- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308118 przez Kasiek
Agusia mojej na marudzenie pomaga cos mocno szeleszczącego albo paczka chusteczek higienicznych zawsze chwilowo zamilknie i sie tym zajmie
i ja tez Ige zostawiam w łóżeczku jak marudzi a niby wszystkie potrzeby ma zaspokojone nauczylam sie jak mi sił brakowało
i ja tez Ige zostawiam w łóżeczku jak marudzi a niby wszystkie potrzeby ma zaspokojone nauczylam sie jak mi sił brakowało
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #308130 przez Asik
Pippin uuuu a to nie wiedziałam nawet o tym stężeniu .. kaj żeś to wyczaiła dziołszko? ? u mnie nikaj nie pisze... hmmmm,.,,, pewnie dlatego że długo nie wiało... no to siedzimy w domciu .. a taka fajna pogoda ehh
Kasiek no trza zostawiać dzieci żeby mamusie odpoczęły psychicznie wiadomo że jak płaczą rzewnymi łzami to nie ale marudzenie jak najbardziej a chusteczki to tez super pomysł
Kasiek no trza zostawiać dzieci żeby mamusie odpoczęły psychicznie wiadomo że jak płaczą rzewnymi łzami to nie ale marudzenie jak najbardziej a chusteczki to tez super pomysł
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #308158 przez Asik
łożesz.. u mnie też siwo ale kurcze nie przypuszczałam że bedzie tak wysokie, szlag człowieka trafia normalnie,.. poczekam aż Martula ze szkoły wróci i popędzę na zakupy ... kurcze zmykam bo nie da się posiedzie
ć dzisiaj przy Szymku.. nic tylko ennynnynnyeeeeemyyu
ć dzisiaj przy Szymku.. nic tylko ennynnynnyeeeeemyyu
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308245 przez aneta2611
hejka
o co chodzi z tymi paczkami?
Angelika, szpinak odpada, strasznie nie lubi, a pietruszka Go uczula...
co do fotelików to my już założyliśmy maxi cosi montowany przodem. Nie mieliśmy wyjścia bo w tym 0 już się nie mieścił i nie zapinał. A ten maxi cosi ma regulację, że Fifi prawie leży więc jest ok
Dzięki Biedronka, tak zrobię. Dzwoniłam wczoraj do położnej i zdębiałam, bo mi poleciła smarować piersi wódką i bandażować
Beti
nienawidzę walentynek
Pippin, a M to Ci nie podmieili? Może w nocy zabrali Go kosmici?
Agusia co Ty pleciesz???!!!! nie czytasz naszych postów, że nasze dzieciaki też mają takie noce? ja jakiś tydzien temu miałam tak, że Fifi przez 2 noce budził się co godzinę, czasem nawet co pół... Może Jerzyk ma gorszy czas? Poza tym, nie można uogólniać. Każde dziecko jest inne. Córka mojej znajomej w nocy nie spi praktycznie w ogóle a w dzień ciągle. Co Ona ma powiedzieć? Jesteś wspaniałą Matką i nie wolno Ci myśleć inaczej!!!
i Asik ma rację. Dzieci muszą czas4em pomarudzić, nie możemy reagować na każde stęknięcie bo One potrafią to BARDZO wykorzystać
Asik, wszystkiego naj z okazji rocznicy
kurcze, u nas też siwo... możliwe żeby dotarło?
Renatka, jakie bóle? Ja wczoraj wypiłam 2 lampeczki wina i mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pyyyszne było
Martwiłam się bo Filipek stał na jednej nóżce a drugą miał podkurczoną. I tak przez dwa dni. Wczoraj wyszło dlaczego. On kombinował jak postawić kroczka no i wczoraj jak już się mu udało, to ciągle chciał chodzić. oczywiście trzymany za ręce.
A... no i dziś już je dużo więcej. Chyba tak zareagwał na odstawienie od piersi. Od rana zjadł już dwa razy po 200ml mleka i 120 ml jabłka, więc luz
o co chodzi z tymi paczkami?
Angelika, szpinak odpada, strasznie nie lubi, a pietruszka Go uczula...
co do fotelików to my już założyliśmy maxi cosi montowany przodem. Nie mieliśmy wyjścia bo w tym 0 już się nie mieścił i nie zapinał. A ten maxi cosi ma regulację, że Fifi prawie leży więc jest ok
Dzięki Biedronka, tak zrobię. Dzwoniłam wczoraj do położnej i zdębiałam, bo mi poleciła smarować piersi wódką i bandażować
Beti
nienawidzę walentynek
Pippin, a M to Ci nie podmieili? Może w nocy zabrali Go kosmici?
Agusia co Ty pleciesz???!!!! nie czytasz naszych postów, że nasze dzieciaki też mają takie noce? ja jakiś tydzien temu miałam tak, że Fifi przez 2 noce budził się co godzinę, czasem nawet co pół... Może Jerzyk ma gorszy czas? Poza tym, nie można uogólniać. Każde dziecko jest inne. Córka mojej znajomej w nocy nie spi praktycznie w ogóle a w dzień ciągle. Co Ona ma powiedzieć? Jesteś wspaniałą Matką i nie wolno Ci myśleć inaczej!!!
i Asik ma rację. Dzieci muszą czas4em pomarudzić, nie możemy reagować na każde stęknięcie bo One potrafią to BARDZO wykorzystać
Asik, wszystkiego naj z okazji rocznicy
kurcze, u nas też siwo... możliwe żeby dotarło?
Renatka, jakie bóle? Ja wczoraj wypiłam 2 lampeczki wina i mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pyyyszne było
Martwiłam się bo Filipek stał na jednej nóżce a drugą miał podkurczoną. I tak przez dwa dni. Wczoraj wyszło dlaczego. On kombinował jak postawić kroczka no i wczoraj jak już się mu udało, to ciągle chciał chodzić. oczywiście trzymany za ręce.
A... no i dziś już je dużo więcej. Chyba tak zareagwał na odstawienie od piersi. Od rana zjadł już dwa razy po 200ml mleka i 120 ml jabłka, więc luz
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308273 przez beti
Ehhh...szkoda gadać...M mnie od rana wkurzył i mi przykro
Anetka, bo znajomym moich przyjaciół spaliło się mieszkanie a właśnie 2 dni potem im się dziecko urodziło i dziewczynki wysyłały ubranka itp dla malutkiej Dzisiaj wieczorem te rzeczy dostaną
Pippin, zdjęcie nie weszło???
Agusia, Fifi też ma tak od kilku dni, że non stop się w nocy budzi...nie martw się....przejdzie...a co do dziennego marudzenia, to niestety trzeba czasem zignorować i przyzwyczajać, że powinien się też sobą zająć...
Anetka, bo znajomym moich przyjaciół spaliło się mieszkanie a właśnie 2 dni potem im się dziecko urodziło i dziewczynki wysyłały ubranka itp dla malutkiej Dzisiaj wieczorem te rzeczy dostaną
Pippin, zdjęcie nie weszło???
Agusia, Fifi też ma tak od kilku dni, że non stop się w nocy budzi...nie martw się....przejdzie...a co do dziennego marudzenia, to niestety trzeba czasem zignorować i przyzwyczajać, że powinien się też sobą zająć...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308287 przez a!gusia
ehhh juz mi troche lepiej...to chyba skok i zeby naraz bo tylko odejde od Jerza to placze...ale jakos posprzatalam dom jak m go zabral na spacer i odrazu mi sie poprawil humorek
kupilam ostatnio Jerzykowi :
allegro.pl/mambaby-soft-na-zabkowanie-je...40241.html?source=oo
i super jest!jak gryzaczek
i jeszcze :
allegro.pl/nuby-gryzak-do-podawania-pokarmu-i2065964768.html
ale nie probowalam jeszcze
kupilam ostatnio Jerzykowi :
allegro.pl/mambaby-soft-na-zabkowanie-je...40241.html?source=oo
i super jest!jak gryzaczek
i jeszcze :
allegro.pl/nuby-gryzak-do-podawania-pokarmu-i2065964768.html
ale nie probowalam jeszcze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308289 przez Kasiek
i ja kocham
Anetko jak piersi wódką smarować? po co niby?? jestem w szoku
i gratulacje dla Filipka silny chłopak jak chce juz chodzic
Renatko dobrze ze juz lepiej sie czujesz
ja dzis moze jak Ige poloze wypije lampke wina
ciekawe czy moje dziecko z okazji walentynek da rodzicom poświetowac i odpoczać troche
zmykam na spacerek buziaczki
Anetko jak piersi wódką smarować? po co niby?? jestem w szoku
i gratulacje dla Filipka silny chłopak jak chce juz chodzic
Renatko dobrze ze juz lepiej sie czujesz
ja dzis moze jak Ige poloze wypije lampke wina
ciekawe czy moje dziecko z okazji walentynek da rodzicom poświetowac i odpoczać troche
zmykam na spacerek buziaczki
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308296 przez adee84
przepraszam, że nie odpisuję każdej ale nie mam sił ani weny na pisanie. my też byłyśmy dziś na spacerku, nie za długim ale jednak.
Asik my tez mamy dziś rocznicę związku, 3 lata, ale nie świętujemy, bo nie rozmawiamy ze sobą od kilku dni.
Asik my tez mamy dziś rocznicę związku, 3 lata, ale nie świętujemy, bo nie rozmawiamy ze sobą od kilku dni.
Moderatorzy: ilona