- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310140 przez madzia0507
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
100 lat dla Majeczki i Mateuszka!!!
I życzę smacznych pączuszków!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
100 lat dla Majeczki i Mateuszka!!!
I życzę smacznych pączuszków!
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #310161 przez Asik
No doczytałam
Jusiaaaaaaaa to tyle co do T....
Sylwik kurcze mnie też by się tak wstawać nie chcialo.. a jeszcze po jakiejś meczącej nocce to juz wogóle... rozleniwiłam sie '
aa no i dzisiaj faktycznie tłusty czwartek to smacznych pączków i nie objadajcie sie za mocno
Jusiaaaaaaaa to tyle co do T....
Sylwik kurcze mnie też by się tak wstawać nie chcialo.. a jeszcze po jakiejś meczącej nocce to juz wogóle... rozleniwiłam sie '
aa no i dzisiaj faktycznie tłusty czwartek to smacznych pączków i nie objadajcie sie za mocno
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310174 przez happymamma
STO LAT DLA MAJECZKI I MATEUSZKA
spóźnione STO LAT dla Kasieńki
Renatko znam Twój ból - u mnie ponad dwa tygodnie wymieniali rury na klatce schodowej - sądzę, że przybyło mi siwych włosów a teraz ten wyjący pies
Adee cieszę się bardzo A to, co dołączyłam to, bo się nie mogłam powstrzymać - tylko, że wielkie to jak narazie, ale nie było mniejszyych A jak Majusia dzisiaj ?
Dziewczyny, a z tymi dodatkowymi dzieciami, to Wam minie Z doświadczenia wiem, że bardzo szybko się zapomina - ja np zawsze jak opowiadam o Ali jak była niemowlęciem, mówię w samych superlatywach, a tylko mama czasami mnie prostuje przypominając np o kolce itp Ja tego autentycznie nie kojarzę
Agusia zazdroszczę, że umiesz takie piękne czapusie robić A Jerzyk cudo jak zawsze
Jusia pewnie dlatego, ze dotąd była z Tobą lub M, a babcia jeszcze dla niej taka "obca" jest
Sonia mała pływaczka Wam rośnie Dzieło dla M również piękne, a co potem?? aha, doczytałam
Jusia tak, Jasio jest objęty moim pracowniczym ubezpieczeniem
Angelika o co kaman z tym okresem??? ok, doczytałam ;)I współczuję nocki Ja aż sie boje jak Jasio zacznie siadać, wstawać, to czy nie trzeba bedzie z nim walczyc przed snem
Sonia czy ten grupon to WhteSmileSpa??
Oczywiści smacznych pączusiów życzymy I się wzruszyłam przy tej okazji, bo znalazłam na kompie zdj paczków, które wklejałam na forum dokładnie rok temu a takiego najsłodszego pączusia miałam w brzusiu
spóźnione STO LAT dla Kasieńki
Renatko znam Twój ból - u mnie ponad dwa tygodnie wymieniali rury na klatce schodowej - sądzę, że przybyło mi siwych włosów a teraz ten wyjący pies
Adee cieszę się bardzo A to, co dołączyłam to, bo się nie mogłam powstrzymać - tylko, że wielkie to jak narazie, ale nie było mniejszyych A jak Majusia dzisiaj ?
Dziewczyny, a z tymi dodatkowymi dzieciami, to Wam minie Z doświadczenia wiem, że bardzo szybko się zapomina - ja np zawsze jak opowiadam o Ali jak była niemowlęciem, mówię w samych superlatywach, a tylko mama czasami mnie prostuje przypominając np o kolce itp Ja tego autentycznie nie kojarzę
Agusia zazdroszczę, że umiesz takie piękne czapusie robić A Jerzyk cudo jak zawsze
Jusia pewnie dlatego, ze dotąd była z Tobą lub M, a babcia jeszcze dla niej taka "obca" jest
Sonia mała pływaczka Wam rośnie Dzieło dla M również piękne, a co potem?? aha, doczytałam
Jusia tak, Jasio jest objęty moim pracowniczym ubezpieczeniem
Angelika o co kaman z tym okresem??? ok, doczytałam ;)I współczuję nocki Ja aż sie boje jak Jasio zacznie siadać, wstawać, to czy nie trzeba bedzie z nim walczyc przed snem
Sonia czy ten grupon to WhteSmileSpa??
Oczywiści smacznych pączusiów życzymy I się wzruszyłam przy tej okazji, bo znalazłam na kompie zdj paczków, które wklejałam na forum dokładnie rok temu a takiego najsłodszego pączusia miałam w brzusiu
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310178 przez a!gusia
hejka Dziewczynki
wyobrazcie sobie ze moj Synio kochany spal do 7:30!!!!! z 3 pobudkami na jedzonko niestety ale spal dalej ze mna w lozku wprawdzie ale co tam,i tak sie ciesze jak nie wiem!nadrobilam spanie w koncu
teraz m zabral Malucha na krotki spacer a ja zmykam prasowac,wiec bede pozniej
MAJECZKO I MATEUSZKU STO LATEK Z OKAZJI POL ROCZKU!!!!!!
wyobrazcie sobie ze moj Synio kochany spal do 7:30!!!!! z 3 pobudkami na jedzonko niestety ale spal dalej ze mna w lozku wprawdzie ale co tam,i tak sie ciesze jak nie wiem!nadrobilam spanie w koncu
teraz m zabral Malucha na krotki spacer a ja zmykam prasowac,wiec bede pozniej
MAJECZKO I MATEUSZKU STO LATEK Z OKAZJI POL ROCZKU!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310180 przez adee84
Asik
Pippin współczuję nocy
Happymama I LOVE YOU
Maja jeść chce a nie może, spać chce a też nie może więc wyobrażacie sobie co mam w domu
Pippin współczuję nocy
Happymama I LOVE YOU
Maja jeść chce a nie może, spać chce a też nie może więc wyobrażacie sobie co mam w domu
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu #310183 przez martucha
Heloł
Sto lat dla Majeczki i Mateuszka
Życzę Wam i sobie co by te dzisiejsze paczki poszły w cycki
Własnie czekam na szwagra bo ma mi przywieźć zaświadczenie że może byc chrzestnym,mały śpi, za oknem pada...jakoś tak melancholijnie sie zrobiło
Adee a do mnie przyjedziesz
Własnie czekam na szwagra bo ma mi przywieźć zaświadczenie że może byc chrzestnym,mały śpi, za oknem pada...jakoś tak melancholijnie sie zrobiło
Adee a do mnie przyjedziesz
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310189 przez domii
Hej
Pippin wspolczuje nocki,u nas 3 pobudki ale odrazu zasypial,wiec nie bylo najgorzej
Adee STO LAT DLA MAJECZKI I DUZO ZDROWKA ZYCZYMYY
Angelika Tobie tez wspolczuje nocki ,ja tez sie boje jak to bedzie jak zacznie siadac w lozeczku
Asik super ze Szymus tak pieknie spi,a co dokladnie wprowadzilas z ksiazki?zmienialas godziny jedzenia i kapieli na pozniejsze?qurcze nie mam kiedy czytac tej ksiazki-no moze pozniej sie uda
Soniaq pisz jak tam po wizycie a i Majka przesliczna w tej wanience,Blazejek wazy 7100 wiec nie wiele wiecej od Majki
Edyta zazdroszcze nocki przespanej
Sylwik bo ty tez do pracy wrocilas tak?
A co z Nika?
Wszystkiego naj z okazji tlustego czwartku u mnie dwie blachy faworkow zrobione a T wyslaalm po paczki bo tak jak Renata pisala nie bede po zaspach jezdzic z pozatym u nas w jednej cukierni to kolejki jak za komuny 2 godziny sie po paczki stoi ale sa pyszne
Madzia brakuje Cie na forum i Twojego humoru,wiem ze Julitka jest strasznie wymagajaca wiec apeluje do niej DAJ MAMUSI TROCHE LUZU
A mi dzisiaj przyszla paczka a w niej koszula i basbolowka z H&M ktora kupilam na Alegro.troche duza bo na 80 ale sliczna
MATEUSZKU STO LAT
Pippin wspolczuje nocki,u nas 3 pobudki ale odrazu zasypial,wiec nie bylo najgorzej
Adee STO LAT DLA MAJECZKI I DUZO ZDROWKA ZYCZYMYY
Angelika Tobie tez wspolczuje nocki ,ja tez sie boje jak to bedzie jak zacznie siadac w lozeczku
Asik super ze Szymus tak pieknie spi,a co dokladnie wprowadzilas z ksiazki?zmienialas godziny jedzenia i kapieli na pozniejsze?qurcze nie mam kiedy czytac tej ksiazki-no moze pozniej sie uda
Soniaq pisz jak tam po wizycie a i Majka przesliczna w tej wanience,Blazejek wazy 7100 wiec nie wiele wiecej od Majki
Edyta zazdroszcze nocki przespanej
Sylwik bo ty tez do pracy wrocilas tak?
A co z Nika?
Wszystkiego naj z okazji tlustego czwartku u mnie dwie blachy faworkow zrobione a T wyslaalm po paczki bo tak jak Renata pisala nie bede po zaspach jezdzic z pozatym u nas w jednej cukierni to kolejki jak za komuny 2 godziny sie po paczki stoi ale sa pyszne
Madzia brakuje Cie na forum i Twojego humoru,wiem ze Julitka jest strasznie wymagajaca wiec apeluje do niej DAJ MAMUSI TROCHE LUZU
A mi dzisiaj przyszla paczka a w niej koszula i basbolowka z H&M ktora kupilam na Alegro.troche duza bo na 80 ale sliczna
MATEUSZKU STO LAT
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310194 przez motylek
Hej
dziś już spaliśmy do 7,30 i dwie pobudki. A ja do rana zdołowana najpierw z rana Kornelka zwymiotowała, póżniej jak ja przebierałam i zmieniałam jej pieluche na łóżku to mi się na nie zsikała .... a i do tegoweszłam dziś na wage ... wciągam wszystko co jest w zasięgu wzroku a póżniej się dziwie że następne kilogramy. A już wróciłam do wagi z przed ciąży a teraz
agusia Jerzyk ślicznie wychodzi na zdjęciach a i czapa superowa.
betiOstatnio mąż mi mówił o tym filmie że fajny
soniasg jaka fajna kluseczka moja pewnie też waży nie wiele więcej,ostatnio 5tyg temu ważyła 6400.
Edyta zazdroszcze przespanej nocki
dziś już spaliśmy do 7,30 i dwie pobudki. A ja do rana zdołowana najpierw z rana Kornelka zwymiotowała, póżniej jak ja przebierałam i zmieniałam jej pieluche na łóżku to mi się na nie zsikała .... a i do tegoweszłam dziś na wage ... wciągam wszystko co jest w zasięgu wzroku a póżniej się dziwie że następne kilogramy. A już wróciłam do wagi z przed ciąży a teraz
agusia Jerzyk ślicznie wychodzi na zdjęciach a i czapa superowa.
betiOstatnio mąż mi mówił o tym filmie że fajny
soniasg jaka fajna kluseczka moja pewnie też waży nie wiele więcej,ostatnio 5tyg temu ważyła 6400.
Edyta zazdroszcze przespanej nocki
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310200 przez beti
Cześć laseczki, życzę Wam, żebyście po dzisiejszym dniu miały figurę bardziej zbliżoną do faworka niż do pączka
martucha napisał:
Martucha, wypluj te słowa, plissssssss
Wszystkiego naj dla Majusi i Matiego!!!
Asik, Jusia wstępnie w sb 13 kwietnia mamy chrzciny zaplanowane a to oznacza, że cała rodzina M będzie u nas od pt do niedzieli...ale z tą datą to jeszcze pewne nie jest, więc jeszcze dam znać
martucha napisał:
Martucha, wypluj te słowa, plissssssss
Wszystkiego naj dla Majusi i Matiego!!!
Asik, Jusia wstępnie w sb 13 kwietnia mamy chrzciny zaplanowane a to oznacza, że cała rodzina M będzie u nas od pt do niedzieli...ale z tą datą to jeszcze pewne nie jest, więc jeszcze dam znać
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310204 przez domii
Dżizas dżizas AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
o ja pierdole
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dostałam okres zapomnialam jak podpaska i tampon wyglada dobrze ze szwagierka ma zapas bo chyba pieluszke Blazejka bym sobie zapiela
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310209 przez Edyta
martucha
ja tez nie chce w cycki juz mam dosc lepiej zeby nigdzie nie szlo a raczej ubywalo
domii Motylek sama sobie zazdroszcze tej przespanej nocy poprostu silvia to aniolek od urodzenia i oby tak zostalo nie zapeszam tfu tfu
silvia wazy 7360 a miezy 66 3 tygodnie temu wiec nie wiem czy to dobrze czy nie...wlasnie sie obudzila 30 minut spala ale jeszcze grzecznie lezy w wozku
ja tez nie chce w cycki juz mam dosc lepiej zeby nigdzie nie szlo a raczej ubywalo
domii Motylek sama sobie zazdroszcze tej przespanej nocy poprostu silvia to aniolek od urodzenia i oby tak zostalo nie zapeszam tfu tfu
silvia wazy 7360 a miezy 66 3 tygodnie temu wiec nie wiem czy to dobrze czy nie...wlasnie sie obudzila 30 minut spala ale jeszcze grzecznie lezy w wozku
Moderatorzy: ilona