeniu łyżeczką już mniej...
a no i Adee zdrówka dla Majeczki
mykam m obudzic, będę póxniej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Adee biedna Majeczka I kąpać jak najbardziej nawet przy zapaleniu płuc można A był kurier może już ?
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurde a jutro pół roczku, miałąm coś upiec malutkiego i teraz pewnie nie upiekę bo mi nie da się ruszyć ani nei mam pomysłu co z tego wszystkeigo. zestresowałam się bo antybiotyk dostała
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
kasiek Blazej ostatnio wogole kaszki na noc nie jadl nawet cyca dopiero przedwczoraj zjadl 1/3 a wczoraj cale 150 ml a takto to owocki jadl ale chlodne .Dzisiaj wpieprza wszystko a jak nie je to strasznie marudzi i placze-juz musialam mu czopkaViburcol dac bo byl strasznie niespokojny
Madzia no z tym lekeiem to ja mialam tak ze przez 4 tyg trwal tak jak piszesz jak bylam w zasiegu wzroku to super a tylko sie oddalilam na chwile to placz i marudzenie,teraz to naawet jak przy nim bylam to marudzil-tak jakby chcial powiedziec Mamusiu boli mnie
Siadlam na chwile bo nogi mi do pupy wchodza
Asik ja tez nie nawidze tego yyyyyyyy
Wogole jakis straszny okres te nasze babelki maja jak nie chorobska to zabki i wszelkiego rodzaju marudzenie
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Haniu właśnie zastanawiałam się na taką poduszką
Beti powodzenia na szczepieniu
Edyta my po wyjściu ze szpitala mieliśmy 3 szczepienia za 2tyg.idziemy na 4. ja na rota i pneumo szczepiłam razem z podstawowymi.
Współczuje wam tych marudnych dzieci,moja jak narazie bardziej znośna jest też marudzi ale już mniej.Ale za to ostatnio zasypia tylko na rękach przytulona ... a jak ją odkładam i jeszcze nie zaśnie dobrze to tak się rzuca na łóżku jak by gorące było i nie ma spania.Mam nadzieje że to jej przejdzie bo wkurza mnie to usypianie
Renata Anna napisał:
Agusia rozumiem Twoją frustrację. Ja tez ostatnio stwierdziłam, że chyba nie chcę mieć więcej dzieci, bo nie tak to wszystko sobie wyobrażałam. Liczyłam na pomoc ze strony M. A wychodzi na to, że jego non stop w domu nie ma i Celina jest na mojej głowie od rana do nocy... W ogóle, ale w ogóle nie mam swojego życia prywatnego, zawodowego i jakiegokolwiek innego. Jestem bardzo ambitną osobą i chce się rozwijać, poznawać świat i takie tam... a to mi odebrano. Jak tylko ponarzekam, to M stwierdza, że on mi niczego nie broni... Jak chcę to mogę wyjść gdzieś... Tak jasne, tylko gdzie, z kim i za co... Mądrala.
Jak bym prawie o sobie czytała... ja mam koleżanki ale co z tego jak wszędzie musze iść z małą i co to za przyjemność...
Asik to ja nie jestem sama...mnie też te dzwięki marudzenia Kornelki doprowadzają do szalu
Adee. biedna Majeczka
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
A dla Majeczki bardzo duże buziaki
Kurcze, biedne te Wasze maluchy i Wy przy nich już się boję, bo ten skok przed nami
My już po szczepieniu, Fifi tylko przy wkłuciu zapłakał ale krótko, mój mały dzielny mężczyzna
Waży 9560g i mierzy 69 cm
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Także myk, myk, myk i jestem na forum
POWIEDZCIE MI JAK TO JEST, ŻE JA MIESZKAM W CENTRUM POLSKI A DO ŻADNEJ Z WAS NIE MAM BLISKO????
Wiem doskonale moje kochane, że nie jestem odosobniona jeśli chodzi o "samotność w macierzyństwie"... ale chyba 3/4 kobiet to przechodzi... a może i więcej.
To YYYYYYYYYYYY jest naprawdę denerwujące.
A tak w ogóle to moje dziecko dzisiaj urządziło taką arię operową, że stałam nad nią i się śmiałam, bo tak się skubana wydzierała, że chyba w bloku na przeciwko było ją słychać. Głos ma naprawdę mocny. Ach.... pewnie zostanie sławną piosenkarką, jak jej imienniczka Celine Dion
Adee Można kąpać. Ucałuj Maję ode mnie i Celinki. Bidulka niech wraca szybko do zdrowia.