BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308942 przez Edyta
Asik kazde dziecko cos super robi jedno siedzi inne spi inne mowi szybko :blink: a co do Twojch urodzin to moja siostra ma 21lutego czyli ty rybka jestes :)
sonia powodzenia na szczepieniu :)
motylek wiem ze Hania miala taka poduszkle klin ponoc fajna ale spytaj sie sama... :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308947 przez martucha
heeeeej

Wiecie co Borysek chyba nie chciał jeśc przez tego zęba.Jak juz mu wczoraj wyszedł to i mlecko wypił i obiadek zjadł a na noc to aż 250ml wytutkał i spał do 7.30 :ohmy: ooooo obudził sie :lol: no i koniec nadrabiania...dokończę za chwilę

Adee zdr,ówka dla Majeczki

Beti Fifi cudaśny

Hej Edytka!

Anetka mi sie wydaje że odkąd Borys jest na mm to lepiej spi bo jest bardziej najedzony

Sonia prezent na walentynki super!!

ciekawe jak tam Happymamma B) oby nie było z tgo małej Małgośki :P

Madzia I see you B)
12 lata 10 miesiąc temu #308950 przez madzia0507
12 lata 10 miesiąc temu #308952 przez aneta2611
Motylek ja nie mam

mam jeszcze pytanko do Was... Podajecie już MM 2?

Asik, z artykułu wynika, że Filipek nie chce tracić czasu na jedzenie które jest nudne! Skoro On w tym czasie może stać, rozglądać się, chodzić... :laugh:
no ale muszę powiedzieć, że od wczoraj je o wiele lepiej. Zmieniłam Mu troszkę zupkę i zjadł bardzo dużo. Gdyby mógł pewnie by zjadł jeszcze więcej. ale już nie było :)
Ugotowałam Mu na mięsku, którego było już troszkę więcej, dałam pół marchewki, pół małego ziemniaka, jak się ugotowało to zmiksowałam, zagotowałam jeszcze raz i dodałam kaszy manny. No i troszkę posłodziłam. Czyli była to bardziej zupka niż przecier ważywny.
w sumie się Mu nie dziwie. Ile można jeść to samo? :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #308953 przez adee84
Asik co do sałątek to ja mam różne przepisy ale czy są wykwintne to nie wiem, ale ost ściągnęłm ksiązkę z przepisami niby na walentynki tylko, że ja pod kątem przepisów nie walentynek, to mogę Ci na mail rzucić.
za godz do lekarza a ja próbuję wcisnąć Mai cyca lub co innego bo nie chce :(
jak wrócę to Was nadrobię, każdej odpiszę i zajmę się tekstem Beti, bo jeszcze raz przepraszam ale tera znie mogę się skupić na czytaniu bo mi oczy wychodzą z czaszki :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #308956 przez happymamma
Asik, Pipin ja tak Wasze powietrze dzisiaj? Skąd to stężenie tak w ogóle?

Kasiek mam nadzieje, że teściowa przyniosła chociaż czekoladki :silly:

Jejku Wasze dzieci zmieniaja foteliki, przesiadają się do spacerówek, siedzą, chodzą, a Jasio nieeeeeeeeeeee, nic z tych rzeczy :unsure: :S

Anetko a na cholerę ta wódka na piersiach :ohmy: :huh: Moim zdaniem odciągaj jak Ci się uzbiera tylko troszeczkę i tak coraz mniej :) A Fifi mały siłacz :)

Jasio z kolei, odkąd je inne rzeczy niz cycus (ktOry zreszta mu ostatnio obrzydł :dry: ), robi kupala do prawie kazdej pieluszki :)

Agusia fajnie, że udało Ci się wyjaśnić sprawe w "zusie" :)No i gratulaje dla Jerzusia :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pipin Jasio też uwielbia wszystko oprócz własnych zabawek :laugh:

Domii z kim bym teraz na temat cyca nie rozmawiała, to każdy (każda właściwie) mówi mi, że właśnie po ok 6 miesiącach dzieciaczki zaczynają właśnie złościć się przy pirsi :dry: Ja myślę, że to ciekawość świata, którego widok jest mocno ograniczony przy karmieniu plus nowe smaki i nowy, wygodniejszy sposób zaspokajania głodu :)

Maga zazdraszczam domu, szczerze i nie po chrześcijańsku zazdraszczam jak nie wiem :cheer: Nie mniej jednak kciuki trzymam :) Gratki dla Kubusia :)

A i ja się wczoraj winka wieczorkiem napiłam, bo w nocy już nie karmię :woohoo:

A Martucha oglądała wczoraj M jak Majty :silly: Ja tysz :lol:

Adee jak tam Majeczka??? No i Twoje zdrówko??? :kiss:

hej Edytko :)

Anetko świętowanie przebiegło pomyślnie :silly: :lol: Mnie też denerwują te wszystkie czerwone serduszka dookoła :X Choć zawsze dostaję kfiatki od M, ale On potrafi jeszcze kupić bez okazji i na codzień jest spoko ;)

Renatko my też ogladaliśmy wczoraj Robin Hooda (z przerwą małą :silly: ) :)

Motylku my mamy "klina" takiego zwykłego kupionego na allegro i nie narzekamy :)

Martucha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:P I w ogóle tfu tfu, wypluj przez lewe ramię, obruć się na jednej nodze i odtańcz jakiś szamański tanieć odczyniający :ohmy: :silly: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308957 przez domii
Hej

Edytka ja sie ostatnio o Ciebie pytalam,wiec prosze nie opowiadac glupot ze nikt nie tesknil :angry: a Silvia super spi wiec nie narzekaj :angry:

Martucha super ze Borysek ma apetyt i ze znowu tak ladnie spi

Pippin powiodzenia na szczepieniu

Soniaq super prezenty od M dostalas i oczywiscie trzymam kciuki zeby szczepienie bylo bezbolesne

Asik no sprobuj przestawic Szymka z tym spaniem

Happymamma jak tam? :silly:

Madzia a jak u was? jak Julitka?

Motylekwspolczuje :kiss:

Adee zdrowka dla Majki i pisz po lekarzu

BetiFifi walentynkowy slodki

Anetko to dobrze ze laktacja ci powoli sama zanika

A jak Hania po wczorajszej wizycie w pracy?

U nas nocka jako tako 2 razy jadl raz sie przebudzil ale zaraz usnal a dwa razy trzeba bylo go wziasc na chwile na rece przytulic i posiedziec przy lozeczku

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308963 przez Edyta
martucha super ze Boryskowi ulzylo jak zabek wyszedl... :)
Adee zdrowka dla Majki
beti Filipek cudowny :)
co do mm my tez juz podajemy ale troche mojego troche mm i silvia dobrze toleruje oby dwa roznicy nie widac... :)
domi tak wiem ze pytalas ale wlasnie zapomnialam napisac :) wybacz
12 lata 10 miesiąc temu #308964 przez beti
Heeeej :)

my na szczepienie na 12 :* NIE LUBIĘ!!!!! :P :P

Sonia, wow...no to Twój M stanął na wysokości zadania!!! :ohmy:

Motylek :D
Ja mam klin ale dość niski a szczerze mówiąc to się zastanawiam, czy jej w ogóle już nie wyciągnąć :)

Adeee, spoko luzik :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #308967 przez aneta2611
no to nie wiem. Może Fifi jeszcze z przyzwyczajenia się budzi co jakiś czas... Ale daję mu smoczek i zasypia...
12 lata 10 miesiąc temu #308968 przez martucha
happymamma napisał:

Martucha
:P I w ogóle tfu tfu, wypluj przez lewe ramię, obruć się na jednej nodze i odtańcz jakiś szamański tanieć odczyniający :ohmy: :silly: :lol:

Ok Borys dziwnie na mnie patrzył ale odtańczyłam mój szamański taniec+ :silly: płci żeńskiej napewno nie będzie :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #308976 przez happymamma
Ty podłoto :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #308978 przez Edyta
hej Happymamma fajnie ze ty tez juz jestes :)
beti powodzenia na szczepieniu :) :kiss:
napiszcie ile szczepien mialy wasze dzieci :unsure:
no i m wlasnie przynius mi silvie mowiac
12 lata 10 miesiąc temu #308988 przez Asik
Edytko :0 heheh no proszę proszę :) siostra też z 21 lutego :D :D noo rybcia jestem :)

Martucha super że Boryskowi już przeszło marudzenie :)

Anetko no to chyba Szymek tez dlatego jeść nie chce bo woli skakać jak królik po dywanie :)
co do zupek to ja kombinuje na różne sposoby :) a dzisiaj dostanie takie fest geste jak drugie danie bo osobno ugotuje ziemniaczki i poleje mu tą zmiksowaną zupka z kurczaczkiem i brokułami oraz marchewką :D

Adee ciepnij mi na maila :) jakbyś nie miała to podaję

Happymamma noo wieje dzisiaj to i powietrze od razu inne :D niebo nie jest żółte tylko szare :D czyli już na oko widać ze jest dużo lepiej :D ale na spacer nie pójdę bo zasypane że łohohoo i jeszcze sypie :O do spacerówki jeszcze nie przekładam Szymka tylko siedzi w gondoli :D i tak na spacerkach nie śpi więc chociaż poogląda trochę świata :D
a to JAsio ma jakieś ubezpieczenie że za szpital kaskę dostaliście?

Beti powodzenia na szczepieniu :) my w poniedziałek idziemy na tą żółtaczkę

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #308998 przez adee84
Maja usnela, za 30 min musze ja obudzic ale na szybko nadrobie Was.
Maga ja do Ie chetnie, gdyby tylko jakas praca byla to w kazdej chwili, bo tu to tylko dol, problemy i wkurr :dry:
Edytka ja tesknilam, jak zawsze i za kazda i mi tu nie pitol, ze jest inaczej :angry:
Beti Filipek przeprzekochany :kiss: :kiss: :kiss:
Asik wspolczuje niewyspania i lacze sie w bolu.
Anetka ja tez walentynek nie lubie, nie zalezy mi na prezentach itd, licza sie drobne gesty i uczucie caly rok, a serduszka lizaki i inne szmiry tylko draznia, a ze akurat wtedy mamy rocznice zwiazku to juz inna sprawa i wazne jest dla mnie zeby o niej pamietac :)
Renatka my tez obejrzelismy kawalek Robin Hood'a ale ze juz znam na pamiec to w koncu Raf przelaczyl na jakis mecz :)
LAskom idacym dzis na szczepienie zycze powodzenia i :kiss: :kiss:
Sonia M pieknie sie zachowal :)
Motylek chyba Hania ma klina :unsure:
Martucha ciesze sie, ze Boryskowi wrocil apetyt i ladnie spal :)
Happymama a czemu Malgoska zle Ci sie kojarzy?
no i fajne, ze dostalas kase :)
Domi ciesze sie, ze nocka ciut lepsza :)
Asik zaraz wysle i spadam sie ubierac, dam znac po lekarzu.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia