- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308019 przez happymamma
Hej standardowo ja tęskniłam za Wami, a Wy nie, ale co tam
dorwałam kabelek od sąsiadki, bo mąż mi przyniósł kompa, ale kabelka już nie więc na chwilę jestem
U nas już druga noc z rzędu przespana w całości- od 19.30/20 do 7/7.30 Mam nadzieję, że nie zapeszyłam i dalej tak będzie Jasio zjada rownież wszystko co mu podam i nie wybrzydza, poza malym wyjątkiem - pierś nagle przestała mu odpowiadać i dosłownie wciskam mu ją na siłę
Beti a ja wysłałam paczkę wczoraj wieczorem, bo nie miałam jak przeczytać ze już nie... A ztym mieszkaniem niestety nic nie wyszło - jak bratowej ojca stały dwa lata wolne i nie wynajmowane, tak teraz jak na zlość wziął i wynajął i to całkeim niedawno Znaleźli coś? A czemu tak w ogole nie masz nastroju?
Nadrobie Was na raty, zeby nie byc do tylu, a tym czsem musze oddac kabelk sasiadce, bo naklamalam, ze musze wyslac maila do pracy
wybaczcie bledy, bo szybko pisze
no i udanego WaleniaTynków
Kocham Was alllllllllll
dorwałam kabelek od sąsiadki, bo mąż mi przyniósł kompa, ale kabelka już nie więc na chwilę jestem
U nas już druga noc z rzędu przespana w całości- od 19.30/20 do 7/7.30 Mam nadzieję, że nie zapeszyłam i dalej tak będzie Jasio zjada rownież wszystko co mu podam i nie wybrzydza, poza malym wyjątkiem - pierś nagle przestała mu odpowiadać i dosłownie wciskam mu ją na siłę
Beti a ja wysłałam paczkę wczoraj wieczorem, bo nie miałam jak przeczytać ze już nie... A ztym mieszkaniem niestety nic nie wyszło - jak bratowej ojca stały dwa lata wolne i nie wynajmowane, tak teraz jak na zlość wziął i wynajął i to całkeim niedawno Znaleźli coś? A czemu tak w ogole nie masz nastroju?
Nadrobie Was na raty, zeby nie byc do tylu, a tym czsem musze oddac kabelk sasiadce, bo naklamalam, ze musze wyslac maila do pracy
wybaczcie bledy, bo szybko pisze
no i udanego WaleniaTynków
Kocham Was alllllllllll
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu #308027 przez a!gusia
hej..
mialam byc wczoraj ale sie strasznie zle czulam..mialam nadzieje ze sie wyspie i mi przejdzie ale nieeeee!moj syn postanowil nie spac od 23 do 1 az w koncu wzielam go do lozka i zasnal na cala godzine az do 2..apotem do 4 a potem do 7 i juz na dzien wstal wiec teraz m go zabral na spacer a ja mam godzine wolnego i nie wiem co mam zrobic:sprzatac, gotowac obiad,wywiesic pranie czy sie zdrzemnac?najlepiej wszystko naraz..
powiem Wam ze wczoraj mialam najgorsza noc dotychczas..juz mialam Wa nawet pisac ze rezygnuje z forum bo nie powinnam byc mama..nie mam juz sil do tego mojego dziecka!zrobil sie z niego istny diabel!!!!on nawet na 5 minut nie moze zostac sam!odrazu placze,marudzi i w ogole..noce sa straszne w dzien nie mam chwili dla siebie-no chyba ze m sie nim zajmuje ale i tak..
gdzie popelnilam blad?
mialam byc wczoraj ale sie strasznie zle czulam..mialam nadzieje ze sie wyspie i mi przejdzie ale nieeeee!moj syn postanowil nie spac od 23 do 1 az w koncu wzielam go do lozka i zasnal na cala godzine az do 2..apotem do 4 a potem do 7 i juz na dzien wstal wiec teraz m go zabral na spacer a ja mam godzine wolnego i nie wiem co mam zrobic:sprzatac, gotowac obiad,wywiesic pranie czy sie zdrzemnac?najlepiej wszystko naraz..
powiem Wam ze wczoraj mialam najgorsza noc dotychczas..juz mialam Wa nawet pisac ze rezygnuje z forum bo nie powinnam byc mama..nie mam juz sil do tego mojego dziecka!zrobil sie z niego istny diabel!!!!on nawet na 5 minut nie moze zostac sam!odrazu placze,marudzi i w ogole..noce sa straszne w dzien nie mam chwili dla siebie-no chyba ze m sie nim zajmuje ale i tak..
gdzie popelnilam blad?
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308029 przez Biedronka160
Hej dziewczyny !! mam wielką prośbę. Bierzemy udział w konkursie bebiko.
Czy mogę liczyć na wasze głosy ? Codziennie można oddać jeden głos - będę bardzo wdzięczna !!
www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/8947
Happymamma dobrze, że już jesteś.
Czy mogę liczyć na wasze głosy ? Codziennie można oddać jeden głos - będę bardzo wdzięczna !!
www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/8947
Happymamma dobrze, że już jesteś.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308074 przez Asik
Hej
Agusiaaaa z mojego Szymka tez zrobil sie diabełek krzykiem pręzeniem i purpurą na twarzy stara się na mnie wymusić wiele rzeczy, czaami juz mam dosyć tego yyyyy eeee yyyyy...ale już niedługo znowu wrócą nasze dzieciaczki
Betii nie było mnie na forum bo ... no nie wchodziłam
Biedronka głos oddany
Happymamma witoj babolku po długiej nieobecności
Hania milego spotkania z laskami
Milych i superowych , cudownych walentynek życzę Wam laseczki :0
A my mamy rocznicę dzisiaj juz czwartą no i standardowo spędzamy ją osobno ehhh ja w domu a Marecki we Włoszech , może kiedys sie nam uda razem poswietować
zmykam do mojego super maruderka i poćwiczyć moje boczki
a tu dla Was fajna nutka przy niej własnie ćwiczę moją niby zumbe heheeh alee fakt faktem ..szybko figura sie zmienia
Agusiaaaa z mojego Szymka tez zrobil sie diabełek krzykiem pręzeniem i purpurą na twarzy stara się na mnie wymusić wiele rzeczy, czaami juz mam dosyć tego yyyyy eeee yyyyy...ale już niedługo znowu wrócą nasze dzieciaczki
Betii nie było mnie na forum bo ... no nie wchodziłam
Biedronka głos oddany
Happymamma witoj babolku po długiej nieobecności
Hania milego spotkania z laskami
Milych i superowych , cudownych walentynek życzę Wam laseczki :0
A my mamy rocznicę dzisiaj juz czwartą no i standardowo spędzamy ją osobno ehhh ja w domu a Marecki we Włoszech , może kiedys sie nam uda razem poswietować
zmykam do mojego super maruderka i poćwiczyć moje boczki
a tu dla Was fajna nutka przy niej własnie ćwiczę moją niby zumbe heheeh alee fakt faktem ..szybko figura sie zmienia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308083 przez Asik
Błędu nigdzie nie popełnilas .. dzieci takie są i już , uczą sie wszystkiego , od bycia grzecznym do bycia niegrzecznym ja szczerze mówiąc to nie znam mamy której dziecko byloby cały czas grzeczne jak nie teraz to pózniej wszsytkie dzieci stają się diabełkami teraz Jerzyk się zmienil , pózniej orzyjdzie pora na inne
Ja robię tak ze zostawiam tego marudera mojego w łóżecvzku i idę sobie herbatke robić , a on marudziiiiii ale cóż musi troszkę pomarudzić taka kolej rzeczy
co masz zrobić z Jerzykiem??? hmmm niestety ale przeczekać ten ciężki okres zaznaczyć date w kalendarzy i odliczać do niej wiem wiem ,, może to debilne ale jak mamy jakiś cel albo perspektywe zmiany na lepsze w niedalekiej przyszłosci to jakos łatwiej wszystko sie znosi
Ja robię tak ze zostawiam tego marudera mojego w łóżecvzku i idę sobie herbatke robić , a on marudziiiiii ale cóż musi troszkę pomarudzić taka kolej rzeczy
co masz zrobić z Jerzykiem??? hmmm niestety ale przeczekać ten ciężki okres zaznaczyć date w kalendarzy i odliczać do niej wiem wiem ,, może to debilne ale jak mamy jakiś cel albo perspektywe zmiany na lepsze w niedalekiej przyszłosci to jakos łatwiej wszystko sie znosi
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308096 przez a!gusia
haha Asik..Kochana! caly czas mowie ze jak przestane cycem karmic to zostawiam Diabelka na 2 dni z babcia i ide spac...bede spac az do zrzygania!a co do zostawiania dziecka zeby marudzilo to niestety musze zaczac tak robic.. trudno...bo jak nie to zwariuje!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308103 przez Kasiek
Agusia a moze Jerzyk ma skok? bo to chyba w 26tyg nastepny skok sie zaczyna? wszystko sie unormuje z czasem kochana musisz przeczekac ten zły okres kazde z naszych dzieciaczkow przez to przechodzi i ja tu jakis czas temu pisalam ze juz rady nie daje, ze mam dosc, ze nie wyrabiam ale jakos powoli sie normuje. Wiec i u Was bedzie lepiej
Biedronka zaglosowalam
Happymamma witamy, tesknilysmy i gratuluje wyspania
Asik wszystkiego najlepszego z powodu rocznicy zycze wam zebyscie nastepne swietowali juz wspólnie
Hania miłego spotkania :)a kawka ze sreduszkiem fajna rzecz i super ze dostalas urlop.
Ja jednak tez ide na wych i w czwartek ide do pracy o tym fakcie oznajmic trzymajcie kciuki zeby mnie szefowa nie zabiła
Domii współczuje faktycznie zły mialas dzien
Jusia Wikusia przesliczna w tym nowym dresiku
Anetko szałwią zahamujesz laktacje
Adee a korków nie dajesz? bo z tego co pamietam to anglistka jestes? na tym bys dorobiła troche?
Viszka zdrówka dla dzieciaczków
Kinia zdrówka dla meza, i tez mam stresa ostatnio ze Iga tylko cycka bo zupek a nawet owockow odmawia od tygodnia wczoraj wcisnelam jej wieczorkiem jedna lyzke stolową kleiku z musem owocowym ale memlala to poł godziny nie mam zdrowia
Dorotka fajnie ze juz z m świetowaliście Walentynki
Kamila moja tez czasami zostaje na noc w naszym łóżku jak mi sie przydarzy zasnąc przy karmieniu
Pippin super ze m zrobil ci sniadanko do łózka podziekuj mu ładnie moze bedzie to robił czesciej
Beti dlaczego masz zły dzien?
Biedronka zaglosowalam
Happymamma witamy, tesknilysmy i gratuluje wyspania
Asik wszystkiego najlepszego z powodu rocznicy zycze wam zebyscie nastepne swietowali juz wspólnie
Hania miłego spotkania :)a kawka ze sreduszkiem fajna rzecz i super ze dostalas urlop.
Ja jednak tez ide na wych i w czwartek ide do pracy o tym fakcie oznajmic trzymajcie kciuki zeby mnie szefowa nie zabiła
Domii współczuje faktycznie zły mialas dzien
Jusia Wikusia przesliczna w tym nowym dresiku
Anetko szałwią zahamujesz laktacje
Adee a korków nie dajesz? bo z tego co pamietam to anglistka jestes? na tym bys dorobiła troche?
Viszka zdrówka dla dzieciaczków
Kinia zdrówka dla meza, i tez mam stresa ostatnio ze Iga tylko cycka bo zupek a nawet owockow odmawia od tygodnia wczoraj wcisnelam jej wieczorkiem jedna lyzke stolową kleiku z musem owocowym ale memlala to poł godziny nie mam zdrowia
Dorotka fajnie ze juz z m świetowaliście Walentynki
Kamila moja tez czasami zostaje na noc w naszym łóżku jak mi sie przydarzy zasnąc przy karmieniu
Pippin super ze m zrobil ci sniadanko do łózka podziekuj mu ładnie moze bedzie to robił czesciej
Beti dlaczego masz zły dzien?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Kasiek.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #308106 przez Asik
Agus dokładnieeee jeśli będziesz na każde zawołanie , marudzenie itp to naprawdę w szybkim tempie zwariujesz , nerwy Cie zjedzą a Jerzyk dopiero wtedy będzie Ci się wydawał nie do zniesienia ciężko jest podejść na luzie do tego ale trza się postarać ja się staram i czaaaasem mi się udaje ale niestety naprawdę rzadko wtedy włączę sobie muzykę zaczynam skakać jak debil przed Szymkiem tzn ćwiczę sobie jemu się to podoba a ja przy okazji mam chudszą doope aa co do tego marudzenia .. jak pojedzony i kupy w majtach nie ma, nie wali głową o szczebeli ani nie uszkadza sobie własnie jakiejś części ciała to niech marudzi daj mu szmatkę koniecznie z metką zajmie sie na jakiś czas ja uszyłam z kawałka starej kołderki taką przytulankę-wyciumankę z dużą ilości aniby metek i jak je ciumka to zadowolony jest
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona