- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309740 przez domii
maga4 to super ze udalo sie wynajac dom
Agusia Jerzyk super i fajna czapka, a nie moglas powiedziec 2 miesiece temu ze robisz na drutach przywiozlabym ci welne i zrobilabys Blazejkowi czape po kolezensku a nie musialabym wydawac prawie 50 zl na alegro za ta żółto niebieska
Hania no jak tam ta ksiazka?czytalas juz chociaz pobieznie?
Pippin korzystaj z kompa ile wlezie a co do szczepienia to super Antek dzielny- u nas takarobi i zawsze walnie w udo jak koniowi i Blazejek strasznie placze,raz tylko powoli wbila i nawet sie nie skrzywil -wiec da sie
Beti no to Fifi ladnie juz wazy,i tez byl dzielny-moj Blazejek to jest straszna chudzinka tyle ze dluga bo ma 71cm
Agusia Jerzyk super i fajna czapka, a nie moglas powiedziec 2 miesiece temu ze robisz na drutach przywiozlabym ci welne i zrobilabys Blazejkowi czape po kolezensku a nie musialabym wydawac prawie 50 zl na alegro za ta żółto niebieska
Hania no jak tam ta ksiazka?czytalas juz chociaz pobieznie?
Pippin korzystaj z kompa ile wlezie a co do szczepienia to super Antek dzielny- u nas taka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
pizda
Beti no to Fifi ladnie juz wazy,i tez byl dzielny-moj Blazejek to jest straszna chudzinka tyle ze dluga bo ma 71cm
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309752 przez Pippin
Antek ma 72 cm i nie przybrał już tak ładnie jak ostatnio bo waży 8.5 kg nie szkodzi i tak z niego klocek i wychodzi na to że najlepiej przybierał na samym cycu
domii
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja na razie nie przeglądam zadnych ubranek bo bym sie chyba rozchorowała ze nie mogę nic kupić
domii
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja na razie nie przeglądam zadnych ubranek bo bym sie chyba rozchorowała ze nie mogę nic kupić
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309753 przez madzia0507
Zaskoczę was, ale ja mimo wszystko chcę drugie dziecko, w miarę szybko i nawet mi obojętne jakiej będzie płci.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #309760 przez jusia
Hej dziewczyny jestem na niedługo...sprobuje was troszke nadrobic ale wybaczcie bo raczje nie zdaze wsyztskiego u nas chyba lek separacyjny, od pon mama zostaje z Wika noi jak wracam to sie zacyzna płącz, lament...rece, rece i tylko rece, nawet w bujaczku nie posiedzi, musi byc ze mna bo płacze nieweim moze to zeby ale wsyztsko sie zaczelo odkad mala zostaje tylko z babcia
Pippin, Madzia ja tez hihihihihi ale niestety narazie nie moge musze conajmniej 2 lata odczekac...bo praca itd...
Pippin, Madzia ja tez hihihihihi ale niestety narazie nie moge musze conajmniej 2 lata odczekac...bo praca itd...
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309761 przez Hania
pippin, bo dzieciaczki mniej będą teraz przybierać;)Fifi waży 9,2kg i ma 78cm.
madzia, no to do dzieła super! cieszę się! ja też chciałabym ale dwa lata muszę poczekać a po dwóch latach nie wiem czy jeszcze będę chciała... poczekamy, zobaczymy...
madzia, no to do dzieła super! cieszę się! ja też chciałabym ale dwa lata muszę poczekać a po dwóch latach nie wiem czy jeszcze będę chciała... poczekamy, zobaczymy...
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309765 przez soniasg
cześć czołem
my po szczepieniu Majka była bardzo dzielna płakała tylko przy wbijaniu igiełki. później Pani ją zabawiała piłką i tak po każdym ukłuciu. najbardziej się bałam tego, że będzie się zanosić w domu jak ostatnio ale jak narazie tfu tfu obyło się bez tego
teraz pędzę Was nadrabiać
my po szczepieniu Majka była bardzo dzielna płakała tylko przy wbijaniu igiełki. później Pani ją zabawiała piłką i tak po każdym ukłuciu. najbardziej się bałam tego, że będzie się zanosić w domu jak ostatnio ale jak narazie tfu tfu obyło się bez tego
teraz pędzę Was nadrabiać
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309772 przez Pippin
no ja też już teraz w tej chwili jeszcze nie mogę musiałabym rozum postradać zeby zachodzić w ciążę jak taki kryzys z kasą ale jak sie trochę odbijemy od dna
soniu to brałaś szczepionki bezpłatne??
Haniu ale on mi sie CORAZ cięższy wydaje hehehehhe a tu przybrał zaledwie 300 gr od ostatniego ważenia a ja obstawiałam z 10 kg jak naglę znikne tzn że mały się obudził
jusieńko aloha
soniu to brałaś szczepionki bezpłatne??
Haniu ale on mi sie CORAZ cięższy wydaje hehehehhe a tu przybrał zaledwie 300 gr od ostatniego ważenia a ja obstawiałam z 10 kg jak naglę znikne tzn że mały się obudził
jusieńko aloha
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pippin.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309791 przez soniasg
Beti ale masz dzielnego kluska prawie 10 kg masakra jak Twoje ręce to wytrzymują?
Renatko może Celinka piosenkarką zostanie?
Pippin dzielny Antek twardziel z niego będzie
Adee jak Majeczka?
Agusia jak Jerzyk? no i Jerzyk świetny :)taki delikatniutki jest
Maga super, że udało się z domem
Madzia Pippin :D: to do dzieła
Pippin tak my szczepimy bezpłatnymi
Renatko może Celinka piosenkarką zostanie?
Pippin dzielny Antek twardziel z niego będzie
Adee jak Majeczka?
Agusia jak Jerzyk? no i Jerzyk świetny :)taki delikatniutki jest
Maga super, że udało się z domem
Madzia Pippin :D: to do dzieła
Pippin tak my szczepimy bezpłatnymi
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej