BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308999 przez happymamma
Asik u nas też wieje tak, ze boje sie, ze mi okno wywali :ohmy: Tak, Jasio ma ubezpieczenie - jak byłam w ciąży wykupiłam takie w pracy - obejmuje m.in mój, Jasia i M pobyt w szpitalu, dostałam też za urodzenie się Jasia dwa razy więcej niż od Państwa, a składki płacę dwa razy mniejsze niż do Zusu :dry:

Napisałam właśnie i wydrukowałam, a teraz idę pwiesić w windzie, bo mnie szlag trafi zaraz :angry: :angry: :angry: "Właścicieli, przeraźliwie, codziennie, całymi przedpołudniami, wyjącego psa, prosi się o zorganizowanie mu opieki podczas ich nieobecności w domu. W przeciwnym wypadku, zrobi to odpowiednie stowarzyszenie, w tym celu powołane!!"
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #309000 przez aneta2611
tak sie zastanawiam czy Filipek nie jest przypadkiem uczulony na MM... w kąciku jednego oczka ma od kilku dni wysypkę... jak myslicie?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309004 przez martucha
happymamma napisał:

Ty podłoto :silly:

:silly: :blink:

a my tez mamy takie ubezpieczenie dla Boryska :lol: a no i ogladałam m jak mdłość i ten jak mu tam (co miał sie oświadczyć Sylwii) znowu dal dupy :angry: to jest ale gamoń hehe

Beti 3mamy kciuki za Filipka żeby spokojnie przeszedł to szczepienie :kiss:

Happymamma
dobre ,ja musze wywiesić kartkę żeby zamykali bramę bo jest zimno i żeby ZAMYKALI a nie TRZASKALI bo aż sie chata trzęsie jak tak p.....ą...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309012 przez happymamma
No wiem wiem, bo kawał zapodałaś :lol: dali
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
z tą sceną, już mój M nawet się wkurzył :lol:

zabije kundla :angry: utłukę za chwilę :angry: jak nie wiertarka to głupi kundel :angry: nie ma to jak sobie kupic pieska i go trzymac całymi dniami w zamknięciu :angry:
12 lata 10 miesiąc temu #309013 przez domii
Happymamma myslisz ze sie ktos wezmie do serca to co napisalas i zoorganizuje pieskowi opieke?watpie :(

Qurcze ja osiwieje zanim te zeby wyjda,plakusial mi teraz i zaden zel mu nie pomogl wiec musialam podac panadol :( i dopiero po 20 min sie wyciszyl i usnal :( tak mi go szkoda bo sie meczy,a wiekszosc lekarstw pomaga na chwile i nie mozna zbyt czesto dawac

Wogole spac mi sie chce strasznie ,pogoda beznadziejna, zaraz ide robic chrust z T pozniej jeszcze tyle rzeczy do zrobienia :huh: :(

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #309015 przez Zuza
Hej kochane mam nadzieje ze chociaż troszke tenskiłyści za nami :)

U mnie brak czasu na forum czasami wejde troche pocztytać.
M jest w domu i ja kożystam aby mieszkanko ogarnąć :)

i tyle mojego pisania przyszła moja mama

Ale kocham Was bardzo ja na walentynki dostalam młynek do pieprzu bukiet róż i czekolade :)

Aleks maruda w nocy budzi sie co 2 godziny maskra daje mu kaszke na dobranoc ale i tak budzi sie co 2 godziny... nic lece mały woła....

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309016 przez martucha
To było tak samo słabe jak spudlowanie Hanki :lol:

A ja dostałam kwiatki i koperte :lol: :lol: :lol: czyli czas zam,ówić moją marynarkę :lol: hihi no i teraz tak mysle nad ta sukienką za ząbek czy jest sens kupowac jak taka gruba jestem...może lepiej np torebkę?albo szpilki?sasasa coś tam juz sobie upatrzylam :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309020 przez happymamma
Domii wtedy naprawde jestem sklonna zgłosić znęcanie się nad psem - poważnie, przecież to zwierzę się męczy skoro tak wyje :angry:

martucha napisał:

To było tak samo słabe jak spudlowanie Hanki :lol:

no dokładnie :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309051 przez Renata Anna
happymamma napisał:

Napisałam właśnie i wydrukowałam, a teraz idę pwiesić w windzie, bo mnie szlag trafi zaraz :angry: :angry: :angry: "Właścicieli, przeraźliwie, codziennie, całymi przedpołudniami, wyjącego psa, prosi się o zorganizowanie mu opieki podczas ich nieobecności w domu. W przeciwnym wypadku, zrobi to odpowiednie stowarzyszenie, w tym celu powołane!!"

Happymamma u nas w bloku też psy wyją. Szczególnie pewien jamnik wabiący się PERŁA... i MAKSIU (pitbull z naprzeciwka)... Chyba ściągnę od Ciebie pomysł. Nikt mnie nie będzie podejrzewał, bo my tez mamy pieska... Tylko już staruszek ma prawie 12 lat, więc nawet mu się szczekać nie chce...

Anetka Celinka też czasami ma wysypkę w kąciku prawego oczka... ale wydaje mi się, że to od tarcia ... :huh:
12 lata 10 miesiąc temu #309052 przez Asik
ehh idę poprasować to się rozruszam :D trzecią kawkę sobie strzelę :D ale najpierw kupsztala z Szymkowych gaci wyekspediuję bo właśnie strzelił gola :D:D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #309070 przez Hania
beti, sporo paczuszek:)i fifi jaki piękny:)
Asik, bidulko :kiss: ciekawe od czego to wszystko zależy? bo Fifi znów przesypia noce
adee, buziaki dla Majeczki :kiss:
pippin,soniu, pwodzenia na szczepieniu
motylku, u nas też ciągle sypie! okropna pogoda! mamy poduszkę klin i b. polecamy!!!!
allegro.pl/klin-smart-poduszka-dla-niemo...zna-i2098392473.html
Edytko, Sylvia ładnie noce przesypia:)
domii, To chyba jedna z lepszych nocy..?
beti, powodzenia na szczepieniu
happymmamma, Nasi sąsiedzi też mają takiego psa! z chęcią powiesiłabym go za jaja!

Przez cały wczorajszy dzień mieliśmy gości! dzisiaj odpoczywamy!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #309075 przez martucha
kurde coś mi się forum skopało;( wszystko mam w innym miejscu;/...
12 lata 10 miesiąc temu #309084 przez Asik
No ja już nie moge się doczekac naszego starego ale ponoć wsio pomału odzyskują... może sie uda :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #309088 przez Edyta
Haniu no i od 8 do teraz nie spala wkoncu padla :laugh:
martucha ja od zmiany forum mam skopane wchodze z zapisanej stronki i nie moge na inne watki wejsc a jeszcze jak wlaczam to zawsze mi wskakuje 11 strona i musze przelaczac aktualna :angry: beznadziejnie :angry:
co do psow unas spokoj zaden sasiad nie ma psa :) widze ze pl zasypalo a tu zero sniegu wczoraj posypalo a dzis deszcz i nie ma sniegu pozniej lecimy na spacer jak silvia wstanie :)
12 lata 10 miesiąc temu #309090 przez madzia0507
Domii, generalnie, to nie mam czasu na nic, nawet na forum. Czytam was wieczorami albo jak Mała śpi, a że drzemki ma coraz krótsze, to nie mam czasu na odpisywanie. Jak nie śpi, to marudzi bardzo, ale to bardzo, tak, że wieczorem po prostu padam na pysk. Chyba, że poświęcam jej 500% mojej uwagi, czyli nie jem, nie piję, nie przebieram się z piżamy cały dzień itd., tylko leżymy razem w łóżku i się bawimy... Tak, wtedy jest zachwycona. I tak mam od 2 dni. Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na to, że to kolejny skok i Julita przechodzi go mega-drastycznie. A zębów nadal ani widu, ani słychu i w związku z tym już mi się płakać chce, bo Mała pcha już obie ręce do buzi i to tak głęboko, że wymiotuje, a nic kompletnie jej nie pomaga. :( :( :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia