BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308299 przez a!gusia
Adee czemu nie rozmawiacie? :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #308304 przez adee84
nie chce mi sie nawet pisać na ten temat. już nie mam siły dziś ogólnie, Majka mnie zamęczy. non stop marudzi, nawet do wc wyjść nie mogę bo się tak drze, że się krztusi :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #308305 przez marta_szh
Adee :kiss: a czemu?/ cosie dzieje

Agusia jak zforym zrezygnowac!! no co Ty! ja rozumiem Cie doskonale, ale zobaczysz ze to przejsciowe i za pare tygodni nie bedziesz o tym nawet pamietac

Anetka czemu nie lubisz walentynek??

Beti zajebisty robot

nie wiem za co ale juz ja cos wymysle!musze z tata zagadac :) zapisuje sie na fitnes juz wybralam sobie zajecia zumbe, płaski brzuch i zajecia na cellulit czyli 3 razy w tygodniu bede chodzic, 2 sa po 19 wiec luzik a jedne w sobote o 9 wiec tez ok i karnecik open 120 zł kosztuje
12 lata 10 miesiąc temu #308312 przez a!gusia
Marta fajnie :)tez bym poszla ale mi sie nie chce..ale zaczne biegac dookola osiedla jak sie ociepli ;)m mi juz plan treningowy zrobil..
12 lata 10 miesiąc temu #308316 przez adee84
Marta extra :)
też bym poszła ale nie mam za co, zresztą po co też.
któraś pisała o korkach, kiedyś dawałam, teraz juz nie da rady, z Mają napewno to raz, a dwa za duża konkurencja jest teraz a za małe miasto.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308319 przez a!gusia
A moj synus sobie odsypia nocke...a ja nie umiem spac w dzien.. :( oho juz sie budzi...ale chociaz chwilke odpoczelam ;)

jak m wroci z miasta to bede robic mufiinki :
paulinka-to-ja.blogspot.com/2011/09/muffiny-z-krowkami.html

a m siedzial tu ze mna po czym stwierdzil ze musi wyjsc na chwile i poszedl...moze cosik na walentynki dostane?on to raczej nie mysli o tym zeby mi niespodziewajki robic ;)
12 lata 10 miesiąc temu #308326 przez marta_szh
Adee mam pytanko do tego ciasta bez sera budyn dodaje sie juz zrobiony czy robiac tą mase po prostu wsypuje proszek?
12 lata 10 miesiąc temu #308329 przez adee84
proszek :)
12 lata 10 miesiąc temu #308332 przez a!gusia
tak w ogole to Adee mowilam juz mojej mamie ze w lecie sie do nich wybieramy z Toba i Majka na pare dni :)
12 lata 10 miesiąc temu #308334 przez adee84
:blush: :blush: a mama co na to? mam nadzieje, ze uda nam się przyjechać :)
12 lata 10 miesiąc temu #308337 przez Pippin
beti?jakie zdjęcie ??i no pisz no tu zaraz co sie stało moze uda sie nam Cię pocieszyc

adee Ty też :kiss: :kiss: :kiss:

agusia jak to rezygnować z forum :unsure: :unsure: :angry: :angry: chcesz po rzici :angry: :angry: :( :)

chyba też cos upieke moze ten mega szybki przepis adee z owocami :lol: :lol: :lol:

agusia o noo!!!! :) :) :) pewnei dostaniesz prezencik :cheer:

Antek strzelił przed chwilą kupala od dwóch dni :pinch: ehhhhh już nie wiem co mam mu podawać zeby częsciej te kupę robił

jtr do lekarza na szczepienie to sie zapytam ...
12 lata 10 miesiąc temu #308340 przez adee84
Pippin Majka robi co 3 dni kupe
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308348 przez a!gusia
Pippin ja ostatnio do gotowanego jablka dodaje suszona sliwke,gotuje i miksuje...chyba cos daje :)
Adee mojej mamie dzieci nigdy dosc wiec sie cieszy :) i zadne moze sie uda!napewno sie uda!

w ogole to chyba dostali moj list z wyjasnieniami w Irlandzkim 'zusie' bo dostalam rodzinne na konto :) :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: cuuudownie!
12 lata 10 miesiąc temu #308351 przez Pippin
gotujesz jabłko??

ja juz próbowałam kiedys ze słoiczka mu dać i ni dy rydy nie lubi owoców i tyle :pinch:

ale spróbuję z śliwką

no ale z drugiej strony skoro np Majeczka tez tak ma?? to chyba nie mam sie czym martwic??
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308352 przez a!gusia
Pippin na cycusiu to jest ok! a jablko gotuje..na 1jablko dosaje 2 suszone sliwki..po ugotowaniu dodaje 2 lyzeczki soku malinowego-moja babcia robila :) i miksuje..ostatnio domiksowalam tez banana i Jerzus jadl az sie mu uszka trzesly :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia