BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319334 przez motylek
witam :laugh:
Jaką ja miałam ciężką noc :dry: Kornelka całą noc popłakiwała przez sen.Nigdy tak nie miała a dziś całą noc coś ja dręczyło :dry: ale za to od rana moje dziecko ma super humorek.
jkardaszmały przystojniak z Lesia
madzia super że zakupy się udały.Pomysł ze studiami świetny i podziwiam że masz chęci i znajdziesz czas na nauke. A spacerówka też fajna,a ja mam 3w1 bebetto soleris i jestem bardzo zadwolona.
adee trzymamy kciuki za wizyte
beti u mnie też biało :laugh: :angry:
Renataświetne te opisy :laugh: a Celinka śliczna jak zawsze
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #319341 przez Hania
madziu, teraz doczytalam oczywiscie, ze poczekam:) dzieki :) :kiss:
motylku, fifi juz druga noc ma placzliwa :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #319347 przez madzia0507
Mąż był właśnie u mnie na "kontroli" i jak zobaczył, że ja jeszcze w piżamie, to się za głowę złapał, więc chyba wypadałoby się jednak ubrać. :) :) :)

Renatka, rozwaliłaś mnie zdjęciem Celiny w chodziku z jej własną rejestracją. :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #319358 przez Renata Anna
madzia0507 napisał:

Mąż był właśnie u mnie na "kontroli" i jak zobaczył, że ja jeszcze w piżamie, to się za głowę złapał, więc chyba wypadałoby się jednak ubrać. :) :) :)

Renatka, rozwaliłaś mnie zdjęciem Celiny w chodziku z jej własną rejestracją. :laugh: :laugh: :laugh:

se se se se...

Madzia to Ty jeszcze w pidżamie ???? Yyyyyyyyy :ohmy:

Motylek współczuję ciężkiej nocki...

Zamierzam z Celiną wyjść na spacer jak tylko się obudzi... Ale oczywiście za oknem robi się nie ciekawie....
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319362 przez Kasiek
dlugo mi zajęło ale w końcu jestem :laugh:

najpierw Ige ubrałam dziennie, potem sobie przypomniałam ze trzeba leki dać, trwało to ponad 40 minut-wykonczyla mnie :laugh: po kim to takie uparte i zawzięte dziecko ja nie wiem :laugh: maz mowi ze to po mnie ale ja sie nie zgadzam :P potem oczywiscie po lekach znowu trzeba przebrac bo wszystko brudne :angry: potem posadzilam wrocilam do forum i co?? kupa....potem jedzenie.... potem padła i spi :) wiec jestem :)

Madziu podziwam ze chce ci sie na studia :) ja kiedys tez o tym myslalam ze drugie studiza zrobie ale jak teraz jest Iga to mi sie odechcialo :) tez łazilam wczoraj po Reserved ale z Igą to mi sie mierzyc nie chciało :)

Lesio sliczny :)
Celinka czaderska na tych zdjęciach a chodzik z imieniem wymiata :)

Beti u nas tez snieg znowu spadł :angry: a ja sie naszykowałam na wiosne :angry:

Adee powodzenia na wizycie :kiss:

no mi sie tez nie podoba ze to na marchewke ale na szczescie z wiekszosci uczulen dzieci wyrastają :) wiec moze i nam sie uda :)

aaa nie napisalam wam najwazniejszego :) :) ...od piatku Iga spi z tatusiem...ja w drugim pokoju odsypiam cale noce :laugh: okazało sie ze Iga wcale nie potrzebuje jesc w nocy, teraz jak sie budzi to Adam daje jej herbatke i ona spi dalej :laugh: i jest ok!! :lol: :lol: :lol: wychodzi na to ze sie budzila po to zeby sie sobie cycka possac albo sie przytulic do mamy a nie z potrzeby jedzenia :laugh: przy tacie cycka nie ma wiec Iga sobie spokojnie bez zadnych jęków i awantur spi dalej :)
To teraz ja przez miesiac spie w drugim pokoju a Adam bedzie nadrabiał nocne pobudki :) mam nadzieje ze dojdzie to tego ze Iga stwierdzi ze nie ma sensu budzic sie tylko na herbatke i tak mamy nie ma i zacznie przesypiac cale noce :lol: :lol: :lol:

nadrabiam dalej
12 lata 9 miesiąc temu #319388 przez Renata Anna
Ech... nie ma nikogo, to spadamy na spacer...
12 lata 9 miesiąc temu #319390 przez Kasiek
Renatko u mnie tez pogoda sie psuje, kurzawica śnieżna taka ze przemysle powaznie ten spacer :dry:

Motylku współczuje nocki :kiss:

Haniu Tobie tez :kiss:

Asik ci niektorzy ksieża to mają takie teksty ze mózg w ponie staje; "siedlisko szatana" myslalby kto :angry: :angry: :angry: cholera mnie bierze jak czytam takie cos :angry: :angry: :angry: podejrzewam ze te rodziny które żyja bez ślubu są bardziej świete niz zachowania co poniektórych księży :angry:
u nas na kolędzie było przesłuchanie kiedy był ślub a kiedy sie dziecko urodziło :angry: "bo inaczej to nie po Bożemu" :angry:

Avika, jkardasz w koncu zawitałyście do nas :) :kiss:

Edytko gratulujemy Silvi nowych osiągnięć :kiss:

Beti super ze Fifi juz tak ładnie gada sobie :laugh: :laugh: :laugh:
ja tez poprosze o adres bloga, przepisów wrzucac nie bede bo żadna ze mnie kucharka :laugh: ale chętnie wykrzystam Wasze przepisy :laugh: :laugh:

Soniu to juz sie wysypiasz :) tez chetnie bym jakis film na kompie obejrzała :)

Domii Ty o nas zawsze pamiętasz :kiss: :kiss: :kiss:

spoźnione życzonka dla Silvi i Gabrysia :kiss: :kiss: :kiss:

Haniu cieszę sie ze chrzciny sie udały :kiss: a z tą marchewką to podobno coraz więcej dzieci ma problemy :dry: i współczuje straty kapy :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

widze ze na forum temat spacerówek :) fajne te wasze :) my na razie zostaniemy przy tej z kompletu :)

no i widze ze jak ja weszłam to wszystkie gdzies wywiało :( to ide gotowac Idze zupke bez marchewki :P

a Angelika to juz nas nie kocha???
i gdzie jest Domii??
12 lata 9 miesiąc temu #319394 przez beti
Celinka jaka już wszechstronna :ohmy: :kiss:

Kasiek...może to jest pomysł!!!! Wypróbuję!!! :D
12 lata 9 miesiąc temu #319430 przez domii
Hej

Oczywiscie dalej nie mozna normalnie wejsc na forum,wiec zalozylam konto na FB :lol:

Kasiek super ze nie musieliscie Igii kluc,a co do marchewki to Blazej nie znosi-jedyne warzywo ktorego nie chce jesc :P
Super ze spisz osobno,u nas standardowo 2 pobudki,z czego ta nad ranem na 100 %nie ejst na jedzenie wiec sprobuje wtedy mu wode podawac i moze sie nie bedzie budzil

Joanno
Lesiu sliczny

Renata jaka Celinka mocno juz sama siedzi i smiga w chodziku-super

Madzia super ze sie zakupy udaly,my wczoraj tez mielismy wejsc do Reserved ale Maz stwierdzil ze lepiej nie bo juz tyle kasy wydalismy w tym miesiacu ze trzeba sobie odpuscic,a co do studiow to jak ci sie tylko chce to super :)

Hania super ze sie udaly chrzciny i czekamy na zdjecia,fajna spacerowka

Asik no to sie wyszalalas znowu z Mareckim-super

Anetka pisz jak tam po lekarzu

Adeety tez napisz co i jak jak wrocicie

Beti super pomysl z blogiem

My dzis bylismy na 1,5 h spacerku,wczoraj an zakupach bos ie wsdzystko Balzejkowi pokonczylo i kupilismy mu piszczaca ksiazeczke do kapieli :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #319434 przez madzia0507
Zaraz wyjdę z siebie, stanę obok i walnę samą siebie w łeb, bo nie jestem w stanie wymyślić o co dzisiaj chodzi mojemu dziecku i dlaczego cały dzień krzyczy, płacze, marudzi itd... :( :( :(

Domii, nie wiem czy mi się chce. Po prostu czuję, że muszę coś zrobić, zacząć normalnie pracować i normalnie zarabiać.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319445 przez domii
madziarozumiem,ja juz mialam dosc nauki i dlatego mam tylko licencjat :dry:

Moje dziecko od 2 dni nic tylko sie smieje :lol: nie wiem o co kaman? gada piszczy smieje sie caly dzien-moze dawa razy dzis steknal-jak kupke robil :)

Motylkupewnie jakis koszmar jej sie snil :( :(

12 lata 9 miesiąc temu #319454 przez madzia0507
Domii,taka ciekawostka, jakbyś jednak się wybierała na zakupy: ja w tym Reserved byłam w M1. Nie wiedziałam, że M1 rozbudowali i otworzyli kilka nowych sklepów, których tam do tej pory nie było, m.in. Rossmann, Reserved, Mohito i jakieś tam jeszcze inne, nie pamiętam nazw.

My też wydaliśmy mnóstwo kasy, ale okazało się, że to nie koniec. :lol: Michał dostał w CCC ulotkę z kolekcją na wiosnę i lato, i tam są takie baletki, w których się normalnie zakochałam, a że ja mam zawsze o 1 parę baletek za mało, to muszę je mieć. Już Michałowi wczoraj trułam o nie dupę i skapitulował. Powiedział, że 50 zł to nie majątek i kupi mi te baletki. :lol: Jedziemy w przyszłą niedzielę, bo i tak musimy jechać poszukać firmy, która robi moje wymarzone fronty do kuchni. :) :) :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319466 przez domii
madzia ja tez uwielbiam baletki-mam 2 pary co sobie na jesieni kupilam wiec napewno bede musiala jeszcze jakies kupic na wiosne.Reserved bardzo lubie zreszta moj Lukasz tez-uwielbia ich koszule bielizne i kurtki,ja plaszczyki bielizne i spodnice.A jesli chodzi o Mohito-to kocham ten sklep-narazie byl tylko w Bonarce,wiec super ze nowy otworzyli :) W kwietniu idziemy na wesele i musze wstapic wlasnie do Mohito bo nieraz maja super sukienki :laugh:

SPOZNIONE ZYCZENIA DLA SILVII I GABRIELA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #319507 przez madzia0507
Adee, Hania, wysłałam wam ten artykuł. :)
12 lata 9 miesiąc temu #319516 przez soniasg
u mnie ciąg dalszy porządków... zaraz będę robiła zdjęcia starych ciuchów i wystawię jakąś mega pakę na allegro :D

Adee jak u lekarza?

Madzia w tym kraju żeby dobrze zarobić to trzeba nieźle kombinować.... i zazdroszczę zakupów. my niestety oszczędzamy na wesele i dobudówkę...

Motylku tak jak Domi pisała pewnie jakiś koszmar... do tego pewnie skok i dzieciaczki śpią bardzo niespokojnie...

Haniu :* oby szybko Fifiemu te płaczliwe nocki przeszły

Renatko Celinka jak zwykle przepiękna :D a te opisy :D :D :D

Kasiek super, że M tak z Igą współpracuje :) oby jej się zupełnie odechciało nocnego wstawania :)

Domi to teraz czekamy na zdjęcie Błażejka z książeczką :D

co do sklepów to ja uwielbiam Stradivariusa :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży