BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #322313 przez Edyta
3 raz pisze posta i nie chce sie wyswietlic :angry:To teraz krotko :angry:
Agus nic sie nie martw 2 miesiace da sie wyrownac u Jerzyka :) co do laktacji moge doradzic ze ja odciagnelam raz cale piersi pozniej codziennie raz tak by byla ulga w piersiach bez szalwi tabletek pokarm zanikl oczywiscie silvia pije mm i mysle ze pol roku to najlepszy czas by odstawic dzieci od cyca ale to tylko moja opinia :P Kasie :silly: drzwi czy szafa :silly: wazne ze wam sie podoba :) Kiniaawpadne na bloga jak dostane zaproszenie jesli nie to zostane sama tu :laugh: :P
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #322315 przez Kasiek
Edytko Twoj post wyswietlil sie 3 razy :laugh:
ale to nic, przynajmniej ruch sie zrobil tu na forum :silly: :lol: :lol:

spadam ja cos porobic w domku :)
12 lata 9 miesiąc temu #322317 przez Edyta
Kasie to bedzie nas dwie :) tyle dobrze :blink: no jak nie szly to teraz dwa posty wklejilo i silvia sie budzi ale ja mam szczescie :(
12 lata 9 miesiąc temu #322320 przez Edyta
wiec tez lece :laugh: milego dnia... :)
12 lata 9 miesiąc temu #322346 przez a!gusia
ja nie mam antywirusa i do tej pory nic sie nie stalo wiec ja tu zosaje..bede na blogu ale tutaj tez :)
12 lata 9 miesiąc temu #322347 przez Kasiek
To bedzie nas trzy :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #322481 przez Edyta
grono sie powieksza :laugh: :silly:
unas dzis bylo caly dzien siedzenie... :laugh:
a jak sie silvia fajnie zlosci jak sie mnie puszcza bo chce sama siedziec a nie umie :laugh: eh....piekne sa takie chwile :)
a mam pytanie czy wy juz patrzycie do kogo wasze dzieci maja podobne charakterki :evil: :lol: :laugh: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #322517 przez a!gusia
Eytko u nas ani do mnie ani do m..nie wiem czy ktos u nas w rodzinach byl taki marudny i placzliwy ;)
12 lata 9 miesiąc temu #322540 przez Kasiek
Iga sie złości po mnie :) :evil: i miny tez ma moje :lol: :lol:
wczoraj moja siostra nauczyla ją cmokać :lol: :lol: i caly wieczor wczoraj tak cmokała, rewelacja mówie wam :)
no i m nauczyl ja grac palcem na ustach i ona teraz tak calymi dniami robi :)
ja uczę ja robic papa ale jeszcze jej nie wychodzi :) nie moze skoordynowac ruchu

Edytko fajnie ze Silvia juz prawie siedzi, Iga jeszcze nie, na razie z uporem maniaka chce raczkowac ale jej nie wychodzi i wtedy sie tak złości :laugh: tylko pełzakuje tyłem i jakos zawsze ląduje pod fotelem :laugh:
Teraz robi taką pozycję ze na brzuchu staje na kolankach i na wyprostowanych rączkach (tak jak piesek) i chce isc do przodu. I wtedy puszcza rączki, rzuca sie w przód i ląduję nosem w podłożu, no leję z niej wtedy :silly: :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #322629 przez Renata Anna
Kasiek, Edytka wysłałam zaproszenia :) Przepraszam, że tak długo to trwało, ale nie zaglądałam ostatnio na forum...
12 lata 9 miesiąc temu #322655 przez Edyta
Witam :)
agus
nie zawsze dzieci sa idealne eh...bym powiedziala ze chyba takich to nie ma... :laugh: :blink: Jerzyk napewno sie poprawi z czasem :)
Kasiek super masz z iga :laugh: trzeba uwazac na zabki a ma juz :unsure: :)
moja silvia tam akurat raczkowac czy raczej pelzac nie bardzo za to siedziec oooooo tak :laugh: ubaw z tych naszych pociech :)
Renatko
Dziekujemy...
unas silvia to cala ja z charakteru znaczy jak narazie :laugh:
nie wiem czy tez tak macie bo ja napszyklad kiedys chcialam sobie okres niemowlecy i nie moglam a teraz jak wychowuje silvie przypominam sobie ze identycznie tak jak ona robilam i kazde slowa rodzicow co domnie mowili smieszne to i zarazem dziwne :)
12 lata 9 miesiąc temu #322782 przez Kasiek
Edytka :ohmy: Ty chcesz powiedziec ze pamietasz wydarzenia z okresu niemowlęcego?? :ohmy: ale super :) ja myslalam ze to niemozliwe a jednak :) fajnie i dziwnie masz racje :)
Ja pierwsze wydarzenia co poniektore to pamietam jak mialam chyba 2-4 lata...

No moja Iga ma juz dwa ząbki na dole i dwa jej wychodza na górze :) bedzie z niej taka szynszylka :laugh: :laugh: :silly: a Silvia jak?

Agusia to fakt nie ma dzieci idealnych...moja kuzynka to zawsze mówi ze jedne mają to czego nie mają drugie...jedne nie spia w nocy za to nie chorują, drugie spią a nie jedzą, inne marudne ale ładnie jedzą, itp itd i to sie sprawdza :dry:
moja np nie je i za chiny w nią nie wciśniesz żarcia az mnie czasem nerwy biora :huh: :huh: ale grzeczna za to jest i smieszek z niej straszny :)

szkoda mi teraz tego mojego dziecka, zawsze sie tak spłacze mocno przy dawaniu tych leków :( :( ehh ale co mam zrobic, musze dac, najlepiej szybko i juz :( :(

Zuza widze Cie :lol: co tam u Was??
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #323017 przez Edyta
Kasiek :) wlasnie to chce powiedziec ze pamietam sporo nie mowie ze wszystko ale wiekszosc :) super ze iga ma juz zabki :) silvia ani jednego :dry: ale ma czas :blink:
dzis chyba skok bo rozplakuje sie bez powodu i tylko na raczki :( no nic jakos przetrwamy...a tak pozatym unas wszystko ok no silvia troche harczy i ide z nia w tym tygodniu do pediatry niech sprawdzi co jej tam :dry: szkoda ze tak tu pusto...ja dostalam zaproszernie ale nie umie tam wejsc i raczej nie skorzystam z bloga :( ale zawsze bede tu wpadac... :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #323075 przez Edyta
no jakie pustki.... :(
12 lata 9 miesiąc temu #323095 przez Renata Anna
Edytka dołącz do nas. Brakuje nam Cię na blogu. Wysłałam zaproszenie. Wystarczy się zalogować. Plis, plis, plis... Bez Ciebie to nie to samo...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia