BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309201 przez martucha
Kasiek ja miałam to samo z Borysem!!nie chciał jeść nawet swojej ukochanej kaszki ! m musial nad nim stac i go zabawiać żeby buzie otwierał a ja wtedy mu przemycałam kaszkę ale wtedy i ak był cud jak zjadł 1/3 tego co zrobiłam...tez sie bałam że coś jest nie tak bo przecież jadł wszystko ,ale jak sie wczoraj okazało przyczyna tego wszystkiego był wyrzynający sie ząbek,bo teraz Borys je normalnie;] tak wiec głowa do góry to jest przejściowe ale dla świętego spokoju pogadaj z lekarzem

Happymamma może u Was tez ząbki?dlatego Jasio nie chce cycka? w końcu przy ssaniu najbardziej boli a przy jedzeniu łyżeczką już mniej...

a no i Adee zdrówka dla Majeczki :kiss:

mykam m obudzic, będę póxniej :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #309220 przez adee84
dziewczyny zapomniałam spytać lekarki, jak Maja chora to chyba nie powinnam jej kąpać??
12 lata 10 miesiąc temu #309224 przez soniasg
Adee z tego co ja wiem to można kąpać nawet jak jest chora
12 lata 10 miesiąc temu #309232 przez happymamma
Martucha być może, bo M twierdzi, że widział białą kropkę na dziąśle jak się smiał :)

Adee biedna Majeczka :( I kąpać jak najbardziej nawet przy zapaleniu płuc można :) A był kurier może już ?
12 lata 10 miesiąc temu #309247 przez adee84
Happymama nie było jeszcze, może będzie potem :)
kurde a jutro pół roczku, miałąm coś upiec malutkiego i teraz pewnie nie upiekę bo mi nie da się ruszyć ani nei mam pomysłu co z tego wszystkeigo. zestresowałam się bo antybiotyk dostała :( :(
12 lata 10 miesiąc temu #309252 przez soniasg
Adee a osłonowego też jej coś kazała brać?
12 lata 10 miesiąc temu #309260 przez adee84
Acidolac jest chyba osłonowy?
12 lata 10 miesiąc temu #309262 przez soniasg
tak :)

my uciekamy na szczepienie

do później
12 lata 10 miesiąc temu #309264 przez adee84
powodzenia :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #309286 przez domii
Adee biedna Majeczka,ale teraz jej napewno pomoze ten antybiotyk, a co kapania to jak najbardziej

kasiek Blazej ostatnio wogole kaszki na noc nie jadl nawet cyca :( dopiero przedwczoraj zjadl 1/3 a wczoraj cale 150 ml a takto to owocki jadl ale chlodne .Dzisiaj wpieprza wszystko a jak nie je to strasznie marudzi i placze-juz musialam mu czopkaViburcol dac bo byl strasznie niespokojny

Madzia no z tym lekeiem to ja mialam tak ze przez 4 tyg trwal tak jak piszesz jak bylam w zasiegu wzroku to super a tylko sie oddalilam na chwile to placz i marudzenie,teraz to naawet jak przy nim bylam to marudzil-tak jakby chcial powiedziec Mamusiu boli mnie :(

Siadlam na chwile bo nogi mi do pupy wchodza :dry:

Asik ja tez nie nawidze tego yyyyyyyy

Wogole jakis straszny okres te nasze babelki maja jak nie chorobska to zabki i wszelkiego rodzaju marudzenie

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #309325 przez motylek
dziękuje za odpisanie odnośnie poduszki :)
Haniu właśnie zastanawiałam się na taką poduszką :)

Beti powodzenia na szczepieniu

Edyta my po wyjściu ze szpitala mieliśmy 3 szczepienia za 2tyg.idziemy na 4. ja na rota i pneumo szczepiłam razem z podstawowymi.

Współczuje wam tych marudnych dzieci,moja jak narazie bardziej znośna jest też marudzi ale już mniej.Ale za to ostatnio zasypia tylko na rękach przytulona ... a jak ją odkładam i jeszcze nie zaśnie dobrze to tak się rzuca na łóżku jak by gorące było i nie ma spania.Mam nadzieje że to jej przejdzie bo wkurza mnie to usypianie :angry:

Renata Anna napisał:

Agusia rozumiem Twoją frustrację. Ja tez ostatnio stwierdziłam, że chyba nie chcę mieć więcej dzieci, bo nie tak to wszystko sobie wyobrażałam. Liczyłam na pomoc ze strony M. A wychodzi na to, że jego non stop w domu nie ma i Celina jest na mojej głowie od rana do nocy... W ogóle, ale w ogóle nie mam swojego życia prywatnego, zawodowego i jakiegokolwiek innego. Jestem bardzo ambitną osobą i chce się rozwijać, poznawać świat i takie tam... a to mi odebrano. Jak tylko ponarzekam, to M stwierdza, że on mi niczego nie broni... Jak chcę to mogę wyjść gdzieś... Tak jasne, tylko gdzie, z kim i za co... Mądrala.

Jak bym prawie o sobie czytała... :ohmy: ja mam koleżanki ale co z tego jak wszędzie musze iść z małą i co to za przyjemność... :angry:

Asik to ja nie jestem sama...mnie też te dzwięki marudzenia Kornelki doprowadzają do szalu :angry:

Adee. biedna Majeczka :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309328 przez beti
Adee...bo zmieniłam kolor czcionki, żeby sobie zaznaczyć co już przetłumaczyłam :) :P
A dla Majeczki bardzo duże buziaki :kiss: :kiss:

Kurcze, biedne te Wasze maluchy i Wy przy nich :( już się boję, bo ten skok przed nami :ohmy:

My już po szczepieniu, Fifi tylko przy wkłuciu zapłakał ale krótko, mój mały dzielny mężczyzna :kiss: :)

Waży 9560g i mierzy 69 cm :) :D
12 lata 10 miesiąc temu #309330 przez a!gusia
fajnie ze co drugi post sie zaczyna od czegos w stylu 'moje dziecko jest nie do wytrzymania' :) :(
12 lata 10 miesiąc temu #309334 przez beti
Motylek, do mnie możesz wpaść razem z Kornelką :) wrzuci się ich do kojca i kawy/herbaty się można napić :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309381 przez Renata Anna
Celinka padła :lol: :lol: Ja poprasowałam ciuszki i ugotowałam zupkę. Ogarnęłam w domu i już jestem wolna.
Także myk, myk, myk i jestem na forum :)

POWIEDZCIE MI JAK TO JEST, ŻE JA MIESZKAM W CENTRUM POLSKI A DO ŻADNEJ Z WAS NIE MAM BLISKO????

Wiem doskonale moje kochane, że nie jestem odosobniona jeśli chodzi o "samotność w macierzyństwie"... ale chyba 3/4 kobiet to przechodzi... a może i więcej.

To YYYYYYYYYYYY jest naprawdę denerwujące.
A tak w ogóle to moje dziecko dzisiaj urządziło taką arię operową, że stałam nad nią i się śmiałam, bo tak się skubana wydzierała, że chyba w bloku na przeciwko było ją słychać. Głos ma naprawdę mocny. Ach.... pewnie zostanie sławną piosenkarką, jak jej imienniczka Celine Dion :silly: :silly: :silly:

Adee Można kąpać. Ucałuj Maję ode mnie i Celinki. Bidulka niech wraca szybko do zdrowia.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia