BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #319520 przez soniasg
ja jutro na obiad robię podobno rewelacyjne ala nuggetsy z kurczaka :D jeśli będą naprawdę dobre to podzielę się przepisem na naszym blogu :D

dziewczyny powiedzcie mi od jakiego wieku dzieci mogą chodzić do przedszkola?
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #319531 przez madzia0507
soniasg napisał:

ja jutro na obiad robię podobno rewelacyjne ala nuggetsy z kurczaka :D jeśli będą naprawdę dobre to podzielę się przepisem na naszym blogu :D

dziewczyny powiedzcie mi od jakiego wieku dzieci mogą chodzić do przedszkola?

To chyba od przedszkola zależy. Generalnie, to dziecko powinno być samodzielne w sensie, że nie powinno już w pieluszkach chodzić i samo jeść. W niektórych to jest 2,5 roku, w innych 3 lata, a u mnie w prywatnym przedszkolu (tam gdzie żłobek teraz otworzyli), to podobno nawet 10-miesięczne dzieci przyjmowali, więc jak widać różnie to bywa.
12 lata 9 miesiąc temu #319576 przez Kasiek
no padła w końcu........moge chwilowo odpocząć.....ledwo żyję a nic nie zrobiłam sensownego :( Iga na miejscu nie usiedzi i dzis wymaga mojej obecnosci wszedzie tam gdzie ona jest :) i na dodatek chce stać gadzinka mała :) tylko ją trzymac pod paszki i wtedy jest względny spokój....a przeciez ona jeszcze nie siedzi sama to jak juz do wstawania :unsure: , no nie moge jej przetłumaczyć :blink: :P :laugh:
zjadła jednego flipsa, trzy łyżeczki owocka i 2 biszkopty..... szaleństwo po prostu :dry: :P :S

Beti próbuj, bede trzymać kciuki :)

Domii niech lepiej m wstanie i poda Błażejkowi wodę, Ty udawaj ze Cie nie ma :) bo dzieci nie odpuszczą tak łatwo przy mamie :) i fajnie ze Błażejek ma taki dobry humor :laugh: możę kryzys ząbkowy juz minął :)

Sonia co Cie tak wzięło na porządki? :) ja dzis na nie nie mam siły :dry: muszę poleżeć :laugh:

Madziu tez lubie baletki i na wiosne musze ze dwie pary kupic :) :laugh: A Julitkę pewnie bolą ząbki dlatego płacze :(

i jaki jest adres tego bloga??? bo czuję sie wyalienowana ;) B)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319588 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319654 przez jusia
Hej dziewczyny ja na chwile :) widze ze cos sie z forum dzieje...niewiem gdzie pisac...
Wiki szaleje, gorne jedynki juz widac :/ lada dzien przebija sie zupelnie...
ja padam, zaczelam prace na nowym oddziale i jak zwykle n apoczatku nci nie wiadomo i zapieprz na maxa...
w neidziele chrzcilismy WIkusie :) jak bede miala fotki to sie pochwale :) bylo fajnie, WIki dostala pchacz i stolik edukacyjny zajebisty :) ale po wlosku i angielsku :S tak czy siak fajoski bardzo :)
byla grzeczna, cala msze przespala :)
a co najsmieszniejsze nasza jest Wiktoria Julia a druga dziewczynka byla Julia Wiktoria hahahah :laugh:

uciekam kochane bo niestety ciagle buuuuuu i pluje :(

Sonia chyba od 3,5????? najwazniejsze zeby w pieluche nie robily...

ps wklejam wam wiadomosc od kolezanki co mi napisala na temat zalatwiania zlobka panstwowego...
Aniu, ze zlobkiem na Pulawskiej to masakra. Dalismy z Tomkiem 2 łapówki. Bylismy na 4 chyba rozmowach, w tym jednej ze znajoma Tomka mamy, zeby udalo sie znalesc miejsce i nic z tego. Najwczesniej od wrzesnia.. A zapisywalam dziecko juz w listopadzie.. Pani dyrektor powoedziala ze jest jedna sznasa zeby przyjac dziecko od zaraz, mamy znalesc prace dla jej syna.. Bez przesady, nie bede sie bawic w szukanie pracy dla jakiegos dzieciaka, ktorego nie znam, nie wiem co potrafi.
:S :S :S :S :S :S

i sie pochwale na szybko :) w niedziele bedziemy sie odhamiac :) idziemy do filharmonii na Carmen!!! :) :) :) :)
12 lata 9 miesiąc temu #319679 przez kiniaa
hej :)

nie podoba mi sie pisanie na FB :( tam jest tak zagmatwane wszystko :dry:

u nas wszystko dobrze.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

z dobrych wiadomosci to kupilam sobie stroj na jutrzejsza impreze z pracy, nie sukienke tylko zakiet i spodnie ale super sie w tym czuje, jutro wkleje fotki ;)

no i ..... dostalam od M moj wymarzony telefon - Iphone 4s :lol: :lol: :lol:

spoznione zyczonka dla Silvi i Gabrysia- sto lat :kiss: :kiss: :kiss:

Madzia super ze zakupy sie udaly, i studia swietny pomysl , az zazdroszcze :silly:
Renatka fajne zdjatka i extra te opisy :lol:

Kasiekzazdroszcze przespanych nocy :silly: ale naleza Ci sie :laugh:

Jusia wklejaj fotki i dobrze ze chrzest sie udal :)

Asik eh, panstwowa sluzba zdrowia - SUCKS

Hania,Madzia spacerowki bardzo fajne, ja spacerowke tez mam po Davidku :blink:

Hania, Sonia wspolczuje czwartku :( i trzymam kciuki zeby bylo znosnie i szybko zlecialo

jkardasz Lesio przystojniak :laugh: :kiss:

Domi gratuluje konta na fb :laugh: i tez kocham balerinki i ciagle kupuje a moj M nie za bardzo lubi plaskie obuwie :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #319692 przez beti
MAdzia, które?? :D ccc.eu/pl#/woman/inspiration/2

Kinia, to się strachu najedliście :ohmy:

Sonia, czekamy na recenzję przepisu :)

Jusia, super...nigdy nie byłam w filharmonii :) trzymam kciuki za szybkie wyjście ząbków :kiss: i za bezbolesne początki na nowym oddziale :)
12 lata 9 miesiąc temu #319716 przez adee84
weszłam i mam nadzieję, że więcej mi komp się nie spindoli przez to :dry:
Madzia zapomniałam pochwalić Twojego M, medal Mu się należy :) i dziękuję za wysłanie artykułu :kiss:
Hania współćzuję spalenia kapy :kiss:
Renatka ciesze sie, że żyjesz a Celinka jak zwykle cudowna :)
Motylku współczuję nocy :kiss:
Kasiek świetnie, że teraz możesz się wyspac a M zobaczy jak to jest :)
Domi a gdzie się kupuje takie książeczki? u nas nie ma żadnych książeczek do kąpieli, a jak znalazłam jedną w jednym sklepie to kosztowała 50 zł :dry:
Madzia ja uwielbiam szpilki bo karakan jestem, ale mam ze dwie pary balerinek, lubię je mimo to, że potrafię wyrżnąć orła na najbardziej płaskiej powierzchni :dry:
Sonia przyjedź i posprzątaj u mnie co?ja mam lenia i zgodnie z zaleceniami pani doktor zaczynam od jutra ciut więcej się opierdzielać, tzn. poświęcać czasu na odpoczynek bierny nie czynny :)
co do przedszkola to u nas każde ma inne ramy wiekowe :)
Asik pinda grochowa jaka :angry: :angry: ja bym chyba nie była miła na Twoim miejscu :angry:
Jusia powodzenia na nowym oddziale :)
cieszę się, że chrzciny się Wam udały i prezenty się podobają :)
w filharmonii byłam na Upiorze w operze i Skrzypku na dachu i chętnie bym jeszcze raz pojechała :) :)
Kinia weekend wypadkowy, dobrze, że sie skończył ;) pochwal sie kreacją :) gratuluję prezentu :) ja choruję na samsunga galaxy ;)
12 lata 9 miesiąc temu #319751 przez adee84
dobranoc, bo i tak nikogo nie ma :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #319766 przez soniasg
boli mnie brzuch :( :( :(

dzięki za opdowiedź odnośnie przedszkoli :) jutro się z ciekawości przejdę do naszego zapytać jak to wygląda :)

Adee jak Majeczka? a jak nas się nie chcesz słuchać to przynajmniej lekarza i szanuj się trochę kobieto !

Kinia całe szczęście już po weekendzie :* i czekamy na zdjęcie kreacji :)

Jusia super, że chrzciny się udały :) wstawiaj zdjęcia zaraz jak będziesz miała :)

Asik ehhh ta nasza służba zdrowia.... brak słów... no i trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :*

Kasiek zapał już minął, brzuch mnie boli więc się obijam :D

Beti kurczak już leży w zaprawie jutro będę piec :D
12 lata 9 miesiąc temu #319817 przez Kasiek
powiem Wam ze smutno jak tak tu pusto :( wole tu niz na FB :( FB moge poczytac ale pisac nie bede :)

Kinia ale mialas przezycia :kiss: dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo i ani Tobie ani Davidkowi nic powaznego sie nie stalo :kiss: no i super prezent od meza dostalas :)

Adee czas najwyższy zebys zaczela odpoczywac :kiss: bo sie wykonczysz kobieto :) musisz bardziej o siebie dbac :)

Asik te panie w informacji w służbie zdrowia to chyba za karę tam siedzą :angry: :angry: :angry: podziwiam ze miła byłas :)

Sonia ja sama jestem ciekawa jak to u nas z przedszkolem wyglada :) a czemu o to pytasz? przeciez Maja miala siedziec z prababcią jak wrócisz do pracy? czy cos sie zmnienilo?

Jusia fajnie ze chrzciny sie udały :) super ze idziecie do filharmonii, ja bym z checia gdzies wyszla :dry: ale nie ma nikogo chętnego do posiedzenia z Iguska :dry: a ta sytuacja z przedszkolem maskara!!!!!

ide kobietki mam nadzieje ze jutro nie bedzie tu tak pusto :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #319825 przez jusia
Hej dziewczyny dzieki :)
KInia :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: masakryczny weekend
Adee nio to wypoczywaj :)
Beti ale fajne buty sa w ccc :) szkoda ze na szafe musze skłądać na szybko :(
Asik nosz wkurzylabym sie bardzo :angry: :angry: :angry: :angry: wiesz dopilnuj tego koniecznie zeby wam zabieg nie przepadl :( to juz tak blisko :) niedlugo bedzie po wszytskim a Szymek nawet nie bedzie wiedzial ze cos bylo nei tak...
ja tez mam nadzieje ze wroca tu wsyztskie dziewcyzny...jakos fb mi nie leży :/ tu wszytsko jest bardziej poukladane :)
nic zmykam pod prysznic i spac bo pracuje od 7:30 :/
12 lata 9 miesiąc temu #319836 przez beti
Jusia, jak już szafę będziesz miała to będziesz miała gdzie chować zakupone buty :D
12 lata 9 miesiąc temu #319847 przez aneta2611
hejka :)

wpadłam tylko napisać co i jak po wizycie u lekarza...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319853 przez beti
Anetka, SUPER, bardzo się cieszę :) :kiss:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby