- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320915 przez Hania
dorotas, bez ogrzewania... oszaleli
kasiek, fajnie, że nocka była spokojna:)
madziu, dzisiaj odebralam wózek:) jest lekii i latwo się prowadzi. Mam nadzieje, że nie będzie wywrotny.. i muszę zamówić do niego folię przeciwdeszczową.
beti, buziak dla dzielnego Fifika:)
Ja też nie mam problemu z forum.
A jutro pierwszy dzień do pracy, nie dam rady bez Fifika wezmę go ze sobą
kasiek, fajnie, że nocka była spokojna:)
madziu, dzisiaj odebralam wózek:) jest lekii i latwo się prowadzi. Mam nadzieje, że nie będzie wywrotny.. i muszę zamówić do niego folię przeciwdeszczową.
beti, buziak dla dzielnego Fifika:)
Ja też nie mam problemu z forum.
A jutro pierwszy dzień do pracy, nie dam rady bez Fifika wezmę go ze sobą
Temat został zablokowany.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320923 przez dorotas29
Domii- dostałam zaproszenie. Trzy dni temu weszłam,coś skrobnęłam ,ale później już nie mogłam się zalogować
Hania- powodzenia w pracy!!!
Będzie dobrze,dasz radę ,staraj się nie myśleć za dużo o Filipku(wiem,że to wydaje się niemożliwe,ale jest wykonalne).
Napisz jutro,jak Ci poszło,trzymam kciuki!!!
Hania- powodzenia w pracy!!!
Będzie dobrze,dasz radę ,staraj się nie myśleć za dużo o Filipku(wiem,że to wydaje się niemożliwe,ale jest wykonalne).
Napisz jutro,jak Ci poszło,trzymam kciuki!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez dorotas29.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321020 przez Kasiek
Domii bylam wczoraj, zajrzałam ale sie tam nie moge połapać nie bardzo widać co która napisała, trzeba wchodzic w komentarze tutaj jakos czytelniej mi sie wydaje...
ale moze sie przemoge zobacze, na razie tu będe
Jutro i tak mnie nigdzie nie bedzie, bo z rana przychodza nam dzwi przesuwne montowac do salonu i pewnie im zejdzie do popoludnia a potem sprzatanie
Nie wiem jak Iga zniesie ten montaż bo hałas pewnie będzie, zobaczymy jak ze spaniem, moze jak padac nie bedzie to wybyjemy na spacer
Haniu powodzenia jutro najgorzej na początku
Avika ciesze sie ze ze zdrowiem lepiej
Iga zjadła na noc 70ml gęstego kleiku....UWAGA...z palca, wiem, wiem dziwne ale ona chyba nie chce jesc z łyżeczki przez te górne jedynki moze to ją podraznia z palca mojego jadła az miło
buziaki
ale moze sie przemoge zobacze, na razie tu będe
Jutro i tak mnie nigdzie nie bedzie, bo z rana przychodza nam dzwi przesuwne montowac do salonu i pewnie im zejdzie do popoludnia a potem sprzatanie
Nie wiem jak Iga zniesie ten montaż bo hałas pewnie będzie, zobaczymy jak ze spaniem, moze jak padac nie bedzie to wybyjemy na spacer
Haniu powodzenia jutro najgorzej na początku
Avika ciesze sie ze ze zdrowiem lepiej
Iga zjadła na noc 70ml gęstego kleiku....UWAGA...z palca, wiem, wiem dziwne ale ona chyba nie chce jesc z łyżeczki przez te górne jedynki moze to ją podraznia z palca mojego jadła az miło
buziaki
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321047 przez jusia
Hej dziewczyny ja tak troche nei ogarniam tego...na fb nie wyrabiam z czytaniem, na blogu duzo nie piszecie...gdzie jestescie??
Dzien wporzadku, mala z T zostaje... przy niej jest grzeczna a jak ja wracam to zacyzna marudzic i wiecie co...przez prace widze ze chyba ją zaniedbuje nie mam czasu sie z nią bawic, mam tyle n aglowie ze mysle tylko kiedy pojdzie spac buuuu
bylysmy na spacerku, od nowa wprowadzamy jedzenie, poki co alergia zniknela, a jutro idziemy na szczepienie
co nowego wprowadzacie do diety?? niestety nie jestem n abierzaca...a jak dajecie zoltko??
Beti powodzenia jutro mysle ze rehabilitacja pomogla w 100% co?? i super fotki sa na fb kibic z krwi i kosci
Moj M dzisiaj w pracy jeszcze i nie wiem kiedy wroci ja odzyskalam pieniadze za to szkolenie w rawie mazowieckiej...a jutro montuja nam szafe jak bedzie to zrobie zdjecia dzisiaj sama na szybko kupowalam oswietlenie, mam nadzieje ze bedzie ok
wiecie co ja nie ma mproblemu z wejsciem na forum...
Haniu powodzenia w pracy bedize dobrze
100 lat dla Lesia
Beti podpowiesz nam te cwiczenia zachecajace do raczkowania?? probuje moją zachecac ale cos sie nie kwapi...
ide spac, M jeszcze nie ma dobranoc...PS T zarzadzila zeby Wiki do niej prowadzac :/ rano prosto ze snu na dwor oby mi sie nie pochorowala
PS DOrota jak ogrzewanie?? wcale nei jest tak cieplo
Dzien wporzadku, mala z T zostaje... przy niej jest grzeczna a jak ja wracam to zacyzna marudzic i wiecie co...przez prace widze ze chyba ją zaniedbuje nie mam czasu sie z nią bawic, mam tyle n aglowie ze mysle tylko kiedy pojdzie spac buuuu
bylysmy na spacerku, od nowa wprowadzamy jedzenie, poki co alergia zniknela, a jutro idziemy na szczepienie
co nowego wprowadzacie do diety?? niestety nie jestem n abierzaca...a jak dajecie zoltko??
Beti powodzenia jutro mysle ze rehabilitacja pomogla w 100% co?? i super fotki sa na fb kibic z krwi i kosci
Moj M dzisiaj w pracy jeszcze i nie wiem kiedy wroci ja odzyskalam pieniadze za to szkolenie w rawie mazowieckiej...a jutro montuja nam szafe jak bedzie to zrobie zdjecia dzisiaj sama na szybko kupowalam oswietlenie, mam nadzieje ze bedzie ok
wiecie co ja nie ma mproblemu z wejsciem na forum...
Haniu powodzenia w pracy bedize dobrze
100 lat dla Lesia
Beti podpowiesz nam te cwiczenia zachecajace do raczkowania?? probuje moją zachecac ale cos sie nie kwapi...
ide spac, M jeszcze nie ma dobranoc...PS T zarzadzila zeby Wiki do niej prowadzac :/ rano prosto ze snu na dwor oby mi sie nie pochorowala
PS DOrota jak ogrzewanie?? wcale nei jest tak cieplo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez jusia.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321064 przez Renata Anna
Avika wysłałam zaproszenie...
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321175 przez avika
ja tez wszytkim milego dnia i grzecznych dzieciaczkow
i gdzie sie odznaczalo subskrybcje bo zawalilo mi @ a znalezc tego nie moge zacma po prostu ehh no widze, ze mam to skreslone no to dlaczego mi poczte zawala? ale nie moge tej opcji znalezc w ustawieniach bo wyskakuje mi strona glowna jak daje edytuj profil
przepraszam ale chyba mnie zaraz albo trafi albo trzasnie ide bo nie zniese a psuc wam nie chce humoru
i gdzie sie odznaczalo subskrybcje bo zawalilo mi @ a znalezc tego nie moge zacma po prostu ehh no widze, ze mam to skreslone no to dlaczego mi poczte zawala? ale nie moge tej opcji znalezc w ustawieniach bo wyskakuje mi strona glowna jak daje edytuj profil
przepraszam ale chyba mnie zaraz albo trafi albo trzasnie ide bo nie zniese a psuc wam nie chce humoru
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez avika.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321182 przez Kasiek
hej
ja na minute, bo fachowcy jeszcze nie przyszli;/;/;/ mieli byc miedzy 9-10;/ a juz 11...
m specjalnie wziął wolne na dzis bo ja przeciez z małą nie dam rady przy nich czempić non stop mam nadzieje ze w ogóle przyjdą.... bo ubiję
zaraz wybywamy na spacer
Avika sama nie wiem gdzie sie odznacza sybskrypcje zawsze mi zawali całą skrzynkę
Jusia fajnie ze wam alergia zniknęła,pół zółtka powinno sie dawac co drugi dzień do obiadku ale ja nie daje bo Iga i tak nie je ani obiadów ani deserkow
Jak to T zarządzila?? trzeba robic tak zeby dziecku bylo dobrze a nie jej
Beti fotki Fifika mnie rozwalily
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja na minute, bo fachowcy jeszcze nie przyszli;/;/;/ mieli byc miedzy 9-10;/ a juz 11...
m specjalnie wziął wolne na dzis bo ja przeciez z małą nie dam rady przy nich czempić non stop mam nadzieje ze w ogóle przyjdą.... bo ubiję
zaraz wybywamy na spacer
Avika sama nie wiem gdzie sie odznacza sybskrypcje zawsze mi zawali całą skrzynkę
Jusia fajnie ze wam alergia zniknęła,pół zółtka powinno sie dawac co drugi dzień do obiadku ale ja nie daje bo Iga i tak nie je ani obiadów ani deserkow
Jak to T zarządzila?? trzeba robic tak zeby dziecku bylo dobrze a nie jej
Beti fotki Fifika mnie rozwalily
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Kasiek.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321475 przez Renata Anna
Kasiek dawaj maila i chodź do nas
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #321511 przez madzia0507
Dziewczyny, chodźcie na bloga...
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321793 przez Edyta
Dzien Dobry
Dziekuje w imieniu Silvi za zyczenia na pol roczku jestescie Kochanie
Dla Karolka spoznione ale 100000lat szczesliwego zycia zycze
no i wszystkim dziecia co ukonczyly dane miesiace rowniez NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO
czy ja tez moge dostac zaproszenie na ten Blog
Dziekuje
a unas jak by ktos chcial wiedziec zabkow nadal nie widac silvia juz zaczyna siadac chodz samodzielnie jeszcze sie obawia ale i tak sie cieszymy
ja chora wiec czasu bardzo malo na forum wybaczcie
no nie wiem jak tam w PL ale unas wiosna wczoraj na spacerku bylysmy az 3 razy
Haniu mozesz mi podac link tej spacerowki bo my mamy chyba tej firmy i chce sie upewnic czy napewno
Dziekuje w imieniu Silvi za zyczenia na pol roczku jestescie Kochanie
Dla Karolka spoznione ale 100000lat szczesliwego zycia zycze
no i wszystkim dziecia co ukonczyly dane miesiace rowniez NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO
czy ja tez moge dostac zaproszenie na ten Blog
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Dziekuje
a unas jak by ktos chcial wiedziec zabkow nadal nie widac silvia juz zaczyna siadac chodz samodzielnie jeszcze sie obawia ale i tak sie cieszymy
ja chora wiec czasu bardzo malo na forum wybaczcie
no nie wiem jak tam w PL ale unas wiosna wczoraj na spacerku bylysmy az 3 razy
Haniu mozesz mi podac link tej spacerowki bo my mamy chyba tej firmy i chce sie upewnic czy napewno
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Edyta.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #321859 przez Kasiek
Edytko super ze Silvia juz siada a na co sie rozchorowała? przeziebila sie?
zrobili nam przesuwne drzwi fajne są ale kosztowały nas 850zł po znajomosci no trudno ale i tak je trzeba bylo zrobic
Dzis ja spalam z Iga, ale niesety cycek musial byc a jak spi z m to cycka nie żąda cwaniara jedna ale wstala w nocy tylko raz o 4 wiec jest ok i na dodatek ciągle nadaje tatatatata m chodzi dumny jak paw nawet dzis w nocy o tej 4, obudziła sie i slysze jak woła tata tata a mama to gdzie??
wy tez macie teraz tak malo czasu dla siebie?? Iga nie usiedzi w miejscu, ciagle ja musze pilnowac, dzis rano mi spadla z łóżka ale na szczescie nic sie jej nie stalo, tylko chwile zapłakała a jak ja podniosłam to juz sie smiala, uffff
wiec na nic nie mam czasu kompletnie
Renatko to mój mail
dzieki
dla Jureczka wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 7msc
dla Antosia i Filipka równiez z okazji ukonczenia 6msc
i spoznione zyczenia dla wczorajszego solenizanta Filipka od Hani
zrobili nam przesuwne drzwi fajne są ale kosztowały nas 850zł po znajomosci no trudno ale i tak je trzeba bylo zrobic
Dzis ja spalam z Iga, ale niesety cycek musial byc a jak spi z m to cycka nie żąda cwaniara jedna ale wstala w nocy tylko raz o 4 wiec jest ok i na dodatek ciągle nadaje tatatatata m chodzi dumny jak paw nawet dzis w nocy o tej 4, obudziła sie i slysze jak woła tata tata a mama to gdzie??
wy tez macie teraz tak malo czasu dla siebie?? Iga nie usiedzi w miejscu, ciagle ja musze pilnowac, dzis rano mi spadla z łóżka ale na szczescie nic sie jej nie stalo, tylko chwile zapłakała a jak ja podniosłam to juz sie smiala, uffff
wiec na nic nie mam czasu kompletnie
Renatko to mój mail
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dla Jureczka wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 7msc
dla Antosia i Filipka równiez z okazji ukonczenia 6msc
i spoznione zyczenia dla wczorajszego solenizanta Filipka od Hani
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Kasiek.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322111 przez a!gusia
hej..nie wiem czy przezyje ta noc...jesli tak to jjutro do Was wpadne..
Renatka moj mail
Renatka moj mail
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez a!gusia.
Moderatorzy: ilona