- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Haniu dobrze ze juz lepiej sie czujesz
Beti m kurierem wysle w pon paczke ok? bedzie na wtorek. Kurcze ja pod koniec ciąży zrobiłam w szafie czystke i wywaliłam dwie wielkie siaty ciuchów swoich i jedna męża, akurat by sie im przydały...
Renatko biedna Celinka, wiem co to znaczy, bo jak u nas były roboty drogowe 3msc to mialam to samo ehh
Sonia wlasnie dzis na allegro obczajalam te blachy do muffinek
Adee ja tez w pepco czesto kupuje rózne rzeczy, bo fajne mają i Idze tez ubranka tam kupuje i nie uwazam ze są gorszej jakości wiec luz kobietko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Viszka super a juz wiadomo na kiedy termin masz?
Sylwik pozdrawiamy i mezowi gratulujemy ze daje rade kurde pewnie jak ja wróce tez sie bede czula jak piate koło, a gdzie pracujesz ze wstajesz o 4??
kurcze Iga przed chwila sie obudzila z wielkim płaczem i tak płakala biedulka przez sen chyba z 5 minut az ucichła i spała dalej wieczorem zabralismy ja do CH bo chcialam połazic po sklepach, moze za duzo wrazen jej na noc zafundowalismy?
ale kupilam sobie dwie bluzki w H&M i wymienilam Idze kurteczke na mniejszy rozmiar i obejrzalam nowe roboty kuchenne bo trzeba zakupic jakis fajny ale gabarytowo nieduzy moze macie jakies typy??
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Martucha buuu to szkoda ze nici z walentynek. Ale moze odbijecie sobie w dzien albo innego wieczoru
Haniu no bo u nas rzadko snieg sypie - moze 2 razy do roku takze sie cieszymy jak dzieci a Wy to pewnie macie juz go dosc
Viszka podziwiam, odwazna jestes
Jusia musze sie zarazic od Ciebie tym sprzataniem
a ja sobie siedze i laze po sklepach online of course jestem chyba uzalezniona, dobrze ze kasy nie mam teraz za duzo bo juz bym cos kupila
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
przyszłam Wam powiedzieć dobranoc
Przez trzy godziny wystawiałam ciuchy Julki na allegro,ufff,ale sie zmęczyłam
100 lat dla Liama!!!
Ale mam sklerozę
Kubus krzyczał dzisiaj znowu przez pół dnia , Jula kaszle,że aż płucka prawie wypluwa, normalnie hardcore ,ale jutro będzie lepiej....
Viszka- tak cicho gratuluję!!!!
I czekamy na wieści!!!
Renatka- o tak, nago i w szpileczkach
Beti- pytałaś o panele- dziękuję; nie pamiętam nazwy,ale sprawdzę
Sylwik- przyzwyczaisz się i na pewno dasz radę!!!
Adee- te nasze głowy zdrówka życzę!!!
Haniu- fajnie,że już lepiej!
Martucha- jak dietka? Dalej tabsy?
Odrobicie te Walentynki
DOBRANOC!!!!
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
wszystkiego najlepszego dla Liama spóźnione ale szczere
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwik wytrwałości większosć z nas to czeka prędzej czy później
Dorotko powodzenia w sprzedaży
Renatka piękny jednorożec ciekawe jak m by wyglądał w takim przebraniu hehehe
Viszka no to GRATULUJEMY i czekamy ciągle na zdjęcia
madzia pozdrów mamę ponoć potańcówki na sanatoriach są najlepsze jeszcze tam jakiego adonisa wyrwie uprzedź tatę herhehe żarcik kosmonaucik
u nas walentynki beda raczej ubogie i w prezenty i w sposoby spędzenia go
adee
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Pippin Renatka planowała walentynki
ej no napiszcie co to jest to pepco i gdzie to mozna znaleźć bo może tam zajżę
no niestety u nas z walentynkami lipa,ale odrobimy sobie a akurat we walentynki mamy 5,5 roku jak jestesmy ze sobą...i Borysek kończy pół roku no ale nic,będziemy obchodzic walentynki 15
WSZYSTKIEGO NAJ DLA LIAMA!!!!
Domiiiiiiiiii where are you
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Adee ja jestem
Ech.. ta Twoja T... brak słów. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie to OLAĆ! A co do PEPCO... ja też tam często kupuję
Co do sprawy Madzi...
Dziewczyny możecie mnie zlinczować, ale moje zdanie jest takie, że ta cała Katarzyna W. zrobiła co zrobiła i jest to haniebne. Jednak naprawdę proszę Was nie osądzajmy, bo nie wiemy do końca jaka jest prawda, co nią kierowało, dlaczego tak postąpiła. A cała ta szopka medialna wokół tej sprawy tylko podkręca atmosferę. Mnie przeraża to, że ludzie zachowują się tak jak w średniowieczu. Dobrze, że stosów nie ma, bo pewnie już by płonęła... Winna czy niewinna.
Ja mam wykształcenie dziennikarskie i powiem Wam jedno. Polacy uwielbiają tragedie, a jeszcze bardziej jak można na kimś psy wieszać. Bo fajnie jest jak ktoś zrobił coś złego... bo jest gorszy od nas... Poza tym wcale nie zdziwiłabym się gdyby ta cała szopka byłą ustawiona. A po co? Po to by Polakom przysłonić inne dziejące się obecnie sprawy, np. ACTA. Tak się często robi. Dziennikarze, wydawnictwa, TV i inne media dostają za taką robotę spore pieniądze...
Ja osobiście nie osądzam tej dziewczyny... Dla niej to na pewno też ogromna tragedia. Jestem tego pewna.
zgadzam sie z Renatką
martucha a jak tam po wieczorze z przyjaciólkami ???
ahhhaaaaaaaa no tak jestem na tapie doczytywania
sonia to Ty też juz do pracy śmigasz?!!!ło ho tzn za dwa tygodnie.....moje dziecko niestety nie chce sie jakoś uspokoić
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tylko na chwile bo kolo poludnia jedziemy odebrac kojec a pozniej do krakowa wiec bede was na kom.czytac a wracamy jutro.
Liam spoznione zyczonka z okazji 7 miesiecy
STO LAT DLA FILIPKA I DOMINIKA Z OKAZJI UKONCZENIA 6 MIESIECY
a Beti to ja chce kupic ten fotelik Espiro Optima i u mnie jeszcze jest www.smoczek.eu//index.php?cPath=24&sort=4a&page=6
Milej soboty Kochane
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/polowka-polo-next-6-9-m-cy-74...ski-i2095231800.html
allegro.pl/koszula-tommy-hilfiger-r-80-super-i2109045500.html
allegro.pl/tommy-hilfiger-dla-modnego-malucha-i2091929837.html
allegro.pl/burberry-80cm-nowe-dresy-khaki-i2105520321.html
allegro.pl/sweterek-tommy-hilfiger-92-i2105371032.html
a w tej kurtce się zakochałam.....i gdyby nie to że wczoraj zaszalałam to bym ja kupiła,mimo tego że jest na 3 lata i tyle kosztuje ehhh m pewnie by mnie zabił ale co tam...no ale niestety wykorzystałam już moje zaskórniaki
allegro.pl/ralph-lauren-kurtka-3-lata-j-nowa-i2100094941.html
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Sto lat Dominikowi i Filipkowi
domii, wrzucaj fotki kojca;)
martucha, ja szukam kurteczki ale nie lubię licytacji
pippin,
Mykam na zakupy do potem:)
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Haniu on go miał prawie koło ucha!!!!!!!!!!!
udanych zakupów
idę uspać marudka