BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #324370 przez Kasiek
Edytka to jak Ty jej podasz kaszke to Silvia ci chyba prześpi do 10 :laugh: no ja w sumie tez narzekac bardzo nie moge, Iga spi całkiem znośnie, dzis byly dwie pobudki o 00.30 na picie i o 6.20 a potem wstalismy o 7.45 :) wiec ok :)

Viszka wierze ze chcialabys juz widziec brzusia :laugh: to byly super chwile :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #324373 przez Edyta
no moze ale ja jej kaszki na noc nie daje dopiero na 2 sniadanie :laugh: teraz lerzy mi klocek na brzuchu i ja probuje pisac
12 lata 9 miesiąc temu #324423 przez happymamma
hehe udało m się wejść :woohoo: ale pewnie na chwilę i zaraz mnie znowu avast wywali :( stęskniłam się :(
12 lata 9 miesiąc temu #324447 przez Edyta
a ja tam wira jak narazie nie mam i wchodze tu z sentymentu brak mi chyba jako jednej tego forum na Blogu jestem ale sie jakos nie umie odnalesc... :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #324566 przez Kasiek
Happymamma ooooo witaj :laugh: my tez sie stesknilysmy :laugh:

Edytko mi tez brak tego forum :( pusto tak ze dziwnie az :( :huh: ciagle mam nadzieje ze odrodzi sie to nasze forum :dry: bo na razie tylko my we dwie tu jestesmy :) na bloga sie jeszcze nie zarejestrowalam bo ciągle mi czasu brak ehh :dry:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324649 przez jusia
Hej dziewczyny ja tez sie steskniam...zagladam co tu słychac na forum :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324680 przez Edyta
Jusia to zagladaj i pisz co tam u Ciebie jak Wikusi...a my zawsze jak czas pozwoli wejdziemy i napewno odpiszemy :)
Kasiek ja ciagle mam nadzieje ze wroca dziewczyny... :)
12 lata 9 miesiąc temu #324843 przez Edyta
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IGUSI I BLAZEJKA :)
12 lata 9 miesiąc temu #324884 przez Kasiek
Ha dziekujemy Edytko :kiss: :) 7msc :ohmy: jak to szybko minęło :lol:

Jusia pewnie ze zagladaj my tez sie steskniłyśmy :kiss: smutno nam bez was :kiss: co tam u Ciebie?? Jak alergia Wikusi? juz wiesz co ją uczula?

Błażejku 1000 latek :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #325033 przez a!gusia
hej
ja sie nie odzywam narazie bo nie mam nastroju..dla mnie macierzynstwo to pasmo porazek..i juz nie wiem czy to moja wina czy losu czy jak ale nie podoba mi sie to wcale,nie cieszy..moze to jakas pozna depresja poporodowa...nie wiem...
12 lata 9 miesiąc temu #325076 przez Edyta
Agus kazda ma jakies doly ale jak wogole moge ci radzic to poprostu wydaje mi sie ze Jerzyk rozregulowany przez te ciagle wyjazdy przejazdy i tym samym jest pewnie placzliwy nie wiadomo czego chce eh..Agus nie zamartwiaj sie zeby cie pocieszyc napisze ci ze silvia z grzecznej dziewczynki zrobila sie mala terorystka wszystko wymusza placzem czasem staram sie nie reagowac bo przesadza i wiem ze mam moj charekterek ja tez wszystko placzem wymuszalam :laugh: czasem tez mam dosc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #325117 przez angellika1
Ooooo!!! udało mi sie wejść :) :) ale fajnie
12 lata 9 miesiąc temu #325359 przez jusia
Agusia kochana co ty pleciesz...przeciez ty sobie swietnie dajesz rade z Jerzykiem... a twoj synek jest cudowny :)))))

Edyta nasza alergia...hmmmm chyb amarchewka albo pietruszka...nie radze sobie z tym zmiany sa caly czas, mam wrazenie ze na wszytsko jest uczulona :(

ja ciagle pracuje, nie mam czasu :( chodze zdolowana i przybita :( niewiem co sie dzieje...Agusia to jakies pzesilenie chyba...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325366 przez kamila_86
hej hej mi tez się udało tutaj wreszcie wejść :):):) co tam u was??????????? u nas wszystko w porządku Mati co chwilkę robi jakieś nowe rzeczy z dnia na dzien się rozwija... a ja wróciłam do pracy ale na 1/2 etatu wiec mam tez czas dla małego a dni mi tak lecą że szok :ohmy: :ohmy: nie mam nawet kiedy za bardzo zajrzec na bloga a co dopiero napisać

STO LAT DLA NASZYCH SOLENIZANTOW I SOLENIZANTEK :) :*
12 lata 9 miesiąc temu #325386 przez Edyta
hej Jusia Hej Kamila milo was tu widziec....
jusia no niestety ja tez pewnie nie wiedziala bym od czego alergia...
Agus tak jak jusia pisze kazda z nas ma doly nie przejmuje sie nie zawsze jest rozowo musimy poprostu to przetrwac....i bedzie tylko lepiej...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia