BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #306209 przez Hania
marta, tak jak dziewczyny piszą do mleczka i do zupki:)
Asik, zapowiada się u was aktywna noc;)
A ja mykam przed TV:)
dobranoc
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #306226 przez maga4
Asik, dzieki :) Wlasnie daje pietke, Zdrowy Brzuszek i w niektorych sloiczkach jest kasz manna. Tylko sie zastanawialam czy to wystarczy bo jak widze to wiekszosc dziewczyn dodaje jednak kasze manna.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306227 przez dorotas29
Hej!!!

100 lat dla DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!
Jusia- również dziękuję :) ,a
to moje panele panelowy.com.pl/Panele_podlogowe_Hikora_...lassen_City-396.html

Piję malego lecha :) i idę prasować :( ,bo mam wieeelką stertę...

Martucha- kurcze,ja jestem 3 kg do przodu :angry: ,tak na serio-czas wziąć sie za siebie,bo wiosna idzie...
Spokojnego wieczoru!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #306228 przez Asik
Maga wystarczy jak na razie :) bo w słoiczkach masz gluten :) jak zaczniesz dawać zupki to wtedy zaczniesz dawać kaszkę :) ja nie daję słoiczków więc daję kaszkę w zupce :)

Dorotko :) smacznego leszka :) ja własnie piję drineczka :D :D :D

Haniu noooo baardzo aktywna nocka :) już kiedys pisałam że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

noo zmykam :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #306229 przez adee84
ale tu pusto dziś :(
a ja wchrzaniam murzynka i kaszke dla niemowląt :)
12 lata 10 miesiąc temu #306269 przez Renata Anna
Hej!

Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominisia :kiss: :kiss:

Nie nadrabiam, bo nie mam siły. Wybaczcie.
Dziś w nocy prawie zeszłam z tego świata. O godzinie 1:30 przebudziłam się, bo strasznie mi się zimno zrobiło. Wstałam sprawdzić czy Celina nie marznie. Jak mnie trzepnęło na wymioty. Matko Boża w życiu tak nie rzygałam... Tuliłam muszlę klozetową do 4:00. Potem stwierdziłam, że coś jest nie tak, bo strasznie kręciło mi się głowie, mało co widziałam. Zadzwoniłam do M, żeby urwał się z nocki, bo jak ja padnę to Celinka zostanie sama. M przyjechał zmierzy mi temperaturę. Było 37,7. Za pół godzinki już 38, 3... Nafaszerował mnie jakimiś lekami i kazał położyć się spać. Tak więc zrobiłam. Koło 6:00 gorączka spadła... a ja przysnęłam na troszkę. Potem zadzwoniłam po mamę, żeby przyszła do nas i zajęła się Celinką, bo przecież M nie spał całą dobę. Przyszła mamusia kochana, zajęła się dzieciątkiem, ugotowała obiad i nawet trochę posprzątała...
Cały dzień zastanawiałam się od czego to zatrucie... Doszłam w końcu do wniosku, że wczoraj zjadłam ciemne winogrona. Leżały już kilka dni, a ja nie chciałam żeby się zmarnowały więc zjadłam wszystkie. Okazało się, że nie były już pierwszej świeżości.Wszystkie mięśnie bolą mnie od tego rzygania... :(
12 lata 10 miesiąc temu #306273 przez Sylwik
Hej :)
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów :kiss:
dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zaglądnąć. Synek dziś strasznie marudny, ale poszliśmy w końcu na spacerek bo słoneczko super świeciło więc skorzystaliśmy z okazji :)
Posprzątałam trochę w domu bo cały tydzień sił nie było, ale została mi jeszcze łazienka :dry: ale to nie dziś nie dam rady :dry:
Pozdrawiam i zmykam spać , dobrej nocki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #306290 przez beti
Renatko :kiss: bidulko, podzieliłaś losy Hani :(

Dorotka, jak Ci się te panele sprawują? Bo cena baaardzo zachęcająca, a ja w lato pewnie będę podłogi wymieniać...
12 lata 10 miesiąc temu #306325 przez Hania
Hejka:)

STO LAT BORYSKOWI :kiss: :kiss: :kiss: :)

Renatko, współczuje sama właśnie przez to przechodziłam

U na pięknie przespana noc! :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #306334 przez Asik
Hejkaa :)

Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta BORYSKA :) :) następne dziecię pół roczku skończyło :D :D :kiss: :kiss:

Renatko :kiss: :kiss: mam nadzieję że już dużo lepiej się czujesz

Sylwik noo wczoraj pogoda była baardzo zachęcająca do spacerków :D myśmy też byli :D

a dzisiaj jak na razie jest -19 kurca banda

Haniu u nas też super przespana nocka :D Szymuś wiedział chyba że rodzice chcą się pobawić :D pierwsza pobudka o 6:30 na jedzonko i potem jeszcze pospaliśmy wszyscy :D o 8 mały Pavarotti zaczął swój koncert no to wzięłam go do naszego łoża :D no i potem wstaliśmy :D tzn Szymek i ja bo Marecki jeszcze leży sobie :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306341 przez Renata Anna
Witajcie!

Żyję... tylko żołądek jeszcze boli... :(

BORYSKU 100 LAT!!!

Jak poczuję się lepiej, to znów zajrzę. Na razie muszę uciekać, bo właśnie Celinka się obudziła.
12 lata 10 miesiąc temu #306352 przez adee84
hej :)
1000000 LAT DLA BORYSKA!!!WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Renatko współczuję ogromnie bidulko :kiss:
Sylwik fajnie, że byliście na spacerku, u nas niby słońce ale zimno i wieje :dry:
nudna niedziela się zapowiada, Raf będzie oglądał skoki chyba a ja zamulać będę :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306360 przez kiniaa
hej :laugh:

Sto lat dla Boryska !!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Renatko wspolczuje :kiss:

Pippin ja chuderlak? bardzo bym chciala ale niestety brzuch jak w 6tym mcu ciazy mam :dry: a musze w sukienke wejsc za 2 tyg rozm 38 :dry:

Sonia niestety tez sie nie znam na uezpieczeniach .... a zdjecie wkleje jak sie ogarne troche :laugh:

Adee udaly sie zakupy az za bardzo .... a skokow ja nie lubie ogladac ani zadnych innych sportow... no chyba ze siatkowke plazowa :laugh:

Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a u nas nocka jak zwykle - 3 pobudki wiec zadna rewelka.
a poza tym to M zabiera mnie gdzies w walentynki :)

Maga ja nie daje kaszy manny. Dalam pietke chleba.

Haniu swietnie ze nocka przespana :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306373 przez dorotas29
100 lat dla BORYSKA!!!!!!!

Beti- cena,jak kupowałam w LM była wyższa ,bo coś około 38 zł.
Po dwóch latach użytkowania,mogę powiedzieć,że sprawują sie dobrze....niewielkie zarysowania,ale widoczne dopiero,po dokładnym przybliżeniu twarzy do podlogi widac :) ...ale są to ryski np od Kubusia leżaczka,jak się go przesuwa,więc w sumie raczej naturalna eksploatacja....Ci ,co mi zakładali mówili,że ich kuzyn ma takie same i jest zadowolony....

Renatko-zdrówka dalej życzę,

Kubuś ma katar- toaleta nosa zrobiona....za oknem -15, M w pracy, rosół nastawiony....

Milego dnia!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #306376 przez dorotas29
JESTEM W SZOKU, WHITNEY HOUSTON NIE ŻYJE!!!!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia