BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #307010 przez Asik
hejka :)
u nas nocka straszna!!!! od 4 już po spaniu , tylko drzemki marudzenie i płacz.... no męczylismy do 8 w końcu wstalismy ale Szymek jeść nie chce ... za to padł i spi mądrala mały.
Anetko masz tel wyłączony?? bo kurcze odpisałam Ci 10 lutego i dalej oczekuje :unsure:

Przestawiać na pozniejsze godziny spania nie bedę bo nic to nie dawało , chyba trzeba po prostu przeczekać ten wstrętny okres

Nooo Celinka wymiata :D super foteczki :D :D

Marta współczuje sytuacji ... masakra totalna...

Ja muszę sie przejść po papiery w sprawie orzeczenia o niepełnosprawności dla Szymka . bo niestety ale nikt poza mną go karmić nie umie , w żłobku sie pytałam to się tylko spojrzała na mnie jedna z drugą i niestety nieeeee ,, nie poradzą sobie .. no i po operacji logopeda, foniatra i ortodonta co tydzień się kłaniają to kurcze coś za coś. jakmi nie przyznają to będziemy się dalej bujać chyba że jakiś półetat się trafi :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #307027 przez Kasiek
hej :)

u nas nocka ładna, wstawalismy o 1.30 i 5 a o 6.45 pobudka :) Teraz Iga spi, ja jem sniadanko a potem przyjdzie siostra :)

Anetko Iga kiedys tez tak wstawala 5 po 5, 5.30 i ją przestawiłam ze spaniem nocnym na 21. Kiedys zasypiala po 20. Mniej wiecej po paru nocach wyszlo mi ze ona potrzebuje spac w nocy tylko 8 godzin :dry: owszem wolalabym zeby potrzebowala 10-11 ale jak sie nie da to trudno :laugh:
Teraz kąpiemy ok 20.30 a zanim zje i zasnie to jest 21 a czasami 21.30 i owszem wstaje o 5 ale je i zaraz zasypia. I nie pozwalam jej spac w dzien łącznie wiecej niz 3h. ale i tak wstaje juz 6-6.45 :laugh: ale to lepsze niz 5 :laugh:
Sprobuj moze tak z Filipkiem? Mysle ze nie przestawi mu sie dzien z noca jesli drzemki nie beda dluzsze niz maks 2h? jesli bedzie spal ponad 2h to go budź, w koncu sie przestawi.
Albo moze ma taki okres i sam zacznie spac dluzej?

Angelika my zupek nie solimy jeszcze :)

Viszka zdrówka dla dzieciaczków :kiss:

Kinia Bella wyrosnie z tych uczulen, tylko potrzebuje troszke czasu

Biedronka zdrówka dla synka :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pusto u nas az dziwnie :dry: zawsze jak wchodzilam po weekendzie to mialam 10 stron do nadrobienia a tu taka malizna :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #307032 przez Kasiek
Asik a jak tam Szymka ząbki? Bo ma jeden na razie tak? Moze mu kurcze drugi wychodzi skoro tak bez apetytu? :(

podpisane.blog.onet.pl/Hardcore-domowy,2,ID452653037,n
jakbym miala takiego kogos w domu ubiłabym :angry: Juz wolalabym byc sama niz z kims takim :angry:
12 lata 10 miesiąc temu #307036 przez jusia
Hej dziewczyny :) jestem na chwilke :) ide na popoludnie...troche sie skomplikowalo ale napsize wam wieczorem :/
Szymek super siedzi, tak prosto plecki trzyma!! :) A Celinka boska :) i te opisy!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: rewelacja :)
WIkusia teraz spi pieknie :) a ja mam chwilke dla siebie :)
M dzisiaj jest peirwszy dzien w pracy :) opowiem jak worci :) a moja Mama zostaje z Wiką jak mnei nie bedzie :)
12 lata 10 miesiąc temu #307041 przez adee84
hej :)
mi się dzię zaczął mega fatalnie ale póki co staram się o tym nie myśleć.
Celinka cudowna jak zwylke :kiss:
Viszka ucałuj chorowitki :kiss:
Kasiek, może Iga ma skok i jeść teraz nie chce :unsure:
Kinia pogadaj z lekarzem :)
Marta rozumiem Cię doskonale, ja już nawet nie mówię jak jest u nas. nieraz pisałam. mi się skończyło dosłownie wszystko a ost raz kupiłam coś sobie pod koniec ciąży-koszulę na poród :dry: kasy nie mamy nic i tak będzie przez długi czas :( :dry:
Anetka nie wiem jak Ci pomóc, wybacz :(
Biedronka :)
Dorotka :)
Asik powodzenia w załatwianiu :)
Kasiek też to czytam, mama mi podesłała :laugh:
Jusia czekamy na relacje :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307043 przez Kasiek
Jusia to trzymamy kciuki za m w nowej pracy :)

Beti moj m dzis wysle paczke kurierem. Dolozylam tam trzy bluzki i ręcznik - jest bez metki ale nigdy nie był uzywany, moze im sie przyda?

Ide kombinowac jakąś zupe :dry:
bede zaglądać, buziaczki

Adee co sie stalo? :dry:
i ja mysle ze ten brak apetytu u Igi to moze skok bo nic innego mi na mysl nie przychodzi, ząbki odpuscily juz :)
12 lata 10 miesiąc temu #307072 przez maga4
Kasiek Kuba jest na pepti.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307078 przez marta_szh
no dzieki kochane, wiem ze duzo osob ma taka sytuacje, dzisiaj juz mi niby lepiej, siedzialam do 3 i szukalam, czytalam niby sa takie rozne strony gdzie mozna zarobic ale nie wiem czy to nie jest sciema i strata czasu, moze slyszalyscie:

www.dorabiamdopensji.pl/platne_ankiety_zarabianie.htm

pracawdomu.com.pl/wypelnianie-ankiet/#more-120

www.skandek.maniak.pl/

Jusia 3mamy kciuki za meza
12 lata 10 miesiąc temu #307102 przez madzia0507
Hej!
Co tam nowego? Podczytywałam was wczoraj, ale nie mogłam odpisywać, bo Michał drzemał po obiedzie i nie chciałam klikać. :) A wieczorem jak chciałam coś napisać, to przyszedł, pizgnął bokserkami o klawiaturę i oświadczył, że już jest gotowy... :lol: :silly:

Kasiek, ja mam w domu Zelmera. Coś w tym stylu:
allegro.pl/uniwersalny-robot-kuchenny-ze...1-2-i2105563430.html
i jestem bardzo zadowolona.

Spóźnione 100 lat dla Liama! :kiss: :kiss: :kiss:

Martucha, 100 lat dla Borysa!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Monka, 100 lat dla Dominika!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Anetka, 100 lat dla Fifiego!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Renatka, jak tam twój żołądek dzisiaj, mam nadzieję, że już wszystko ok.

Kiniaa, fotki super. :)

Adee, Sonia, obydwie Majeczki przesłodkie! :)

Pippin, a właśnie, że tęskniłam... Za wszystkimi... W sobotę jak byłam w Muszynie, ale nie miałam jak o tym napisać. :)

Domii, witaj w klubie. Noce do dupy, zębów - brak. :( :( :( Ale przystojniak ci rośnie. :) Dlaczego do "byłej" przyjaciółki??? :unsure: :unsure: :unsure:

Asik, Szymek już taki duży!!! :ohmy:

U nas też króluje dynia. :) :) :)

Szkoda tej Wytnij Huston. Ale chyba jeszcze nie ustalili co było przyczyną śmierci. :unsure:

A w środę jest pogrzeb malutkiej Madzi. :( :( :(

Renatka, fotki Celinki mnie rozbroiły!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Biedronka, jak tam??? Wszystkie egzaminy zdane???
12 lata 10 miesiąc temu #307121 przez marta_szh
Madzia byłam kiedys i dobrze to szlo jak mialam duzy kontakt z ludzmi, pojechalam na zjazd to rzucilam katalogiem i zawsze sie ktos chetny znalazl albo w robocie ktos sie na cos zdecydowal itd ze znajomych to raczej nikt tych kosmetykow nie uzywa ale dziekuje za pomysł

Madzia gotowy na co??hehe :) a musze przyznac ze Twoje fotki na nk tez wczoraj widzialam, sliczne slubne i nie tylko :)
12 lata 10 miesiąc temu #307140 przez Pippin
Kasiek napisał:

Asik a jak tam Szymka ząbki? Bo ma jeden na razie tak? Moze mu kurcze drugi wychodzi skoro tak bez apetytu? :(

podpisane.blog.onet.pl/Hardcore-domowy,2,ID452653037,n
jakbym miala takiego kogos w domu ubiłabym :angry: Juz wolalabym byc sama niz z kims takim :angry:

jakbym o sobie czytała :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #307143 przez motylek
Witam :laugh:
Czy ktoś jeszcze mnie tu pamięta :unsure: :lol: troszke mam do czytania...a dziś mnie tak głowa boli że nie moge normalnie funkcjonować,mąż się śmieje że to dlatego że Kornelka dała mi dziś pospać :) zrobiła sobie tylko jedną pobudki 0 3 a tak ładnie przespała od20 do 7, aż dzinie było mi w nocy i pare razy zaglądałam do niej :laugh:, Ale wczoraj byliśmy u rodziców na obiedzie a jak wracaliśmy to zajechaliśmy zawieść tatusia na mecz piłki nożnej i tak zostałyśmy kibicowć :blink: jak da mi moja maruda to was nadrobie :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #307150 przez adee84
hej Motylku :)
Madzia jak tam mama?
Pippin co tam?
Marta też szukam takiej pracy :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #307158 przez Biedronka160
Marta ja jestem zapisana w tych różnych portalach o ankietach i innych podobnych od jakiś 5 lat i jeszcze ani jednej wypłaty pieniężnej nie miałam. Czasem przysyłają mi jakieś punkty czy nagrody, ale to wszystko. A spędzałam sporo czasu przy kompie, tylko że oni bardzo mało tych ankiet dają tak naprawdę.
Jestem też konsultantką avonu, ale tam też nie za dużo zarabiam. Około 50-100 zł na miesiąc. W okresie świątecznym ok 200-300 zł. Więc też żadna rewelacja a trzeba się nagimnastykować, żeby pozyskać klientów. Ludzie niestety coraz mniej kupują bo nie mają za co.

Madziu wszystkie egzaminy za mną, ale nie znam wyników ostatniego, chociaż myślę, że będzie zaliczony :P Teraz już zaczynamy wyścig na kolejny semestr niestety. Już za miesiąc mamy pierwsze zaliczenia.
12 lata 10 miesiąc temu #307181 przez marta_szh
dziekuje Biedronka za opinie, wlasnie podejrzewalam ze to sciema i ze raczej zarobic sie nie da i ze to sciema
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia