BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #308492 przez Hania
Asik,dzieki:)/ Wszystkiego NAJ z okazji czwartej rocznicy :kiss: :)
pippin, taaa jest b. wysokie stężenie pyłów w powietrzu :dry:/ Fifi też kocha piloty utp.;)
kasiek, Nawiedzenie w walentynki... współczuję
beti, adee, :kiss: :kiss: :kiss:
marta, i ja zapisałabym się na zajęcia z fitnessu ale czasu brak:(

mykam bo chyba kolejni goście idą...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308494 przez beti
Pippin...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #308501 przez adee84
Beti tulę :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308521 przez Asik
A myśmy się właśnie pierwszy raz zobaczyli we Walentynki na ANTY Walentynkach i od razu zostaliśmy parą :D Walentynek nie świętujemy tylko naszą rocznicę :) a miłość tak jak dziewczyny piszą trzeba sobie okazywać na co dzień a nie od święta :D hmmm my mamy tak mało dni spędzonych razem że każdy dzień który spędzamy wspólnie jest świętem :D :D co do prezentów itp to nie uznaje i nie kupuję i zawsze tak się ugadujemy że nic sobie nie kupujemy bo sami jesteśmy dla siebie prezentem :D

Beti
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

muszę wymyślić jakieś sensowne menu na moją czterdziechę :D hmm jakieś sałatki wymyślić kurcze , oby Szymek dał mi trochę czasu na pieczenie ciasta :D no i tort muszę wymłodzic :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #308524 przez domii
Agusia gratulacje dla turlajacego sie Jerzyka,a co do marudzenia to tak jak dziewczyny pisaly ze to normalne u kazdego bobasa predzej czy pozniej,wiec sie nie martw bo jakbys nie zauwazyla wiekszosc z nas ma takie problemy

Marta sz Fajnie ze Ci sie moj Blazejek podoba i super ze sie na Fitness zapisalas,ja dzis znowu na Zumbe a w piatek na Mix Dance wiec tez 3 razy w tyg,chodze

Martucha gratuluje ząbka

I czy tylko Blazejek Julitka Szymus Celinka i Jasio sa bezzebni :unsure:

Beti mam nadzieje ze przydadza sie te rzeczy co wyslalam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Jusia Fajnie ze Maz pracuje ,a wiadomo z czasem moze bedzie robil to co lubi i w czym jest najlepszy
Anetka ladnie Filipek je

Happymamma ale cudnie Ci Jasko przesypia cala noc :) moze sie kiedys tez doczekam, a i Blazejek tez nie chce ostatnio zabytnio cyca-jedynie wlasnie w nocy nie ma z tym problemu

A co u Zuzy-dawno nie pisala :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308531 przez a!gusia
no i mimo ze w dzien nie umiem spac to..na pol godz sie z Jerzuskiem zdrzemnelismy :) jestem jak nowonarodzona :) wlasnie pije kawke i jem mufinke...Jerzus gada do maskotki :)

Beti kocyk i posciel to ode mnie ;) a co do m...to mogl nie komentowac glupio tylko sie pokajac ze nic nie ma dla Ciebie!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #308545 przez domii
zgadzam sie ze milosc powinno sie na codzien okazywac, i juz wam to mialam pisac a tu moj m wchodzi z kwiatami,pudelkiem rafaello i czekolada :blush: :lol: w szoku bylam bo sie nie spodziewalam :woohoo:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #308561 przez beti
Domii, Fifi też bezzebny, bo to wcześniej to false alarm był, bo jak się okazuje to jakieś gruczoły zębowe były :angry:

Pojechał po kwiaty i ciastko, ale niesmak pozostał :(

Agusia, mnie też tak jakoś @ boli brzuch :(
12 lata 10 miesiąc temu #308575 przez a!gusia
z1.przeklej.pl/prze2897/a7ab9a390014ce09...nauczyc-sie-spac-pdf

dostalam od kolezanki :) moze ktorejs z Was tez sie przyda..ja dzis zaczynam czytac :)
12 lata 10 miesiąc temu #308578 przez adee84
ja tez dostalam tulipki :blush:
odnosne tlustego czwartku, pieczecie cos?bo ja bym cos zrobila ale paczki odpadaja bo za duzo roboty a z Maja nie dam rady ;)
12 lata 10 miesiąc temu #308580 przez maga4
Czesc dziewczynki!

Ja znowu nie mam czasu nadrabiac, wiec przepraszam. Przeczytalam tylko, ze Jerzyk sie turla. Gratuluje! :) Kuba tez w koncu zaczal wczoraj :laugh:

Jutro jedziemy ogladac dom bo chcemy sie przeprowadzic wiec trzymajcie kciuki, zeby byl fajny i zeby nam wynajeli.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308585 przez a!gusia
Maga zazdroszcze przeprowadzki!ja juz bym chciala byc w Irlandii...ale tez musimy znalezc mieszkanie najpierw i wszystko zaczynac od nowa!jak sie wyprowadzalismy to wszystko porozdawalam a teraz bede musiala kupowac..ja to zawsze takie interesy robie ..

Adee ja myslalam o chruscie bo moj m uwielbia ale nie wiem tez jak to bedzie bo caly dom zasmrodze ;)

czyli z m juz sie pogodziliscie? ;)

slyszalyscie o tym gosciu od stadionu ktory dostanie 570 tys zl premii?ja pierd....gdzie my zyjemy????!!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #308586 przez adee84
Agusia niby tak ale zobaczymy jak to bedzie, oby tym razem juz na zawsze. no wlasnie i ja nie wiem co zrobic shit :dry:
Maga gratki dla Kubunka :kiss: no i trzymam kciuki :)
12 lata 10 miesiąc temu #308590 przez maga4
Agusia, wiec jednak wracacie? :( A ja tak ci zazdroscilam tego powrotu do Pl i mialam nadzieje,ze wam sie tam ulozy, bo to by byl taki sygnal dla mnie,ze my tez mozemy wracac i wszystko bedzie ok.

Adee, ja w tlusty czwartek wysylam meza do sklepu po paczki, a sama niestety bede w pracy :(
12 lata 10 miesiąc temu #308594 przez adee84
Agusia zabierz nas ze sobą do Ie bo tu nie mamy czego szukać :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży