- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #322313 przez Edyta
3 raz pisze posta i nie chce sie wyswietlic :angry:To teraz krotko
Agus nic sie nie martw 2 miesiace da sie wyrownac u Jerzyka co do laktacji moge doradzic ze ja odciagnelam raz cale piersi pozniej codziennie raz tak by byla ulga w piersiach bez szalwi tabletek pokarm zanikl oczywiscie silvia pije mm i mysle ze pol roku to najlepszy czas by odstawic dzieci od cyca ale to tylko moja opinia Kasie drzwi czy szafa wazne ze wam sie podoba Kiniaawpadne na bloga jak dostane zaproszenie jesli nie to zostane sama tu
Agus nic sie nie martw 2 miesiace da sie wyrownac u Jerzyka co do laktacji moge doradzic ze ja odciagnelam raz cale piersi pozniej codziennie raz tak by byla ulga w piersiach bez szalwi tabletek pokarm zanikl oczywiscie silvia pije mm i mysle ze pol roku to najlepszy czas by odstawic dzieci od cyca ale to tylko moja opinia Kasie drzwi czy szafa wazne ze wam sie podoba Kiniaawpadne na bloga jak dostane zaproszenie jesli nie to zostane sama tu
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #322481 przez Edyta
grono sie powieksza
unas dzis bylo caly dzien siedzenie...
a jak sie silvia fajnie zlosci jak sie mnie puszcza bo chce sama siedziec a nie umie eh....piekne sa takie chwile
a mam pytanie czy wy juz patrzycie do kogo wasze dzieci maja podobne charakterki
unas dzis bylo caly dzien siedzenie...
a jak sie silvia fajnie zlosci jak sie mnie puszcza bo chce sama siedziec a nie umie eh....piekne sa takie chwile
a mam pytanie czy wy juz patrzycie do kogo wasze dzieci maja podobne charakterki
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #322540 przez Kasiek
Iga sie złości po mnie i miny tez ma moje
wczoraj moja siostra nauczyla ją cmokać i caly wieczor wczoraj tak cmokała, rewelacja mówie wam
no i m nauczyl ja grac palcem na ustach i ona teraz tak calymi dniami robi
ja uczę ja robic papa ale jeszcze jej nie wychodzi nie moze skoordynowac ruchu
Edytko fajnie ze Silvia juz prawie siedzi, Iga jeszcze nie, na razie z uporem maniaka chce raczkowac ale jej nie wychodzi i wtedy sie tak złości tylko pełzakuje tyłem i jakos zawsze ląduje pod fotelem
Teraz robi taką pozycję ze na brzuchu staje na kolankach i na wyprostowanych rączkach (tak jak piesek) i chce isc do przodu. I wtedy puszcza rączki, rzuca sie w przód i ląduję nosem w podłożu, no leję z niej wtedy
wczoraj moja siostra nauczyla ją cmokać i caly wieczor wczoraj tak cmokała, rewelacja mówie wam
no i m nauczyl ja grac palcem na ustach i ona teraz tak calymi dniami robi
ja uczę ja robic papa ale jeszcze jej nie wychodzi nie moze skoordynowac ruchu
Edytko fajnie ze Silvia juz prawie siedzi, Iga jeszcze nie, na razie z uporem maniaka chce raczkowac ale jej nie wychodzi i wtedy sie tak złości tylko pełzakuje tyłem i jakos zawsze ląduje pod fotelem
Teraz robi taką pozycję ze na brzuchu staje na kolankach i na wyprostowanych rączkach (tak jak piesek) i chce isc do przodu. I wtedy puszcza rączki, rzuca sie w przód i ląduję nosem w podłożu, no leję z niej wtedy
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #322629 przez Renata Anna
Kasiek, Edytka wysłałam zaproszenia Przepraszam, że tak długo to trwało, ale nie zaglądałam ostatnio na forum...
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #322655 przez Edyta
Witam
agus
nie zawsze dzieci sa idealne eh...bym powiedziala ze chyba takich to nie ma... Jerzyk napewno sie poprawi z czasem
Kasiek super masz z iga trzeba uwazac na zabki a ma juz
moja silvia tam akurat raczkowac czy raczej pelzac nie bardzo za to siedziec oooooo tak ubaw z tych naszych pociech
Renatko
Dziekujemy...
unas silvia to cala ja z charakteru znaczy jak narazie
nie wiem czy tez tak macie bo ja napszyklad kiedys chcialam sobie okres niemowlecy i nie moglam a teraz jak wychowuje silvie przypominam sobie ze identycznie tak jak ona robilam i kazde slowa rodzicow co domnie mowili smieszne to i zarazem dziwne
agus
nie zawsze dzieci sa idealne eh...bym powiedziala ze chyba takich to nie ma... Jerzyk napewno sie poprawi z czasem
Kasiek super masz z iga trzeba uwazac na zabki a ma juz
moja silvia tam akurat raczkowac czy raczej pelzac nie bardzo za to siedziec oooooo tak ubaw z tych naszych pociech
Renatko
Dziekujemy...
unas silvia to cala ja z charakteru znaczy jak narazie
nie wiem czy tez tak macie bo ja napszyklad kiedys chcialam sobie okres niemowlecy i nie moglam a teraz jak wychowuje silvie przypominam sobie ze identycznie tak jak ona robilam i kazde slowa rodzicow co domnie mowili smieszne to i zarazem dziwne
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #322782 przez Kasiek
Edytka Ty chcesz powiedziec ze pamietasz wydarzenia z okresu niemowlęcego?? ale super ja myslalam ze to niemozliwe a jednak fajnie i dziwnie masz racje
Ja pierwsze wydarzenia co poniektore to pamietam jak mialam chyba 2-4 lata...
No moja Iga ma juz dwa ząbki na dole i dwa jej wychodza na górze bedzie z niej taka szynszylka a Silvia jak?
Agusia to fakt nie ma dzieci idealnych...moja kuzynka to zawsze mówi ze jedne mają to czego nie mają drugie...jedne nie spia w nocy za to nie chorują, drugie spią a nie jedzą, inne marudne ale ładnie jedzą, itp itd i to sie sprawdza
moja np nie je i za chiny w nią nie wciśniesz żarcia az mnie czasem nerwy biora ale grzeczna za to jest i smieszek z niej straszny
szkoda mi teraz tego mojego dziecka, zawsze sie tak spłacze mocno przy dawaniu tych leków ehh ale co mam zrobic, musze dac, najlepiej szybko i juz
Zuza widze Cie co tam u Was??
Ja pierwsze wydarzenia co poniektore to pamietam jak mialam chyba 2-4 lata...
No moja Iga ma juz dwa ząbki na dole i dwa jej wychodza na górze bedzie z niej taka szynszylka a Silvia jak?
Agusia to fakt nie ma dzieci idealnych...moja kuzynka to zawsze mówi ze jedne mają to czego nie mają drugie...jedne nie spia w nocy za to nie chorują, drugie spią a nie jedzą, inne marudne ale ładnie jedzą, itp itd i to sie sprawdza
moja np nie je i za chiny w nią nie wciśniesz żarcia az mnie czasem nerwy biora ale grzeczna za to jest i smieszek z niej straszny
szkoda mi teraz tego mojego dziecka, zawsze sie tak spłacze mocno przy dawaniu tych leków ehh ale co mam zrobic, musze dac, najlepiej szybko i juz
Zuza widze Cie co tam u Was??
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #323017 przez Edyta
Kasiek wlasnie to chce powiedziec ze pamietam sporo nie mowie ze wszystko ale wiekszosc super ze iga ma juz zabki silvia ani jednego ale ma czas
dzis chyba skok bo rozplakuje sie bez powodu i tylko na raczki no nic jakos przetrwamy...a tak pozatym unas wszystko ok no silvia troche harczy i ide z nia w tym tygodniu do pediatry niech sprawdzi co jej tam szkoda ze tak tu pusto...ja dostalam zaproszernie ale nie umie tam wejsc i raczej nie skorzystam z bloga ale zawsze bede tu wpadac...
dzis chyba skok bo rozplakuje sie bez powodu i tylko na raczki no nic jakos przetrwamy...a tak pozatym unas wszystko ok no silvia troche harczy i ide z nia w tym tygodniu do pediatry niech sprawdzi co jej tam szkoda ze tak tu pusto...ja dostalam zaproszernie ale nie umie tam wejsc i raczej nie skorzystam z bloga ale zawsze bede tu wpadac...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Edyta.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #323095 przez Renata Anna
Edytka dołącz do nas. Brakuje nam Cię na blogu. Wysłałam zaproszenie. Wystarczy się zalogować. Plis, plis, plis... Bez Ciebie to nie to samo...
Moderatorzy: ilona