BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #308019 przez happymamma
Hej standardowo ja tęskniłam za Wami, a Wy nie, ale co tam :silly:

dorwałam kabelek od sąsiadki, bo mąż mi przyniósł kompa, ale kabelka już nie :dry: więc na chwilę jestem :lol:

U nas już druga noc z rzędu przespana w całości- od 19.30/20 do 7/7.30 :woohoo: Mam nadzieję, że nie zapeszyłam i dalej tak będzie :) Jasio zjada rownież wszystko co mu podam i nie wybrzydza, poza malym wyjątkiem - pierś nagle przestała mu odpowiadać i dosłownie wciskam mu ją na siłę :(

Beti a ja wysłałam paczkę wczoraj wieczorem, bo nie miałam jak przeczytać ze już nie... A ztym mieszkaniem niestety nic nie wyszło - jak bratowej ojca stały dwa lata wolne i nie wynajmowane, tak teraz jak na zlość wziął i wynajął i to całkeim niedawno :angry: Znaleźli coś? A czemu tak w ogole nie masz nastroju?

Nadrobie Was na raty, zeby nie byc do tylu, a tym czsem musze oddac kabelk sasiadce, bo naklamalam, ze musze wyslac maila do pracy :silly: :blush:

wybaczcie bledy, bo szybko pisze :)

no i udanego WaleniaTynków :lol: :lol: :lol:

Kocham Was alllllllllll :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #308022 przez Hania
happymamma, nie zniesę! :lol: "WaleniaTynków" :woohoo: :lol:
czekam na koleżanki z pracy :) na kawusię mają przyjść:)
12 lata 10 miesiąc temu #308027 przez a!gusia
hej..
mialam byc wczoraj ale sie strasznie zle czulam..mialam nadzieje ze sie wyspie i mi przejdzie ale nieeeee!moj syn postanowil nie spac od 23 do 1 az w koncu wzielam go do lozka i zasnal na cala godzine az do 2..apotem do 4 a potem do 7 i juz na dzien wstal wiec teraz m go zabral na spacer a ja mam godzine wolnego i nie wiem co mam zrobic:sprzatac, gotowac obiad,wywiesic pranie czy sie zdrzemnac?najlepiej wszystko naraz..
powiem Wam ze wczoraj mialam najgorsza noc dotychczas..juz mialam Wa nawet pisac ze rezygnuje z forum bo nie powinnam byc mama..nie mam juz sil do tego mojego dziecka!zrobil sie z niego istny diabel!!!!on nawet na 5 minut nie moze zostac sam!odrazu placze,marudzi i w ogole..noce sa straszne w dzien nie mam chwili dla siebie-no chyba ze m sie nim zajmuje ale i tak..

gdzie popelnilam blad?
12 lata 10 miesiąc temu #308029 przez Biedronka160
Hej dziewczyny !! mam wielką prośbę. Bierzemy udział w konkursie bebiko.
Czy mogę liczyć na wasze głosy ? Codziennie można oddać jeden głos - będę bardzo wdzięczna !!
www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/8947

Happymamma dobrze, że już jesteś. :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #308035 przez a!gusia
Biedronka juz zaglosowalam :)
12 lata 10 miesiąc temu #308058 przez Hania
biedronka, zagłosowalam;)
agusia, :kiss: :kiss: :kiss: dzieci po prostu czasem tak mają. I jesteś dobrą mamą! a z forum tak łatwo nie damy Ci odejść :silly: :kiss: :)
mykam bo laski zaraz będą;)
do potem
0
12 lata 10 miesiąc temu #308069 przez Kasiek
hej hej :)

jejku zazdroscze wszystkim które sie wysypiają :P kiedy ja sie wyspie???
czy wy wiecie jakie macie szczescie? :P :laugh:

zaraz bede nadrabiac ale na razie zycze Wam Wszystkim udanych Walentynek :woohoo: wspaniałych niezapomianych i zaskakujących :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308074 przez Asik
Hej :)

Agusiaaaa :D z mojego Szymka tez zrobil sie diabełek :D krzykiem pręzeniem i purpurą na twarzy stara się na mnie wymusić wiele rzeczy, czaami juz mam dosyć tego yyyyy eeee yyyyy...ale już niedługo znowu wrócą nasze dzieciaczki :D

Betii nie było mnie na forum bo ... no nie wchodziłam :D

Biedronka głos oddany :D

Happymamma witoj babolku po długiej nieobecności :D

Hania milego spotkania z laskami :)

Milych i superowych , cudownych walentynek życzę Wam laseczki :0

A my mamy rocznicę dzisiaj :D juz czwartą :) no i standardowo spędzamy ją osobno ehhh ja w domu a Marecki we Włoszech , może kiedys sie nam uda razem poswietować :)

zmykam do mojego super maruderka i poćwiczyć moje boczki :D

a tu dla Was fajna nutka :) przy niej własnie ćwiczę moją niby zumbe heheeh :) alee fakt faktem ..szybko figura sie zmienia :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #308075 przez a!gusia
ja nie pisze tego zebyscie mnie pocieszaly..poprostu nie mam z kim o tym porozmawiac... :( juz w nocy nawet myslalam czy nie isc do jakiegos psychologa..????!!! czy ktos mi pomoze?co ja mam z nim zrobic?
12 lata 10 miesiąc temu #308081 przez adee84
miłego dnia, moze potem zajrzę
12 lata 10 miesiąc temu #308083 przez Asik
Błędu nigdzie nie popełnilas .. dzieci takie są i już , uczą sie wszystkiego , od bycia grzecznym do bycia niegrzecznym :D ja szczerze mówiąc to nie znam mamy której dziecko byloby cały czas grzeczne :) jak nie teraz to pózniej wszsytkie dzieci stają się diabełkami :D teraz Jerzyk się zmienil , pózniej orzyjdzie pora na inne :D

Ja robię tak ze zostawiam tego marudera mojego w łóżecvzku i idę sobie herbatke robić , a on marudziiiiii ale cóż musi troszkę pomarudzić :D taka kolej rzeczy :)

co masz zrobić z Jerzykiem??? hmmm niestety ale przeczekać ten ciężki okres :) zaznaczyć date w kalendarzy i odliczać do niej :) wiem wiem ,, może to debilne ale jak mamy jakiś cel albo perspektywe zmiany na lepsze w niedalekiej przyszłosci to jakos łatwiej wszystko sie znosi :D

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308096 przez a!gusia
haha Asik..Kochana! :kiss: :kiss: :kiss: caly czas mowie ze jak przestane cycem karmic to zostawiam Diabelka na 2 dni z babcia i ide spac...bede spac az do zrzygania!a co do zostawiania dziecka zeby marudzilo to niestety musze zaczac tak robic.. trudno...bo jak nie to zwariuje! :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308103 przez Kasiek
Agusia a moze Jerzyk ma skok? bo to chyba w 26tyg nastepny skok sie zaczyna? wszystko sie unormuje z czasem kochana :kiss: musisz przeczekac ten zły okres :kiss: kazde z naszych dzieciaczkow przez to przechodzi :kiss: i ja tu jakis czas temu pisalam ze juz rady nie daje, ze mam dosc, ze nie wyrabiam ale jakos powoli sie normuje. Wiec i u Was bedzie lepiej :)
Biedronka zaglosowalam :)
Happymamma witamy, tesknilysmy i gratuluje wyspania :)
Asik wszystkiego najlepszego z powodu rocznicy :woohoo: zycze wam zebyscie nastepne swietowali juz wspólnie :kiss:
Hania miłego spotkania :)a kawka ze sreduszkiem fajna rzecz :) i super ze dostalas urlop.
Ja jednak tez ide na wych i w czwartek ide do pracy o tym fakcie oznajmic :dry: trzymajcie kciuki zeby mnie szefowa nie zabiła ;) ;) ;) :S
Domii współczuje :kiss: faktycznie zły mialas dzien :kiss:
Jusia Wikusia przesliczna w tym nowym dresiku :)
Anetko szałwią zahamujesz laktacje
Adee a korków nie dajesz? bo z tego co pamietam to anglistka jestes? na tym bys dorobiła troche?
Viszka zdrówka dla dzieciaczków
Kinia zdrówka dla meza, i tez mam stresa ostatnio ze Iga tylko cycka :( bo zupek a nawet owockow odmawia od tygodnia :( wczoraj wcisnelam jej wieczorkiem jedna lyzke stolową kleiku z musem owocowym ale memlala to poł godziny :cheer: nie mam zdrowia ;)
Dorotka fajnie ze juz z m świetowaliście Walentynki :)
Kamila moja tez czasami zostaje na noc w naszym łóżku jak mi sie przydarzy zasnąc przy karmieniu :dry:
Pippin super ze m zrobil ci sniadanko do łózka :laugh: podziekuj mu ładnie :silly: :silly: moze bedzie to robił czesciej :silly:
Beti dlaczego masz zły dzien? :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #308106 przez Asik
Agus dokładnieeee jeśli będziesz na każde zawołanie , marudzenie itp to naprawdę w szybkim tempie zwariujesz , nerwy Cie zjedzą a Jerzyk dopiero wtedy będzie Ci się wydawał nie do zniesienia :) ciężko jest podejść na luzie do tego ale trza się postarać :D ja się staram i czaaaasem mi się udaje ale niestety naprawdę rzadko :) wtedy włączę sobie muzykę :) zaczynam skakać jak debil przed Szymkiem :) tzn ćwiczę sobie :) jemu się to podoba a ja przy okazji mam chudszą doope :D :D aa co do tego marudzenia .. jak pojedzony i kupy w majtach nie ma, nie wali głową o szczebeli ani nie uszkadza sobie własnie jakiejś części ciała to niech marudzi :) daj mu szmatkę :) koniecznie z metką :D zajmie sie na jakiś czas :D ja uszyłam z kawałka starej kołderki taką przytulankę-wyciumankę z dużą ilości aniby metek i jak je ciumka to zadowolony jest :D

12 lata 10 miesiąc temu #308110 przez Pippin
ja tez dołaczam do grona kochajacych sie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Antek tez aniołem to dzis nie jest a mnie od rana głowa boli nawet na spacer nie mozna wyjsc bo niebezpiecznie p[rzez stezenie tlenku wegla yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka