- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319982 przez madzia0507
adee84 napisał:
Tak.
madzia0507 napisał:
Coś mi się chce... ale sama nie wiem co???
do jedzenia?
Tak.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320039 przez madzia0507
adee84 napisał:
Też o tym myślałam, ale za dużo roboty i czekania. Zrobiłam sobie budyń o smaku toffi i wrzuciłam do niego kilka kawałków czekolady. A jak czekałam, żeby mi się mleko zagotowało, to zjadłam pół konserwy z chlebem.
Dziewczynki, przyszedł mi wózek. Faaaaaaaaajny!!! I jaki leciutki!
Kasiek, faktycznie. Opustoszało to nasze forum.
No nic. Ja też zmykam, bo mi się mój Robaczek obudził i to cud, że jeszcze nie wpadła w histerię, że nie stoję nad łóżeczkiem.
może jakieś dobre ciacho? wz:)))
Też o tym myślałam, ale za dużo roboty i czekania. Zrobiłam sobie budyń o smaku toffi i wrzuciłam do niego kilka kawałków czekolady. A jak czekałam, żeby mi się mleko zagotowało, to zjadłam pół konserwy z chlebem.
Dziewczynki, przyszedł mi wózek. Faaaaaaaaajny!!! I jaki leciutki!
Kasiek, faktycznie. Opustoszało to nasze forum.
No nic. Ja też zmykam, bo mi się mój Robaczek obudził i to cud, że jeszcze nie wpadła w histerię, że nie stoję nad łóżeczkiem.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320076 przez kiniaa
dziewczyny, a moze poszperamy w dzieciecych forach, moze jest gdzies miejsce dla nas sierpniowek 2011 ja dzis nie dam rady bo zaraz bede sie zbierac na ta impreze, ale jutro przepatrze wszystkie fora
myslicie ze naprawde jest tu wirus jak ja wlacze swojego anty to tez mi blokuje i pisze ze na tym forum jest trojan....no bez jaj
myslicie ze naprawde jest tu wirus jak ja wlacze swojego anty to tez mi blokuje i pisze ze na tym forum jest trojan....no bez jaj
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320121 przez Hania
Hejka:)
Ja tylko na chwilkę;/
madziu, dziekuje za artykuł
eybaczcie ale nie dam rady was nadrobić bo mam kupe roboty w domu.
W czwartek wracam do pracy i nie będę mieć już tyle czasu dla was:( ryczeć mi się chce:(
I jak pomyślę o biednym Fifiku w babcinych objęciach tylko dlatego, że musze pracować to chce mi sie ryczeć jescze bardziej:(
być może do potem...
Ja tylko na chwilkę;/
madziu, dziekuje za artykuł
eybaczcie ale nie dam rady was nadrobić bo mam kupe roboty w domu.
W czwartek wracam do pracy i nie będę mieć już tyle czasu dla was:( ryczeć mi się chce:(
I jak pomyślę o biednym Fifiku w babcinych objęciach tylko dlatego, że musze pracować to chce mi sie ryczeć jescze bardziej:(
być może do potem...
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320173 przez soniasg
hej ja tylko na chwilę, ciągle coś latam i załatwiam bo mam jeszcze tylko jutro...
właśnie dzwoniłam do mopru czy mają już kasę na dofinansowania do aparatów słuchowych i mi pani powiedziała, że nie. wszystko by było ok gdyby nie to, że mimo wszystko muszę złożyć wniosek i to do JUTRA...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzwonie tam co drugi dzień i dopiero dziś mi to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jedna powiedziała... więc załatwiam wszystko na szybko dziadkowi bo miło by było gdyby odzyskał pieniądze
nadrobię Was później :*
właśnie dzwoniłam do mopru czy mają już kasę na dofinansowania do aparatów słuchowych i mi pani powiedziała, że nie. wszystko by było ok gdyby nie to, że mimo wszystko muszę złożyć wniosek i to do JUTRA...
dzwonie tam co drugi dzień i dopiero dziś mi to
jedna powiedziała... więc załatwiam wszystko na szybko dziadkowi bo miło by było gdyby odzyskał pieniądze
nadrobię Was później :*
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320186 przez Renata Anna
Dziewczyny założyłam bloga. Będzie on niewidoczny dla osób postronnych. Tylko my będziemy mieć w niego wgląd. Na razie go nie ukryłam, żebyście mogły zobaczyć. To będzie nasz prywatny fort. Myślę, że doskonale się tam odnajdziemy. Nikt nam niczego nie pokasuje i wszystko co tylko chcecie żeby pojawiło się na stronie postaram się jako jej admin tam zamieścić.
Oto ona, choć jeszcze niedopracowana.
sierpniowemamy.blogspot.com/
Wszystkie laseczki, które chcą się przyłączyć proszę o podanie maila, najlepiej na FB. Wtedy zostanie wysłane zaproszenie i po zalogowaniu staniecie się współautorkami bloga.
Już kilka nas tam jest
Oto ona, choć jeszcze niedopracowana.
sierpniowemamy.blogspot.com/
Wszystkie laseczki, które chcą się przyłączyć proszę o podanie maila, najlepiej na FB. Wtedy zostanie wysłane zaproszenie i po zalogowaniu staniecie się współautorkami bloga.
Już kilka nas tam jest
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #320281 przez beti
Cześć laseczki
ja dziś u siostry cały dzień byłam byłyśmy na spacerku w śniegu
Noc fatalna nie mogłam zasnąć do 2 w nocy po czym obudził się Fifi i nie spał do 4 tylko ćwiczył krzyki i piski...wymiękam dziś...
Kasiek, chciałam spróbować, ale... jak powyżej....hmmm
Aaaaaaaaa moje dziecko nauczyło się samo sobie włączac karuzelę i przez te 2 h kilka razy bawiliśmy się w ja wyłączam a on włącza
Domii, hehe...to macie wakacje
Madzia...to ja Ci podpowiem jak ja wczoraj mojego M załatwiłam... szukałam od dawna kaloszy, które by mi się spodobały, ale wiecznie coś mi nie pasowało, no i wczoraj znalazłam fajne za 89 zł, pokazuję mojemu M a były 3 kolory: różowy (ale taki nawet fajny), biały i czarny....no i on się pyta, który kolor...ja mu mówię, że nie wiem...może różowy a on na to stanowczo NIEEE...no to ja mu mówię, że skoro nie to ja chcę Huntery...a on pyta za ile...jak usłyszał że za 469 zł to powiedział tylko: różowe
Kasiek, to będziesz wtedy co i Jusia z Asik ale piastów to kawałek drogi od Wawy...
Hania,
ja dziś u siostry cały dzień byłam byłyśmy na spacerku w śniegu
Noc fatalna nie mogłam zasnąć do 2 w nocy po czym obudził się Fifi i nie spał do 4 tylko ćwiczył krzyki i piski...wymiękam dziś...
Kasiek, chciałam spróbować, ale... jak powyżej....hmmm
Aaaaaaaaa moje dziecko nauczyło się samo sobie włączac karuzelę i przez te 2 h kilka razy bawiliśmy się w ja wyłączam a on włącza
Domii, hehe...to macie wakacje
Madzia...to ja Ci podpowiem jak ja wczoraj mojego M załatwiłam... szukałam od dawna kaloszy, które by mi się spodobały, ale wiecznie coś mi nie pasowało, no i wczoraj znalazłam fajne za 89 zł, pokazuję mojemu M a były 3 kolory: różowy (ale taki nawet fajny), biały i czarny....no i on się pyta, który kolor...ja mu mówię, że nie wiem...może różowy a on na to stanowczo NIEEE...no to ja mu mówię, że skoro nie to ja chcę Huntery...a on pyta za ile...jak usłyszał że za 469 zł to powiedział tylko: różowe
Kasiek, to będziesz wtedy co i Jusia z Asik ale piastów to kawałek drogi od Wawy...
Hania,
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d