BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #309830 przez adee84
Jerzyś cudny i ja też bym chciała taką czapę dla Majki!!!czemu się nie chwaliłaś?
Madzia, Pippin, Hania ja też bym chciała jeszcze dziecko, ale to dopiero gdyby udało nam się odbić z kasą a to raczej nie nastąpi :( :( :(
Dzielna Twoja Majeczka Soniu :)
Maja strasznie kaszle jakby jej się odrywało i marudzi, moja bidulka :( usnęła ale co chwila kaszel ją budzi, Raf powiedział, ze dziś do łóżeczka napewno nie pójdzie spać
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #309832 przez soniasg
Beti no jakbym dźwigała takiego klocka też bym miała ręce aż po kostki :P

pochwalę się moim kluskiem który waży tylko 7kg :D
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309838 przez soniasg
a tutaj moje wczorajsze dzieło dla M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #309843 przez jusia
Agusia ale świetna czapa:) samam zrobilas?? wow!! a Jerzyk świetnie w niej wyglada :)

ale wasze dzieci sa długie...moja to 66 cm miala ostatnio

Maga super ze wynajelas dom :)

Ja tez sie dołączam do maruderow...Wiki daje czadu cały dzien...spala 2 razy po 30 min...teraz usnela wiec luz ale na jak długo...

Antoś dzielny chłopak :))))

Majeczka :kiss: :kiss: :kiss: zdrówka maleńka :)

Martucha moze u nas tez przez zabki mała jesc nie chce :( dzisiaj zjadła 2 razy mleko 220 i pol sloiczka owocow...tyle :( noi herbatke pila...

Beti ale Fifi pieknie wazy!!!! ale weisz nie widac po nim tej wagi :)

Kasiek Wikusia je mleko na noc, ok 200ml i przesypia mi całe noce...ale tez malo je...wczoraj zjadla ok 16 200ml mleka i o 18 usnela i spala do 6:30 rano!! szok, ze nie byla glodna, bylam pewna ze sie w srodku nocy obudzi :)

z tym ubezpieczeniem to znaczy ze dzieci sa z wami ubezpieczone?? tzn dopisane do ubezpieczenia??

hehehe Martucha spoko zakupy sie zblizaja :) w weekend bede chodzic za sukienka na chrzciny :) a ja dostalam bielizne :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anetka ja daje mm2 i jest ok :) tylko ja teraz pepti daje

Dziewczyny piszecie o tych poduszkach...sama nie wiem czy kupic...Wiki sie tak wierci ze by pewnie wyladowala pod poduszka rano...jak jest u was??
12 lata 10 miesiąc temu #309845 przez adee84
Sonia kluskę masz śliczną :kiss: :kiss:
a dzieło extra :)
12 lata 10 miesiąc temu #309847 przez soniasg
Jusia Majka ma 63 cm. co do poduszki to my nie mamy i narazie mieć nie będziemy z tego samego powodu co Ty. ja za bardzo się boję, że się udusi czy coś....
12 lata 10 miesiąc temu #309856 przez soniasg
Adee jak tam Majeczka? i tak sobie myślę, że po antybiotyku powinniście sobie zrobić badanie na próby wątrobowe bo Majce strasznie skoczyły po antybiotykach

12 lata 10 miesiąc temu #309861 przez beti
Sonia, śliczne foto no i dzieło też super :)

12 lata 10 miesiąc temu #309863 przez soniasg

12 lata 10 miesiąc temu #309867 przez adee84
Poproszę o skierowanie. Dzięki :kiss:
Jutro wykupimy leki i zaczniemy kurację :)
Maja ma 73 cm, a co do
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309874 przez a!gusia
jestem spowrotem :)
Beti moje tez nie wrocilo :( ale jak mnie m czasem namowi na conieco to mi sie bardzo podoba ale jakos nie sprawia to ze mi sie bardziej chce ;) :) Adee my az trzy razy!!!odkad zaszlam w ciaze!

Jerzyk spi na naszym lozku i tak juz zostanie do rana...ale jestem juz przy 4 rozdziale ksiazki i bede konsekwentnie robic to co tam kaza chocbym miala w ogole nie spac przez kilka dni i chocby Jerzyk plakal wnieboglosy bo naprawde wierze ze sie uda...ostatnio nauczylismy go wyciagac do nas raczki jak chce do nas 'isc' :) wiec wierze bardzo..a nadzieja matka glupich ale umiera ostatnia ;)
12 lata 10 miesiąc temu #309878 przez angellika1
Cześć dziewczynki
Z gory przepraszam ze nie odpisze ale jakos nie mam weny a wsio przez "okres" m.. :(
Adee ja kupilam drosetux na kaszel dalam 2 dni i do tego pulmex baby (maść rozgrzewajaca) i tfu tfu przechodzi Nikiemu kaszelek :) Ostukaj Majkę w plecki zeby jej nie zalegalo na płuckach a to ze ymiotowala to dobrze przynajmniej ta flegma jej odeszla
Sonia śliczna ta Twoja kluseczka :)

A my nocke mieliśmy nieciekawą Niki obudzil sie o 2 i do 4,30 nie spal a jak zasnął to obudzil sie o 6.3 w nocy byl taki placz ze oprocz nas sasiedzie pewnie tez nie spali a najśmieszniejsze jest to ze plakal jak go bralam na rece albo jak leżal lub siedzial on poprostu w nocy chcial STAĆ i szisiaj caly dzien to samo nawet raz udalo mu sie w lozeczku stanac jak sie trzymal barierek
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309881 przez a!gusia
Angelika co to znaczy okres m???

Adee ja uzywalam syropku Ambrosol-kosztuje 10 zl i super dzialal tylko dajesz go dziecku 2x1.5 ml i najpozniej o 16 ostatnia dawke..
12 lata 10 miesiąc temu #309885 przez soniasg
Agusia no to Jerzyk zdolny :) ja też Majce tłumaczę, że ma rączki wyciągać ale chyba jeszcze nie wie o co kaman :P

Angelika oby dzisiejsza noc była lepsza :*

Adee tak jak Angelika pisała oklepuj Majce plecki, jak najwięcej w pozycji pionowej ją trzymaj i dużo na brzuszku
12 lata 10 miesiąc temu #309887 przez soniasg
Angelika a kiedy sie ten "okres" skończy???
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia