- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309936 przez adee84
angellika1 napisał:
padłam i nie wstanę
a FOCH to kiedyś jak uczyłam w gimnazjum to usłyszałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale chyba nie o to Ci chodzi co?
Agusia do Angelliki z M jak się uda a do Ciebie SAMA!!!!!! z Mają oczywiście
Adee a wyobraź sobie jak w trakcie tej "podróży" fochują sie sami na siebie hihihih
padłam i nie wstanę
a FOCH to kiedyś jak uczyłam w gimnazjum to usłyszałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale chyba nie o to Ci chodzi co?
Agusia do Angelliki z M jak się uda a do Ciebie SAMA!!!!!! z Mają oczywiście
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez adee84.
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309938 przez angellika1
oglądam UGOTOWANI na tvn i zrobilam sie bardzo glodna i nie wiem co mam zjesc i czy wypada o tej godzinie
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #309944 przez jusia
Pippin aloha!!
Soniu ale śliczna Maja w kąpieli
i jaki wieczor romantyczny musial byc )))) u nas niestety padlismy po całodniowym marudzeniu małej
100lat dla Kasi Viszki ))))
Sonia wow!! M naprawde sie postaral skad on wiedzial ze to bedzie fajny prezent?? ja nieraz mojemu mowilam ze chcialabym jakis zabieg kosmetyczny albo paznokcie ale on sie chyba wstydzi zadzwonic czy isc do kosmetyczki i mi zarezerwowac wizyte... :/
Sonia w pracy ok nawet nei zauwayli ze mnie nei bylo ale sppoko teraz jestem z fajna babka
mowicie o usg bioderek?? my bylismy 3 razy i kazal przyjsc znow za jakies 3 m-ce jak mała bedzie siadac...niby wsyztsko ok ale kazal przyjsc na NFZ... zapisujemy sie juz na ten czas wiec potem nie bedziemy czekac...
Kinia nie strasz msnie AZS...do tej pory nic nie bylo nikt w rodiznie nie ma alergii... buuuuu
Angelika ja daje WIki ciastka z hippa klade ją na brzuszku i daje do raczki fajnie rozmiekaja wiec nie boje sie o nią,a jak ugryzie wiekszy kawalek to i tak wypluwa wsumie to mamła i skrobie zabkami nawet nei zjada ich narazie, ale widac ze jej smakuja:)
Soniu ale śliczna Maja w kąpieli
i jaki wieczor romantyczny musial byc )))) u nas niestety padlismy po całodniowym marudzeniu małej
100lat dla Kasi Viszki ))))
Sonia wow!! M naprawde sie postaral skad on wiedzial ze to bedzie fajny prezent?? ja nieraz mojemu mowilam ze chcialabym jakis zabieg kosmetyczny albo paznokcie ale on sie chyba wstydzi zadzwonic czy isc do kosmetyczki i mi zarezerwowac wizyte... :/
Sonia w pracy ok nawet nei zauwayli ze mnie nei bylo ale sppoko teraz jestem z fajna babka
mowicie o usg bioderek?? my bylismy 3 razy i kazal przyjsc znow za jakies 3 m-ce jak mała bedzie siadac...niby wsyztsko ok ale kazal przyjsc na NFZ... zapisujemy sie juz na ten czas wiec potem nie bedziemy czekac...
Kinia nie strasz msnie AZS...do tej pory nic nie bylo nikt w rodiznie nie ma alergii... buuuuu
Angelika ja daje WIki ciastka z hippa klade ją na brzuszku i daje do raczki fajnie rozmiekaja wiec nie boje sie o nią,a jak ugryzie wiekszy kawalek to i tak wypluwa wsumie to mamła i skrobie zabkami nawet nei zjada ich narazie, ale widac ze jej smakuja:)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #309957 przez angellika1
Jusia tez mam te ciasteczka ale Nikiemu slużą do zabawy.. moze dlatego ze ząbków jeszcze niet
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona