- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #305979 przez jusia
hej dziewczyny jestem na chwile ale mzoe was troszke poczytam wysprzatalam mieszkanie łącznie z sypialnią zostało mi tylko mega duze prasowanie
Rodzinka ma nas odwiedzic, ale wyszlo to kolo poludnia wiec nic nie pieklam, M kupil dwa ciastka
A WIki jak na złość teraz usypia a oni za niedlugo będą a przyjada z synkiem 3m wiec by polezeli razem na dywanie a tak moja krzykata myszka bedzie spała no szkoda...
Marta ja tez nie wiem jak z tą manną... ja gotuje ją w 100ml wody ale nei weim jak długo powinnam, z 5 min...i potem dodaje albo do mleka albo do zupki czy obiadku...
oki czytam poki co
PS Martucha widzialam Boryska na fb wygląda extra!!!!
Rodzinka ma nas odwiedzic, ale wyszlo to kolo poludnia wiec nic nie pieklam, M kupil dwa ciastka
A WIki jak na złość teraz usypia a oni za niedlugo będą a przyjada z synkiem 3m wiec by polezeli razem na dywanie a tak moja krzykata myszka bedzie spała no szkoda...
Marta ja tez nie wiem jak z tą manną... ja gotuje ją w 100ml wody ale nei weim jak długo powinnam, z 5 min...i potem dodaje albo do mleka albo do zupki czy obiadku...
oki czytam poki co
PS Martucha widzialam Boryska na fb wygląda extra!!!!
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305982 przez soniasg
My po spacerku pogoda piękna słonko świeci
Marta ja jeszcze nie podaję glutenu a już chyba święty czas
Jusia Wiki pewnie się obudzi spokojnie no i udanego spotkania
zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mamy skoczka i Majka jest nim zachwycona
i mam pytanie jeszcze. mój M miał w czerwcu wypadek w pracy i był pół roku na l4. niedawno zakończył leczenie i złożył wniosek do ubezpieczalni o odszkodowanie. miała być komisja itd. a tymczasem wczoraj przyszło nam 720zł na konto bez żadnego pisma z orzeczeniem i bez żadnej komisji.... i teraz pytanie czy mamy się odwoływać czy nie? może jakaś Mamuśka ma o tym pojęcie bo ja niestety nie
Marta ja jeszcze nie podaję glutenu a już chyba święty czas
Jusia Wiki pewnie się obudzi spokojnie no i udanego spotkania
zapomniałam Wam wczoraj napisać, że mamy skoczka i Majka jest nim zachwycona
i mam pytanie jeszcze. mój M miał w czerwcu wypadek w pracy i był pół roku na l4. niedawno zakończył leczenie i złożył wniosek do ubezpieczalni o odszkodowanie. miała być komisja itd. a tymczasem wczoraj przyszło nam 720zł na konto bez żadnego pisma z orzeczeniem i bez żadnej komisji.... i teraz pytanie czy mamy się odwoływać czy nie? może jakaś Mamuśka ma o tym pojęcie bo ja niestety nie
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305988 przez Kasiek
tylko z tą kaszka manna to ona mocno pęcznieje i z jednej łyzeczki przed gotowaniem potem po ugotowaniu powstaje 3 co najmniej
i ja gotuje manne osobno a potem jedna lyzeczke daje do zupki
Marta to mozesz spokojnie dawac przez butelke przez smoczek przejdzie z mlekiem
Jusia miłych odwiedzin
Pippin my tez bylismy na spacerku poltorej godzinki ale u ans wiatru nie ma i slonce piekne Iga pospala wiec chyba bylo jej cieplutko
Adee Tobie tez milych odwiedzin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sonia powinno wam przyjsc pismo z tego zakładu ubezpieczen a jesli nie ma to mozecie zadzwonic i spytac jak to wyliczyli skoro nie bylo zadnej komisji i lekarz nie orzekl jaki uszczerbek na zdrowiu poniósł Twoj M, komisja w takich wypadkach jest zawsze z tego co ja sie orientuje wiec dziwne ze tutaj nie bylo ale z reguly zaklad ubezpieczen wysyła pismo w jaki sposob zostało naliczone odszkodowane kazdy zaklad ubezp ma jeszcze cos takiego jak Ogólne warunki i tam zawsze jest napisane w jaki sposob wyliczaja odszkodowanie, powinniscie tez cos takiego dostac
no i powinni was powiadomic o sposobach odwolywania sie od tego orzeczenia
i ja gotuje manne osobno a potem jedna lyzeczke daje do zupki
Marta to mozesz spokojnie dawac przez butelke przez smoczek przejdzie z mlekiem
Jusia miłych odwiedzin
Pippin my tez bylismy na spacerku poltorej godzinki ale u ans wiatru nie ma i slonce piekne Iga pospala wiec chyba bylo jej cieplutko
Adee Tobie tez milych odwiedzin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sonia powinno wam przyjsc pismo z tego zakładu ubezpieczen a jesli nie ma to mozecie zadzwonic i spytac jak to wyliczyli skoro nie bylo zadnej komisji i lekarz nie orzekl jaki uszczerbek na zdrowiu poniósł Twoj M, komisja w takich wypadkach jest zawsze z tego co ja sie orientuje wiec dziwne ze tutaj nie bylo ale z reguly zaklad ubezpieczen wysyła pismo w jaki sposob zostało naliczone odszkodowane kazdy zaklad ubezp ma jeszcze cos takiego jak Ogólne warunki i tam zawsze jest napisane w jaki sposob wyliczaja odszkodowanie, powinniscie tez cos takiego dostac
no i powinni was powiadomic o sposobach odwolywania sie od tego orzeczenia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Kasiek.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305994 przez soniasg
no właśnie Kasiek a my nie dostaliśmy nic tylko kase na konto. będę tam dzwonić w poniedziałek i się dowiadywać co i jak. ale zastanawiam się czy tak czasem się nie odwołać może na komisji przyznają więcej? pozatym chyba jeszcze złożymy do zusu na komisje no i z oc sprawcy też trzeba pokombinować
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #305997 przez jusia
100 lat dla Liama, Fifiego i Dominisia
Domi fajny kojec
Beti kurcze a takie złe te meiszkania ??((((
Sonia...kurcze nieweim, nigdy nie mialam takiej sytuazji...moj Tata mial wypadek w pracy i byl na komisji i nci nei dostal...mimo ze tez byl potem w domu, i ma teraz ogromna blizne na nodze...niby nic wiecej ale wtedy wydawalo sie poważne... no ale nastepstw nie ma i nic nie dostal...
ja tez bym chciala robota do kuchni
Kinia sprzataniem bys sie zarazila??? hahaha juz dano nei sprzatalam musialam bo lazienke zapuscilam... a zreszta nie lubie jak mamy gosci a mieszkanie jak pobojowisko wyglada
Dorota mi tez sie wasze panele podobaja
Martucha ciuszki superanckie!! heheheh a kurtka naprawde świetna ale drooooga...
Domi fajny kojec
Beti kurcze a takie złe te meiszkania ??((((
Sonia...kurcze nieweim, nigdy nie mialam takiej sytuazji...moj Tata mial wypadek w pracy i byl na komisji i nci nei dostal...mimo ze tez byl potem w domu, i ma teraz ogromna blizne na nodze...niby nic wiecej ale wtedy wydawalo sie poważne... no ale nastepstw nie ma i nic nie dostal...
ja tez bym chciala robota do kuchni
Kinia sprzataniem bys sie zarazila??? hahaha juz dano nei sprzatalam musialam bo lazienke zapuscilam... a zreszta nie lubie jak mamy gosci a mieszkanie jak pobojowisko wyglada
Dorota mi tez sie wasze panele podobaja
Martucha ciuszki superanckie!! heheheh a kurtka naprawde świetna ale drooooga...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306000 przez Kasiek
Kamilko ucałuj Matiego w biedny paluszek i fajnie ze sie juz przewraca na brzuszke i plecki, moja tylko na brzuszek a na plecki za leniwa jeszcze
Sonia wiec ja bym zadzwonila zaraz w pon i zrobila tam pogrom niech zaraz wysylaja pismo z wyliczeniem odszkodowania i pouczeniem w jaki sposob mozecie sie odwolac
a pismo w sumie moze wam jeszcze przyjsc w pon bo jak poczta wyslali
I koniecznie skaldajcie tez z OC sprawcy pewnie, i do ZUSU tez
Sonia wiec ja bym zadzwonila zaraz w pon i zrobila tam pogrom niech zaraz wysylaja pismo z wyliczeniem odszkodowania i pouczeniem w jaki sposob mozecie sie odwolac
a pismo w sumie moze wam jeszcze przyjsc w pon bo jak poczta wyslali
I koniecznie skaldajcie tez z OC sprawcy pewnie, i do ZUSU tez
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Kasiek.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306004 przez soniasg
Jusia z tego co wiem to nie musi być następstw by dostać cokolwiek. i ja też zawsze sprzątam jak ma ktoś przyjść. gorzej jak ktoś robi to niespodziewanie
Kamila właśnie biedny Kamilek :* całuski dla niego :* i oby mu zeszła całkowicie ta wysypka
Kasiek tak też zrobie
Kamila właśnie biedny Kamilek :* całuski dla niego :* i oby mu zeszła całkowicie ta wysypka
Kasiek tak też zrobie
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306005 przez Monka193
jestem ale tylko chwile ;/
już po wizycie Dominiś na szczęście tylko przeziębiony i nic więcej dostaliśmy leki i mamy się leczyć a za tydzień wizyta kontrolna a już się bałam że zastrzyki będą potrzebne
Jestem u mamusi więc wieczorem postaram się was poczytać Buziaki dla was i dla maluszków Dziękujemy za miłe słowa :*:*
już po wizycie Dominiś na szczęście tylko przeziębiony i nic więcej dostaliśmy leki i mamy się leczyć a za tydzień wizyta kontrolna a już się bałam że zastrzyki będą potrzebne
Jestem u mamusi więc wieczorem postaram się was poczytać Buziaki dla was i dla maluszków Dziękujemy za miłe słowa :*:*
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #306062 przez soniasg
Kasiek właśnie gadałam z sąsiadem i on też tak miał, że nie było komisji i najpierw dostał kasę a za tydzień pismo
Monka super, że z Dominisiem ok :*
Viszka bawcie się dobrze
Pippin jak nie przyjdą to przynajmniej bedziecie mieli czysto
Monka super, że z Dominisiem ok :*
Viszka bawcie się dobrze
Pippin jak nie przyjdą to przynajmniej bedziecie mieli czysto
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu #306206 przez Asik
Hello ja z Mareckim w domciu więc same rozumiecie
wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominika z okazji ukończenia 6 mcy ahhh pół roczku już minęo
Mam wiadomość od Edytki .. nie będzie jej jakiś czas bo ma awarię neta więc nie martwcie się że coś się stało jak tylko da radę to od razu wejdzie
Maga jeśli dostaje kaszkę manną w słoiczkach to juz dostaje gluten i jest ok bo własnie o to chodzi żeby gluten wprowadzać a nie dokładnie kaszkę manną możesz nawet dawać do pociumkania bułeczkę ale pod nadzorem ja daję Szymkowi i "zajada" aż mu się uszy trzęsą
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominika z okazji ukończenia 6 mcy ahhh pół roczku już minęo
Mam wiadomość od Edytki .. nie będzie jej jakiś czas bo ma awarię neta więc nie martwcie się że coś się stało jak tylko da radę to od razu wejdzie
Maga jeśli dostaje kaszkę manną w słoiczkach to juz dostaje gluten i jest ok bo własnie o to chodzi żeby gluten wprowadzać a nie dokładnie kaszkę manną możesz nawet dawać do pociumkania bułeczkę ale pod nadzorem ja daję Szymkowi i "zajada" aż mu się uszy trzęsą
Moderatorzy: ilona