BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #319243 przez jkardasz

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #319246 przez soniasg
Kasiek super, że Iga była taka grzeczniutka :) i najważniejsze, że wiecie na co jest uczulona i możecie działać :) nam chyba też skok przeszedł tfu tfu tfu :P
12 lata 9 miesiąc temu #319248 przez soniasg
Jkardasz Lesiu mały łakomczuszek :) i taki "dorosły" się wydaje na tym zdjęciu :)
12 lata 9 miesiąc temu #319251 przez jkardasz
heheh no "dorosly" to on juz by chcial byc bo wszystko sam i sam!! jesc, ubierac :) i wszyscy mu daja tak 2 miesiace wiecej :) a dla mnie to i tak jest malutkim lesiuniem ;) a taki sie z niego maminsynek zrobil ze szok!

12 lata 9 miesiąc temu #319264 przez aneta2611
jkardasz nie wiem czy CIę to pocieszy ale z Filipka też... Z kims innym się pobawi, ale niezbyt długo i pod warunkiem że jestem w pobliżu. Jak tylko zniknę Mu z oczu to "woła" i muszę Go po imieniu zawołać to jeszcze chwilę wytrzyma :)
z jednej strony jest to cudowne uczucie że dziecko poza Tobą świata nie widzi ale z drugiej :huh: :dry:
...no właśnie...Dziś jadę do lekarza i nie ma mowy, żeby Go z kimś zostawić, tym bardziej że nie będzie mnie w domu jakieś 4 godziny... Kurcze, mam nadzieję, że Mu to minie bo nigdzie się bez Niego nie ruszę :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #319268 przez jkardasz
no u nas dokladnie ten sam problem, zabawy nawet z tata ok ale jak znikam z zasiegu wzroku to ryk!! zobaczy mnie, przytuli sie i moze isc sie dalej bawic :D
dobrze ze na razie do pracy nie wracam bo nawet nie chce sie zastanawiac co by to bylo!! ehhh

12 lata 9 miesiąc temu #319272 przez madzia0507
Hej!
Melduję się, że żyję. :) Mimo, że moje dziecko bije dzisiaj rekordy świata w byciu zmierżoną. Jakim cudem poszła jednak spać, to nie wiem. :dry: :dry: :dry:

W sobotę byliśmy z Michałem w KRK na zakupach. Baaaaardzo nam się udały. Michał kupił sobie buty, bluzę, koszulę, spodnie i pasek, a ja spodnie i dwie bluzki. I prawie wszystko w Reserved. Mają tyle ładnych rzeczy, że normalnie pół sklepu chciałam wynieść jak tam wpadłam. Jakby któraś wybierała się na zakupy, to polecam. :)

Dziewczynki, które karmią Bebilonem - w Rossmanie kosztuje niecałe 39 zł za 800 g. :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziękuję za komplementy dla Julitki. :) Ta sukienkę dostała od Lachonka. :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti, mam 2 kciuki u rąk, 2 u stóp i jak jeszcze Julitę doliczyć, to wychodzi całe stado kciuków. :laugh:
A spacerówkę już kupiłam:
allegro.pl/wozek-spacerowka-hauck-citi-p...cja-i2153103237.html
Oglądałam też Espiro, nawet jedna mi się spodobała, ale mój Michał nie zaakceptował koloru, bo była tylko pomarańczowa. :laugh:

Marta, mój Michał też chory. Już 3-ci raz tej zimy. :dry:

Hania, nie. Głowa już na szczęście ok. :) Wiesz co znalazłam. W jednej gazecie farmaceutycznej mam bardzo fajny, duży artykuł o migrenie. Jak mi dasz maila, to zeskanuję i ci wyślę.
Dokładnie taki wózek jak twój chciałam kupić! :) :) :)

Adee, nie napisałaś mi jaką maść przepisała ci lekarka na te krostki u Majeczki na pussy. A próbowałaś z tym Clotrimazolem???

100 lat dla Silvii i Gabrysia!!! :kiss: :kiss: :kiss:

jkardasz, Lesio jest przesłodki! :) :) :)
12 lata 9 miesiąc temu #319277 przez soniasg
Dziewczyny bo naszym maluszkom zaczął się lęk separacyjny może dlatego takie mamisynki ?

Madzia pomysł ze szkołą świetny sama bym poszła ale jakoś szkoda mi pieniędzy :P

DZIEWCZYNY CZY KTÓRAS Z WAS WYSYŁAŁA JUŻ KIEDYŚ COŚ KURIEREM? JAK TAK TO PROSZĘ O INSTRUKCJĘ CO MAM ZROBIĆ BO JA ZA GŁUPIA JESTEM :P
12 lata 9 miesiąc temu #319280 przez Hania
HEJKA:)
madzia, nie uwierzysz ale nasze poszukiwanie wozkow skonczylo sie na haucku :ohmy: dokaldnie na tym samym co Ty wybralas :lol: :ohmy:
poprosze o artykul o migrenie

i super, e zakupy s ie uda
  • y

• zaraz nadrobi reszte

Fifi namisza
  • mi w klawiaturze i nie moge uwzywac polskich znak
      w
    12 lata 9 miesiąc temu #319282 przez madzia0507
    Sonia, ja chciałam wysłać paczkę dla tej koleżanki Beti i weszłam na stronę internetową kilku firm kurierskich (UPS, DHL, Siódemka), ale bardzo drogo wycenili mi przesyłkę i zrezygnowałam.
    12 lata 9 miesiąc temu #319283 przez adee84
    hej :)
    Kasiek cieszę, się, że wszystko u Igi dobrze :)
    Sonia fajnie, że Maja już grzeczna :)
    Joasiu Lesio cudny :)
    Madzia pomysł świetny :) a co do maści to Ci nie napisałam bo za cholere nie mogę się rozczytać :dry: dziś kupię clotrimazol dopiero niestety. no i dziś idziemy kolejny raz do kontroli oby już było ok. a jak mi się uda to idę też do gastro ;)
    12 lata 9 miesiąc temu #319288 przez aneta2611
    jkardasz skąd ja to znam :D

Madzia :D :kiss: witaj :)
    super, że zakupy się udały :) u nas niestety reserved nie ma :(. Twój M zachował się tak jak powinien :) SUPER!!! Pomysł ze studiami - REWELACJA :)
    a co do wózka... wygląda na to, że my tez się na niego zdecydujemy, tylko teraz z kaską troszkę gorzej i trzeba by czekać do marca a to mi się nie podoba bo nie wiem czy wtedy jeszcze będą :(
    12 lata 9 miesiąc temu #319289 przez Hania
    jkardasz, Lesiu sliczny i taki juz duzy:)
    kasiek, no to pospaliscie fajnie bo u nas nocka do bani :dry:
    Fifi nie moze jesc marchewki bo po niej boli go brzuszek
    12 lata 9 miesiąc temu #319291 przez aneta2611
    Adee, trzymam kciuki! Już musi być dobrze :)
    12 lata 9 miesiąc temu #319292 przez adee84
    Madzia czy ja też mogę prosi o ten artykuł :blush: :kiss: ?
    Moderatorzy: ilona
    Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia