BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #320286 przez beti
Hania, ten blog Renatki to chyba właśnie jako forum będzie funkcjonował jeśli dobrze zrozumiałam :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #320289 przez Hania
beti, to super! bo ja bez was żyć nie mogę;)

w czasie pracy nie będę mogla do was zaglądać bo jesteśmy na podglądzie :dry:

mykam do M:)

dobranoc :kiss: :)
12 lata 9 miesiąc temu #320294 przez beti
buziaki :) :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #320365 przez jusia
Hej dziewczyny jestem tylko na chwile, zostawilam wiadomosc na blogu... ja nie mam problemow z wejsciem n aforum
bylam na fitnesie :) pierwszy raz od 1,5 roku i czuje sie swietnie :)
Beti nei bede w wwawie, napsialam na blogu :(
dobranoc dziewczyny :)

PS Beti masz bystrefo Filipka :)
Renatko blog jest śliczny :) mi sie podoba bardzo :)
12 lata 9 miesiąc temu #320379 przez beti
Jusia, szkoda :(

A ja się zapisałam na Zumbę :D :D

Trzymajcie kciuki jutro, jedziemy jutro na kontrolę na rehabilitacje :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu #320399 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

Noc nawet ok,ale z długą 2-godzinną pobudką ;)
Próbuję sie zalogować na Renatki blog,ale mi wyskakuje,że
ten blog jest otwarty tylko dla zaproszonych czytelników i w żaden sposób nie moge tam wejść :(
A w ogóle tamte wiadomości ,które tam pisałam,to się Wam wyświetliły?

W nocy wyłączyli ogrzewanie- paranoja,czyżby poczuli już wiosnę?, w domu zrobiło się tak zimno,ze mnie telepało pod kołdrą,a Kubuś podczołgał się w łóżeczku pod samo okno i leżał bez przykrycia i dopiero kaszel jego mnie obudził .
Lecę ,bo właśnie Kubuś wstał,papapa,milego dnia!!!
12 lata 9 miesiąc temu #320441 przez Renata Anna
dorotka podaj maila, to wyśle ci zaproszenie. musisz się zalogować, wtedy będziesz miała dostęp
12 lata 9 miesiąc temu #320527 przez Kasiek
czesc :kiss: chociaz chyba nie mam sie z kim witac bo nikogo nie ma :P :(

u nas nocka spokojna, maz mowil ze Iga wstala przed 3 to ja wzial do siebie a potem okolo 5 na minute oczy otworzyla to dal smoczka i spala dalej do 6.30 :)
i dopiero teraz padla....ma zdrowie, prawie 5 h :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Ja tez nie mam problemu z wejsciem na forum, tak jak pisalam to chyba te dziewczynki mają problem co mają Avasta tak?

Madzia fajnie ze wózek przyszedl, daj znac jak przetestujesz :)

Sonia, Hania to wy dzis ostatni dzien na wolnym :( ale wpadajcie do nas jak bedziecie mialy chwile :kiss:

Asik fajnie ze wszystko załatwiłas :)

Beti wow Fifi potrafi sam włączyc karuzelke :) wspólczuje nocki :kiss: nastepnym razem wypróbujesz sposob "na tatusia" :laugh: :laugh:
mowisz ze Piastów kawałek od Wawy...ale moze jakos dojade jesli bysmy sie mialy spotkac :laugh: bo i Asik ma byc i Jusia....a Jusi nie bedzie doczytalam :(
trzymamy kciuki za wizyte kontrolna :kiss:

Jusia super ze bylas na fitness, zazdroszcze :)

Dorotka jak to wylączyli ogrzewanie :ohmy: :unsure: chyba zwariowali...moga wyłączyc jesli na dworze jest juz 15 stponi z tego co sie orientuje, moze mieli jakąś awarie?

lece ogarnac troche, zupe ugotowac, bede zagladac, moze sie któras pojawi :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #320532 przez Kasiek
1000 latek dla Lesia z okazji ukonczenia 6msc :) :) :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320594 przez madzia0507
Kasiek, testowałam wózek tak po domu i... Julita nie chciała z niego wyjść, tak jej się podobało. :)
I ja jestem cały czas na forum i na blogu jednocześnie, tylko że jakoś tu pusto i dlatego się nie odzywam.

100 lat dla Lesia!!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #320792 przez beti
LEsiu, wszystkiego najlepszego :kiss:

Noc znowu słaba, bo przez myśli o powrocie do pracy nie mogę spać, więc dzisiejszą noc mogę podsumować jako 3h 45 minut snu :(

My już po wizycie kontrolnej i rehabilitantka powiedziała, że jest SUPER i że nie spodziewała się, że tak szybko uda nam się zwalczyć i asymetrię i napięcie, że to się rzadko zdarza tym bardziej że był w dość słabym stanie jak się tam zgłosiliśmy :) no i jest już gotowy do siedzenia i można go sadzać :D mamy jeszcze wizytę za tydzień i będzie nam pokazywała ćwiczenia motywujące go do raczkowania :D a potem już tylko formalność czyli neurolog :)

Wyciągnęłam spacerówkę i byliśmy 2,5 h na spacerze, piękne słońce, +10, aż chce się żyć :D :D

Dorotko, czy oni oszaleli????!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #320799 przez Kasiek
Beti u was +10 :ohmy: ale fajnie :) u nas +3 ale pogoda srednia i dzis nie wyszlismy :(
Iga marudna dzis jak rzadko, wstala o 6.30 zasnela dopiero po 11 i o 12 wstala niewyspana, przemęczyła mnie do 16 i dopiero padla, mam nadzieje ze wstanie w lepszym humorze :dry:
A nakarmienie jej zupką bądź owockami graniczy z cudem :huh: :huh: :huh: ciekawe co jej sie stalo, przeciez tak ładnie juz jadła........teraz tylko cycka akceptuje...

Beti super ze Fifi tak szybko dał sobie radę :) :kiss: a kiedy zamierzasz wrócic do pracy??

jak sie zrobi ciut cieplej tez wyciągam spacerówke :laugh:

ciekawe kiedy tutaj zrobi sie taki ruch jak kiedys? :unsure:
12 lata 9 miesiąc temu #320869 przez dorotas29
100 lat dla Lesia!!!!

Dziewczyny,gdzie jesteście???
Czuję się wyalienowana :(
Na fb Was nie ma ,tu też,to gdzie??? Na nowym blogu??? A ja tam nie moge wejść,buuuu :(
12 lata 9 miesiąc temu #320871 przez Kasiek
ehh pusto, cicho, ciemno :( dziwnie :( , wszystkie poszły sobie na nowe forum :( na FB trudno wszystko ogarnac, tyle postów, komentarzy, ze sie pogubic mozna :dry:
Tutaj wszystko czytelne jest...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320889 przez domii
Kasiek czemu na bloga nie poszlas :(

Dorota a Renata Ci nie wyslala zaproszenia na maila?a codoogrzewania to bez jaj :angry:

Beti super ze Filipek juz nie ma asymetrii i napiecia :) a i mowisz ze na Zumbe sie zapisalas :) kiedy idziesz? zobaczysz zajarasz sie tym stylem :laugh:

Madzia u Ciebie dzis wialo? u nas i w Krakowie nie a bylo cudnie-tyle ze Blazejek wozil dupke w autku,Ciesze sie ze Julitce sie nowa fura podoba :)

STO LAT DLA LESIA

[url=http://www.suwaczki.com
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży