- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 9 miesiąc temu #320365 przez jusia
Hej dziewczyny jestem tylko na chwile, zostawilam wiadomosc na blogu... ja nie mam problemow z wejsciem n aforum
bylam na fitnesie pierwszy raz od 1,5 roku i czuje sie swietnie
Beti nei bede w wwawie, napsialam na blogu
dobranoc dziewczyny
PS Beti masz bystrefo Filipka
Renatko blog jest śliczny mi sie podoba bardzo
bylam na fitnesie pierwszy raz od 1,5 roku i czuje sie swietnie
Beti nei bede w wwawie, napsialam na blogu
dobranoc dziewczyny
PS Beti masz bystrefo Filipka
Renatko blog jest śliczny mi sie podoba bardzo
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320399 przez dorotas29
Dzień dobry!!!
Noc nawet ok,ale z długą 2-godzinną pobudką
Próbuję sie zalogować na Renatki blog,ale mi wyskakuje,że
ten blog jest otwarty tylko dla zaproszonych czytelników i w żaden sposób nie moge tam wejść
A w ogóle tamte wiadomości ,które tam pisałam,to się Wam wyświetliły?
W nocy wyłączyli ogrzewanie- paranoja,czyżby poczuli już wiosnę?, w domu zrobiło się tak zimno,ze mnie telepało pod kołdrą,a Kubuś podczołgał się w łóżeczku pod samo okno i leżał bez przykrycia i dopiero kaszel jego mnie obudził .
Lecę ,bo właśnie Kubuś wstał,papapa,milego dnia!!!
Noc nawet ok,ale z długą 2-godzinną pobudką
Próbuję sie zalogować na Renatki blog,ale mi wyskakuje,że
ten blog jest otwarty tylko dla zaproszonych czytelników i w żaden sposób nie moge tam wejść
A w ogóle tamte wiadomości ,które tam pisałam,to się Wam wyświetliły?
W nocy wyłączyli ogrzewanie- paranoja,czyżby poczuli już wiosnę?, w domu zrobiło się tak zimno,ze mnie telepało pod kołdrą,a Kubuś podczołgał się w łóżeczku pod samo okno i leżał bez przykrycia i dopiero kaszel jego mnie obudził .
Lecę ,bo właśnie Kubuś wstał,papapa,milego dnia!!!
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320441 przez Renata Anna
dorotka podaj maila, to wyśle ci zaproszenie. musisz się zalogować, wtedy będziesz miała dostęp
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320527 przez Kasiek
czesc chociaz chyba nie mam sie z kim witac bo nikogo nie ma
u nas nocka spokojna, maz mowil ze Iga wstala przed 3 to ja wzial do siebie a potem okolo 5 na minute oczy otworzyla to dal smoczka i spala dalej do 6.30
i dopiero teraz padla....ma zdrowie, prawie 5 h
Ja tez nie mam problemu z wejsciem na forum, tak jak pisalam to chyba te dziewczynki mają problem co mają Avasta tak?
Madzia fajnie ze wózek przyszedl, daj znac jak przetestujesz
Sonia, Hania to wy dzis ostatni dzien na wolnym ale wpadajcie do nas jak bedziecie mialy chwile
Asik fajnie ze wszystko załatwiłas
Beti wow Fifi potrafi sam włączyc karuzelke wspólczuje nocki nastepnym razem wypróbujesz sposob "na tatusia"
mowisz ze Piastów kawałek od Wawy...ale moze jakos dojade jesli bysmy sie mialy spotkac bo i Asik ma byc i Jusia....a Jusi nie bedzie doczytalam
trzymamy kciuki za wizyte kontrolna
Jusia super ze bylas na fitness, zazdroszcze
Dorotka jak to wylączyli ogrzewanie chyba zwariowali...moga wyłączyc jesli na dworze jest juz 15 stponi z tego co sie orientuje, moze mieli jakąś awarie?
lece ogarnac troche, zupe ugotowac, bede zagladac, moze sie któras pojawi
u nas nocka spokojna, maz mowil ze Iga wstala przed 3 to ja wzial do siebie a potem okolo 5 na minute oczy otworzyla to dal smoczka i spala dalej do 6.30
i dopiero teraz padla....ma zdrowie, prawie 5 h
Ja tez nie mam problemu z wejsciem na forum, tak jak pisalam to chyba te dziewczynki mają problem co mają Avasta tak?
Madzia fajnie ze wózek przyszedl, daj znac jak przetestujesz
Sonia, Hania to wy dzis ostatni dzien na wolnym ale wpadajcie do nas jak bedziecie mialy chwile
Asik fajnie ze wszystko załatwiłas
Beti wow Fifi potrafi sam włączyc karuzelke wspólczuje nocki nastepnym razem wypróbujesz sposob "na tatusia"
mowisz ze Piastów kawałek od Wawy...ale moze jakos dojade jesli bysmy sie mialy spotkac bo i Asik ma byc i Jusia....a Jusi nie bedzie doczytalam
trzymamy kciuki za wizyte kontrolna
Jusia super ze bylas na fitness, zazdroszcze
Dorotka jak to wylączyli ogrzewanie chyba zwariowali...moga wyłączyc jesli na dworze jest juz 15 stponi z tego co sie orientuje, moze mieli jakąś awarie?
lece ogarnac troche, zupe ugotowac, bede zagladac, moze sie któras pojawi
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320594 przez madzia0507
Kasiek, testowałam wózek tak po domu i... Julita nie chciała z niego wyjść, tak jej się podobało.
I ja jestem cały czas na forum i na blogu jednocześnie, tylko że jakoś tu pusto i dlatego się nie odzywam.
100 lat dla Lesia!!!
I ja jestem cały czas na forum i na blogu jednocześnie, tylko że jakoś tu pusto i dlatego się nie odzywam.
100 lat dla Lesia!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez madzia0507.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320792 przez beti
LEsiu, wszystkiego najlepszego
Noc znowu słaba, bo przez myśli o powrocie do pracy nie mogę spać, więc dzisiejszą noc mogę podsumować jako 3h 45 minut snu
My już po wizycie kontrolnej i rehabilitantka powiedziała, że jest SUPER i że nie spodziewała się, że tak szybko uda nam się zwalczyć i asymetrię i napięcie, że to się rzadko zdarza tym bardziej że był w dość słabym stanie jak się tam zgłosiliśmy no i jest już gotowy do siedzenia i można go sadzać mamy jeszcze wizytę za tydzień i będzie nam pokazywała ćwiczenia motywujące go do raczkowania a potem już tylko formalność czyli neurolog
Wyciągnęłam spacerówkę i byliśmy 2,5 h na spacerze, piękne słońce, +10, aż chce się żyć
Dorotko, czy oni oszaleli????!!!!
Noc znowu słaba, bo przez myśli o powrocie do pracy nie mogę spać, więc dzisiejszą noc mogę podsumować jako 3h 45 minut snu
My już po wizycie kontrolnej i rehabilitantka powiedziała, że jest SUPER i że nie spodziewała się, że tak szybko uda nam się zwalczyć i asymetrię i napięcie, że to się rzadko zdarza tym bardziej że był w dość słabym stanie jak się tam zgłosiliśmy no i jest już gotowy do siedzenia i można go sadzać mamy jeszcze wizytę za tydzień i będzie nam pokazywała ćwiczenia motywujące go do raczkowania a potem już tylko formalność czyli neurolog
Wyciągnęłam spacerówkę i byliśmy 2,5 h na spacerze, piękne słońce, +10, aż chce się żyć
Dorotko, czy oni oszaleli????!!!!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320799 przez Kasiek
Beti u was +10 ale fajnie u nas +3 ale pogoda srednia i dzis nie wyszlismy
Iga marudna dzis jak rzadko, wstala o 6.30 zasnela dopiero po 11 i o 12 wstala niewyspana, przemęczyła mnie do 16 i dopiero padla, mam nadzieje ze wstanie w lepszym humorze
A nakarmienie jej zupką bądź owockami graniczy z cudem ciekawe co jej sie stalo, przeciez tak ładnie juz jadła........teraz tylko cycka akceptuje...
Beti super ze Fifi tak szybko dał sobie radę a kiedy zamierzasz wrócic do pracy??
jak sie zrobi ciut cieplej tez wyciągam spacerówke
ciekawe kiedy tutaj zrobi sie taki ruch jak kiedys?
Iga marudna dzis jak rzadko, wstala o 6.30 zasnela dopiero po 11 i o 12 wstala niewyspana, przemęczyła mnie do 16 i dopiero padla, mam nadzieje ze wstanie w lepszym humorze
A nakarmienie jej zupką bądź owockami graniczy z cudem ciekawe co jej sie stalo, przeciez tak ładnie juz jadła........teraz tylko cycka akceptuje...
Beti super ze Fifi tak szybko dał sobie radę a kiedy zamierzasz wrócic do pracy??
jak sie zrobi ciut cieplej tez wyciągam spacerówke
ciekawe kiedy tutaj zrobi sie taki ruch jak kiedys?
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320889 przez domii
Kasiek czemu na bloga nie poszlas
Dorota a Renata Ci nie wyslala zaproszenia na maila?a codoogrzewania to bez jaj
Beti super ze Filipek juz nie ma asymetrii i napiecia a i mowisz ze na Zumbe sie zapisalas kiedy idziesz? zobaczysz zajarasz sie tym stylem
Madzia u Ciebie dzis wialo? u nas i w Krakowie nie a bylo cudnie-tyle ze Blazejek wozil dupke w autku,Ciesze sie ze Julitce sie nowa fura podoba
STO LAT DLA LESIA
Dorota a Renata Ci nie wyslala zaproszenia na maila?a codoogrzewania to bez jaj
Beti super ze Filipek juz nie ma asymetrii i napiecia a i mowisz ze na Zumbe sie zapisalas kiedy idziesz? zobaczysz zajarasz sie tym stylem
Madzia u Ciebie dzis wialo? u nas i w Krakowie nie a bylo cudnie-tyle ze Blazejek wozil dupke w autku,Ciesze sie ze Julitce sie nowa fura podoba
STO LAT DLA LESIA
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez domii.
Moderatorzy: ilona