- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319334 przez motylek
witam
Jaką ja miałam ciężką noc Kornelka całą noc popłakiwała przez sen.Nigdy tak nie miała a dziś całą noc coś ja dręczyło ale za to od rana moje dziecko ma super humorek.
jkardaszmały przystojniak z Lesia
madzia super że zakupy się udały.Pomysł ze studiami świetny i podziwiam że masz chęci i znajdziesz czas na nauke. A spacerówka też fajna,a ja mam 3w1 bebetto soleris i jestem bardzo zadwolona.
adee trzymamy kciuki za wizyte
beti u mnie też biało
Renataświetne te opisy a Celinka śliczna jak zawsze
Jaką ja miałam ciężką noc Kornelka całą noc popłakiwała przez sen.Nigdy tak nie miała a dziś całą noc coś ja dręczyło ale za to od rana moje dziecko ma super humorek.
jkardaszmały przystojniak z Lesia
madzia super że zakupy się udały.Pomysł ze studiami świetny i podziwiam że masz chęci i znajdziesz czas na nauke. A spacerówka też fajna,a ja mam 3w1 bebetto soleris i jestem bardzo zadwolona.
adee trzymamy kciuki za wizyte
beti u mnie też biało
Renataświetne te opisy a Celinka śliczna jak zawsze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez motylek.
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319347 przez madzia0507
Mąż był właśnie u mnie na "kontroli" i jak zobaczył, że ja jeszcze w piżamie, to się za głowę złapał, więc chyba wypadałoby się jednak ubrać.
Renatka, rozwaliłaś mnie zdjęciem Celiny w chodziku z jej własną rejestracją.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319358 przez Renata Anna
madzia0507 napisał:
se se se se...
Madzia to Ty jeszcze w pidżamie ???? Yyyyyyyyy
Motylek współczuję ciężkiej nocki...
Zamierzam z Celiną wyjść na spacer jak tylko się obudzi... Ale oczywiście za oknem robi się nie ciekawie....
Mąż był właśnie u mnie na "kontroli" i jak zobaczył, że ja jeszcze w piżamie, to się za głowę złapał, więc chyba wypadałoby się jednak ubrać.
se se se se...
Madzia to Ty jeszcze w pidżamie ???? Yyyyyyyyy
Motylek współczuję ciężkiej nocki...
Zamierzam z Celiną wyjść na spacer jak tylko się obudzi... Ale oczywiście za oknem robi się nie ciekawie....
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319362 przez Kasiek
dlugo mi zajęło ale w końcu jestem
najpierw Ige ubrałam dziennie, potem sobie przypomniałam ze trzeba leki dać, trwało to ponad 40 minut-wykonczyla mnie po kim to takie uparte i zawzięte dziecko ja nie wiem maz mowi ze to po mnie ale ja sie nie zgadzam potem oczywiscie po lekach znowu trzeba przebrac bo wszystko brudne potem posadzilam wrocilam do forum i co?? kupa....potem jedzenie.... potem padła i spi wiec jestem
Madziu podziwam ze chce ci sie na studia ja kiedys tez o tym myslalam ze drugie studiza zrobie ale jak teraz jest Iga to mi sie odechcialo tez łazilam wczoraj po Reserved ale z Igą to mi sie mierzyc nie chciało
Lesio sliczny
Celinka czaderska na tych zdjęciach a chodzik z imieniem wymiata
Beti u nas tez snieg znowu spadł a ja sie naszykowałam na wiosne
Adee powodzenia na wizycie
no mi sie tez nie podoba ze to na marchewke ale na szczescie z wiekszosci uczulen dzieci wyrastają wiec moze i nam sie uda
aaa nie napisalam wam najwazniejszego ...od piatku Iga spi z tatusiem...ja w drugim pokoju odsypiam cale noce okazało sie ze Iga wcale nie potrzebuje jesc w nocy, teraz jak sie budzi to Adam daje jej herbatke i ona spi dalej i jest ok!! wychodzi na to ze sie budzila po to zeby sie sobie cycka possac albo sie przytulic do mamy a nie z potrzeby jedzenia przy tacie cycka nie ma wiec Iga sobie spokojnie bez zadnych jęków i awantur spi dalej
To teraz ja przez miesiac spie w drugim pokoju a Adam bedzie nadrabiał nocne pobudki mam nadzieje ze dojdzie to tego ze Iga stwierdzi ze nie ma sensu budzic sie tylko na herbatke i tak mamy nie ma i zacznie przesypiac cale noce
nadrabiam dalej
najpierw Ige ubrałam dziennie, potem sobie przypomniałam ze trzeba leki dać, trwało to ponad 40 minut-wykonczyla mnie po kim to takie uparte i zawzięte dziecko ja nie wiem maz mowi ze to po mnie ale ja sie nie zgadzam potem oczywiscie po lekach znowu trzeba przebrac bo wszystko brudne potem posadzilam wrocilam do forum i co?? kupa....potem jedzenie.... potem padła i spi wiec jestem
Madziu podziwam ze chce ci sie na studia ja kiedys tez o tym myslalam ze drugie studiza zrobie ale jak teraz jest Iga to mi sie odechcialo tez łazilam wczoraj po Reserved ale z Igą to mi sie mierzyc nie chciało
Lesio sliczny
Celinka czaderska na tych zdjęciach a chodzik z imieniem wymiata
Beti u nas tez snieg znowu spadł a ja sie naszykowałam na wiosne
Adee powodzenia na wizycie
no mi sie tez nie podoba ze to na marchewke ale na szczescie z wiekszosci uczulen dzieci wyrastają wiec moze i nam sie uda
aaa nie napisalam wam najwazniejszego ...od piatku Iga spi z tatusiem...ja w drugim pokoju odsypiam cale noce okazało sie ze Iga wcale nie potrzebuje jesc w nocy, teraz jak sie budzi to Adam daje jej herbatke i ona spi dalej i jest ok!! wychodzi na to ze sie budzila po to zeby sie sobie cycka possac albo sie przytulic do mamy a nie z potrzeby jedzenia przy tacie cycka nie ma wiec Iga sobie spokojnie bez zadnych jęków i awantur spi dalej
To teraz ja przez miesiac spie w drugim pokoju a Adam bedzie nadrabiał nocne pobudki mam nadzieje ze dojdzie to tego ze Iga stwierdzi ze nie ma sensu budzic sie tylko na herbatke i tak mamy nie ma i zacznie przesypiac cale noce
nadrabiam dalej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Kasiek.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319388 przez Renata Anna
Ech... nie ma nikogo, to spadamy na spacer...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319390 przez Kasiek
Renatko u mnie tez pogoda sie psuje, kurzawica śnieżna taka ze przemysle powaznie ten spacer
Motylku współczuje nocki
Haniu Tobie tez
Asik ci niektorzy ksieża to mają takie teksty ze mózg w ponie staje; "siedlisko szatana" myslalby kto cholera mnie bierze jak czytam takie cos podejrzewam ze te rodziny które żyja bez ślubu są bardziej świete niz zachowania co poniektórych księży
u nas na kolędzie było przesłuchanie kiedy był ślub a kiedy sie dziecko urodziło "bo inaczej to nie po Bożemu"
Avika, jkardasz w koncu zawitałyście do nas
Edytko gratulujemy Silvi nowych osiągnięć
Beti super ze Fifi juz tak ładnie gada sobie
ja tez poprosze o adres bloga, przepisów wrzucac nie bede bo żadna ze mnie kucharka ale chętnie wykrzystam Wasze przepisy
Soniu to juz sie wysypiasz tez chetnie bym jakis film na kompie obejrzała
Domii Ty o nas zawsze pamiętasz
spoźnione życzonka dla Silvi i Gabrysia
Haniu cieszę sie ze chrzciny sie udały a z tą marchewką to podobno coraz więcej dzieci ma problemy i współczuje straty kapy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
widze ze na forum temat spacerówek fajne te wasze my na razie zostaniemy przy tej z kompletu
no i widze ze jak ja weszłam to wszystkie gdzies wywiało to ide gotowac Idze zupke bez marchewki
a Angelika to juz nas nie kocha???
i gdzie jest Domii??
Motylku współczuje nocki
Haniu Tobie tez
Asik ci niektorzy ksieża to mają takie teksty ze mózg w ponie staje; "siedlisko szatana" myslalby kto cholera mnie bierze jak czytam takie cos podejrzewam ze te rodziny które żyja bez ślubu są bardziej świete niz zachowania co poniektórych księży
u nas na kolędzie było przesłuchanie kiedy był ślub a kiedy sie dziecko urodziło "bo inaczej to nie po Bożemu"
Avika, jkardasz w koncu zawitałyście do nas
Edytko gratulujemy Silvi nowych osiągnięć
Beti super ze Fifi juz tak ładnie gada sobie
ja tez poprosze o adres bloga, przepisów wrzucac nie bede bo żadna ze mnie kucharka ale chętnie wykrzystam Wasze przepisy
Soniu to juz sie wysypiasz tez chetnie bym jakis film na kompie obejrzała
Domii Ty o nas zawsze pamiętasz
spoźnione życzonka dla Silvi i Gabrysia
Haniu cieszę sie ze chrzciny sie udały a z tą marchewką to podobno coraz więcej dzieci ma problemy i współczuje straty kapy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
widze ze na forum temat spacerówek fajne te wasze my na razie zostaniemy przy tej z kompletu
no i widze ze jak ja weszłam to wszystkie gdzies wywiało to ide gotowac Idze zupke bez marchewki
a Angelika to juz nas nie kocha???
i gdzie jest Domii??
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319430 przez domii
Hej
Oczywiscie dalej nie mozna normalnie wejsc na forum,wiec zalozylam konto na FB
Kasiek super ze nie musieliscie Igii kluc,a co do marchewki to Blazej nie znosi-jedyne warzywo ktorego nie chce jesc
Super ze spisz osobno,u nas standardowo 2 pobudki,z czego ta nad ranem na 100 %nie ejst na jedzenie wiec sprobuje wtedy mu wode podawac i moze sie nie bedzie budzil
Joanno
Lesiu sliczny
Renata jaka Celinka mocno juz sama siedzi i smiga w chodziku-super
Madzia super ze sie zakupy udaly,my wczoraj tez mielismy wejsc do Reserved ale Maz stwierdzil ze lepiej nie bo juz tyle kasy wydalismy w tym miesiacu ze trzeba sobie odpuscic,a co do studiow to jak ci sie tylko chce to super
Hania super ze sie udaly chrzciny i czekamy na zdjecia,fajna spacerowka
Asik no to sie wyszalalas znowu z Mareckim-super
Anetka pisz jak tam po lekarzu
Adeety tez napisz co i jak jak wrocicie
Beti super pomysl z blogiem
My dzis bylismy na 1,5 h spacerku,wczoraj an zakupach bos ie wsdzystko Balzejkowi pokonczylo i kupilismy mu piszczaca ksiazeczke do kapieli
Oczywiscie dalej nie mozna normalnie wejsc na forum,wiec zalozylam konto na FB
Kasiek super ze nie musieliscie Igii kluc,a co do marchewki to Blazej nie znosi-jedyne warzywo ktorego nie chce jesc
Super ze spisz osobno,u nas standardowo 2 pobudki,z czego ta nad ranem na 100 %nie ejst na jedzenie wiec sprobuje wtedy mu wode podawac i moze sie nie bedzie budzil
Joanno
Lesiu sliczny
Renata jaka Celinka mocno juz sama siedzi i smiga w chodziku-super
Madzia super ze sie zakupy udaly,my wczoraj tez mielismy wejsc do Reserved ale Maz stwierdzil ze lepiej nie bo juz tyle kasy wydalismy w tym miesiacu ze trzeba sobie odpuscic,a co do studiow to jak ci sie tylko chce to super
Hania super ze sie udaly chrzciny i czekamy na zdjecia,fajna spacerowka
Asik no to sie wyszalalas znowu z Mareckim-super
Anetka pisz jak tam po lekarzu
Adeety tez napisz co i jak jak wrocicie
Beti super pomysl z blogiem
My dzis bylismy na 1,5 h spacerku,wczoraj an zakupach bos ie wsdzystko Balzejkowi pokonczylo i kupilismy mu piszczaca ksiazeczke do kapieli
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319434 przez madzia0507
Zaraz wyjdę z siebie, stanę obok i walnę samą siebie w łeb, bo nie jestem w stanie wymyślić o co dzisiaj chodzi mojemu dziecku i dlaczego cały dzień krzyczy, płacze, marudzi itd...
Domii, nie wiem czy mi się chce. Po prostu czuję, że muszę coś zrobić, zacząć normalnie pracować i normalnie zarabiać.
Domii, nie wiem czy mi się chce. Po prostu czuję, że muszę coś zrobić, zacząć normalnie pracować i normalnie zarabiać.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319445 przez domii
madziarozumiem,ja juz mialam dosc nauki i dlatego mam tylko licencjat
Moje dziecko od 2 dni nic tylko sie smieje nie wiem o co kaman? gada piszczy smieje sie caly dzien-moze dawa razy dzis steknal-jak kupke robil
Motylkupewnie jakis koszmar jej sie snil
Moje dziecko od 2 dni nic tylko sie smieje nie wiem o co kaman? gada piszczy smieje sie caly dzien-moze dawa razy dzis steknal-jak kupke robil
Motylkupewnie jakis koszmar jej sie snil
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez domii.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319454 przez madzia0507
Domii,taka ciekawostka, jakbyś jednak się wybierała na zakupy: ja w tym Reserved byłam w M1. Nie wiedziałam, że M1 rozbudowali i otworzyli kilka nowych sklepów, których tam do tej pory nie było, m.in. Rossmann, Reserved, Mohito i jakieś tam jeszcze inne, nie pamiętam nazw.
My też wydaliśmy mnóstwo kasy, ale okazało się, że to nie koniec. Michał dostał w CCC ulotkę z kolekcją na wiosnę i lato, i tam są takie baletki, w których się normalnie zakochałam, a że ja mam zawsze o 1 parę baletek za mało, to muszę je mieć. Już Michałowi wczoraj trułam o nie dupę i skapitulował. Powiedział, że 50 zł to nie majątek i kupi mi te baletki. Jedziemy w przyszłą niedzielę, bo i tak musimy jechać poszukać firmy, która robi moje wymarzone fronty do kuchni.
My też wydaliśmy mnóstwo kasy, ale okazało się, że to nie koniec. Michał dostał w CCC ulotkę z kolekcją na wiosnę i lato, i tam są takie baletki, w których się normalnie zakochałam, a że ja mam zawsze o 1 parę baletek za mało, to muszę je mieć. Już Michałowi wczoraj trułam o nie dupę i skapitulował. Powiedział, że 50 zł to nie majątek i kupi mi te baletki. Jedziemy w przyszłą niedzielę, bo i tak musimy jechać poszukać firmy, która robi moje wymarzone fronty do kuchni.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319466 przez domii
madzia ja tez uwielbiam baletki-mam 2 pary co sobie na jesieni kupilam wiec napewno bede musiala jeszcze jakies kupic na wiosne.Reserved bardzo lubie zreszta moj Lukasz tez-uwielbia ich koszule bielizne i kurtki,ja plaszczyki bielizne i spodnice.A jesli chodzi o Mohito-to kocham ten sklep-narazie byl tylko w Bonarce,wiec super ze nowy otworzyli W kwietniu idziemy na wesele i musze wstapic wlasnie do Mohito bo nieraz maja super sukienki
SPOZNIONE ZYCZENIA DLA SILVII I GABRIELA
SPOZNIONE ZYCZENIA DLA SILVII I GABRIELA
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez domii.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319507 przez madzia0507
Adee, Hania, wysłałam wam ten artykuł.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319516 przez soniasg
u mnie ciąg dalszy porządków... zaraz będę robiła zdjęcia starych ciuchów i wystawię jakąś mega pakę na allegro
Adee jak u lekarza?
Madzia w tym kraju żeby dobrze zarobić to trzeba nieźle kombinować.... i zazdroszczę zakupów. my niestety oszczędzamy na wesele i dobudówkę...
Motylku tak jak Domi pisała pewnie jakiś koszmar... do tego pewnie skok i dzieciaczki śpią bardzo niespokojnie...
Haniu :* oby szybko Fifiemu te płaczliwe nocki przeszły
Renatko Celinka jak zwykle przepiękna a te opisy
Kasiek super, że M tak z Igą współpracuje oby jej się zupełnie odechciało nocnego wstawania
Domi to teraz czekamy na zdjęcie Błażejka z książeczką
co do sklepów to ja uwielbiam Stradivariusa
Adee jak u lekarza?
Madzia w tym kraju żeby dobrze zarobić to trzeba nieźle kombinować.... i zazdroszczę zakupów. my niestety oszczędzamy na wesele i dobudówkę...
Motylku tak jak Domi pisała pewnie jakiś koszmar... do tego pewnie skok i dzieciaczki śpią bardzo niespokojnie...
Haniu :* oby szybko Fifiemu te płaczliwe nocki przeszły
Renatko Celinka jak zwykle przepiękna a te opisy
Kasiek super, że M tak z Igą współpracuje oby jej się zupełnie odechciało nocnego wstawania
Domi to teraz czekamy na zdjęcie Błażejka z książeczką
co do sklepów to ja uwielbiam Stradivariusa
Moderatorzy: ilona