BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #310049 przez jusia
kurcze nei wiem jaka noc nas czeka :( mała sie obudzila godiznke temu, wykapana lezy i gada sotro :( nie wiem czy to sie w płacz nie przerodzi :(((((( i zjadla tylko 60 ml mleka :( i kurcze nadal ma ta alergie :( a je pepti :( moze to cos innego :( ale co :( jutro wkoncu zapisze nas do pediatry i porozmawiamy o tym :( znow ta raczka jest taka brzydka i wilgotna :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kurcze Wika zaczyna sie bardizej odzywac :( wogole nie jest na spanie :( a ZAWSZE po kapieli spala szybko :((((((
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310054 przez jusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Soniu

super bodziaki :) tak dzisiaj wyglądam :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny plisss zarazcie mnie dobrym humorkiem... :( smutno mi :(

a tak wogole Wiki zasnela...dotankowałam ją i śpi :laugh: wiec jest git..oby do rana..,

mykam spac jak was nie ma :( wstaje o 6 :( wierzcie ze wstaje sie masakrycznie trudno :(
buziole i papa
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310057 przez Edyta
jusia to wspolczuje :( a rozbawiasz ja po kapieli czy odrazu mleczko i lulu :unsure:
bo silvia dzis padla mi tak o 18 przespala sie 30minut i obudzila sie wiec ja wykapalam i o 19 toaleta mleczko i lulu puszczam jej karuzele i nawet nie 5minut i spi pozniej pobutki robi dopiero o 1 lub 2 w nocy ostatnio jedzonko dostaje odrazu z podgrzewasza i spi odrazu dzis np do 8 rano :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
no tez lece spac Dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310075 przez Sylwik
Witam dziewczyny :)
przepraszam że się nie udzielam ale nie mam czasu ani siły ostatnio, ale obiecuję że w sobote siądę i Was nadrobię.
Jusia wiem coś o wczesnym wstawaniu , ja dziennie na nogach od 4, 4.30 ale idę spać najpóźniej o 22 :laugh: musimy się przyzwyczaić :)
Zmykam bo zaraz do pracy wychodzę.
Miłego dzionka i smacznych pączków!!!
12 lata 10 miesiąc temu #310080 przez Hania
Soniu, sliczne fotki..;)
beti, świetny bodziak! zamawiam.. :blink:

Hejka:)

Sto lat dla Majeczki i Mateuszka!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :)
Sylwik, przyjemnej pracy:)
12 lata 10 miesiąc temu #310083 przez Hania
Smacznych pączusiów:)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #310087 przez Edyta
HEJ PACZUSIE :silly:
ja wpadlam sie pochwalic ze Silvia przespala mi cala noc od 19 do 7.40 :laugh: i zjadla tylko 50ml mleka i lezy i obserwuje i sie usmiecha z lozeczka do Mamy :)
sonia sliczna Maja :)
zycze smacznych paczkow :) :kiss:
fakt fajny bodziak ale kurcze ja z allegro nie wszystko moge zamowic :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #310095 przez adee84
10000 lat dla Mateuszka :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #310102 przez madzia0507
domii napisał:

Pippin ja zawsze przytrzymuje nozke Blazejkowi jak mu wbija i raz naprawde wolno to zrobila i nie plakusial

Hania mapewno sie przyda

madzia szok :ohmy: :ohmy: :ohmy: naprawde? juz chcesz drugie?

Bardzo...
12 lata 10 miesiąc temu #310106 przez soniasg
100 lat dla Majeczki i Mauteuszka :)

ja będę później bo dziś mam dermatologa a nawet dwóch :D
12 lata 10 miesiąc temu #310113 przez adee84
my idziemy do kuchni upiec babeczki na tłusty czwartek :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310120 przez Renata Anna
Witajcie!

Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 6 miesięcy dla MAJECZKI I MATEUSZKA :kiss: :kiss:

U nas nocka ładnie przespana :)
Chyba ciśnienie zaczęło rosnąć, bo jakoś tak dziwnie się dziś czuję.
Ponieważ mamy tłusty czwartek to życzę Wam mamusie, żebyście najadły się za wszystkie czasy pączków, faworków, ciast i innych słodkości... no i żeby Wam w biodra nie poszło :silly:

Ja niestety jestem uziemiona z Celinką w domu. Takie zaspy na chodnikach, ze chyba popierdzielona musiałabym być, żeby pchać w taką pogodę wózek. A szkoda, bo skoczyłabym po jakiegoś pączka. Miałam plan żeby chociaż faworki zrobić, ale nie mam wszystkich składników. Dlatego zrobię jakiś biszkopt kakaowy z dżemem, bananami i galaretką. M pewnie się ucieszy jak wróci z pracy wieczorem.

Teraz zmykam, bo Celinka się obudziła. Obiecała mi, że pomoże mi w robieniu ciasta ;)
Zajrzę później :cheer:
12 lata 10 miesiąc temu #310121 przez Asik
100 lat dla Majeczki i MAteuszkaaaa :) :) :)

Helloooo :)

Ogłaszam że po wczorajszym wprowadzaniu tego planu z kssiążki , pomimo wrzasków i całego dnia marudzenia przez to że wsio zmieniałam ... opłacało się !!!!! Szymek przespał od 19:45 do 6 bez ani jednej nawet najmniejszego przebudzenia :) o tej 6 dałam mu smoczka i spalismy do 7:30 :D więc się wyspalam :D :D :D

Adee zazdraszczam wypadów nad morze i w góry :D suuper :) fajnie tak sobie jeździć :D my nawet auta nie mamy wiec w domu siedzieć będziemy. mielibyśmy możliwość pożyczyć od moich rodziców ale kurcze paliwo drogie.. zal tyle kasy na nie wydać,pomimo ze jak juz kasa wplynie za mieszkanie i po spłaceniu długów ( czynsz , komornik itp) to trochę jej zostanie ale ja to wole dmuchac na zimne i trzymac "jakby co"

Betii zapomniałam powiedzieć ze ja tez będę w Wawie od 15 kwietnia :) może w niedziele by się udało spotkać , nie pamiętam która laseczka ma tam jeszcze być :0 ale od poniedziałku już nie będę miała jak bo w IMIDzie siedzieć już będę ...

S0nia powodzenia u dermatologa :) :)

Edytko super że Silvia tak Ci pospała :D :D

Madzia :) :) :) extra ze chcecie znowu dzidziusia :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #310124 przez adee84
Asik tez nie wiem czy ktorys wypad sie uda, kasy zero, dlugi sa i nie maleja, wiec to wielka niewiadoma :( najgorzej jest teraz niestety :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310136 przez Asik
Adee póki Wam komornik na rzeczy nie wlazł to nie martw sie bo nie jest jeszcze najgorzej :) może akurat się Wam uda :0 bo kurcze strasznie to boli jak jakiś**** zabiera coś co jest fajne :( i sprzedaje za psie pieniadze.. mysmy nie zdązyli sprzedac za 27 tyś i było by na jeden dług a tak to poszło autko za 12 tyś i nie starczylo nawet na 30% no bo komornika wynagrodzenie jeszcze przecież .. i tak zostalismy w kaczej dupie...
no odłozyc to nie odłożycie bo wiem że nie macie z czego bo pisałaś że zostaje Wam 40zł na miesiąc ale może Mama Was wspomoże ? a Mops? złozyłaś już papiery? bo na milion procent Ci teraz przyznają , jak już Ty nie zarabiałaś tak jak w 2010 i Raf nie miał nadgodzin w 2011 :D tak jak pisałaś brakło Ci minimalnie to teraz dostaniesz :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka