BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #305730 przez domii
Martucha kurteczka boska,ale cena :dry:

Hania taki

[url=http://www.suwaczki.com
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #305732 przez kiniaa
hej :)

Martucha ten szary sweterek jest cudowny po prostu :)
i ja tez 2 kg przytylam :angry: ale dietka u mnie od wczoraj bo niedlugo impreza z pracy wiec trzeba jakos wygladac ;)

Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominika :kiss: :kiss: :kiss:

ja spadam do banku.... bede pozniej :)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305733 przez martucha
Hania ja też nie lubię licytacji :pinch:

Uwaga uwaga oto Borysek :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kiniaa no własnie ten sweterek i kurteczka podobaja mi się najbardziej,i jeszcze ta polówka nexta jest fajna...no ale ja juz licytuje jedna kurteczkę i cena chyba wyjdzie nie mała wiec muszę spasować,chociaz juz nie powinnam licytowac tej kurtki no ale co tam-faaaaajna jest :lol: jak mi sie uda to Wam pokaże :lol:
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #305736 przez kiniaa
hehe Borys czaderski :laugh:

Domi fajny ten kojec :laugh:

a napisze jeszcze ze jestem mega wyspana bo 1 pobudka byla tylko :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #305746 przez martucha
Kiniaa super my tez mieliśmy tylko jedna pobudke :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #305760 przez Hania
domii, świetny i fajne ma kolory:)
pippin, może kiedyś zmądrzeje...
kiniaa, u nas też tylko jedna pobudka na wodę ;)
martucha, piękny Borysek w fajnej czapuli. Zaczynam podgapiać ubranka które mu kupujesz.. :blush:
12 lata 10 miesiąc temu #305761 przez Hania
martucha, a w jakim rozm. ma tą czapeczkę???
12 lata 10 miesiąc temu #305768 przez Monka193
Dzień dobry :*
ja tylko na chwilkę bo jeszcze śpię :( Domiś dokuczał całą noc i jestem padnięta ;( o 13.00 mamy wizytę u lekarza bo straszny ma katarek i pokasłuje boje się aby na skrzela mu nie przeszło :
(Dziękujemy za życzonka i za pamięć i również
100lat i zdrówka dla Filipka :*:*
Jak wrócimy od lekarza postaram się wejść i napisać co nam dr. powiedział
Miłego dnia wam życzę !!!!

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 10 miesiąc temu #305770 przez Kasiek
hej hej

Martucha no boskie są te ubranka co je licytujesz :cheer: chyba chce miec synka zeby go tak wystroic B) :laugh: polówka mi sie zajebiscie podoba i tak koszulka w krateczke zajebistaaa :laugh:
Borys swietnyyy jest :laugh: :laugh:

Domii kojec super a jakie ma wymiary? 100x100? bo wlasnie wczoraj wieczorem siedzialam na allegro szukajac jakiejs licytacji fajnej bo tez musze kupic :)

Pippin dzis rano o 7 tez budzik mojego m zbudzil i Ige i mnie :angry: :angry: :angry:
a tak fajnie sie nam spalo :angry:

Chociaz noc do 1 byla koszmarna, Iga 3 razy sie budzila z placzem wielkim i nie dalo sie jej w ogole utulic :( nie wiem o co chodzilo czy cos ja bolało czy snilo jej sie cos? :( juz sie bałam ze sie rozchoruje biedna :( jesc nie chciala nic tylko plakała :( ale jak zasnela w koncu o 1 to pospałysmy do 6 a potem ten cholerny budzik ją zbudził o 7 :angry: ja nie wiem po co ten moj maz nastawia budzik w sobotę na 7??? i jeszcze nie wezmie go do pokoju w ktorym spi tylko rzuci ten telefon gdziekolwiek, z reguły na szafke która stoi przy drzwiach do naszego pokoju :angry:

Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominisia :kiss:

gdzie to Edytka i Anetka, jkardasz, Avika, i inne dziewczyny??
12 lata 10 miesiąc temu #305771 przez Monka193
Aha Borysek cudaśny mały skejcik :P:P

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 10 miesiąc temu #305774 przez Kasiek
Monka to trzymamy kciuki za Dominisia i zdrówka mu zyczymy :kiss: daj znac po wizycie

Hania, Kinia, Martucha zazdroszcze wyspania :)
12 lata 10 miesiąc temu #305782 przez Pippin
MOnka zdrówka dla DOminisia :kiss:

kiniaa z tego co pamiętam to TY chudzielec jesteś więc z czego chcesz zrzucać?? :unsure:

martucha swietny BOrysek i ta dżokejka :lol: :lol: :lol: bosko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

u nas pobudki jak codziennie czylico 2 godz??dlaczego??już nawet ze tak powiem nafaszerowałam Antka kaszką i oboma cycami i co?? :( :( :(

domii fajny kojec i nam by się przydał bo łóżeczko za małe łóżko zbyt niebezpieczne podłoga za zimna :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305784 przez Hania
Monka, zdrówka dla Dominisia :kiss:
kasiek, bidulinko :kiss:
Przewietrzyliśmy chałupę bo z tego cholernego kominka to kurz w całym domu się zbiera i codziennie muszę go ścierać :angry:
12 lata 10 miesiąc temu #305793 przez Kasiek
Pippin ja juz mam taką teorie ze te nasze dzieci nie budza sie z glodu ani juz chyba z ząbków tylko tak po prostu, a zeby troszke cysia possac i sie przytulic do mamy :dry:

Hania ja kominka nie mam a i tak codziennie kurz widze :dry: okna szczelne a kurz i tak jest :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #305804 przez beti
Cześć laseczki,
Domii, podobno był duży wypadek z udziałem tego fotelika Espiro i on się wypiął :ohmy: i dlatego wycofali z produkcji, ja mam nosidło espiro i faktycznie system montażu pozostawia wiele do życzenia i pasy się z niego wysuwają... więc może podjedź go gdzieś obejrzeć :)

Wszystkiego naj naj dla Liama, Dominika i Filipka :kiss:

Ta dziewczynka ma na imię Oliwka, waży 3800g i mierzy 56cm...jutro wychodzą ze szpitala... ten chłopak szybko szuka mieszkania do wynajęcia bo to socjalne się podobno nie nadaje do niczego :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia