BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #310140 przez madzia0507

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

100 lat dla Majeczki i Mateuszka!!! :kiss: :kiss: :kiss:

I życzę smacznych pączuszków! :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #310157 przez Edyta
100LAT MATEUSZKA :)
100LAT DLA MAJECZKI :)
12 lata 10 miesiąc temu #310161 przez Asik
No doczytałam :)

Jusiaaaaaaaa :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: to tyle co do T....

Sylwik kurcze mnie też by się tak wstawać nie chcialo.. a jeszcze po jakiejś meczącej nocce to juz wogóle... rozleniwiłam sie :D'

aa no i dzisiaj faktycznie tłusty czwartek :) to smacznych pączków i nie objadajcie sie za mocno :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #310166 przez Pippin
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI I MATEUSZKA

:) :) :) :) :)

dodam ze u nas nocka do bani spalam ze 4 godziny moze :dry: :dry: :dry:
nadrabiam jak mi dziec pozwoli :(
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #310174 przez happymamma
STO LAT DLA MAJECZKI I MATEUSZKA :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss:

spóźnione STO LAT dla Kasieńki :kiss: :kiss: :kiss:

Renatko znam Twój ból - u mnie ponad dwa tygodnie wymieniali rury na klatce schodowej - sądzę, że przybyło mi siwych włosów :angry: a teraz ten wyjący pies :angry:

Adee cieszę się bardzo :lol: A to, co dołączyłam to, bo się nie mogłam powstrzymać - tylko, że wielkie to jak narazie, ale nie było mniejszyych ;) :kiss: :kiss: :kiss: A jak Majusia dzisiaj ?

Dziewczyny, a z tymi dodatkowymi dzieciami, to Wam minie :) Z doświadczenia wiem, że bardzo szybko się zapomina - ja np zawsze jak opowiadam o Ali jak była niemowlęciem, mówię w samych superlatywach, a tylko mama czasami mnie prostuje przypominając np o kolce itp ;) Ja tego autentycznie nie kojarzę :lol:

Agusia zazdroszczę, że umiesz takie piękne czapusie robić :ohmy: A Jerzyk cudo jak zawsze :)

Jusia pewnie dlatego, ze dotąd była z Tobą lub M, a babcia jeszcze dla niej taka "obca" jest :(

Sonia mała pływaczka Wam rośnie :) Dzieło dla M również piękne, a co potem?? :silly: aha, doczytałam ;)

Jusia tak, Jasio jest objęty moim pracowniczym ubezpieczeniem :)

Angelika o co kaman z tym okresem??? ok, doczytałam ;)I współczuję nocki :kiss: Ja aż sie boje jak Jasio zacznie siadać, wstawać, to czy nie trzeba bedzie z nim walczyc przed snem :ohmy: ;)

Sonia czy ten grupon to WhteSmileSpa??

Oczywiści smacznych pączusiów życzymy :lol: :lol: I się wzruszyłam przy tej okazji, bo znalazłam na kompie zdj paczków, które wklejałam na forum dokładnie rok temu :blush: a takiego najsłodszego pączusia miałam w brzusiu :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310178 przez a!gusia
hejka Dziewczynki :)
wyobrazcie sobie ze moj Synio kochany spal do 7:30!!!!! z 3 pobudkami na jedzonko niestety ale spal dalej :) ze mna w lozku wprawdzie ale co tam,i tak sie ciesze jak nie wiem!nadrobilam spanie w koncu :) :) :) :) :)
teraz m zabral Malucha na krotki spacer a ja zmykam prasowac,wiec bede pozniej :)

MAJECZKO I MATEUSZKU
STO LATEK Z OKAZJI POL ROCZKU!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #310180 przez adee84
Asik :kiss: :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pippin współczuję nocy :kiss:
Happymama I LOVE YOU :kiss: :kiss:
Maja jeść chce a nie może, spać chce a też nie może więc wyobrażacie sobie co mam w domu ;)
12 lata 10 miesiąc temu #310183 przez martucha
Heloł :lol:

Sto lat dla Majeczki i Mateuszka :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Życzę Wam i sobie co by te dzisiejsze paczki poszły w cycki :silly: :silly: :silly:

Własnie czekam na szwagra bo ma mi przywieźć zaświadczenie że może byc chrzestnym,mały śpi, za oknem pada...jakoś tak melancholijnie sie zrobiło :silly:

Adee a do mnie przyjedziesz :unsure: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310184 przez a!gusia
Martucha mi juz w cycki wystarczy :) najlepiej niech nidzie nie idzie ;)

a moze ja sie do ktorejs wprosze???!!!! :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310189 przez domii
Hej

Pippin wspolczuje nocki,u nas 3 pobudki ale odrazu zasypial,wiec nie bylo najgorzej

Adee STO LAT DLA MAJECZKI I DUZO ZDROWKA ZYCZYMYY

Angelika Tobie tez wspolczuje nocki ,ja tez sie boje jak to bedzie jak zacznie siadac w lozeczku :huh:

Asik super ze Szymus tak pieknie spi,a co dokladnie wprowadzilas z ksiazki?zmienialas godziny jedzenia i kapieli na pozniejsze?qurcze nie mam kiedy czytac tej ksiazki-no moze pozniej sie uda

Soniaq pisz jak tam po wizycie a i Majka przesliczna w tej wanience,Blazejek wazy 7100 wiec nie wiele wiecej od Majki

Edyta zazdroszcze nocki przespanej
Sylwik bo ty tez do pracy wrocilas tak?

A co z Nika?

Wszystkiego naj z okazji tlustego czwartku :kiss: u mnie dwie blachy faworkow zrobione a T wyslaalm po paczki bo tak jak Renata pisala nie bede po zaspach jezdzic z pozatym u nas w jednej cukierni to kolejki jak za komuny 2 godziny sie po paczki stoi ale sa pyszne :lol:

Madzia brakuje Cie na forum i Twojego humoru,wiem ze Julitka jest strasznie wymagajaca wiec apeluje do niej DAJ MAMUSI TROCHE LUZU :) :)

A mi dzisiaj przyszla paczka :) a w niej koszula i basbolowka z H&M ktora kupilam na Alegro.troche duza bo na 80 ale sliczna :lol:

MATEUSZKU STO LAT

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #310194 przez motylek
Hej :laugh:
dziś już spaliśmy do 7,30 i dwie pobudki. A ja do rana zdołowana najpierw z rana Kornelka zwymiotowała, póżniej jak ja przebierałam i zmieniałam jej pieluche na łóżku to mi się na nie zsikała :angry: .... a i do tegoweszłam dziś na wage :angry: ... wciągam wszystko co jest w zasięgu wzroku a póżniej się dziwie że następne kilogramy. A już wróciłam do wagi z przed ciąży a teraz :angry:
agusia Jerzyk ślicznie wychodzi na zdjęciach :laugh: a i czapa superowa.
betiOstatnio mąż mi mówił o tym filmie :laugh: :laugh: że fajny :laugh:
soniasg jaka fajna kluseczka :kiss: moja pewnie też waży nie wiele więcej,ostatnio 5tyg temu ważyła 6400.
Edyta zazdroszcze przespanej nocki
Sto lat dla Majeczki i Mateuszka :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #310200 przez beti
Cześć laseczki, życzę Wam, żebyście po dzisiejszym dniu miały figurę bardziej zbliżoną do faworka niż do pączka :D :P

martucha napisał:

Życzę Wam i sobie co by te dzisiejsze paczki poszły w cycki :silly: :silly: :silly:

Martucha, wypluj te słowa, plissssssss :ohmy: :ohmy: :P :P

Wszystkiego naj dla Majusi i Matiego!!! :kiss:

Asik, Jusia wstępnie w sb 13 kwietnia mamy chrzciny zaplanowane a to oznacza, że cała rodzina M będzie u nas od pt do niedzieli...ale z tą datą to jeszcze pewne nie jest, więc jeszcze dam znać :(
12 lata 10 miesiąc temu #310203 przez adee84
siedzę i ryczę razem z Majeczką tak mi jej szkoda, łzy jak grochy jej płyną.
kolega mi przysłał zdjęcia Mai z wesela

Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #310204 przez domii
Dżizas dżizas
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #310209 przez Edyta
martucha :laugh:
ja tez nie chce w cycki juz mam dosc lepiej zeby nigdzie nie szlo a raczej ubywalo :)
domii Motylek :) sama sobie zazdroszcze tej przespanej nocy poprostu silvia to aniolek od urodzenia i oby tak zostalo nie zapeszam tfu tfu :silly:
silvia wazy 7360 a miezy 66 3 tygodnie temu :) wiec nie wiem czy to dobrze czy nie...wlasnie sie obudzila :) 30 minut spala ale jeszcze grzecznie lezy w wozku :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia