- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305732 przez kiniaa
hej
Martucha ten szary sweterek jest cudowny po prostu
i ja tez 2 kg przytylam ale dietka u mnie od wczoraj bo niedlugo impreza z pracy wiec trzeba jakos wygladac
Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominika
ja spadam do banku.... bede pozniej
Martucha ten szary sweterek jest cudowny po prostu
i ja tez 2 kg przytylam ale dietka u mnie od wczoraj bo niedlugo impreza z pracy wiec trzeba jakos wygladac
Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominika
ja spadam do banku.... bede pozniej
Temat został zablokowany.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305733 przez martucha
Hania ja też nie lubię licytacji
Uwaga uwaga oto Borysek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kiniaa no własnie ten sweterek i kurteczka podobaja mi się najbardziej,i jeszcze ta polówka nexta jest fajna...no ale ja juz licytuje jedna kurteczkę i cena chyba wyjdzie nie mała wiec muszę spasować,chociaz juz nie powinnam licytowac tej kurtki no ale co tam-faaaaajna jest jak mi sie uda to Wam pokaże
Uwaga uwaga oto Borysek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kiniaa no własnie ten sweterek i kurteczka podobaja mi się najbardziej,i jeszcze ta polówka nexta jest fajna...no ale ja juz licytuje jedna kurteczkę i cena chyba wyjdzie nie mała wiec muszę spasować,chociaz juz nie powinnam licytowac tej kurtki no ale co tam-faaaaajna jest jak mi sie uda to Wam pokaże
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez martucha.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305768 przez Monka193
Dzień dobry :*
ja tylko na chwilkę bo jeszcze śpię Domiś dokuczał całą noc i jestem padnięta ;( o 13.00 mamy wizytę u lekarza bo straszny ma katarek i pokasłuje boje się aby na skrzela mu nie przeszło :
(Dziękujemy za życzonka i za pamięć i również
100lat i zdrówka dla Filipka :*:*
Jak wrócimy od lekarza postaram się wejść i napisać co nam dr. powiedział
Miłego dnia wam życzę !!!!
ja tylko na chwilkę bo jeszcze śpię Domiś dokuczał całą noc i jestem padnięta ;( o 13.00 mamy wizytę u lekarza bo straszny ma katarek i pokasłuje boje się aby na skrzela mu nie przeszło :
(Dziękujemy za życzonka i za pamięć i również
100lat i zdrówka dla Filipka :*:*
Jak wrócimy od lekarza postaram się wejść i napisać co nam dr. powiedział
Miłego dnia wam życzę !!!!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305770 przez Kasiek
hej hej
Martucha no boskie są te ubranka co je licytujesz chyba chce miec synka zeby go tak wystroic polówka mi sie zajebiscie podoba i tak koszulka w krateczke zajebistaaa
Borys swietnyyy jest
Domii kojec super a jakie ma wymiary? 100x100? bo wlasnie wczoraj wieczorem siedzialam na allegro szukajac jakiejs licytacji fajnej bo tez musze kupic
Pippin dzis rano o 7 tez budzik mojego m zbudzil i Ige i mnie
a tak fajnie sie nam spalo
Chociaz noc do 1 byla koszmarna, Iga 3 razy sie budzila z placzem wielkim i nie dalo sie jej w ogole utulic nie wiem o co chodzilo czy cos ja bolało czy snilo jej sie cos? juz sie bałam ze sie rozchoruje biedna jesc nie chciala nic tylko plakała ale jak zasnela w koncu o 1 to pospałysmy do 6 a potem ten cholerny budzik ją zbudził o 7 ja nie wiem po co ten moj maz nastawia budzik w sobotę na 7??? i jeszcze nie wezmie go do pokoju w ktorym spi tylko rzuci ten telefon gdziekolwiek, z reguły na szafke która stoi przy drzwiach do naszego pokoju
Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominisia
gdzie to Edytka i Anetka, jkardasz, Avika, i inne dziewczyny??
Martucha no boskie są te ubranka co je licytujesz chyba chce miec synka zeby go tak wystroic polówka mi sie zajebiscie podoba i tak koszulka w krateczke zajebistaaa
Borys swietnyyy jest
Domii kojec super a jakie ma wymiary? 100x100? bo wlasnie wczoraj wieczorem siedzialam na allegro szukajac jakiejs licytacji fajnej bo tez musze kupic
Pippin dzis rano o 7 tez budzik mojego m zbudzil i Ige i mnie
a tak fajnie sie nam spalo
Chociaz noc do 1 byla koszmarna, Iga 3 razy sie budzila z placzem wielkim i nie dalo sie jej w ogole utulic nie wiem o co chodzilo czy cos ja bolało czy snilo jej sie cos? juz sie bałam ze sie rozchoruje biedna jesc nie chciala nic tylko plakała ale jak zasnela w koncu o 1 to pospałysmy do 6 a potem ten cholerny budzik ją zbudził o 7 ja nie wiem po co ten moj maz nastawia budzik w sobotę na 7??? i jeszcze nie wezmie go do pokoju w ktorym spi tylko rzuci ten telefon gdziekolwiek, z reguły na szafke która stoi przy drzwiach do naszego pokoju
Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominisia
gdzie to Edytka i Anetka, jkardasz, Avika, i inne dziewczyny??
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305782 przez Pippin
MOnka zdrówka dla DOminisia
kiniaa z tego co pamiętam to TY chudzielec jesteś więc z czego chcesz zrzucać??
martucha swietny BOrysek i ta dżokejka bosko
u nas pobudki jak codziennie czylico 2 godz??dlaczego??już nawet ze tak powiem nafaszerowałam Antka kaszką i oboma cycami i co??
domii fajny kojec i nam by się przydał bo łóżeczko za małe łóżko zbyt niebezpieczne podłoga za zimna
kiniaa z tego co pamiętam to TY chudzielec jesteś więc z czego chcesz zrzucać??
martucha swietny BOrysek i ta dżokejka bosko
u nas pobudki jak codziennie czylico 2 godz??dlaczego??już nawet ze tak powiem nafaszerowałam Antka kaszką i oboma cycami i co??
domii fajny kojec i nam by się przydał bo łóżeczko za małe łóżko zbyt niebezpieczne podłoga za zimna
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305784 przez Hania
Monka, zdrówka dla Dominisia
kasiek, bidulinko
Przewietrzyliśmy chałupę bo z tego cholernego kominka to kurz w całym domu się zbiera i codziennie muszę go ścierać
kasiek, bidulinko
Przewietrzyliśmy chałupę bo z tego cholernego kominka to kurz w całym domu się zbiera i codziennie muszę go ścierać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Hania.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305793 przez Kasiek
Pippin ja juz mam taką teorie ze te nasze dzieci nie budza sie z glodu ani juz chyba z ząbków tylko tak po prostu, a zeby troszke cysia possac i sie przytulic do mamy
Hania ja kominka nie mam a i tak codziennie kurz widze okna szczelne a kurz i tak jest
Hania ja kominka nie mam a i tak codziennie kurz widze okna szczelne a kurz i tak jest
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305804 przez beti
Cześć laseczki,
Domii, podobno był duży wypadek z udziałem tego fotelika Espiro i on się wypiął i dlatego wycofali z produkcji, ja mam nosidło espiro i faktycznie system montażu pozostawia wiele do życzenia i pasy się z niego wysuwają... więc może podjedź go gdzieś obejrzeć
Wszystkiego naj naj dla Liama, Dominika i Filipka
Ta dziewczynka ma na imię Oliwka, waży 3800g i mierzy 56cm...jutro wychodzą ze szpitala... ten chłopak szybko szuka mieszkania do wynajęcia bo to socjalne się podobno nie nadaje do niczego
Domii, podobno był duży wypadek z udziałem tego fotelika Espiro i on się wypiął i dlatego wycofali z produkcji, ja mam nosidło espiro i faktycznie system montażu pozostawia wiele do życzenia i pasy się z niego wysuwają... więc może podjedź go gdzieś obejrzeć
Wszystkiego naj naj dla Liama, Dominika i Filipka
Ta dziewczynka ma na imię Oliwka, waży 3800g i mierzy 56cm...jutro wychodzą ze szpitala... ten chłopak szybko szuka mieszkania do wynajęcia bo to socjalne się podobno nie nadaje do niczego
Moderatorzy: ilona