- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324370 przez Kasiek
Edytka to jak Ty jej podasz kaszke to Silvia ci chyba prześpi do 10 no ja w sumie tez narzekac bardzo nie moge, Iga spi całkiem znośnie, dzis byly dwie pobudki o 00.30 na picie i o 6.20 a potem wstalismy o 7.45 wiec ok
Viszka wierze ze chcialabys juz widziec brzusia to byly super chwile
Viszka wierze ze chcialabys juz widziec brzusia to byly super chwile
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324566 przez Kasiek
Happymamma ooooo witaj my tez sie stesknilysmy
Edytko mi tez brak tego forum pusto tak ze dziwnie az ciagle mam nadzieje ze odrodzi sie to nasze forum bo na razie tylko my we dwie tu jestesmy na bloga sie jeszcze nie zarejestrowalam bo ciągle mi czasu brak ehh
Edytko mi tez brak tego forum pusto tak ze dziwnie az ciagle mam nadzieje ze odrodzi sie to nasze forum bo na razie tylko my we dwie tu jestesmy na bloga sie jeszcze nie zarejestrowalam bo ciągle mi czasu brak ehh
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324680 przez Edyta
Jusia to zagladaj i pisz co tam u Ciebie jak Wikusi...a my zawsze jak czas pozwoli wejdziemy i napewno odpiszemy
Kasiek ja ciagle mam nadzieje ze wroca dziewczyny...
Kasiek ja ciagle mam nadzieje ze wroca dziewczyny...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Edyta.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 9 miesiąc temu #325033 przez a!gusia
hej
ja sie nie odzywam narazie bo nie mam nastroju..dla mnie macierzynstwo to pasmo porazek..i juz nie wiem czy to moja wina czy losu czy jak ale nie podoba mi sie to wcale,nie cieszy..moze to jakas pozna depresja poporodowa...nie wiem...
ja sie nie odzywam narazie bo nie mam nastroju..dla mnie macierzynstwo to pasmo porazek..i juz nie wiem czy to moja wina czy losu czy jak ale nie podoba mi sie to wcale,nie cieszy..moze to jakas pozna depresja poporodowa...nie wiem...
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #325076 przez Edyta
Agus kazda ma jakies doly ale jak wogole moge ci radzic to poprostu wydaje mi sie ze Jerzyk rozregulowany przez te ciagle wyjazdy przejazdy i tym samym jest pewnie placzliwy nie wiadomo czego chce eh..Agus nie zamartwiaj sie zeby cie pocieszyc napisze ci ze silvia z grzecznej dziewczynki zrobila sie mala terorystka wszystko wymusza placzem czasem staram sie nie reagowac bo przesadza i wiem ze mam moj charekterek ja tez wszystko placzem wymuszalam czasem tez mam dosc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 9 miesiąc temu #325359 przez jusia
Agusia kochana co ty pleciesz...przeciez ty sobie swietnie dajesz rade z Jerzykiem... a twoj synek jest cudowny ))))
Edyta nasza alergia...hmmmm chyb amarchewka albo pietruszka...nie radze sobie z tym zmiany sa caly czas, mam wrazenie ze na wszytsko jest uczulona
ja ciagle pracuje, nie mam czasu chodze zdolowana i przybita niewiem co sie dzieje...Agusia to jakies pzesilenie chyba...
Edyta nasza alergia...hmmmm chyb amarchewka albo pietruszka...nie radze sobie z tym zmiany sa caly czas, mam wrazenie ze na wszytsko jest uczulona
ja ciagle pracuje, nie mam czasu chodze zdolowana i przybita niewiem co sie dzieje...Agusia to jakies pzesilenie chyba...
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325366 przez kamila_86
hej hej mi tez się udało tutaj wreszcie wejść co tam u was??????????? u nas wszystko w porządku Mati co chwilkę robi jakieś nowe rzeczy z dnia na dzien się rozwija... a ja wróciłam do pracy ale na 1/2 etatu wiec mam tez czas dla małego a dni mi tak lecą że szok nie mam nawet kiedy za bardzo zajrzec na bloga a co dopiero napisać
STO LAT DLA NASZYCH SOLENIZANTOW I SOLENIZANTEK :*
STO LAT DLA NASZYCH SOLENIZANTOW I SOLENIZANTEK :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez kamila_86.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #325386 przez Edyta
hej Jusia Hej Kamila milo was tu widziec....
jusia no niestety ja tez pewnie nie wiedziala bym od czego alergia...
Agus tak jak jusia pisze kazda z nas ma doly nie przejmuje sie nie zawsze jest rozowo musimy poprostu to przetrwac....i bedzie tylko lepiej...
jusia no niestety ja tez pewnie nie wiedziala bym od czego alergia...
Agus tak jak jusia pisze kazda z nas ma doly nie przejmuje sie nie zawsze jest rozowo musimy poprostu to przetrwac....i bedzie tylko lepiej...
Moderatorzy: ilona