BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325440 przez a!gusia
Edytko kochana jestes..napisze cos ale mam nadzieje ze nie obrazisz sie na mnie....Wy dziewczyny ktorych dzieci przesypiaja noce nigdy mnie nie zrozumiecie :( nawet jesli Wasze dzieci sa marudne w ciagu dnia,daja Wam w kosc to odpoczywacie w nocy..a ja nie..ja nie mam wytchnienia!moje dziecko marudzi w ciagu dnia,nie daje mi nic zrobic,nie zostanie sam na minute nawet,nie spi zbyt dlugo- teraz juz dwa razy po 30 min :( gdyby nie m to bym miala niezle tluszczaki na glowie zamiast wlosow i juz bym padla z glodu a w nocy spie 3 godziny i pobudka,2 godz i pobudka..i tak w kolko...wierzcie mi ze gdyby chociaz te noce byly jako takie to bym nie narzekala...dalabym rade...a tak?jestem zalamana.. :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #325453 przez happymamma
Agusia a próbowałaś zastosować się do tej książki o usypaniu?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325459 przez a!gusia
Happymamma przeczytalam ta ksazke ale u nas to nie zda ezaminu do konca bo:
a)Jerzyk nie toleruje butelki wiec na wieczor musi miec cyca ktorym sie nie najada :(
b)mamy tyko jeden pokoj i kuchnie w jednym wiec nie moge zamknac drzwi zeby sobie spal-chyba zeby moje zycie toczylo sie w lazience ;)
c)nie moge zniesc Jerzykowego placzu i sie zawsze lamie :(
ja poprostu nie widze wyjscia :( moze jak wyjedziemy do Irlandii i bedziemy mieli drugi pokoj to bedzie lepiej...?
12 lata 9 miesiąc temu #325495 przez Nika_OK
Hej, hej :lol:

No wow, forum działa!!! :)

U nas noc masakryczna, ale jest efekt - górna lewa jedynka :)

Zmykam dom ogarnąc póki mały Urwis odsypia noc...

Buziaki :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #325497 przez domii
Hej

Ja juz nie wiem gdzie mam pisac tu czy na blogu??? :( :( :(

Agusia a robilas badania Jerzykowi?spróbuj tak jak Madzia odczynic urok-moze pomoze anapewno nie zaszkodzi :) rozumiem ci doskonale u nas 5tyg byly takie nocki,teraz zalezy dzisiaj np.wstal tylko 2 razy na cyca i pieknie spal do 7.30-ale nie zawsze jest tak rozowo-glowa do gory:*

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #325501 przez martucha
Hej :lol: Jestem i ja :lol: udało mi sie wejść hihi czuje sie jakbhm wróciła z długich wakacji :silly: :silly: :silly:

Edzia a co Ty masz za kaczke na profilowym :lol: :unsure: :woohoo:

Viszka jak duza jest juz Twoja fasolka??

Borys śpi,mialam się wziąć za sprzątanie ale mi sie nie chce...

Happymamma dostałaś mojego smsa?? bo ja Twojego z czwartku dostałam dopiero dzisiaj :pinch:
12 lata 9 miesiąc temu #325503 przez a!gusia
ale fajowo znow na forum :) ja zmykam na spacer,przynajmniej tam Jerzyk nie marudzi ;/
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325504 przez domii
Nika gratuluje ząbka :)

Nikt oczywiscie sie nie interesuje moja wczorajsza wizyta u hematologa :( :(

STO LAT DLA KUBUSIA MAGI4 :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #325537 przez avika
Domii jak to nikt? :p a ja t oco? ja sie interesuje :) a tak na serio to co Ci powiedzieli?

Nika gratulacje

swoja droga ciekawe co tam u Magi? jej siostra moze juz przytula dzieciaczka a Maga pewnie juz zostala ciocia? mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam :blush:

agusia ja wiem jak to jest jak sie nie przesypia nocy bo moj lobuz od kilku dobrfych tyg budzi siez placzem lub placze przez sen i nie wiemy co mu jest, tnz zwalalmy na zabki albo jakies sny bo nic mu sie nie dzieje i nic go nie boli. Tule kochana mocno i :*

milego dnia, ide zjesc jakies sniadanie bo moje dzieciatko w koncu przysnelo na chiwle :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #325539 przez kiniaa
hej :)
doczytalam na blogu ze forum dziala :)

choc bloga tez lubie, fajny jest i taki nasz :)

Domi ja sie interesuje. Co powiedzial?

Nika gratki dla Nelki

Agusia ja mam jeszcze 2 karmienia w nocy i pobudke o 7 rano . Ale Bella spi z nami. Gdyby spala w lozeczku budzilaby sie co chwile :dry: i tak jak dziewczyny mowia zrob badania
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325552 przez marta_szh
no wreszcie :)

blog fajny, oprawa sliczna itd, ale do forum sie juz przyzwyczailam, pozatym na blogu troche sie gubilam, wiec bede pisac tu

po pierwsze
strasznie cierpie bo jestem po usunieciu korzenia i boli strasznie, a to juz 3 dzien wiec zastanawiam sie ile to jeszcze potrwa
po drugie
od kwietnia wracam do konczenia prawka i teraz musi sie udac
po trzecie
dalszy ciag przygotowan weselnych
po czwarte
z dnia na dzien kocham mojego synka coraz bardziej, normalnie oszalam na jego punkcie

Domi kochana opowiadaj, jak tam wizyta??!!!!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325581 przez Edyta
jak milo was tu znow widziec... :)
Agus nie gniewam sie fakt przesypiam cale noce bo silvia spi od 19 do 7 rano dzis bez pobudki moze i nie zrozumie chcialam tylko pomuc...mysle ze nie w tym jest przyczyna i wszystko jeszcze da sie naprawic ja bym na poczatek spytala pediatre jak nauczuc dziecko pic z butli pozniej robila by tak jak mi serce podpowiada...no i mysle ze usmiech to podstawa :blink: zycze powodzenia skoro sama sobie poradzisz z tego wnioskuje nie chcialam sie narzucac...
Ja sie pochwale troszke silvia zaczela mi sie turlac po calym domu he he ale jazdaaaaaaa :silly: :lol:
i siedzi prawie sama :) ale stanowczo turlanie jej sie spodobalo... :laugh:
martuchaa taka kaczka zemnie :laugh: wiec sobie wstawilam jak was nie bylo... :silly:
marta sz
powodzenia w zamierzonych planach...jak dieta... :unsure:
STO LAT DLA KUBUSIA :)
NIKA GRATKI DLA NELKI :)
moze forum wroci... :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #325591 przez a!gusia
Edytka!!!!!!!!!!!!!!!!Kochana nie narzucasz sie!!!!nie o to mi chodzilo!!!!dziekuje Ci bardzo za troske!!!!
Marta Sz piszesz ze kochasz synka coraz bardziej...a ja z dnia na dzien mam coraz bardziej dosc..nie jego..ale bycia mama..straszne to co pisze ale gdybym mogla cofnac czas to nie chcialabym dziecka...to okropne wiem ale moj dol siega dna chyba...mam nadzieje ze za jaks czas bede sie z tego smiac i wreszcie bede sie cieszyc zabawa z moim synkiem...bo teraz to zadnej radosci z tego nie mam... :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325604 przez Edyta
Agus
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
lece sprzatac jednak bo bateria pada a nie bede szla do sypialni po kabel bo obudze silvie wiec zostalo mi sprzatanie do pozniej... :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #325620 przez a!gusia
Edytka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży