- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #319251 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
heheh no "dorosly" to on juz by chcial byc bo wszystko sam i sam!! jesc, ubierac i wszyscy mu daja tak 2 miesiace wiecej a dla mnie to i tak jest malutkim lesiuniem a taki sie z niego maminsynek zrobil ze szok!
Temat został zablokowany.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319264 przez aneta2611
jkardasz nie wiem czy CIę to pocieszy ale z Filipka też... Z kims innym się pobawi, ale niezbyt długo i pod warunkiem że jestem w pobliżu. Jak tylko zniknę Mu z oczu to "woła" i muszę Go po imieniu zawołać to jeszcze chwilę wytrzyma
z jednej strony jest to cudowne uczucie że dziecko poza Tobą świata nie widzi ale z drugiej
...no właśnie...Dziś jadę do lekarza i nie ma mowy, żeby Go z kimś zostawić, tym bardziej że nie będzie mnie w domu jakieś 4 godziny... Kurcze, mam nadzieję, że Mu to minie bo nigdzie się bez Niego nie ruszę
z jednej strony jest to cudowne uczucie że dziecko poza Tobą świata nie widzi ale z drugiej
...no właśnie...Dziś jadę do lekarza i nie ma mowy, żeby Go z kimś zostawić, tym bardziej że nie będzie mnie w domu jakieś 4 godziny... Kurcze, mam nadzieję, że Mu to minie bo nigdzie się bez Niego nie ruszę
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #319268 przez jkardasz
no u nas dokladnie ten sam problem, zabawy nawet z tata ok ale jak znikam z zasiegu wzroku to ryk!! zobaczy mnie, przytuli sie i moze isc sie dalej bawic
dobrze ze na razie do pracy nie wracam bo nawet nie chce sie zastanawiac co by to bylo!! ehhh
dobrze ze na razie do pracy nie wracam bo nawet nie chce sie zastanawiac co by to bylo!! ehhh
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319272 przez madzia0507
Hej!
Melduję się, że żyję. Mimo, że moje dziecko bije dzisiaj rekordy świata w byciu zmierżoną. Jakim cudem poszła jednak spać, to nie wiem.
W sobotę byliśmy z Michałem w KRK na zakupach. Baaaaardzo nam się udały. Michał kupił sobie buty, bluzę, koszulę, spodnie i pasek, a ja spodnie i dwie bluzki. I prawie wszystko w Reserved. Mają tyle ładnych rzeczy, że normalnie pół sklepu chciałam wynieść jak tam wpadłam. Jakby któraś wybierała się na zakupy, to polecam.
Dziewczynki, które karmią Bebilonem - w Rossmanie kosztuje niecałe 39 zł za 800 g.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziękuję za komplementy dla Julitki. Ta sukienkę dostała od Lachonka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti, mam 2 kciuki u rąk, 2 u stóp i jak jeszcze Julitę doliczyć, to wychodzi całe stado kciuków.
A spacerówkę już kupiłam:
allegro.pl/wozek-spacerowka-hauck-citi-p...cja-i2153103237.html
Oglądałam też Espiro, nawet jedna mi się spodobała, ale mój Michał nie zaakceptował koloru, bo była tylko pomarańczowa.
Marta, mój Michał też chory. Już 3-ci raz tej zimy.
Hania, nie. Głowa już na szczęście ok. Wiesz co znalazłam. W jednej gazecie farmaceutycznej mam bardzo fajny, duży artykuł o migrenie. Jak mi dasz maila, to zeskanuję i ci wyślę.
Dokładnie taki wózek jak twój chciałam kupić!
Adee, nie napisałaś mi jaką maść przepisała ci lekarka na te krostki u Majeczki na pussy. A próbowałaś z tym Clotrimazolem???
100 lat dla Silvii i Gabrysia!!!
jkardasz, Lesio jest przesłodki!
Melduję się, że żyję. Mimo, że moje dziecko bije dzisiaj rekordy świata w byciu zmierżoną. Jakim cudem poszła jednak spać, to nie wiem.
W sobotę byliśmy z Michałem w KRK na zakupach. Baaaaardzo nam się udały. Michał kupił sobie buty, bluzę, koszulę, spodnie i pasek, a ja spodnie i dwie bluzki. I prawie wszystko w Reserved. Mają tyle ładnych rzeczy, że normalnie pół sklepu chciałam wynieść jak tam wpadłam. Jakby któraś wybierała się na zakupy, to polecam.
Dziewczynki, które karmią Bebilonem - w Rossmanie kosztuje niecałe 39 zł za 800 g.
Dziękuję za komplementy dla Julitki. Ta sukienkę dostała od Lachonka.
Beti, mam 2 kciuki u rąk, 2 u stóp i jak jeszcze Julitę doliczyć, to wychodzi całe stado kciuków.
A spacerówkę już kupiłam:
allegro.pl/wozek-spacerowka-hauck-citi-p...cja-i2153103237.html
Oglądałam też Espiro, nawet jedna mi się spodobała, ale mój Michał nie zaakceptował koloru, bo była tylko pomarańczowa.
Marta, mój Michał też chory. Już 3-ci raz tej zimy.
Hania, nie. Głowa już na szczęście ok. Wiesz co znalazłam. W jednej gazecie farmaceutycznej mam bardzo fajny, duży artykuł o migrenie. Jak mi dasz maila, to zeskanuję i ci wyślę.
Dokładnie taki wózek jak twój chciałam kupić!
Adee, nie napisałaś mi jaką maść przepisała ci lekarka na te krostki u Majeczki na pussy. A próbowałaś z tym Clotrimazolem???
100 lat dla Silvii i Gabrysia!!!
jkardasz, Lesio jest przesłodki!
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319277 przez soniasg
Dziewczyny bo naszym maluszkom zaczął się lęk separacyjny może dlatego takie mamisynki ?
Madzia pomysł ze szkołą świetny sama bym poszła ale jakoś szkoda mi pieniędzy
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAS Z WAS WYSYŁAŁA JUŻ KIEDYŚ COŚ KURIEREM? JAK TAK TO PROSZĘ O INSTRUKCJĘ CO MAM ZROBIĆ BO JA ZA GŁUPIA JESTEM
Madzia pomysł ze szkołą świetny sama bym poszła ale jakoś szkoda mi pieniędzy
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAS Z WAS WYSYŁAŁA JUŻ KIEDYŚ COŚ KURIEREM? JAK TAK TO PROSZĘ O INSTRUKCJĘ CO MAM ZROBIĆ BO JA ZA GŁUPIA JESTEM
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319280 przez Hania
HEJKA:)
madzia, nie uwierzysz ale nasze poszukiwanie wozkow skonczylo sie na haucku dokaldnie na tym samym co Ty wybralas
poprosze o artykul o migrenie
i super, e zakupy s ie uday
zaraz nadrobi reszte
Fifi namisza mi w klawiaturze i nie moge uwzywac polskich znak
madzia, nie uwierzysz ale nasze poszukiwanie wozkow skonczylo sie na haucku dokaldnie na tym samym co Ty wybralas
poprosze o artykul o migrenie
i super, e zakupy s ie uda
zaraz nadrobi reszte
Fifi namisza mi w klawiaturze i nie moge uwzywac polskich znak
-
w
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319282 przez madzia0507
Sonia, ja chciałam wysłać paczkę dla tej koleżanki Beti i weszłam na stronę internetową kilku firm kurierskich (UPS, DHL, Siódemka), ale bardzo drogo wycenili mi przesyłkę i zrezygnowałam.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319283 przez adee84
hej
Kasiek cieszę, się, że wszystko u Igi dobrze
Sonia fajnie, że Maja już grzeczna
Joasiu Lesio cudny
Madzia pomysł świetny a co do maści to Ci nie napisałam bo za cholere nie mogę się rozczytać dziś kupię clotrimazol dopiero niestety. no i dziś idziemy kolejny raz do kontroli oby już było ok. a jak mi się uda to idę też do gastro
Kasiek cieszę, się, że wszystko u Igi dobrze
Sonia fajnie, że Maja już grzeczna
Joasiu Lesio cudny
Madzia pomysł świetny a co do maści to Ci nie napisałam bo za cholere nie mogę się rozczytać dziś kupię clotrimazol dopiero niestety. no i dziś idziemy kolejny raz do kontroli oby już było ok. a jak mi się uda to idę też do gastro
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319288 przez aneta2611
jkardasz skąd ja to znam
Madzia witaj
super, że zakupy się udały u nas niestety reserved nie ma . Twój M zachował się tak jak powinien SUPER!!! Pomysł ze studiami - REWELACJA
a co do wózka... wygląda na to, że my tez się na niego zdecydujemy, tylko teraz z kaską troszkę gorzej i trzeba by czekać do marca a to mi się nie podoba bo nie wiem czy wtedy jeszcze będą
Madzia witaj
super, że zakupy się udały u nas niestety reserved nie ma . Twój M zachował się tak jak powinien SUPER!!! Pomysł ze studiami - REWELACJA
a co do wózka... wygląda na to, że my tez się na niego zdecydujemy, tylko teraz z kaską troszkę gorzej i trzeba by czekać do marca a to mi się nie podoba bo nie wiem czy wtedy jeszcze będą
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej