- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304035 przez kiniaa
Beti tak sie zastanawiam czy jak wysle jutro to dojdzie do PL pewnie za tydzien - czy to nie bedzie za pozno ? bo nie chce Cie klopocic zebys specjalnie z moja paczka jeszcze raz do nich jechala
Asik w koncu napisalas martwilysmy sie ... i sto lat dla Martuli
Adee no wiesz co jaka niekochana, cos Ci sie zdaje
Biedronka jak synus?
moj synek juz umie czytac proste wyrazy - nauczycielka go pochwalila dzis az sie wzruszylam i przypomnialo mi sie jak jeszcze niedawno byl taki malutki jak Isabelka....
Asik w koncu napisalas martwilysmy sie ... i sto lat dla Martuli
Adee no wiesz co jaka niekochana, cos Ci sie zdaje
Biedronka jak synus?
moj synek juz umie czytac proste wyrazy - nauczycielka go pochwalila dzis az sie wzruszylam i przypomnialo mi sie jak jeszcze niedawno byl taki malutki jak Isabelka....
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #304048 przez jusia
Hej dziewczyny co to za akcja?? komu pomagacie?? jakie paczki??- oki doczytalam, Beti a jak wysle jutro to dojdzie do ciebie na czas?????? tez chce pomoc...daj adres!!
Adee wspolczuje jutrzejszej wizyty dasz rade...olej sikiem prostym
Domi a moja nie zwraca uwagi n atakie buczące sprzety, a szkoda bo moznaby bylo ja zajac czyms takim w razie co
Beti ale cudnie zrobiłąś okna ty masz talent artystyczny!!
Sto latek dla Igi i Błażejka
Domi ale Błążejek jest długi i szczuplutki dobrze ze w domu juz sie smiał
Pippin ja tez nie cierpie jak ktos mi wpada do mieszkania i sie panoszy...no az mnie trzesie
o kurcze...Pippin niezły motywator...no szok!! super sobie chłopak radzi...podziwiam...
Madzia dzieki za odp w sprawie aukcji...a listy fajne mi si epodobaly
Kasiek to pod paszka i w łokciu to chyba uczulenie...wydalam dizsiaj 100 zl na masci i bebilon pepti na 100% kupilam...juz takie brzydkie sie zrobilo chybanadkazilo sie
Adee wspolczuje jutrzejszej wizyty dasz rade...olej sikiem prostym
Domi a moja nie zwraca uwagi n atakie buczące sprzety, a szkoda bo moznaby bylo ja zajac czyms takim w razie co
Beti ale cudnie zrobiłąś okna ty masz talent artystyczny!!
Sto latek dla Igi i Błażejka
Domi ale Błążejek jest długi i szczuplutki dobrze ze w domu juz sie smiał
Pippin ja tez nie cierpie jak ktos mi wpada do mieszkania i sie panoszy...no az mnie trzesie
o kurcze...Pippin niezły motywator...no szok!! super sobie chłopak radzi...podziwiam...
Madzia dzieki za odp w sprawie aukcji...a listy fajne mi si epodobaly
Kasiek to pod paszka i w łokciu to chyba uczulenie...wydalam dizsiaj 100 zl na masci i bebilon pepti na 100% kupilam...juz takie brzydkie sie zrobilo chybanadkazilo sie
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304055 przez jusia
A teraz co u mnie
M od poniedzialku podpisuje umowe na okres próbny
Małą marudzi strasznie i jeszcze to uczulenie...
Bylam z Mama tez na zakupach i w smyku sa super promocje za 30 zł piekny dresik małej kupilam jak ją wystroje to wam pokaże
hmmm niewiem co mialam jeszcze pisac...jak sobie przypomne to napsize...
a i przybylo mi 2 kg ja chce schudnac jestem gruuuba
M od poniedzialku podpisuje umowe na okres próbny
Małą marudzi strasznie i jeszcze to uczulenie...
Bylam z Mama tez na zakupach i w smyku sa super promocje za 30 zł piekny dresik małej kupilam jak ją wystroje to wam pokaże
hmmm niewiem co mialam jeszcze pisac...jak sobie przypomne to napsize...
a i przybylo mi 2 kg ja chce schudnac jestem gruuuba
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304056 przez domii
Kinia to super Davidek zdolniacha gratulacje
Jusia jak tam maz po 1 dniu?
Beti paczka wyslana poczta polska priorytetem,wiec mam nadzieje ze do poniedzialku dojdzie
Blazej spi wykapany najedzony,a ja sama meza nie ma na noc ,wielkie lozko dla mnie a mi tak jakos smutno
Adee ja Ciebie bardzo kocham,ty zawsze kazdemu na wszystko odpisujesz i wogole fajna babeczka z Ciebie
Jusia jak tam maz po 1 dniu?
Beti paczka wyslana poczta polska priorytetem,wiec mam nadzieje ze do poniedzialku dojdzie
Blazej spi wykapany najedzony,a ja sama meza nie ma na noc ,wielkie lozko dla mnie a mi tak jakos smutno
Adee ja Ciebie bardzo kocham,ty zawsze kazdemu na wszystko odpisujesz i wogole fajna babeczka z Ciebie
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304062 przez dorotas29
Dziewczyny, ja tak na szybko!!!
Znacie sie na prawie pracy????
Jak to jest- tak w skrócie- teraz pracowalam na 12-tki, nie chcę wracac juz do pracy na nocki,wiec chce zejść na ósemki albo na razie na pół etatu- i jak to wygląda- czy mam jakis czas ochronny? czy np po powrocie,po jakis powiedzmy trzech miesiacach szef da mi wypowiedzenie, bo powie,że nie jestem mu potrzebna w takim systemie godzin,tylko na 12-tki???? Sorki,że tak zagmatwalam i dzięki!!!!!
Znacie sie na prawie pracy????
Jak to jest- tak w skrócie- teraz pracowalam na 12-tki, nie chcę wracac juz do pracy na nocki,wiec chce zejść na ósemki albo na razie na pół etatu- i jak to wygląda- czy mam jakis czas ochronny? czy np po powrocie,po jakis powiedzmy trzech miesiacach szef da mi wypowiedzenie, bo powie,że nie jestem mu potrzebna w takim systemie godzin,tylko na 12-tki???? Sorki,że tak zagmatwalam i dzięki!!!!!
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304065 przez jusia
kurcze Dorota ja sie nie znam ale chyba okres ochronny trwa rok...
Agusia to ide ogladac tylko kurcze mala usnela u nas w sypialni boje sie ja tak sama zostawiac na lozku a jak ja przenose to na bank sie obudzi...zaraz obloze ja poduszkami...
Agusia to ide ogladac tylko kurcze mala usnela u nas w sypialni boje sie ja tak sama zostawiac na lozku a jak ja przenose to na bank sie obudzi...zaraz obloze ja poduszkami...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #304068 przez kiniaa
dziekuje dziewczynki
Agusia chodzi do angielskiej bo tutaj jest obowiazkowa. Mysle ze jak skonczy 6 lat to zapisze go do polskiej na sobote. Religii tez sie bedzie w polskiej uczyl
Jusia ja tez ostatnio przytylam wazylam juz 61,5 a dzis 63,5 ale wyciagam orbitreka na pare tyg do salonu - bede miec zagracone ale trudno, musze schudnac do wiosny. No i jeszcze wyciagam kolezanki na zumbe. Jedna sie zgodzila ale po wyplacie hehe czyli za 3 tyg
Jusia to super ze M podpisuje umowe
Agusia chodzi do angielskiej bo tutaj jest obowiazkowa. Mysle ze jak skonczy 6 lat to zapisze go do polskiej na sobote. Religii tez sie bedzie w polskiej uczyl
Jusia ja tez ostatnio przytylam wazylam juz 61,5 a dzis 63,5 ale wyciagam orbitreka na pare tyg do salonu - bede miec zagracone ale trudno, musze schudnac do wiosny. No i jeszcze wyciagam kolezanki na zumbe. Jedna sie zgodzila ale po wyplacie hehe czyli za 3 tyg
Jusia to super ze M podpisuje umowe
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona