BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #309740 przez domii
maga4 to super ze udalo sie wynajac dom :)

Agusia Jerzyk super i fajna czapka, a nie moglas powiedziec 2 miesiece temu ze robisz na drutach :angry: przywiozlabym ci welne i zrobilabys Blazejkowi czape po kolezensku :laugh: a nie musialabym wydawac prawie 50 zl na alegro za ta żółto niebieska :dry:

Hania no jak tam ta ksiazka?czytalas juz chociaz pobieznie?

Pippin korzystaj z kompa ile wlezie :laugh: a co do szczepienia to super Antek dzielny- u nas taka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
robi i zawsze walnie w udo jak koniowi i Blazejek strasznie placze,raz tylko powoli wbila i nawet sie nie skrzywil -wiec da sie :dry:

Beti no to Fifi ladnie juz wazy,i tez byl dzielny-moj Blazejek to jest straszna chudzinka tyle ze dluga bo ma 71cm

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #309747 przez Hania
domii, książkę przejrzałam, tematy w większości dotyczą dzieci starszych :dry: tak więc na przyszłość pewnie się przyda ;)
szukam kurteczek wiosennych dla Filipka i nic ładnego znaleźć nie mogę :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #309752 przez Pippin
Antek ma 72 cm i nie przybrał już tak ładnie jak ostatnio bo waży 8.5 kg :) nie szkodzi i tak z niego klocek i wychodzi na to że najlepiej przybierał na samym cycu :laugh:

domii
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

ja na razie nie przeglądam zadnych ubranek bo bym sie chyba rozchorowała ze nie mogę nic kupić :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #309753 przez madzia0507
Zaskoczę was, ale ja mimo wszystko chcę drugie dziecko, w miarę szybko i nawet mi obojętne jakiej będzie płci.
12 lata 10 miesiąc temu #309756 przez Pippin
madzia :lol: :lol: :lol: :lol: JA TEŻ :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #309759 przez domii
Pippin ja zawsze przytrzymuje nozke Blazejkowi jak mu wbija i raz naprawde wolno to zrobila i nie plakusial

Hania mapewno sie przyda

madzia szok :ohmy: :ohmy: :ohmy: naprawde? juz chcesz drugie?

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #309760 przez jusia
Hej dziewczyny jestem na niedługo...sprobuje was troszke nadrobic ale wybaczcie bo raczje nie zdaze wsyztskiego :( u nas chyba lek separacyjny, od pon mama zostaje z Wika noi jak wracam to sie zacyzna płącz, lament...rece, rece i tylko rece, nawet w bujaczku nie posiedzi, musi byc ze mna bo płacze :( nieweim moze to zeby ale wsyztsko sie zaczelo odkad mala zostaje tylko z babcia :(

Pippin, Madzia ja tez :) hihihihihi ale niestety narazie nie moge :( musze conajmniej 2 lata odczekac...bo praca itd...
12 lata 10 miesiąc temu #309761 przez Hania
pippin, bo dzieciaczki mniej będą teraz przybierać;)Fifi waży 9,2kg i ma 78cm.
madzia, no to do dzieła :silly: ;) super! cieszę się! ja też chciałabym ale dwa lata muszę poczekać a po dwóch latach nie wiem czy jeszcze będę chciała... poczekamy, zobaczymy...;)
12 lata 10 miesiąc temu #309765 przez soniasg
cześć czołem

my po szczepieniu Majka była bardzo dzielna płakała tylko przy wbijaniu igiełki. później Pani ją zabawiała piłką i tak po każdym ukłuciu. najbardziej się bałam tego, że będzie się zanosić w domu jak ostatnio ale jak narazie tfu tfu obyło się bez tego

teraz pędzę Was nadrabiać
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309772 przez Pippin
no ja też już teraz w tej chwili jeszcze nie mogę musiałabym rozum postradać zeby zachodzić w ciążę jak taki kryzys z kasą ale jak sie trochę odbijemy od dna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

soniu to brałaś szczepionki bezpłatne??

Haniu ale on mi sie CORAZ cięższy wydaje hehehehhe a tu przybrał zaledwie 300 gr od ostatniego ważenia :laugh: :laugh: :laugh: a ja obstawiałam z 10 kg :laugh: jak naglę znikne tzn że mały się obudził

jusieńko aloha :)
12 lata 10 miesiąc temu #309791 przez soniasg
Beti ale masz dzielnego kluska :) prawie 10 kg masakra jak Twoje ręce to wytrzymują? :P

Renatko może Celinka piosenkarką zostanie? :)

Pippin dzielny Antek :) twardziel z niego będzie :D

Adee jak Majeczka?

Agusia jak Jerzyk? no i Jerzyk świetny :)taki delikatniutki jest :)

Maga super, że udało się z domem :)

Madzia Pippin :D:D: to do dzieła :D :D

Pippin tak my szczepimy bezpłatnymi
12 lata 10 miesiąc temu #309797 przez Pippin
kiedyś były tylko bezpłatne i proszę jakie dzielne i jurne kobiety jesteśmy :laugh: :laugh: :laugh:
dobra spadam pod prysznic i do łóżka nie wiem ile mi dane będzie przespać dzisiejszej nocy heh

papapap :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #309804 przez soniasg
Pippin też takiego zdania jestem :) dobranoc

a ja znowu piję piwo i jest mi z tym dobrze :D :D :D :D
12 lata 10 miesiąc temu #309816 przez soniasg
no i ja przyszłam i wszystkie poszły
12 lata 10 miesiąc temu #309818 przez beti
Sonia, no właśnie moje ręce się jakoś wydłużyły :P

Oglądałyście film "och życie" ?? Polecam :D :D