- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306227 przez dorotas29
Hej!!!
100 lat dla DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!
Jusia- również dziękuję ,a
to moje panele panelowy.com.pl/Panele_podlogowe_Hikora_...lassen_City-396.html
Piję malego lecha i idę prasować ,bo mam wieeelką stertę...
Martucha- kurcze,ja jestem 3 kg do przodu ,tak na serio-czas wziąć sie za siebie,bo wiosna idzie...
Spokojnego wieczoru!!!!
100 lat dla DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!
Jusia- również dziękuję ,a
to moje panele panelowy.com.pl/Panele_podlogowe_Hikora_...lassen_City-396.html
Piję malego lecha i idę prasować ,bo mam wieeelką stertę...
Martucha- kurcze,ja jestem 3 kg do przodu ,tak na serio-czas wziąć sie za siebie,bo wiosna idzie...
Spokojnego wieczoru!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez dorotas29.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #306228 przez Asik
Maga wystarczy jak na razie bo w słoiczkach masz gluten jak zaczniesz dawać zupki to wtedy zaczniesz dawać kaszkę ja nie daję słoiczków więc daję kaszkę w zupce
Dorotko smacznego leszka ja własnie piję drineczka
Haniu noooo baardzo aktywna nocka już kiedys pisałam że
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
noo zmykam
Dorotko smacznego leszka ja własnie piję drineczka
Haniu noooo baardzo aktywna nocka już kiedys pisałam że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
noo zmykam
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306269 przez Renata Anna
Hej!
Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominisia
Nie nadrabiam, bo nie mam siły. Wybaczcie.
Dziś w nocy prawie zeszłam z tego świata. O godzinie 1:30 przebudziłam się, bo strasznie mi się zimno zrobiło. Wstałam sprawdzić czy Celina nie marznie. Jak mnie trzepnęło na wymioty. Matko Boża w życiu tak nie rzygałam... Tuliłam muszlę klozetową do 4:00. Potem stwierdziłam, że coś jest nie tak, bo strasznie kręciło mi się głowie, mało co widziałam. Zadzwoniłam do M, żeby urwał się z nocki, bo jak ja padnę to Celinka zostanie sama. M przyjechał zmierzy mi temperaturę. Było 37,7. Za pół godzinki już 38, 3... Nafaszerował mnie jakimiś lekami i kazał położyć się spać. Tak więc zrobiłam. Koło 6:00 gorączka spadła... a ja przysnęłam na troszkę. Potem zadzwoniłam po mamę, żeby przyszła do nas i zajęła się Celinką, bo przecież M nie spał całą dobę. Przyszła mamusia kochana, zajęła się dzieciątkiem, ugotowała obiad i nawet trochę posprzątała...
Cały dzień zastanawiałam się od czego to zatrucie... Doszłam w końcu do wniosku, że wczoraj zjadłam ciemne winogrona. Leżały już kilka dni, a ja nie chciałam żeby się zmarnowały więc zjadłam wszystkie. Okazało się, że nie były już pierwszej świeżości.Wszystkie mięśnie bolą mnie od tego rzygania...
Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominisia
Nie nadrabiam, bo nie mam siły. Wybaczcie.
Dziś w nocy prawie zeszłam z tego świata. O godzinie 1:30 przebudziłam się, bo strasznie mi się zimno zrobiło. Wstałam sprawdzić czy Celina nie marznie. Jak mnie trzepnęło na wymioty. Matko Boża w życiu tak nie rzygałam... Tuliłam muszlę klozetową do 4:00. Potem stwierdziłam, że coś jest nie tak, bo strasznie kręciło mi się głowie, mało co widziałam. Zadzwoniłam do M, żeby urwał się z nocki, bo jak ja padnę to Celinka zostanie sama. M przyjechał zmierzy mi temperaturę. Było 37,7. Za pół godzinki już 38, 3... Nafaszerował mnie jakimiś lekami i kazał położyć się spać. Tak więc zrobiłam. Koło 6:00 gorączka spadła... a ja przysnęłam na troszkę. Potem zadzwoniłam po mamę, żeby przyszła do nas i zajęła się Celinką, bo przecież M nie spał całą dobę. Przyszła mamusia kochana, zajęła się dzieciątkiem, ugotowała obiad i nawet trochę posprzątała...
Cały dzień zastanawiałam się od czego to zatrucie... Doszłam w końcu do wniosku, że wczoraj zjadłam ciemne winogrona. Leżały już kilka dni, a ja nie chciałam żeby się zmarnowały więc zjadłam wszystkie. Okazało się, że nie były już pierwszej świeżości.Wszystkie mięśnie bolą mnie od tego rzygania...
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306273 przez Sylwik
Hej
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów
dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zaglądnąć. Synek dziś strasznie marudny, ale poszliśmy w końcu na spacerek bo słoneczko super świeciło więc skorzystaliśmy z okazji
Posprzątałam trochę w domu bo cały tydzień sił nie było, ale została mi jeszcze łazienka ale to nie dziś nie dam rady
Pozdrawiam i zmykam spać , dobrej nocki
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów
dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zaglądnąć. Synek dziś strasznie marudny, ale poszliśmy w końcu na spacerek bo słoneczko super świeciło więc skorzystaliśmy z okazji
Posprzątałam trochę w domu bo cały tydzień sił nie było, ale została mi jeszcze łazienka ale to nie dziś nie dam rady
Pozdrawiam i zmykam spać , dobrej nocki
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #306334 przez Asik
Hejkaa
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta BORYSKA następne dziecię pół roczku skończyło
Renatko mam nadzieję że już dużo lepiej się czujesz
Sylwik noo wczoraj pogoda była baardzo zachęcająca do spacerków myśmy też byli
a dzisiaj jak na razie jest -19 kurca banda
Haniu u nas też super przespana nocka Szymuś wiedział chyba że rodzice chcą się pobawić pierwsza pobudka o 6:30 na jedzonko i potem jeszcze pospaliśmy wszyscy o 8 mały Pavarotti zaczął swój koncert no to wzięłam go do naszego łoża no i potem wstaliśmy tzn Szymek i ja bo Marecki jeszcze leży sobie
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta BORYSKA następne dziecię pół roczku skończyło
Renatko mam nadzieję że już dużo lepiej się czujesz
Sylwik noo wczoraj pogoda była baardzo zachęcająca do spacerków myśmy też byli
a dzisiaj jak na razie jest -19 kurca banda
Haniu u nas też super przespana nocka Szymuś wiedział chyba że rodzice chcą się pobawić pierwsza pobudka o 6:30 na jedzonko i potem jeszcze pospaliśmy wszyscy o 8 mały Pavarotti zaczął swój koncert no to wzięłam go do naszego łoża no i potem wstaliśmy tzn Szymek i ja bo Marecki jeszcze leży sobie
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306341 przez Renata Anna
Witajcie!
Żyję... tylko żołądek jeszcze boli...
BORYSKU 100 LAT!!!
Jak poczuję się lepiej, to znów zajrzę. Na razie muszę uciekać, bo właśnie Celinka się obudziła.
Żyję... tylko żołądek jeszcze boli...
BORYSKU 100 LAT!!!
Jak poczuję się lepiej, to znów zajrzę. Na razie muszę uciekać, bo właśnie Celinka się obudziła.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Renata Anna.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306352 przez adee84
hej
1000000 LAT DLA BORYSKA!!!WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!
Renatko współczuję ogromnie bidulko
Sylwik fajnie, że byliście na spacerku, u nas niby słońce ale zimno i wieje
nudna niedziela się zapowiada, Raf będzie oglądał skoki chyba a ja zamulać będę
1000000 LAT DLA BORYSKA!!!WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!
Renatko współczuję ogromnie bidulko
Sylwik fajnie, że byliście na spacerku, u nas niby słońce ale zimno i wieje
nudna niedziela się zapowiada, Raf będzie oglądał skoki chyba a ja zamulać będę
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306360 przez kiniaa
hej
Sto lat dla Boryska !!!!!!!!!!
Renatko wspolczuje
Pippin ja chuderlak? bardzo bym chciala ale niestety brzuch jak w 6tym mcu ciazy mam a musze w sukienke wejsc za 2 tyg rozm 38
Sonia niestety tez sie nie znam na uezpieczeniach .... a zdjecie wkleje jak sie ogarne troche
Adee udaly sie zakupy az za bardzo .... a skokow ja nie lubie ogladac ani zadnych innych sportow... no chyba ze siatkowke plazowa
Asik
a u nas nocka jak zwykle - 3 pobudki wiec zadna rewelka.
a poza tym to M zabiera mnie gdzies w walentynki
Maga ja nie daje kaszy manny. Dalam pietke chleba.
Haniu swietnie ze nocka przespana
Sto lat dla Boryska !!!!!!!!!!
Renatko wspolczuje
Pippin ja chuderlak? bardzo bym chciala ale niestety brzuch jak w 6tym mcu ciazy mam a musze w sukienke wejsc za 2 tyg rozm 38
Sonia niestety tez sie nie znam na uezpieczeniach .... a zdjecie wkleje jak sie ogarne troche
Adee udaly sie zakupy az za bardzo .... a skokow ja nie lubie ogladac ani zadnych innych sportow... no chyba ze siatkowke plazowa
Asik
a u nas nocka jak zwykle - 3 pobudki wiec zadna rewelka.
a poza tym to M zabiera mnie gdzies w walentynki
Maga ja nie daje kaszy manny. Dalam pietke chleba.
Haniu swietnie ze nocka przespana
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kiniaa.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306373 przez dorotas29
100 lat dla BORYSKA!!!!!!!
Beti- cena,jak kupowałam w LM była wyższa ,bo coś około 38 zł.
Po dwóch latach użytkowania,mogę powiedzieć,że sprawują sie dobrze....niewielkie zarysowania,ale widoczne dopiero,po dokładnym przybliżeniu twarzy do podlogi widac ...ale są to ryski np od Kubusia leżaczka,jak się go przesuwa,więc w sumie raczej naturalna eksploatacja....Ci ,co mi zakładali mówili,że ich kuzyn ma takie same i jest zadowolony....
Renatko-zdrówka dalej życzę,
Kubuś ma katar- toaleta nosa zrobiona....za oknem -15, M w pracy, rosół nastawiony....
Milego dnia!!!!!
Beti- cena,jak kupowałam w LM była wyższa ,bo coś około 38 zł.
Po dwóch latach użytkowania,mogę powiedzieć,że sprawują sie dobrze....niewielkie zarysowania,ale widoczne dopiero,po dokładnym przybliżeniu twarzy do podlogi widac ...ale są to ryski np od Kubusia leżaczka,jak się go przesuwa,więc w sumie raczej naturalna eksploatacja....Ci ,co mi zakładali mówili,że ich kuzyn ma takie same i jest zadowolony....
Renatko-zdrówka dalej życzę,
Kubuś ma katar- toaleta nosa zrobiona....za oknem -15, M w pracy, rosół nastawiony....
Milego dnia!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez dorotas29.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona