- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #325945 przez a!gusia
Moylku w ogole..dziewczyny dziekuje Wam..wybieram sie do psychologa bo tak dalej byc nie moze...ja sie wkurzam, nie usmiecham i Jerzyk tez jest zly i nie smiecha sie..dzis sobie obiecalam ze pier..nie robie nic i caly dzien jest dla niego...i co?jest troche lepiej-fakt ze poswiecam mu caly czas i nie ma kiedy marudzic a niestety tak codziennie byc nie moze,jesc cos trzeba przeciez..mam nadzieje ze to Jerzykowi minie i bedziemy sie soba cieszyc bo teraz on jest grzeczny przy obcych a jak jest ze mna albo z m to diabelek w niego wstepuje
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325946 przez Asik
WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW FILIPKA I DOMINIKA !!!!!!!
a ja sie dowiedziaam e jak miałam 6,5 miesiąca to wazyłam 6 kilo i zaden lekarz nie mówił zem chudzinka
U nas Szymke szaleje bo juz nie pełza a raczkuje i sam siada sobie jak mu sie raczkowanie nudzi a i tak śpi po 20 min góra !!!! ponoć tylko tyle potrrzebuje hmmm
co do jedzenia to na snoiadanie kaszka 180-210ml drugie sniadanie kaszka 150ml potem obiadek 200ml powieczorek ---kisiel albo budyń 180ml---- i kolacja 180-200ml kaszki
Motylek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a ja sie dowiedziaam e jak miałam 6,5 miesiąca to wazyłam 6 kilo i zaden lekarz nie mówił zem chudzinka
U nas Szymke szaleje bo juz nie pełza a raczkuje i sam siada sobie jak mu sie raczkowanie nudzi a i tak śpi po 20 min góra !!!! ponoć tylko tyle potrrzebuje hmmm
co do jedzenia to na snoiadanie kaszka 180-210ml drugie sniadanie kaszka 150ml potem obiadek 200ml powieczorek ---kisiel albo budyń 180ml---- i kolacja 180-200ml kaszki
Motylek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #325949 przez kiniaa
Asik to dopiero teraz mi to mowisz ze taka chudzina bylas Bella wlasnie 6 kg wazy
Motylku moja tez wymiotowala przez pierwsze 2 mce i nigdy nie zapomne tego stresu i strachu
no wlasnie Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominika
Motylku moja tez wymiotowala przez pierwsze 2 mce i nigdy nie zapomne tego stresu i strachu
no wlasnie Wszystkiego najlepszego dla Filipka i Dominika
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 9 miesiąc temu #325951 przez martucha
Happymamma nic nie dostalam:(
Asik zgadzam się z Tobą odnośnie bloga i forum.Jeśli o mnie chodzi to wolę forum-z przyzwyczajenia i nie ma się o co obrażać...
Domii no to dzialaj dzialaj żebyś jak najszybciej mogła dostać te leki
Motylku współczuję przeżyć ale silna babka jesteś i dalas rade i ty Agusia też dasz rade tylko weź się w garść i idź do psychologa...
A my dziś jedziemy do znajomych,tych co się ostatnio obrazili i nie zgadniecie na która....na 19....kurwa brak słów,ale Borysa nie biorę bez przesady....właśnie dziadki poszli z nim na spacer a ja mogę doprowadzić się do porządku:) aaaaaaa i mam czarny paznokiec buuuuu przytrzasnelam sobie palucha drzwiami,boli jak nie wiem co:(
Asik zgadzam się z Tobą odnośnie bloga i forum.Jeśli o mnie chodzi to wolę forum-z przyzwyczajenia i nie ma się o co obrażać...
Domii no to dzialaj dzialaj żebyś jak najszybciej mogła dostać te leki
Motylku współczuję przeżyć ale silna babka jesteś i dalas rade i ty Agusia też dasz rade tylko weź się w garść i idź do psychologa...
A my dziś jedziemy do znajomych,tych co się ostatnio obrazili i nie zgadniecie na która....na 19....kurwa brak słów,ale Borysa nie biorę bez przesady....właśnie dziadki poszli z nim na spacer a ja mogę doprowadzić się do porządku:) aaaaaaa i mam czarny paznokiec buuuuu przytrzasnelam sobie palucha drzwiami,boli jak nie wiem co:(
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #325957 przez Kasiek
hej
Asik jak to chcialas 1 stronke likwidowac?? niech Cie reka boska broni super ze Szymek juz raczkuje i siedzi sprawnie
Ja tez głosuje na forum, tak sie do niego przyzwyczailam i dobrze mi tutaj a jeszcze lepiej jak wszystkie są
Domii mowisz ze musisz Błażejka odstawic od piersi? Ale on pije juz troche mm? czy nie chce?
Bo ja tez bym chciala Ige powoli odstawiac i tylko popoludniem i wieczorem karmic ale ona za nic nie tknie mm
Martucha współczuje
Adee jak tam??
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów Filipka i Dominika
Asik jak to chcialas 1 stronke likwidowac?? niech Cie reka boska broni super ze Szymek juz raczkuje i siedzi sprawnie
Ja tez głosuje na forum, tak sie do niego przyzwyczailam i dobrze mi tutaj a jeszcze lepiej jak wszystkie są
Domii mowisz ze musisz Błażejka odstawic od piersi? Ale on pije juz troche mm? czy nie chce?
Bo ja tez bym chciala Ige powoli odstawiac i tylko popoludniem i wieczorem karmic ale ona za nic nie tknie mm
Martucha współczuje
Adee jak tam??
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów Filipka i Dominika
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 9 miesiąc temu #325973 przez martucha
Wszystkiego naj dla Dominiczka i Filipka
Kasiek wspólczuje hehe my byliśmy w piątek...
Jak dziadki szli z małym na spacer to dałam mojej mamie recepte na mleko i 50zł żeby mi wykupili bo mi na dzisiaj nie starczy...umyłam sobie głowe, nałożyłam maseczkę i nagle dzwoni do mnie mama że mam sprawdzic czy na klatce schodowej nie leży recepta, bo zgubła a w recepte włożyła pieniądze...no to wysuszyłam szybko włosy i poszłąm ich śladami,biorac pod uwagę dzisiejszy wiatr prawdopodobieństwo znalezienia recepty i pieniedzy były znikome no ale poszłam....doszłam do pewnego momentu i sie wróciłam bo stwierdziłam że nie ma sensu dalej iśc w dodatku byłam wkurzona bo moje włosy pod wpływem wiatru zamieniły sie w grzywę lwa tudzież wściekłego pudla Wchodzę do domu PACZE a tu nieodebrane połączenie od mamy...dzwonie...."Znalazłam 50zł a 10m dalej recepte Koło alior banku no i własnie się wróciliśmy i kupujemy mleko "...pomyslałam "Głupi ma zawsze szczęście"...a po chwili stwierdziłam że to przeciez moja mama i jak moge tak mówić a po kolejnej chwili dotarło do mnie że własnie przed alior bankiem wróciłam sie do domu bo dalej nie chciało mi sie iść... Jaki z tego morał?? ŻE BEBILON PEPTI PODROŻAŁ I KOSZTUJE TERAZ 11ZŁ PUSZKA
Kasiek wspólczuje hehe my byliśmy w piątek...
Jak dziadki szli z małym na spacer to dałam mojej mamie recepte na mleko i 50zł żeby mi wykupili bo mi na dzisiaj nie starczy...umyłam sobie głowe, nałożyłam maseczkę i nagle dzwoni do mnie mama że mam sprawdzic czy na klatce schodowej nie leży recepta, bo zgubła a w recepte włożyła pieniądze...no to wysuszyłam szybko włosy i poszłąm ich śladami,biorac pod uwagę dzisiejszy wiatr prawdopodobieństwo znalezienia recepty i pieniedzy były znikome no ale poszłam....doszłam do pewnego momentu i sie wróciłam bo stwierdziłam że nie ma sensu dalej iśc w dodatku byłam wkurzona bo moje włosy pod wpływem wiatru zamieniły sie w grzywę lwa tudzież wściekłego pudla Wchodzę do domu PACZE a tu nieodebrane połączenie od mamy...dzwonie...."Znalazłam 50zł a 10m dalej recepte Koło alior banku no i własnie się wróciliśmy i kupujemy mleko "...pomyslałam "Głupi ma zawsze szczęście"...a po chwili stwierdziłam że to przeciez moja mama i jak moge tak mówić a po kolejnej chwili dotarło do mnie że własnie przed alior bankiem wróciłam sie do domu bo dalej nie chciało mi sie iść... Jaki z tego morał?? ŻE BEBILON PEPTI PODROŻAŁ I KOSZTUJE TERAZ 11ZŁ PUSZKA
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #325986 przez Asik
Martucha dobrze że sie wsio znalazło... Pepti podrozało jedynka na 13 zł a dwójka na 11
ja wykupiłam w lutym 10 puszek mam jeszcze 7 to lajtowo do kwietnia jak nic wystarczy a potem to już wracamy na zwykłe mm.
Kinia a to masz pepti refundowane w całości czy jak ?
ja wykupiłam w lutym 10 puszek mam jeszcze 7 to lajtowo do kwietnia jak nic wystarczy a potem to już wracamy na zwykłe mm.
Kinia a to masz pepti refundowane w całości czy jak ?
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #325995 przez kiniaa
tak, bo tutaj pepti jest tylko i wylacznie na recepte a wszystko na recepte dla dzieci do 16 tego roku zycia jest bezplatnie :)tak samo mam z oilatum bo tak normalnie to drogie jest a mi przepisuja na recepte, masci rozne tez,no i jak jest chore dziecko to antybiotyki i srodki przeciwbolowe tez
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326002 przez Asik
No tak... w Niemczech moja ciocia tez tak miała ale mleko musiała płacić , z tym ze chyba Nutramigen kupowała...
No Marecki pojechał a tak fajnie było ponad tydzień był
Wczoraj byłam w szpitalu na oddziale niemowlęcym żeby Szymkowi krew na oznaczenie grupy pobrali .. nie wiem jak mocno płakał bo mi nie pozwolili wejść na oddział tylko przed drzwiami czekałam, jak go przynieśli to aż sie zanosił ale już nie płakał , bo chyba sił nie miał.... obie rączki strasznie pokłute.. biedaczek mój a jeszcze tyle badań przed nim.. ehhh dobrze że nic pamiętać nie będzie
No Marecki pojechał a tak fajnie było ponad tydzień był
Wczoraj byłam w szpitalu na oddziale niemowlęcym żeby Szymkowi krew na oznaczenie grupy pobrali .. nie wiem jak mocno płakał bo mi nie pozwolili wejść na oddział tylko przed drzwiami czekałam, jak go przynieśli to aż sie zanosił ale już nie płakał , bo chyba sił nie miał.... obie rączki strasznie pokłute.. biedaczek mój a jeszcze tyle badań przed nim.. ehhh dobrze że nic pamiętać nie będzie
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326024 przez Edyta
Hej hej
silvia wlasnie arie odprawia odstawia aa cwiczy zamiast spac
Asik caluski dla Szymka dzielny chlopczyk i jaki zdolny juz raczkuje no no jestem pod wrazeniem jego umiejentnosci
ja osobiscie wole Forum sentyment i tu mi sie jakos lepiej pisze chodz blog bardzo ladny tez jest
silvia wlasnie arie odprawia odstawia aa cwiczy zamiast spac
Asik caluski dla Szymka dzielny chlopczyk i jaki zdolny juz raczkuje no no jestem pod wrazeniem jego umiejentnosci
ja osobiscie wole Forum sentyment i tu mi sie jakos lepiej pisze chodz blog bardzo ladny tez jest
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326025 przez domii
Martucha-dobrze sie sie znalazla i recepta i pieniadze
Asik- biedny Szymus taki pokluty ale bedzie wsio dobrze a to Marecki dlugo byl pewnie jestes wysexiona za wszystkie czasy
wrzuc jakis filmik z raczkujacym Szymkiem
Motylku-tule
Agusia-tak trzymaj
Kasiek-niestety Blazej nie chce innego Mleka niz moje no i jeszcze kwestia przytulenia cycusia wiec nie wiem jak to bedzie z tym odstawianiem,a co do T to wspolczuje
Kinia-fajnie macie z tymi lekami-ze wsio za friko
FILIPKU I DOMINIKU STO LAT
Asik- biedny Szymus taki pokluty ale bedzie wsio dobrze a to Marecki dlugo byl pewnie jestes wysexiona za wszystkie czasy
wrzuc jakis filmik z raczkujacym Szymkiem
Motylku-tule
Agusia-tak trzymaj
Kasiek-niestety Blazej nie chce innego Mleka niz moje no i jeszcze kwestia przytulenia cycusia wiec nie wiem jak to bedzie z tym odstawianiem,a co do T to wspolczuje
Kinia-fajnie macie z tymi lekami-ze wsio za friko
FILIPKU I DOMINIKU STO LAT
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez domii.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326034 przez Asik
Edytko noooo raczkuje mały pieronek po całym mieszkaniu szuflady jego ale nic jeszcze z nich nie wyciaga
Domii zaraz coś nakręcę jak tylko nakarmie budyniem mojego głodomorka a Marecki był od czwartku tamtego tygodnia sex prawie non stop
Martula pracę sobie znalazła i pracuje jako kelnereczka po szkole na 17 idzie do 22-23 no i samych napiwków dziennie ma 40-50zł
Agusia no ja bym tez nie robiła jakby nie trzeba było ale wsio chca miec na papierze. choc ja mam Arh+ i Marecki też więc Szymek też bedzie miał Arh+ no ale cóż.. a te badanie nie jest refundowane i trza 35 zł wyłozyć
Szymuś chyba chory będzie bo cos kaszle jak grużlik i go zatyka, nie wiem czy to ze sliny bo litrami mu się leje z bużki
Domii zaraz coś nakręcę jak tylko nakarmie budyniem mojego głodomorka a Marecki był od czwartku tamtego tygodnia sex prawie non stop
Martula pracę sobie znalazła i pracuje jako kelnereczka po szkole na 17 idzie do 22-23 no i samych napiwków dziennie ma 40-50zł
Agusia no ja bym tez nie robiła jakby nie trzeba było ale wsio chca miec na papierze. choc ja mam Arh+ i Marecki też więc Szymek też bedzie miał Arh+ no ale cóż.. a te badanie nie jest refundowane i trza 35 zł wyłozyć
Szymuś chyba chory będzie bo cos kaszle jak grużlik i go zatyka, nie wiem czy to ze sliny bo litrami mu się leje z bużki
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona